Pierwsza sprawa reklamy generowane przez AI dajÄ 0 rezultatów. Nie byÅam poinformowana o okresie wypowiedzenia, ZapÅaciÅam z góry za rok, bÄdÄ c przekonana, ÅŒe zakoÅczÄ wspóÅpracÄ z nimi. DomagajÄ si... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Witam uzywamy od jakiegoÅ czasu fast tony smart. Niestety soft daleki pod wzglÄdem technicznym i dopracowania od doskonaÅoÅci. Nie mniej jest drugie narzÄdzie FAST TONY POST do publikowania treÅci.... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pierwsza sprawa reklamy generowaneâŠ
Pierwsza sprawa reklamy generowane przez AI dajÄ
0 rezultatów.
Nie byÅam poinformowana o okresie wypowiedzenia, ZapÅaciÅam z góry za rok, bÄdÄ
c przekonana, ÅŒe zakoÅczÄ wspóÅpracÄ z nimi. DomagajÄ
siÄ pâ¥ÅatnoÅci za 3 miesiÄ
ce-ale za co -za cos co nie dziaÅa ? Zdecydowanie ODRADZAM!!!
Po roku zrezygnowaÅem z FasTony Post
MiaÅem wykupiony FasTony Post na rok. ZrezygnowaÅem. Generowane w systemie FastTony treÅci nie nadawaÅy siÄ do bezpoÅredniego wykorzystania. CzÄÅÄ ewentualnie mogÅa byÄ uÅŒyta po silnym przerobieniu. Inne byÅy bardzo odmienne wzglÄdem oczekiwaÅ. Dlatego poziom usÅugi jest w mojej ocenie nieadekwatny do ceny. KupiÅem zachÄcony promocjÄ i obietnicami wÅaÅciciela, które prezentowaÅ na webinarze. Niestety rzeczywistoÅÄ okazaÅa siÄ inna. JeÅli planujesz korzystanie z tej usÅugi wykup na miesiÄ c i samodzielnie siÄ przekonaj. Nie Åaduj siÄ w usÅugÄ na rok.
Nie polecam. Nie moÅŒna zrezygnowaÄ, wsparcie techniczne Nie istnieje, reklamy odrzucane przez Google.
Jestem bardzo zadowolony
Jestem bardzo zadowolony. FastTony pozwoliÅ mi zaoszczÄdziÄ sporo czasu. Kampanie dziaÅajÄ , same siÄ uruchamiajÄ , nic nie muszÄ z tym robiÄ.
To narzÄdzie realnie wspiera sprzedaÅŒ wâŠ
To narzÄdzie realnie wspiera sprzedaÅŒ w restauracji, a nie tylko promuje posty. RobiÅem âpromuj postâ na fanpage i to nic nie dawaÅo, a teraz telefon dzwoni. Polecam.
Na plus prosty panel
Na plus prosty panel, brak skomplikowanej konfiguracji. A jak czegoÅ nie wiem, to support ma filmik, gdzie wszystko jest wytÅumaczone. Jestem nietechniczna, a wszystko zrozumiaÅam.
Korzystam od kilku tygodn
Korzystam od kilku tygodni i widzÄ realnÄ róŌnicÄ w wynikach. Moje posty teraz majÄ po 100â200 lajków, a wczeÅniej nic siÄ nie dziaÅo.
Po kilku kampaniach mogÄ powiedzieÄ
Po kilku kampaniach mogÄ powiedzieÄ, ÅŒe to bÅÄ d, ÅŒe tak dÅugo zwlekaÅem. ByÅo warto spróbowaÄ.
FastTony bardzo uÅatwiÅ mi prowadzenieâŠ
FastTony bardzo uÅatwiÅ mi prowadzenie kampanii reklamowych. DuÅŒo Åatwiej mi to wszystko ogarnÄ Ä. Klikam i robi siÄ wszystko za mnie, system sam ogarnia wiÄkszoÅÄ pracy.
Przestroga
UwaÅŒam ÅŒe Fast Tony nie ma nic fajnego a zeruje tylko na subskrypcji . Zdecydowanie odradzam.
Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam.
Grupa fb probl z fas ton
NarzÄdzie bezwartoÅciowe w naszejâŠ
NarzÄdzie bezwartoÅciowe w naszej opinii mówie o fast tony smart. Kampania puszczona zero rezultatów, naszym klientem docelowym sÄ firmy i biznesy, wÅaÅciciele i pod to byÅo caÅe profilowanie i wdroÅŒenie wykonane. Kampania chodziÅa 2 miesiÄ ce. Patrzymy w ÅredniÄ reakcji na reklamach a tam przewaÅŒnie osoby nie pracujÄ ce w branÅŒach jakich poszukujemy, albo emeryci po 70 i wiÄcej lat nie pracujÄ cy juÅŒ i oczywiÅcie z negatywnymi reakcjami. WiÄc absolutnie nie wierzÄ w to, ÅŒe narzÄdzie potrafi jakoÅ naprawdÄ precyzyjnie dobieraÄ grupy docelowe, wali reklamy tam gdzie popadnie. Poza zebraniem jakichÅ lajkusiów bezwartoÅciowych polubieÅ i naprawdÄ dobrej nietuzinkowej reklamy, efekt ZERO. Najlepsze jest to, ÅŒe tak naprawdÄ nie idzie zweryfikowaÄ tych wspaniaÅych sposobów postÄpowania systemu i trzeba wierzyÄ na sÅowo a potem spróbowaÄ aby siÄ przekonaÄ, ÅŒe lepiej puszczaÄ reklamy samemu.
PodjÄÅam wspóÅpracÄ z firmÄ dwaâŠ
PodjÄÅam wspóÅpracÄ z firmÄ dwa miesiÄ ce temu. Pierwszy miesiÄ c trzeba byÅo wdroÅŒyÄ siÄ w program ale w razie wÄ tpliwoÅci jest staÅy kontakt z supportem, który jest realnym wsparciem i odpowiada szybko na zadane pytania. Do tego spotkania mentoringowe z Szefem:). Do tej pory zaobserwowaÅam znacznie wzmoÅŒonÄ aktywnoÅÄ na moim Fun Page na FB, czego wczeÅniej nie byÅo. Jestem przed pierwszÄ próbÄ zdobycia klienta wiÄc jeszcze nie mam zdania co do ostatecznej skutecznoÅci. Do tej pory wspóÅpraca ukÅada siÄ wzorowo. Polecam.
Jak ktoÅ kupuje i potem nie pÅaci toâŠ
Jak ktoÅ kupuje i potem nie pÅaci to niech siÄ nie dziwi ÅŒe zostaje zgÅoszony bo Biku :) widzÄ ÅŒe rozÅŒaleni dÅuÅŒnicy majÄ pretensje ÅŒe siÄ zobowiÄ zali i teraz pÅaciÄ trzeba :) ja 3 lata korzystam i nigdy nie wypowiem.
FastTony to Åwietna firma
FastTony to Åwietna firma od automatyzacji reklam. Wszystko dziaÅa sprawnie, komunikacja jest szybka i konkretna, a rozwiÄ zania realnie oszczÄdzajÄ czas i poprawiajÄ wyniki kampanii. WidaÄ duÅŒe doÅwiadczenie i praktyczne podejÅcie do reklamy. Zdecydowanie polecam! ð
FastTony Pizzeria in the USA is aâŠ
FastTony Pizzeria in the USA is a really dependable place when you want pizza that tastes fresh and feels honestly made. The crust hits a great balance: lightly crisp on the outside, still soft inside, so every slice holds up well. The sauce has a nice tang without being too sweet, and the cheese melts perfectly without turning greasy. Toppings taste fresh and are spread evenly, so you get good flavor in every bite, not just the first one. The menu offers both classic options and a few more creative combinations, which is great if you come with friends who like different styles. Service is friendly, quick, and helpful, and the staff makes the experience easy from ordering to pickup. The atmosphere is casual and comfortable, good for a simple lunch, a family meal, or a relaxed dinner. Overall, itâs a place Iâd happily recommend and return to.
Korzystam z Akademii Fast Tony
Korzystam z Akademii Fast Tony, na której otrzymujÄ rzetelnÄ wiedzÄ na temat narzÄdzi, z których korzystam Post i Smart.
Polecam narzÄdzia z grupy FastTony
Polecam narzÄdzia z grupy FastTony. Korzystam od kilku miesiÄcy i dziaÅa bardzo skutecznie:)
FastTony.com to absolutnie rewelacyjne narzÄdzie!
FastTony.com to absolutnie rewelacyjne narzÄdzie!
Korzystam z niego od jakiegoÅ czasu i jestem pod ogromnym wraÅŒeniem jego skutecznoÅci oraz intuicyjnoÅci dziaÅania. Platforma znaczÄ
co przyspieszyÅa i usprawniÅa moje kampanie reklamowe, automatyzujÄ
c procesy, które wczeÅniej zajmowaÅy godziny. DziÄki FastTony mogÄ tworzyÄ precyzyjne kampanie, szybciej docieraÄ do odpowiednich odbiorców i znaczÄ
co poprawiÄ wyniki konwersji. Interfejs jest przejrzysty, caÅoÅÄ dziaÅa stabilnie, a wsparcie techniczne zawsze sÅuÅŒy pomocÄ
. To narzÄdzie, które realnie daje przewagÄ konkurencyjnÄ
i warto je mieÄ w swoim marketingowym arsenale!
JuŌ 4 lata jestem zadowolonym klientem
OdkÄ d uÅŒywam narzÄdzi fasttony zyskaÅem wiÄcej czasu i klientów. Reklamy robiÄ siÄ same - treÅci i zdjÄcia, kampanie optymalizujÄ siÄ 24 h na dobÄ, korzystam z reklam na facebooku i google ads.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ