レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har handlet der for fÞrste men absolut ikke sidste gang. Virkelig god service da de fÞrst ikke havde den solbrille jeg meget gerne ville ha e mailede de til mig at de havde fundet den og sendte den m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig, virkelig god oplevelse med at bestille fra Farstad Optik! De ansatte var super venlige og hurtige til at svare, da jeg skrev til dem med et par spÞrgsmÃ¥l. Mine solbriller var pÃ¥ forudbe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god og personlig service og hurtig ekspedition. Den personlige dialog sikrede at jeg inden afsendelsen af min ordre fik rettet op på, at jeg havde bestilt for stor brillestÞrrelse.

䌁業が回答したした

Bestilte et nyt etui til mine RayBan solbriller.🕶 Et par dage senere modtog jeg den nydeligste pakke. Etuiet var svÞbt i det fineste rÞde silkepapir og der medfulgte 2 pudseklude, en brillespra... もっず芋る

䌁業情報

1. 県鏡屋
  2. サングラス店

圓該䌁業による蚘述

Vi er en uafhÊngig optiker i hjertet af Silkeborg og Ry. Derudover har vi en webshop med et stort udvalg af solbriller og briller fra kendte brands og med konkurrencedygtige priser. Vi vÊgter den personlige kundekontakt og faglige dygtighed hÞjt, så du tilbydes de mest optimale lÞsninger for dit syn. Vores ambition er at vÊre din foretrukne optiker og et stÊrkt alternativ til de landsdÊkkende optikerkÊders butikker. DU ER VORES FOKUS Hos Farstad Optik gÞr vi vores yderste for, at du finder netop de briller, kontaktlinser eller solbriller, som passer til dig, dit budget og din stil. Du finder et unikt sortiment hos os, som vi selv sÊtter en Êre i at sammensÊtte. Vi forhandler de kendte mÊrker, men har også attraktive brands og modeller, som du ikke finder andre steder. Desuden tilbyder vi GRATIS synsprÞve hos vores kvalificerede og professionelle optikere. Kig forbi og oplev en synlig forskel på udvalg, faglighed, service, lokal engagement og vores strÊben efter at gÞre hver kunde til en loyal livstidskunde.

4.8

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Fantastisk service og hurtige

Fantastisk optiker. Super serviceminded og hjÊlpsomme. Ringede ind til butikken da jeg ledte efter et bestemt par solbriller, jeg ikke kunne se om de havde dem online. De havde 1 par tilbage i butikken, dem reserverede de til mig indtil de kom online, så jeg kunne kÞbe dem. Fik dem allerede dagen efter med posten med en håndskrevet seddel. God service og hurtige. Kan anbefales!

2025幎7月29日

KÊre Anamaria

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjÊlpe dig med solbrillerne - og dejligt at hÞre, at de hurtigt kom frem til dig 😎☀

Vi Þnsker dig en forsat god sommer.

Hilsen Christian
/ Farstad Optik

Top service

Super service i telefonen og flot levering.

2025幎7月28日

Hej Claus,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service

Vi Þnsker dig en forsat god sommer ☀

Hilsen Christian fra Farstad Optik

Lige oplevet super service i Silkeborg

Lige oplevet super service i Silkeborg. KÞbte solbriller i butikken, men efter kort brug i solen, fandt jeg ud af at det ikke var hvad jeg sÞgte.
Fik pengene retur uden problemer.
Selve servicen i butikken var meget behagelig og sÞd personale.

2025幎7月31日

KÊre Heines

Tusind tak for din gode anmeldelse - den betyder meget for os.

Vi er selvfÞlgelig kede af, at solbriller ikke var, hvad du sÞgte, men vi glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi Þnsker dig en forsat dejlig sommer ☀☀

Sommerhilsner
Christian
//Farstad Optik

Super service.

Hurtig levering, hyggelig lille hilsen i pakken. Varen som forventet

2025幎7月10日

KÊre Birgitte

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Det betyder meget for os. Vi er utrolig glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi håber, at kunne betjene dig en anden gang.

Vi Þnsker dig en fantastisk sommer ☀

Hilsen Christian fra Farstad Optik

Meget hurtig levering og rigtig god

Meget hurtig levering og rigtig god pris. Forsendelsen var pakket forsvarligt, så jeg meget tilfreds.

2025幎7月9日

KÊre Rune,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os.
Det er altid en fornÞjelse at hÞre fra vores kunder 🥳

Rigtig god sommer til dig 🕶☀

Christian fra Farstad Optik

God og hurtig service og levering

God og hurtig service og levering. ❀

2025幎7月4日

KÊre Trine

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de service og levering 👏🏻

Rigtig god sommer 🕶☀😎

Perfekt oplevelse!

Perfekt oplevelse!

Brillerne kom 24 timer efter bestilling
Flot pakket ind
SÞd personlig hilsen

2025幎7月2日

KÊre Mark,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr os altid umage for at levere den bedste service med et personligt touch - derfor er det ekstra dejligt at fÃ¥ sÃ¥dan en hilsen fra dig 👏🏻🀩

Vi Þnsker dig en rigtig skÞn sommer ☀

Meget god kÞbsoplevelse

Meget god kÞbsoplevelse. Fornuftig pris. God hjemmeside. Hurtig levering til postkassen. Der var personlig hilsen, ekstra brillerens og en pudseklud med i pakken. Jeg kÞber her igen.

2025幎7月4日

KÊre Rasmus

Tusind tak for din flotte anmeldelse 👏🏻

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god kÞbsoplevelse - og dejligt at hÞre, at de smÃ¥ ekstra ting blev vÊrdsat 🥳

Vi glÊder os til at handle med dig igen 😃

Vi Þnsker dig en dejlig sommer ☀😎

De bedste hilsner,
Christian fra Farstad Optik

5 stjerner. Fandt det produkt jeg ledte efter til en god pris, dÞgnet efter ankom pakken med en fin personlig hilsen.

2025幎5月22日

KÊre Danny,

Dejligt du fandt det Þnskede produkt 🀩

Vi er rigtige glade for din anmeldelse - og vi Þnsker dig en dejlig sommer 🕶☀

2025幎6月25日

Hej Albert,

Mange tak for din anmeldelse.

Ønsker dig en dejlig sommer 🕶☀

Fin pris

Fin pris, Hurtig levering, + Bolche og håndskrevet hilsen :-)

2025幎6月21日

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

Vi Þnsker dig en dejlig sommer 😎

Ingen dikkedarer

Stort udvalg, hurtig levering og rigtig fin pakket ind.
Anbefaler bestemt Farstad Optik
- super glad for solbrillen 😎

2025幎6月6日

KÊre Mark,

Mange tak for din anmeldelse og de pÊne ord - det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 🀩🙏🏻

Vi ser frem til at betjene dig igen, og vi Þnsker dig en rigtig god sommer 🕶☀

Hilsen Christian fra Farstad Optik

Super service, og hurtig levering

Bestilte nye Ray-Ban solbriller via online shoppen, og modtog dem under 2 dÞgn senere i KBH.
Varen blev samtidig leveret med en super fin håndskrevet hilsen :)
Ikke sidste gang jeg kÞber solbriller fra Farstad Optik.

2025幎5月27日

Hej Kenneth,

Dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os 🕶

Vi bestrÊber os hver dag pÃ¥ at gÞre vores bedste – sÃ¥ det betyder meget at fÃ¥ den slags tilbagemeldinger 🀩 Vi gÞr os umage med at sende hurtigt, sÃ¥ det er skÞnt, at det blev bemÊrket.

Rigtig god weekend🕶☀

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering, og en god pris. Et godt sted at handle

2025幎5月21日

Hej Jan,

Mange tak for den gode anmeldelse. Dejligt du er rigtig godt tilfreds.

Vi Þnsker dig en fantastisk dag ☀☀

2025幎5月21日

Hej Pernille

Mange tak for din anmeldelse 😃

Vi Þnsker dig en dejlig Kr. Himmelfart 🕶☀

Bedste hilsner

Nemt og hurtigt..

2025幎5月12日

Hej Helle,

Dejligt hÞre - tak for at du tog dig tid til at anmelde os 😃🙏🏻

Ønsker dig en dejlig dag 🕶☀

Bedst!

Har- igen - i dag erfaret, at Farstad optik ER den bedste og “flinkeste” optiker😎🫶🏌.
Altid venlig, imÞdekommende og top-kvalificeret service og vejledning- Tak👏🏌

2025幎5月12日

KÊre Elsebet,

Tusind tak for din fine anmeldelse – den glÊder os rigtig meget. Det er altid dejligt med glade og tilfredse kunder 🥳

Jeg Þnsker dig en rigtig dejlig dag ☀

Bedste hilsner