Havde en fantastisk tur til Napoli for at se sÊsonens sidste hjemmekamp mod Udinese. Super pladser pÃ¥ stationenð®ð¹ Alt fungerede perfekt, selv da jeg i bookingprocessen ved en fejl fik bestilt hj... ãã£ãšèŠã
Bestiller normalt alt selv og aldrig rigtig benyttede mig af fodbold sider fÞr, men jeg prÞvede denne gang og kan sige med glÊde at det kommer jeg til at blive ved med at gÞre, weekend tur til Milan... ãã£ãšèŠã
Da Chelsea kvalificerede sig til FA Cup-finalen, sÃ¥ vidste vi, at det var den perfekte konfirmationsgave til vores sÞn Mathias. Men hvordan pokker skaffer man lige 5 billetter til en FA Cup-finale med... ãã£ãšèŠã
Lige for kick off, ( ved bestilling af billet) til jeg kom hjem, weltklasse hyggeligt hotel tÊt pÃ¥ picadelly station, om lÞrdagen pÃ¥ Old Trafford stadium / musseum, fed oplevelse for en som har... ãã£ãšèŠã
FanTravel DK ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Så uanset om du er til Liverpool, Manchester United, Real Madrid, AC Milan eller et helt femte hold, så står vi klar til at hjÊlpe jer med at få drÞmmen om at opleve de helt store fodboldkampe på stadion til at gå i opfyldelse.
Vi forsÞger altid at levere de bedst sammensatte rejser, til de bedste priser og med et indhold vi altid kan stå 100% indenfor.
Alle vores pakker indeholder en ligeledes tryghedspakke, så du kan fÞle dig tryg både fÞr og under jeres rejse. Vi har mange års erfaring i at arrangere ture til store oplevelser og flere tusinde tilfredse rejsende årligt, hvilket er Jeres garanti for en god tur.
Hvis der skulle vÊre spÞrgsmål eller andet til os, så står vi også klar til at hjÊlpe, enten via mail på kontakt@fantravel.dk eller via telefon i vores åbningstider på 25 86 30 00.
Vi glÊder os til, at hjÊlpe Jer afsted på den nÊste store oplevelse.
SkovsÞgade 1B, 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
- +4525863000
- kontakt@fantravel.dk
- fantravel.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Kan kun anbefale fan travle
Kan kun anbefale fan travle , virkelig god oplevelse, både da vi bestilte rejse og undervejs , da vi havde nogle spÞrgsmål, der var sÞrget for en godt hotel gode pladser til kampen, alt i alt en fantastisk oplevelse og kan kun anbefale dem
Vh Lucas og Steen
Super fed tur til Anfield
Super fed tur til Anfield, for at se champions league kamp mod Napoli. Hotel, billetter og det hele spillede:)
Fantastisk fodboldtur til Madrid
Er lige kommet hjem fra en helt fantastisk tur til Madrid hvor alt bare spillede. Vi fik ikke det resultat vi havde håbede på, men det tager intet fra vores oplevelse og den service vi fik af Mathias fra Fan Travel.
Fint hotel og mega fede pladser på Bernabeu :)
Anbefalings vÊrdige
FÞrste gang med Fan Travel men bestemt ikke sidste gang.
Hjalp og svarede på alt meget hurtigt.
Fodboldrejse til Madrid
Alt spillede bare. Der havde inden rejsen vÊret en rigtig fin kommunikation, hvor Fantravel var både hurtige og gode til at svare på mails, hvilket gjorde os vÊldig trygge.
Hotellet som var anbefalet var virkelig godt og billetterne til kampen ankom i fin tid + det var nogle rigtig gode pladser på stadion! Alt i alt en fantastisk god oplevelse og jeg vil helt sikkert anbefale at rejse med Fantravel.
PSG vs Nice
Var i Paris og se PSG mod Nice d. 1. Oktober 2022 med min sÞn. Alt spillede, godt hotel, gode pladser på stadion, som fÞr nÊvnt hurtig respons på evt. spÞrgsmål, selv udenfor åbningstid. Stor anbefaling herfra.
Tur til MÃŒnchen
Så kampen mellem Bayern MÌnchen og Stuttgart. Gode siddepladser og fik det hotel som vi Þnskede. Var meget fleksibel med at finde den lÞsning som vi gerne ville have. Hurtig svar på mail, også uden for åbningstid. Kan kun anbefales.
Super oplevelse
Fed oplevelse at rejse med fantravel til London og se Tottenham - Fulham.
Alt spillede bare. God service med utrolig kort svartid og god rådgivning med tilpasning af rejsen så den passede lige til vores behov!
Kan varmt anbefales
Var afsted med FanTravel pÃ¥ tur tilâŠ
Var afsted med FanTravel på tur til Anfield sammen med min Far.
God service, lÊkkert Hotel med kanon beliggenhed i Centrum af Liverpool og generelt en gennemfÞrt tur som sluttede pÃ¥ bedste vis med en sejr pÃ¥ Anfieldð¥³
KÊmpe anbefaling til FanTravel herfra!
Stor hjÊlp.
Hej.
Jeg skulle booke en stÞrre gruppetur til en stÞrre forsamling. Lynhurtig eksekvering og kundeservice i topklasse. Det vi bedst kunne lide var at istedet for at blive sendt langt vÊk fra centrum uden forklaring, blev vi forklaret priserne og fordelene ved at betale lidt ekstra for at bo godt.
Og ikke alle havde samme prÊferencer ift. kampbilletter, så det kunne vi også tilpasse den enkeltes behov. FuldstÊndigt perfekt.
Der skulle bookes tur til tipsklubben
Der skulle bookes tur til tipsklubben, 8 mand, så en stÞrre koordineringsopgave. Vi tog fat i FanTravel og der var ingen udfordringer for store. Super service fra opkald, til ordre, til yderligere spÞrgsmål.
Vi kommer retur.
6 stjerner hvis man kunne!
6 stjerner hvis man kunne!
Vi blev taget i hånden fra dag 1. Absolut ingenting at vÊre i tvivl om. Vi var en familie der skulle på fodboldtur til Liverpool, mÊndene skulle se kamp på Anfield og jeg gik på havnen i solen med ungerne. Fantastisk by, fantastisk tur. Fantastisk service af Ketil og FanTravel.
Jeg siger tak!
Jeg siger tak!
FanTravel hjalp 30 af os pÃ¥ tur til Milano, og det hele gik som smurt. Kundeservicen er helt i top og svartiden ganske kort. Rigtig god behandling. Forza Milan ð
Jeg siger et stort tak til FanTravelâŠ
Jeg siger et stort tak til FanTravel for en helt perfekt oplevelse på Old Trafford. Jeg kÞbte 2 International Suite Hospitality billetter via FanTravel, og jeg kunne ikke havet Þnsket bedre billetter. Perfekt placering og udsyn - og jeg fik endda taget en perfekt video af Ronaldos 3. mål i Hattricket mod Norwich - helt kanon!
Desuden fik jeg virkelig god service både via telefon og mail. Jeg vil helt sikkert anbefale FanTravel til alle, der Þnsker en kÊmpe oplevelse og super god service.
De bedste når det kommer til fodboldrejser
Endnu en perfekt fodboldrejse igennem FanTravel. Denne gang Premier League, West Ham - Everton. Modtog vores e-tickets tirsdag (kamp sÞndag) og alt gik som smurt.
De varmeste anbefalinger herfra
Vi giver Fan Travel vores varmeste anbefalinger. Fem stjerner er faktisk ikke nok. Vi er netop hjemvendt fra en ovenud fantastisk fodboldrejse til Manchester, hvor vi så United - Tottenham. Perfekte siddepladser og fint loungeområde. SkÞnt hotel med rigtig god morgenmad og fin, central beliggenhed med busforbindelse lige uden for dÞren og ind til Manchester city - dermed forlÞb den sightseeing- og shopping-dag, som vi havde lagt ind i programmet, også nemt og uproblematisk. Fan Travel udviser kundeservice, venlighed og hjÊlpsomhed i absolut sÊrklasse. Vi vil helt klart benytte os af Fan Travel igen.
Tusinde tak til Fantravel- SportsrejserâŠ
Tusinde tak til Fantravel- Sportsrejser for en perfekt planlagt fodboldrejse til Manchester City-Tottenham ðð»ðð»âœïžâœïž fantastisk hotel, fantastiske siddepladser og bare helt igennem en fantastisk service ðð» ( det blev desvÊrre ikke til en city sejr men det er jo ikke jeres skyld ðð) Bestemt ikke sidste gang vi bestiller fodboldrejse igennem jerâœïžâœïž
Hilsen Jytte og familieðð