レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Noget nÊr den dÃ¥rligste account management jeg nogensinde har oplevet. De har nu vÊret mere end seks mÃ¥neder om at vende tilbage pÃ¥ en simpel forespÞrgsel omkring en mulig optimering af vores aftale.... もっず芋る

Deres support stinker - de tager i gns 1 ud af 10-15 opkald. De slÃ¥r sig op pÃ¥ dansk support, men det er tÊt pÃ¥ umuligt at fÃ¥ support i tale. Deres system har flere mangler og nÃ¥r man stÃ¥r i en akut s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bei der Entwicklung unserer SaaS-Lösung bin ich bei der Suche nach Subskriptionsmanagement-Anbietern auf billwerk gestoßen. Nach Sichtung der API, Developer-Dokus und Sandbox musste ich mich einfach f... もっず芋る

rent svindel firma underligt at trustpilot ikke advarer imod dem '!!!!!!!!!! De forsÞger at lokke til at udlevere kontokort nummer pÃ¥ brobizz lignende side. mÊrkeligt at politiet ikke putter dem... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 支払いサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Overskuelig og effektiv abonnements- og betalingshåndtering. Frisbii hjÊlper dig med at samle online betalinger og abonnementer i én lÞsning, så du får bedre overblik, hÞjere konvertering og mindre administrativt arbejde. Med Frisbii kan du skrÊddersy dit checkout, så det passer til din virksomhed og dine kunders behov, samt håndtere enkeltstående og gentagende betalinger mere effektivt. Med Frisbii får du: Enkel håndtering af online betalinger, abonnementer, tilkÞb, kuponkoder mm. 50+ lokale- og internationale betalingsmetoder, der Þger konverteringerne. Mulighed for at tilpasse sprog, valuta og betalingsmetoder på tvÊrs af markeder. Nem integration til WooCommerce, Shopware, Shopify, Magento m.fl. med plugins. 99,99 % oppetid, så dine kunder altid kan betale, og din forretning kÞrer uden afbrydelser. Frihed til selv at vÊlge indlÞser, eller beholde din nuvÊrende aftale. En skalerbar lÞsning, der nemt vokser i takt med din virksomhed. Teknisk kompetent support, der forstår komplekse abonnementsforretninger. Kort fortalt bygger vi fundamentet for en effektiv og fleksibel betalings- og abonnementsforretning, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed. Vi er en europÊisk virksomhed med kontorer i Danmark, Tyskland og Frankrig.

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

122件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 80に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Elendig account management

Noget nÊr den dårligste account management jeg nogensinde har oplevet. De har nu vÊret mere end seks måneder om at vende tilbage på en simpel forespÞrgsel omkring en mulig optimering af vores aftale. Jeg rykker og rykker, og får at vide, at det kommer i morgen, og så sker der endnu engang intet. Når vi har overskud i tech teamet, så skal vi videre til et andet system.

2026幎1月5日
自発的なレビュヌ

Bilbasen bruger dem og betaling til

Bilbasen bruger dem og betaling til annonceoprettelse går ikke igennem. AmatÞrer.

2025幎11月15日

Hej,

Bilbasen er en af de mange virksomheder, som vi hjÊlper med at modtage betalinger online. Hvis du har problemer med at betale eller opdager svindelsider som misbruger Bilbasens navn, skal du rette henvendelse til Bilbasens support.

Niklas, Frisbii

AmatÞragtig og utrovÊrdig support

Vi oplevede problemer med sprog i TranslatePress, nÃ¥r Frisbii‑pluginet var aktiveret. Vi kontaktede support og oprettede en ticket, som blev videresendt til deres programmÞrer i Thailand. FÞrst fik vi indtryk af, at de ville hjÊlpe, men pludselig blev vi mÞdt med, at de ikke kunne finde fejl i deres eget plugin – og at det ville koste 80 euro i timen, hvis de skulle fejlsÞge.

Jeg har sjÊldent oplevet en mere slap og amatÞragtig tilgang til support af eget produkt. Oplevelsen var utrovÊrdig, og det er ikke fÞrste gang, vi har haft problemer med dette plugin.

Jeg vil ikke anbefale Frisbii til nogen, der Þnsker et professionelt og pålideligt produkt.

2025幎8月25日

Frisbii からの回答

Vi beklager naturligvis, at du har oplevet udfordringer med vores WooCommerce plugin.

Som vi også har delt i vores dialog, er udfordringen relateret til et tredjepartsmodul, i dette tilfÊlde TranslatePress, og ikke til vores kerneplatform eller den generelle drift.

Vores plugin understÞtter allerede WPML og Polylang, som er blandt de mest udbredte oversÊttelseslÞsninger, og vi har over 500 aktive installationer, der kÞrer uden problemer.

Din kunde i dette tilfÊlde, er kunde gennem en af vores partnere, som har kundeforholdet og vi har lÞbende besvaret dine henvendelser for at hjÊlpe med at finde årsagen. Når vores udviklingshus, som udvikler modulet inddrages, kan der vÊre omkostninger, hvis fejlen ikke ligger i vores plugin, men det er vi altid åbne og tydelige om på forhånd.

Christian, som rigtigt nok er bosiddende i Thailand, er dansktalende.

Vi forstår frustrationen og tager naturligvis situationen seriÞst.

Niklas, Frisbii Support

Deres support stinker

Deres support stinker - de tager i gns 1 ud af 10-15 opkald. De slår sig op på dansk support, men det er tÊt på umuligt at få support i tale. Deres system har flere mangler og når man står i en akut situation er det max frustrerende konstant at blive mÞdt med et voice respons svar på engelsk "We are currently unavailable to take your call, please email us at ..". Der findes alternativer ex stripe som fungerer upåklageligt.

2025幎8月5日

Hej

Som payment gateway og abonnementssystem er det klart, at vores support skal fungere og leve op til vores merchants forventninger. Det er Êrgerligt, at det er kommet her til mellem os, men vi kan dog ikke genkende billedet om, at vores support skulle ‘stinke’.

Derimod kan vi se, at Kaatsu Fitness er vores absolutte hÞjdespringer i antallet af supportsager. Om dette skyldes mangelfuld onboarding, eller et komplekst setup på jeres side skal vi ikke gÞre os kloge på, men vi har strakt os endda meget langt for at hjÊlpe jer. Vi tilbyder gerne, at vi sammen kigger på jeres setup for at undersÞge, hvordan I får en bedre oplevelse med Frisbii.

At vi ikke har besvaret jeres opkald ofte nok, kan hÊnge sammen med spidsbelastning, ferie m.v. I er dog altid velkomne til at sende (endnu) en mail, så vi kan hjÊlpe jer i mål.

Det er korrekt at der er alternativer til vores service, og I er meget velkommen til at prÞve andet af, såfremt I mener, at I vil få en bedre service der.

Mvh.
Niklas, Frisbii Support

Det går kun en vej med kvaliteten

Vi har vÊre kunde ved fÞrst Reepay og senere de nye navne. Det har ikke gjort noget godt at Êndre navn/ejere, da service og kvalitet er kraftig på vej vÊk.

Vi har forsÞgt at få ny webshop op at kÞre siden marts og ingenting fungere. Specielt ikke gennemfÞrsel af transaktioner, enten som kÞb eller abonnement, da de nuvÊrende plugin til WooCommerce er fyldt med fejl og ulovlige indstillinger (som autohÊvning med det samme).

Der er ingen hjÊlp at få, hvorfor jeg desvÊrre ikke kan anbefale andre at starte et kundeforhold med dem. Vi er på vej ud af vores, der nåede at vare ca. 5 år.

2025幎5月27日

Hej Thomas,

Det er åbenbart svÊrt for vores 3. part, at fikse dit problem på WooCommerce.

Vi kan ikke genkende, at vores plugin kÞrer med 'ulovlige indstillinger' på tvÊrs af de mere end 800 merchants, som bruger os til deres WooCommerce Shops. Vi har besvaret jeres spÞrgsmål hurtigt og lÞbende i den dialog, vi stadig har kÞrende.

Jeg vil dog gerne lige slå et slag for, at dette problem ene og alene stammer fra vores WooCommerce plug-in og ikke relaterer sig til driften på vores kerne-platform.

Det Êndrer ikke på, at vi beklager. Det skal naturligvis virke.

rent svindel firma

rent svindel firma
underligt at trustpilot ikke advarer imod dem '!!!!!!!!!!
De forsÞger at lokke til at udlevere kontokort nummer på brobizz lignende side.
mÊrkeligt at politiet ikke putter dem i et sort hul.
bor ang. ikronprinsessegade 8b ! khbn

2025幎4月16日

Hej Henrik,

Brobizz er en af de mange virksomheder, som vi hjÊlper med at modtage betalinger online. Hvis du har problemer med at betale eller opdager svindelsider som misbruger Brobizz' navn, skal du rette henvendelse til Brobizz support.

Det er helt korrekt at vores adresse er Kronprinsessegade 8B, KÞbenhavn.

Niklas

Billwerk kan på ingen måde anbefales

Billwerk kan på ingen måde anbefales, hvis du driver en webshop på WooCommerce.

Vi nÃ¥ede aldrig engang at komme i gang, fÞr vi mÃ¥tte trÊkke stikket – der var simpelthen for mange advarselslamper.

FÞrst blev vi mÞdt af mangelfuld og forÊldet dokumentation, som henviste til sider, der ikke lÊngere eksisterede. Da vi kontaktede supporten, viste de sig ude af stand til at lÞse vores problem.

Vi oplevede en fejl i checkout-processen, og deres "lÞsning" var at Ã¥bne betalingsvinduet i fuld skÊrm, sÃ¥ fejlmeddelelsen ikke kunne ses. De overvejede slet ikke, at den fejlmeddelelse var der af en grund – og konsekvensen var, at betalingerne fejlede.

EfterfÞlgende stoppede de helt med at svare. Da vi rykkede via vores sÊlger, fik vi endelig en besked, hvor de påstod, at de aldrig havde modtaget vores tre mails. Men da vi besluttede at opsige samarbejdet, kunne de pludselig godt finde dem.

Som afslutning på den dårlige oplevelse blev vi opkrÊvet tre måneders abonnement for en lÞsning, vi aldrig har brugt.

Alt i alt en frustrerende og uacceptabel oplevelse.

2025幎3月3日

Hej Martin,

Ja det var en mÞgsag som kÞrte alt for lÊnge. Det var åbenbart meget svÊrt for vores 3. part, at fikse dit problem på WooCommerce.

Det Êndrer ikke på, at vi lÊgger os flat ned og beklager. Det skal naturligvis virke.

Ubrugeligt - ingen support

Jeg forstår ikke, hvorfor virksomheder benytter sig af dette ubrugelige skrammel!

2025幎2月6日

Hej,

Vi er kede af, at din oplevelse som slutkunde hos en af de virksomheder vi hjÊlper med at tage imod betalinger, ikke lever op til dine forventninger.

Effektive og lÞsningsorienteret

Meget hurtige, dygtige supportere som forstår og agerer meget professionelt på problemstillinger

2025幎1月27日

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse af os - den sÊtter vi stor pris på.

Niklas

Jeg har ringet til jer flere gange uden

Jeg har ringet til jer flere gange uden at kunne komme igennem til jeres support?

2025幎1月2日

Hej Peter,

Du er altid velkommen til at sende os en mail, hvis du har problemer med at håndtere dine medlemmer.

Niklas

Disappointed to say the least

The feedback in this review is about Billwerks Woocommerce plugin and the team that supports it.

In March 2023, we started evaluating Billwerk as a new payment gateway for our existing webshop because they offered so many more international payment methods than our existing gateway at the time. The onboarding went great and with good support, even though the onboarding to PPRO (their subcontractor that actually handles many of the payment methods) took over 6 weeks. During this time, we did not use Billwerk as our payment gateway because we wanted to wait for PPRO to come through before getting into the technical details.

In early May, we started to actually look at Billwerk's Wordpress/Woocommerce plugin and realized that there were several issues. While we were trying to figure these out on our own, version 1.7.2 of their plugin was released and immediately broke our test site due to a compilation error. We emailed their support team and received no response for two days. When we called them, we finally got a supporter who couldn't really help us, but asked us to send another email. We sent another email with all our concerns, filed bug reports on wordpress.org and on github.com, but received no response that would have included a workaround, a temporary solution, anything useful... Using Billwerk with a live shop in this situation would likely have mean't unsupported downtime, which we find totally unacceptable.

And even though some of these issues were fixed in subsequent bugfix releases, no one ever followed up with us. No one ever responded to our issues on wordpress.org or github.com.

Final note: In late July, after paying for their services for 5 months without even using them once (and never even complaining about that), we finally gave up and dropped Billwerk altogether.
For what it's worth, they canceled our account within 24 hours. Cynically enough, they got that down, at least.

Our favorite response from the support team in one of our phone calls: "We have 5000 customers, we can't respond to every problem."

Our favorite response from the sales team in one of our phone calls: "Well, this isn't our fault, Woocommerce is really unrealiable. You should migrate your whole shop to Billwerk!".

I really don't have a lot of praise for Billwerk at this point and give 2 stars because their backend seems to work well and their support works well during the on- and off-boarding process.

2024幎7月30日

Hi Uwe,

Yes, that was a bad case that went on for far too long.

However, I would like to point out that this problem solely stems from our WooCommerce plug-in and is not related to the operation of our core platform.

That doesn't change the fact that we apologize. It should work, of course.

Best regards, Niklas

EkstraordinÊr god service

I mine mange år som selvstÊndig, har jeg aldrig oplevet at en person i en salgsafdelingen, kunne tage mig direkte fra en indledende samtale, og hele vejen frem til en funktionel lÞsning på ganske kort tid, på den måde som Mikkel har gjort.

Mikkel var i direkte dialog med mig og vores IT afdeling, og fik os sat igang med det samme.

Helt fantastisk!

Med den start, har jeg store forventninger til vores fremtidige samarbejde med Billwerk+.

Karsten S. Poulsen
Wetality Water

2023幎11月10日

Hej Karsten,

Mange tak for de pÊne ord, det betyder mere end du tror.

Excellent technical support

Excellent technical support! I had trouble getting a payment method to work and reached out to support and got a clear reply within 10 minutes which solved my issue on a busy day like Black Friday. Thanks again Niklas!

2023幎11月24日

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse. Specielt med deres villighed til at tale i telefon. Jeg ringede og fik at vide, at de ikke vidste, om de var en gateway eller indlÞser. Han ville få en kollega til at ringe til mig med det samme. I stedet fik jeg en mail, hvor de spurgte mig, hvad jeg ville. Jeg sagde, at jeg ville tale med dem vedr. min opstart mv. De ringede aldrig. I stedet sendte de FAQ links på mail. Miserabelt.

2023幎11月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。