Morten svarer hurtigt på spÞrgsmål
Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen ð

Fast-Forward.dk ããã®åç
Skal din virksomhed, skoleklasse eller forening bruge tÞj m/u logo eller spÊndende reklameartikler og tryksager, så giver vi gerne et bud på en lÞsning.
Jacob Petersens Vej 11, 9240, Nibe, ãã³ããŒã¯
Morten svarer hurtigt på spÞrgsmål
Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen ð

Fast-Forward.dk ããã®åç
Bestilte en lille ordre, men det gjorde ingen forskel på service - helt i top med hjÊlp til print og levering var upåklagelig. Helt sikkert en ordre mere!

Fast-Forward.dk ããã®åç
Det var fÞrste gang jeg skulle have arbejdstÞj til mit nye firma. Jeg kontaktede Morten, som hele vejen igennem har tilpasset, rettet, lavet udkast... Ja alt hvad jeg spurgt om, fik jeg svar på. Morten lavede flere udkast, hvor jeg kunne se logoet på arbejdstÞjet, hvilket var ret fedt. Dialogen med Morten har vÊret fremragende og svartiden var meget hurtig. Priserne er gode, selv for et lille firma, hvor alting koster i starten. Jeg vil klart anbefale Fast-Forward til stedet, hvor man kÞber sit arbejdstÞj/firmatÞj. Fra jeg godkendte antallet og designet og til jeg havde arbejdstÞjet i hånden gik der 12 dage, hvor 2 af dagene var weekend og 1 af dagene var helligdag.
Jeg bestiller helt klart fra Morten igen.

Fast-Forward.dk ããã®åç
Jeg havde en virkelig god dialog med Morten Kanstrup (ejeren) forud for min fÞrste ordre, og er meget tilfreds med kÞbsoplevelsen. I Þvrigt er webshoppen utrolig velfungerende, og noget af det bedste jeg har prÞvet til dato. Har netop afgivet en ny ordre + returnering af enkelte varer fra forrige ordre, men det kÞrer sikkert også helt problemfrit. Keep up the good work Morten :)

Fantastisk kundeservice..ð
Stod med et projekt jeg tÊnkte var umuligt at nå og komme i mål med.
Men god dialog og hurtig respons fra Morten, så nåede han det umulige. Og jeg har nu en meget glad gruppe unge mennesker, der fik deres alt for lÊkre t-shirts med eget design, til tiden.
Tak Morten..ð

Fast-Forward.dk ããã®åç
Morten er professionel og dygtig. Du får tÞj i top kvalitet både med og uden tryk.
Han hjÊlper dig hele vejen, hvis du har brug for hjÊlp med tryk, logo og design. Du kan få både til private og erhverv og han bruger de bedste leverandÞrer af tÞj.
Jeg vil klart anbefale Morten og Fast-Forward!
Vi har haft mange bestillinger ved Fast-Forward og altid god service. Gode priser og stort udvalg.
SÃ¥ 5 stjerner fra Gartner & co A/S

Fast-Forward.dk ããã®åç
Har handlet tÞj med Morten flere gange, både med og uden tryk. Kan kun anbefale ham, for hans hÞje service niveau.

Fast-Forward.dk ããã®åç
Morten mÞder altid en med et smil og en "special price for you my friend". Som så rent faktisk ER en special price.

Fast-Forward.dk ããã®åç
Vi har brugt Fast-Forward igennem vores personaleforening på arbejdet for at anskaffe en sports t-shirt til brug til diverse aktiviteter. Morten var hurtig på beatet og har leveret en helt igennem fantastisk service hele vejen igennem.
Kanon kvalitet af tÞj. Fine tryk på tÞjet. Fantastisk service. KÊmpe anbefaling herfra!