レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har nu brugt farpay i vores virksomhed og den måde farpay hjÊlper vores virksomhed med at få vores faktureringer ind på en nem og smertefri måde ind i vores Þkonomi system er super fedt!

䌁業が回答したした

Vi har stor glÊde af alle de betalingsmetode farpay kan tilbyde, det gÞr virkelig en stor forskel for os i forhold til opkrÊvning. Det hele har fungeret perfekt!

䌁業が回答したした

Super god oplevelse vi har haft med farpay, den direkte intergration til vores Þkonomi system samt den kÊmpe hjÊlp med at minimere churn - vil anbefale dem alle der overvejer at bruge farpay

䌁業が回答したした

Kan det vÊre rigtigt at I sender mails til betalere med knapper, som minder om svindel, med link til et web-site, som pÃ¥ ingen mÃ¥de minder om det web-site, som skal betales til. Og endda at en adress... もっず芋る

䌁業情報

1. 支払いサヌビス
  2. 財務䌚蚈゜フト䌚瀟
  3. デヌタベヌス管理䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

FarPay leverer en omfattende alt-i-en lÞsning med fokus på fakturabetalinger - både enkeltbetalinger og automatiske betalinger. Alle processer er automatiserede og digitaliserede: BogfÞring, fakturaforsendelse, opkrÊvning samt udligning af fakturabetalinger. På denne måde undgår du manuelle arbejdsgange samtidig med at du sikrer, at dine kunder får en god betalingsoplevelse. Det betyder hurtigere betaling og bedre cash flow for din virksomhed. FarPay integrerer med de fleste betalingslÞsninger: Betalingsaftaler - Betalingsservice - LeverandÞrservice - MobilePay - Kortbetaling Enkelt betalinger - MobilePay - Konto-til-konto - Kortbetaling - FIK/+71 Det helt unikke ved FarPay lÞsningen er, at alle betalingsdata fra regnskabsprogrammet kan håndteres i et format og så efterfÞlgende sendes ud i alle de forskellige betalingsformer til kunderne. FarPay håndterer som noget helt unikt alle betalingslÞsninger på platformen. Ved at automatisere en rÊkke manuelle arbejdsgange sparer bogholdere og revisorer en masse ressourcer og kan betjene flere kunder, fordi de får frigivet mere tid. Samtidig minimeres risikoen for fejl. Det er en besvÊrlig og tung proces for virksomhederne at skifte og få adgang til nye betalingslÞsninger. Det krÊver typisk en teknisk integration, som tager lang tid og er dyr. Med FarPay platformen får du adgang på fem minutter og der krÊves ingen installationer. Har du fÞrst FarPay setuppet, så kan du nemt tilmelde dig andre betalingslÞsninger, f.eks. MobilePay og så er du hurtigt i gang. Det er hurtigt og nemt at skifte betalingslÞsninger.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

49件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

God oplevelse!

Virkelig god oplevelse med Farpay.

Nemt og intuitivt system uden umiddelbare problematikker.

2025幎12月15日

Hej Oliver
Mange tak for at dele din oplevelse med FarPay. Vi sÊtter stor pris din positive oplevelse med vores lÞsning.
FarPay

Vi har nu brugt farpay i vores

2026幎1月19日

Hej Jacob
Mange tak for at dele dine oplevelser med FarPay. Vi er meget glade for at du oplever at vi skaber vÊrdi for din forretning.
FarPay

Super god oplevelse vi har haft med

2026幎1月29日

Hej Minik
Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er meget glade for at hÞre om de positive oplevelser du har med FarPay og den effekt vi har på din forretning.

Rigtig god oplevelse med Farpay

Rigtig god oplevelse med Farpay. Nem opsÊtning og overskueligt system

2026幎1月26日

Hej Gilbert
Tak for at dele din oplevelse med FarPay.
Vi er glade for at du oplever vores lÞsning som nem at komme i gang med og er overskuelig at arbejde i.
FarPay

Vi har stor glÊde af alle de

2026幎1月19日

Hej Frederikke
Tak for at dele din oplevelse. Vi er glade for at vi har kunne mÞde jeres behov og at I er glade for jeres lÞsning.
Rasmus

FarPay er intuitivt og nemt at bruge

FarPay er intuitivt og nemt at bruge. Integrerer direkte til vores economic. Bogholderiet spiller og de fleste manuelle processer er gjort automatiske. Jeg anbefaler FarPay.

2025幎12月15日

Hej Anders,
Tak for at dele din oplevelse med FarPay.
Vi er glade for at I er tilfredse med samarbejdet og den lÞsning vi har leveret til jer.
Vi glÊder os til at fortsÊtte det gode samarbejde.

Aldrig mere dårlige betalere 🔥

Endnu en succesfuld implementering hos en af vores kunder. Genialt med alle de måder man kan få betaling for hos vores kunder 🔥🔥🔥

2025幎4月15日

Hej Frederik,
Tak fordi du deler dine og dine kunders erfaringer med FarPay. Vi er glade for, at I har haft en positiv oplevelse med vores lÞsning, og for jeres begejstring over den nemme adgang til alle betalingsmetoder.

Nemt!

Integrationen mellem FarPay og e-conomic har sparet mig utrolig meget tid i bogholderiet. Ét klik, og så er alle debitorer opdaterede.
Sammen med automatisk rykkerstyring, er det bare et vÊrktÞj, som jeg ikke vidste, jeg ikke kunne leve uden. Ærgerligt, at man kun kan give 5 stjerner!

2025幎3月1日

Hej Christina,
Tak for at du deler din oplevelse med FarPay.
Vi er glade for at FarPay skaber vÊrdi for dig i din hverdag.
FarPay

Indtil videre har vi vÊret rigtig glade

Indtil videre har vi vÊret rigtig glade for at bruge FarPay. Betalingerne er nemme for vores kunder, og vi har hidtil ikke oplevet nogle problemer.

5 stjerner herfra.

2025幎4月8日

Hej Peter,
Tak for at dele din oplevelse med FarPay.
Godt at hÞre at du oplever at jeres kunder har en god betalingsoplevelse og at du er glad for FarPay.

Fem stjerner til FarPay

Brugervenligt og effektivt

Vi har brugt FarPay i noget tid nu, og vi er virkelig imponerede over, hvor meget det har lettet vores betalingshåndtering. Automatiseringen fungerer perfekt, og vi slipper for manuelt bÞvl med fakturaer og rykkere.

FarPay portalen er intuitiv, og integrationen med e-conomic gÞr det hele super nemt. Derudover er kundeservicen i top – hurtige svar og kompetent hjÊlp, nÃ¥r vi har haft spÞrgsmÃ¥l.

Kan kun anbefale FarPay til andre virksomheder, der vil optimere deres betalingsflow.

2025幎3月25日

Hej Mathias,
Tak for at dele din oplevelse med FarPay - og tak for din anbefaling. Vores mål er at skabe vÊrdi for vores kunder, derfor er vi glade for din oplevelse af FarPay.
FarPay

LÊkker betalingslÞsning og fed service

Vi har haft en utrolig positiv oplevelse med Farpay!

Farpay har gjort vores betalingsproces enkel og effektiv, hvilket har sparet os både tid og ressourcer. Systemet var let at integrere med vores e-conomic, og vi har oplevet en mÊrkbar reduktion i forsinkede betalinger. OpsÊtningen var enkel, og vi blev guidet godt igennem onboarding processen, hvor de altid var tilgÊngelig for at hjÊlpe med spÞrgsmål.

Jeg kan varmt anbefale FarPay til enhver virksomhed, der Þnsker en smartere måde at håndtere betalinger på og få mere tid til alt det andet.

2025幎3月14日

Hej Morten,
Mange tak for at dele din oplevelse med FarPay.
Vi er glade for at du oplever at vores lÞsning skaber vÊrdi for din virksomhed.
FarPay

For mange fejl ved sente fakturaer

Mangelfuldt betalingssystem og kaotisk opsÊtning med fejl som har koster tid og penge. Kundeservicen er ikke til at få fat i, man får kontakt til salg som ikke kender systemet, og man vises til direktÞren som heller ikke kender systemet, beklager og får en til at fÞle sig utilpas. Vi er gået tilbage til det gamle boghold system.

2025幎1月1日

Hej Jacob,
Tak for at dele din erfaring med FarPay.
Vi er kede af at det ikke lader til at vi har levet op til dine forventninger. Vi sÊtter en Êre i at vores platform er brugervenlig, nem at anvende og skaber vÊrdi for vores kunder. Det samme gÊlder vores kundeservice, som normalt hurtigt besvarer henvendelser fra vores kunder. Vi vil meget gerne lÊre af vores fejl og har derfor forsÞgt at finde dig i vores kundesystem med henblik på at kontakte dig, men desvÊrre uden held.
FarPay

Jeg har arbejdet sammen med FarPay i

Jeg har arbejdet sammen med FarPay i mange år og er yderst tilfreds. De tager deres arbejde meget seriÞst, og jeg er glad for, at de bogfÞrer alle mine indbetalinger.

2024幎12月20日

KÊre Henrik,
Tak for at du har valgt FarPay og tak fordi du har delt dine positive oplevelser med os.
FarPay

Hold jer vÊk er den korte verison.

Hold jer vÊk er den korte verison.

ForlÞb:
Jeg bestiller Farpay til at administrere mit påmindelsesflow og rykkerflow koblet op på min economic.

TilbudsmÊssigt, svarfrekvens og pris var godt og fornuftigt.
Kun det faktum at muligheden for at, justere noget som helst på den fremsendte faktura er et tilkÞb blev ikke nÊvnt fÞr vi var igang. Lidt dårlig stil men heldigvis ser faktura nogenlunde pÊn ud og i mine Þjn ikke et must at redigere.

Efter aftalen var indgået Êndrede det hele sig dog.

Onboarding:
OnboardingforlÞbet var mangelfuldt og uden nogen form for instruktion i hvordan systemet fungerer.

Systemet var fuld af fejl med funktioner der ikke var indstillet korrekt samt linjer på fakturaer der figurerede men som ikke skulle vÊre der.

Det blev ikke testet ordentligt og derfor blev der sendt 80 fakturaer ud som ikke havde det rigtige FI kort nummer. Dvs. 80 kunder der vendte tilbage at de ikke kunne betale sine regninger.
Dette blev rettet og nye sendt ud - godt!

Så viser det sig at FarPay ikke kan trÊkke betalingsfilerne, da jeg er en del af min revisors economic lÞsning. Dvs. alt frem til nu er ligegyldig t og spildt.

Den sidste er en information deres "succes manager" efter 4 dage ikke havde undersÞgt og svaret var hver gang "det er de andre der har siddet med den" og "det er de andre der har boardet dig". I mine Þjn ikke en succes manager vÊrdigt og et underligt indefra ud perspektiv at have på tingene.

I Þvrigt sidder deres support i et helt andet land hvilket det hele bÊrer prÊg af. Der bliver ikke talt sammen. Tidszoner besvÊrliggÞrer det for en som kunde og åbningstiden er begrÊnset på support (måske pågrund af dette).

EfterfÞlgende kan jeg se der er andre lignende anmeldelser som denne, så set i bakspejlet skulle vi have tÞvet med at indgå samarbejde med FarPay.1

Mit råd er, gÞr noget andet, find en anden lÞsning og hold jer vÊk.

-------------- Svar på opfÞlgning fra FarPay--------

Direkte lÞgn jeg blev gjort opmÊrksom på dette. Da jeg selv blev gjort opmÊrksom på problemstillingen af min egen revisor rettede jeg henvendelse til Farpay som ikke selv var klar om dette umuliggjorde det hvorefter de brugte 4 dage på at undersÞge dette. Efter 4 dage rettede jeg selv henvendelse da jeg havde brug for et svar og måtte presse på for at få det hvilket jeg langt om lÊnge fik.

Skidt man moralsk og etisk ikke taler sandt i tilbagemeldeinger til kunder.

2024幎12月20日

Hej Morten,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med FarPay.
Vi bestrÊber os altid på at give vores kunder en god oplevelse og service.

Vi har gennemgået din case sammen med de kollegaer, der har vÊret involveret, og de har en anden opfattelse af forlÞbet.

Det er korrekt, at der blev sendt forkerte fakturaer ud til dine kunder, men dette skyldes at du havde oplyst et forkert FI-kreditornummer til os. Da vi blev gjort opmÊrksomme på fejlen, rettede vi fakturaerne med det samme. På det tidspunkt havde tre af dine kunder åbnet og set fakturaerne.

Det er korrekt, at vi ikke har mulighed for at sende indbetalingsfiler til din e-conomic-lÞsning, da du er under din revisors aftale. Dette er du blevet gjort opmÊrksom på flere gange i onbordingforlÞbet, hvor vi har anbefalet dig at få din revisor til at oprette en ekstern aftale til dig. Dette har du ikke vÊret interesseret i.

Til din information sidder vores Support- og Customer Success-medarbejdere både i Danmark og på FÊrÞerne, da vi har kunder, som vi supporterer begge steder.

Jeg vil igen beklage, at du har haft en dårlig oplevelse.

Tak for undskyldningen 🙏🏌

Jeg fik mail om min mors kort var udlÞbet og hun skulle opdatere det. Men hun gik bort for 2 år siden. De siger fejlen ikke ligger hos dem. Jeg fik en omringning hvor de undskyldte og fortalte de vil prÞve at gÞre så det ikke sket for andre.
Men i får kun 4 stjerner. Den sidste stjerne er for jeres uheld. Og det kan ikke Êndre min oplevelse. Og tusinde tak for undskyldning det sÊtter jeg sgu pris på.

2024幎10月11日

KÊre Kevin,

Vores dybeste medfÞlelse i forbindelse med din mors bortgang.

Vi har fuld forståelse for din frustration over situationen, og vi beklager den. DesvÊrre har vi ikke mulighed for at kontrollere, hvem vores kunder vÊlger at sende e-mails til, da vi blot leverer en platform til virksomheder og organisationer.

Som nÊvnt under vores samtale, vil vi dog ivÊrksÊtte tiltag, der skal minimere risikoen for, at lignende situationer opstår fremover. Vi sÊtter stor pris på, at du har gjort os opmÊrksom på problemet.

Endnu en gang beklager vi situationen, og takker for din forståelse.

Betalingsmails minder om svindel

Kan det vÊre rigtigt at I sender mails til betalere med knapper, som minder om svindel, med link til et web-site, som på ingen måde minder om det web-site, som skal betales til. Og endda at en adresse, som ligner en high-tech.io fupadresse ? Med en status "ikke betalt" 7 dage efter at betalingen er foretaget indenfor betalingsfristen og rykker 3 dage efter betalingsfrist ?
Jeg fortÊller alle, at man ikke skal klikke på knapper eller links i e-post og SMS. Og ikke gå til adresser med betaling, som man ikke kender.

2024幎3月31日

Hej,
Tak for at dele din brugeroplevelse med FarPay. Vi kan forstå at du ikke er kunde hos FarPay, men har haft en oplevelse med en betalingsproces hos en af vores kunder. Vi kender ikke til den konkrete sag, og har ikke nÞdvendigvis indflydelse på den rykker du har modtaget. I relation til oplevelsen med vores betalingsproces, så arbejder vi hele tiden på at gÞre brugeroplevelsen bedre og har meget fokus på sikkerhed. Vi har over 15 millioner transaktioner på vores platform om året, bare i Danmark, og hÞrer meget sjÊldent om problemer af den karakter du deler.
Vi Þnsker dig en god dag.
FarPay

De har bare styr på det hos FarPay

De har bare styr på det hos FarPay. Kan kun anbefale andre at gÞre brug af deres service til at lette fakturering :-)

2024幎3月1日

Hej Patrick,
Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser med FarPay. Det er vi glade for.
FarPay

Jeg har vÊret glad kunde hos FarPay i

Jeg har vÊret glad kunde hos FarPay i snart to år. Farpay har givet mig langt flere betalingsmetoder end blot +71, som jeg havde indtil jeg valgte FarPay. Jeg er utroligt glad for deres produkt og support. Det kan virkeligt anbefales herfra!

2024幎3月1日

Hej Naja,
Tak for din anbefaling af FarPay. Den er vi meget glade for.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。