Havde en fantastisk tur til Napoli for at se sÊsonens sidste hjemmekamp mod Udinese. Super pladser pÃ¥ stationenð®ð¹ Alt fungerede perfekt, selv da jeg i bookingprocessen ved en fejl fik bestilt hj... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestiller normalt alt selv og aldrig rigtig benyttede mig af fodbold sider fÞr, men jeg prÞvede denne gang og kan sige med glÊde at det kommer jeg til at blive ved med at gÞre, weekend tur til Milan... ãã£ãšèŠã
Da Chelsea kvalificerede sig til FA Cup-finalen, sÃ¥ vidste vi, at det var den perfekte konfirmationsgave til vores sÞn Mathias. Men hvordan pokker skaffer man lige 5 billetter til en FA Cup-finale med... ãã£ãšèŠã
Lige for kick off, ( ved bestilling af billet) til jeg kom hjem, weltklasse hyggeligt hotel tÊt pÃ¥ picadelly station, om lÞrdagen pÃ¥ Old Trafford stadium / musseum, fed oplevelse for en som har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
FanTravel DK ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Så uanset om du er til Liverpool, Manchester United, Real Madrid, AC Milan eller et helt femte hold, så står vi klar til at hjÊlpe jer med at få drÞmmen om at opleve de helt store fodboldkampe på stadion til at gå i opfyldelse.
Vi forsÞger altid at levere de bedst sammensatte rejser, til de bedste priser og med et indhold vi altid kan stå 100% indenfor.
Alle vores pakker indeholder en ligeledes tryghedspakke, så du kan fÞle dig tryg både fÞr og under jeres rejse. Vi har mange års erfaring i at arrangere ture til store oplevelser og flere tusinde tilfredse rejsende årligt, hvilket er Jeres garanti for en god tur.
Hvis der skulle vÊre spÞrgsmål eller andet til os, så står vi også klar til at hjÊlpe, enten via mail på kontakt@fantravel.dk eller via telefon i vores åbningstider på 25 86 30 00.
Vi glÊder os til, at hjÊlpe Jer afsted på den nÊste store oplevelse.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alt fungerede perfekt pÃ¥ turen tilâŠ
Alt fungerede perfekt på turen til Liverpool. Både ift udlevering af kamp-billet, hotel, information undervejs og gode, sammenhÊngende pladser på The Kop. Mine bedste anbefalinger.

FanTravel DK ããã®åç
Det rigtige valg til den perfekte fodboldweekend!
Dette var ikke fÞrste gang jeg har rejst til Liverpool igennem FanTravel og jeg kan med garanti sige, at det heller ikke bliver den sidste. De er professionelle helt ind til benet og står altid klar til at hjÊlpe med selv de små detaljer. Udvalget af hoteller i byen er lige som det skal vÊre og udvalget af billetter til kampene er de bedste jeg har vÊret ude for.
Skal du til Liverpool og se fodbold, så er FanTravel det rigtige valg!

Kunden var en prioriteretâŠ
Da jeg fÞrst kom til at snakke med FanTravel, har tingene bare kÞrt efter en rÞd tråd. Alt har vÊret top i orden, og man tager sig tid til kunden.
Hotellet var fint og fodboldkampen var fint, så alt i alt en dejlig oplevelse, som kan anbefales til andre.

Klasse hele vejen igennem
Vi snakket meget om at sÊtte den her du sammen helt perfekt da vi var 3 makker afsted skulle der ikke vÊre for langt fra det vi gerne ville og det fik vi 10 minutters gÃ¥tur til det heleðªðŒ fede pladser pÃ¥
the Kop, god kommunikation og vejledning hele vejen igennem ogsÃ¥ til i god pris, det ikke sidste gang vi gÞr det ð«¡

FanTravel DK ããã®åç
Har vÊret på flere ture til Liverpool...
Har vÊret på flere ture til Liverpool gennem FanTravel, og alt har hver gang spillet max fra start til slut! Perfekt beliggende hoteller, gode pladser på Anfield og ikke mindst deres rimelige priser.

FanTravel DK ããã®åç
Alt var bare som det skulle vÊre
Alt var bare som det skulle vÊre, og hvis man havde spÞrgsmål var de hurtig klar til og svarer på dem. Kommer 100% til og kÞbe via dem igen

FanTravel DK ããã®åç
Tur med FanTravel kan klart anbefales!!
Tur med FanTravel kan klart anbefales!!
Vi ville gerne på Anfield og se en Liverpool kamp - og havde udset os Liverpool mod Spurs d. 29/4.
Vi kontaktede FanTravel, og fik meget hurtig respons. Hvor der hurtigt blev givet et overblik over mulighederne med billetter og hotel - det var forståeligt og lige hvad vi Þnskede! Så derfor kort efter dialogen bestilte vi straks :)
Alt spillede fÞr afrejse og under opholdet!
NÊste gang vi skal afsted på fodboldtur - bliver det bestemt FanTravel der bliver valgt!

Fantastisk tur til Anfield med FanTravel
Jeg havde den mest fantastiske tur til Anfield med FanTravel, og jeg kan ikke udtrykke nok, hvor tilfreds jeg er med hele oplevelsen. Fra start til slut blev jeg behandlet som en Êgte fodboldentusiast og fik muligheden for at opleve en kamp med Liverpool på Anfield.
FÞrst og fremmest var der ingen problemer med hotellet. Faktisk kunne jeg tjekke ind fÞr angivet tidspunkt, hvilket var en fantastisk start på turen. Og som en behagelig overraskelse blev jeg endda opgraderet uden ekstra omkostninger. Det er virkelig en fornÞjelse at opleve sådanne små ekstravagancer, der gÞr en stor forskel.
Supporten fra medarbejderne hos FanTravel var også fremragende. De var altid hjÊlpsomme, venlige og imÞdekommende. De besvarede mine spÞrgsmål med tålmodighed og hjalp mig med at arrangere alt, hvad jeg havde brug for under turen. Det er virkelig beroligende at vide, at man er i gode hÊnder.
Der var ikke nogen skjulte gebyrer eller ekstra betalinger. Prisen, jeg betalte, inkluderede alt, hvad jeg havde brug for, herunder billetter til kampen. Der var ingen ubehagelige overraskelser, og jeg fÞlte mig virkelig tryg ved hele bookingprocessen.
Billetterne til kampen blev leveret smertefrit, og det hele fungerede uden problemer. Jeg fik chancen for at vÊre en del af den fantastiske atmosfÊre på Anfield og opleve Êgte fodboldmagi. Det var en drÞm, der gik i opfyldelse for mig.
Alt i alt var min tur med FanTravel en uforglemmelig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale dem til enhver der Þnske opleve magien på Anfield. Fra den imÞdekommende support til problemfri billetlevering og den generelle kvalitet af turen, gjorde FanTravel alt for at sikre, at jeg havde en fantastisk oplevelse.
Jeg vil helt sikkert bruge FanTravel igen i fremtiden og ser allerede frem til min nÊste fodboldrejse med dem. Tusind tak for en vidunderlig tur.

Alt spillede fuldstÊndigtâŠâŠâŠâŠâŠ
Alt spillede fuldstÊndigt fra vi blev hentet i lufthavnen i Manchester til vi sÃ¥ bold pÃ¥ Anfieldâœïž
Hotellejligheden vi boede pÃ¥ var super god kunne ikke ligge bedre i forhold til nattelivet i Liverpoolðš
Alt i alt en virkeligt god oplevelse, ja selv vejret var godt ð€ïžsÃ¥ jeg kan varmt anbefale FanTravel DK ðð

Tak for en super tur
Afhentning i lufthavn, fedt lejlighedshotel midt i Liverpool og billetter til verdens bedste fodbold hold. Tak for en super arrangeret fodboldtur.

FanTravel DK ããã®åç
Tak for en fantastisk fodbold rejse tilâŠ
Tak for en fantastisk fodbold rejse til Liverpoolâ€ïž. Alt har bare spillet max, transport fra og til lufthavnenðð», dejlig hotellejlighed m. en super beliggenhed og fantastiske billetter pÃ¥ The Kopð. SÃ¥ der er ikke et Þje tÞrtð. Kan varmt anbefale FanTravel DKðð»ðªð»âœïžâ€ïž

FanTravel DK ããã®åç
Helt igennem fantastisk oplevelse medâŠ
Helt igennem fantastisk oplevelse med FanTravel! Hurtige svar og herlige billetter - TAK :)

FanTravel DK ããã®åç
SÊlger mere end de kan overholde..
Vi var 4 venner der i god tid bestilte en fodboldrejse til Bayern MÌnchen-Hoffenheim gennem Fantravel, da vi på det tidspunkt fik at vide, at de kunne lave en fantastisk rejse på et 5* hotel med 3 overnatninger til en rigtig god pris og kampbilletter på kortside, men vi skulle slå hurtigt til. Vi kÞbte denne pakke og blev gjort opmÊrksom på, at Bayern som standard, kunne finde på at rykke folk rundt på stadion, så de fik fyldt sÊderne op, men Fantravel, skrev at de aldrig havde oplevet at allokeringer ikke var ved siden af hinanden.
Ca. 3 uger senere, får vi en mail fra Fantravel, at der har vÊret en fejl på priserne på det 5* hotel de havde booket til os, så de har booket et andet 4* hotel til os og som plaster på såret har vi fået morgenmad med. Vi reagerer ikke på dette, da vi bare gerne vil afsted og tÊnker at det nok går med det.
Ugen op til kampen, rykker vi for at fÃ¥ vores kampbilletter og fÃ¥r at vide at de kommer senest 24-48 timer fÞr kampstart â sÃ¥ vi afventer naturligvis. Vi rejser afsted mod MÃŒnchen og har endnu ikke modtaget kampbilletterne og vi holder lÞbende Þje med vores mail â 21 timer fÞr kampstart modtager vi kampbilletterne, som er i henholdsvis blok 302 og 309 pÃ¥ stadion (i et hjÞrne og pÃ¥ langsiden â allerÞverst) â hvilket svarer til 300-400 mennesker pÃ¥ rÊkke imellem os. Vi kontakter Fantravel, som mener de har oplyst om risikoen for at man kan blive rykket fra hinanden 2 og 2 â og at de bemÊrker at hjÞrnepladsen allerÞverst og langsiden (som korrekt er en opgradering) er en opgradering ift. Kortsiden. Fantravel oplyste dog tidligere i en mail, at de aldrig havde oplevet man ikke fik allokeringer ved siden af hinanden â og oplyser i denne mail at skulle de skaffe 4 billetter sammen, ville det vÊre en omkostning og det ville heller ikke vÊre muligt lÊngere at kÞbe billetter sammen.
Da vi sÃ¥ ankommer til det ombooket hotel og er godt irriteret over disse kampbilletter, bliver vi mÞdt af en receptionist, som fortÊller os, at der kun er betalt for 2 personer og ikke 4 personer â som vi ellers har bekrÊftelse pÃ¥. Receptionen fastholder, at vi skal betale 250 euro ekstra for de 2 ekstra personer. Vi ender med at fremsende vores bekrÊftelse pÃ¥ mail til receptionen og lederen vil tage hÃ¥nd om det dagen efter. Vi informerer Fantravel om problematikken og beder dem kontakte hotelreceptionen for at fÃ¥ dette afklaret â det gider vi ikke bruge vores fodboldweekend pÃ¥, nÃ¥r vi har betalt hvad der skulle betales til Fantravel. Mailsene bliver flere mellem os og Fantravel i lÞbet af weekenden og da vi skal tjekke ud af hotellet, bliver vi igen mÞdt af den manglende betaling pÃ¥ 250 euro og forklarer endnu engang situationen til receptionisten, som ser forundret ud. Vi forklarer hende at det er et anliggende mellem hotellet og Fantravel og det mÃ¥ de selv finde ud af, hvorefter hun lader os tjekke ud.
Det er ikke fÞrste gang vi er på sådanne fodboldweekender, men vi har aldrig oplevet lignende med nedgradering af hotel, derefter at blive splittet helt op som vennegruppe på en fÊllestur til fodbold, og dernÊst at blive mÞdt af manglende betalinger fra rejsebureauets side. EfterfÞlgende har vi ikke hÞrt et kvÊk fra Fantravel og vi fÞler mest af alt, at Fantravel ikke kan levere det de beskriver og de gÞr hvad de kan for at lÊgge ansvaret over på andre. Vi vil aldrig rejse med Fantravel igen og andre bÞr i hvert fald overveje om de får hvad de betaler for.

Opgraderede pladser på stadion
Min hustru og jeg havde fem fantastiske dage i Bremen med en Bundesligakamp mellem Werder og Freiburg som hÞjdepunktet. Vi fik opgraderede pladser på stadion og boede på et godt og centralt beliggende hotel. Alt var veltilrettelagt af Fan Travel, og alle henvendelser blev besvaret med det samme og kompetent. NÊste gang vi skal på fodboldrejse skal Fan Travel naturligvis arrangere den.

Den VARMESTE anbefaling!
Jeg bestilte hotel og fodboldbilletter til kampen mellem Liverpool og Arsenal pÃ¥ Anfield til min kÊreste i fÞdselsdagsgave, men da jeg intet ved om fodbold havde jeg tusinde spÞrgsmÃ¥l. Disse svarede FanTravel altid lynhurtigt pÃ¥. Jeg fÞlte mig virkelig taget i hÃ¥nden! De var imÞdekommende, serviceminded og yderst hjÊlpsomme og gjorde alt for at sikre, at vi var glade og trygge! Det hele spillede bare! Den STÃRSTE og VARMESTE anbefaling herfra.

Fantastisk arrangeret tur til Liverpool
Vi var i sidste uge på rejse arrangeret af FanTravel til Liverpool-Everton.
Alt spillede som det skulle: en tiltrÊngt Liverpool-sejr, hotel og afhentning af billetter.
Dejligt hotel med fantastisk personale:)
Fin og simpel aftale med billetagenten om afhentning af billetterne umiddelbart inden kampstart.
Det var fedt at vi stod tÊt på lokale fans på Anfield der gav en meget bedre stemningsoplevelse end de steder på Anfield som vi tidligere har haft billet til, hvor det mere er tilrejsende fans som os selv.
De varmeste anbefalinger herfra:)
Fantastisk oplevelse og super service
Fantastisk oplevelse og super service - både fÞr og under rejsen.
Vores tur var helt igennem perfekt, spÞrgsmål og fif blev besvaret med det samme undervejs.
Tak!
Vi opgraderede både på hotel og stadionbilletter, hvilket vi på ingen måde fortrÞd.
Turen var perfekt planlagt.
Bedste og nemmeste hjemmeside, der hele vejen igennem guider om mulige opgraderinger og prÊciserer priser undervejs, ingen skjule overraskelser.
Bestemt ikke sidste gang vi har vÊret på tur med FanTravel.dk.
I fÃ¥r mine varmeste anbefalinger og jeg har allerede anbefalet jer til flere. âœïžðïžð
Tak til Jonas fra FanTravel for enâŠ
Tak til Jonas fra FanTravel for en perfekt planlagt tur :-)
Alt spillede bare 100% og super service.
Virkelig en oplevelse at se St. Pauli live.
Liverpool - Derby på Anfield.
Super god oplevelse hele vejen igennem. Det angivne program âklappedeâ til punkt og prikke (taxa pickup, hotel, fodboldbilletter etc.).
Desuden god og brugbar information/guidance omkring restauranter og sevÊrdigheder. Kan på det varmeste anbefales til andre!
Tak for god service
Vi kan virkelig anbefale Fan Travel. Har netop vÊret på fodboldrejse og se Manchester City-Brentford. Lige fra bestillingen, har vi fået rigtig god service og information. Boede på et fint hotel, og fantastiske fodboldbilletter med adgang til lounge 93:20.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã