Goedenavond ik heb op 1 oktober een ouxi v8 5.0 dubbele accu besteld en krijg geen melding binne van de track en trace code binne woord ook niey gebeld of gemeld dus ik hoop met alle dezen berichten d... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ongeveer een jaartje geleden een fatbike gekocht bij Fatbike Amsterdam. Erg tevreden mee, doet het prima en rijdt goed. Na een jaartje extensief te gebruiken zitten bijna geen krassen op. Coating b... もっと見る
The phone number provided on their websites has changed, and the new number appears to be fake. They are not responding to emails at all. No one is reaching out to you. I bought a bicycle and need t... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Fatbike Amsterdam focust zich op het innoveren en revolutioneren van stadstransport middels onze snelle en compacte Fatbikes.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fiets afgeleverd
Fiets afgeleverd, iets langer dan een week, dat was te overzien. Eerste ritje goed bevallen, zit nog iets speling in het balhoofd van het stuur, maar dat krijg ik vast nog weg. Het transport bedrijf heeft zijn zaakjes prima voor elkaar. komende dagen wat meer ritjes maken en van het gemak genieten.

Fatbike Amsterdam からの回答
kwam snel binnen prijs was goed
kwam snel binnen prijs was goed, bij vragen over mijn bestelling kreeg ik snel antwoord.
Prima fiets voor de prijs

Beter laat dan nooit
Update 19 oktober 2023:
Eigenaar heeft vandaag contact met mij opgenomen en erkend dat zijn communicatie en handelen van 7 maanden terug niet netjes was en zijn excuses aangeboden. Daarna heeft hij het bedrag voor mijn slot toch betaald. Dank daarvoor en ik hoop in het vervolg dat je deze lijn volhoudt voor toekomstige klanten.
04-04-2023
Volgens eigen zeggen heeft de eigenaar een goede prijs (na kleine korting) aangeboden voor mijn gekochte fatbike.
Ik heb via een andere website dezelfde fiets voor goedkoper gevonden. Om te compenseren gevraagd aan hem om mijn gekochte fietsslot te vergoeden. Eigenaar zegt eerst ja en weigert vervolgens.
Eigenaar heeft nog nooit gehoord van goede klantenservice, dit blijkt uit de arrogante stijl waarmee hij antwoorden geeft als 'stuur hem terug dan verkoop ik hem voor meer' en 'altijd het onderste uit de kan willen halen' via whatsapp.
Dan heb ik het nog niet over de levertijden van dit bedrijf gehad. Op de website staat 1-3 werkdagen levertijd. Ik heb mijn bike op 24 maart gekocht en ga deze op 5 april pas ontvangen (8 werkdagen). De hele tijd via whatsapp krijg ik continu verontschuldigingen aan te horen dat ie dan en dan binnenkomt en dat ik nog even geduld moet hebben. Daar had ik geen last van, maar door de arrogante houding van de eigenaar over de app zodra ik om een vergoeding (voor het lange wachten en de hogere prijs) vraag en hoe hij hiermee omgaat gun ik geen enkele ondernemer. Als de retourneringskosten niet voor rekening waren van de klant, had ik deze per direct terug gestuurd (kijk goed voordat je hier wat koopt!). Dit is werken voor een snel zakcentje, zonder echte moeite te willen doen voor je klant en zodra je geconfronteerd wordt, ondermaats, onprofessioneel en kinderachtig reageren. Integendeel moet je fatbikeamsterdam dankbaar zijn dat je je veels te late product voor een goede prijs (dus niet!) gekregen hebt. Begin geen (online) winkel als je het werk niet serieus neemt, punt uit.

Top service
Mooie fatbike voor een goede prijs. Het was makkelijk om te bestellen via de site en duidelijk. Snelle service en ook goed contact gehad met de verkoper. Zeer tevreden, ik zou aanraden om daar te kopen.

Aanrader!
Mijn ervaring met Fatbike Amsterdam is heel goed. De fiets is mooi en fietst fijn. Ook kreeg ik snelle reactie op mijn vragen.

Top Fatbike!
Ik zag ze wel eens voorbij komen en ik werd zat van de helm als ik op mijn scooter reed. Dit was de perfecte oplossing en ik heb geen spijt! Super fijn om te rijden en ze zien er ook nog eens tof uit!

Snelle levering en zeer…
Snelle levering en zeer klantvriendelijk.
Deze fatbike heeft naar mijn mening perfecte banden en rijdt zeer comfortabel. Ik wilde echter graag een ander handvat. Na contact opgenomen te hebben via Instagram is dit meteen geregeld. Topservice

Banden als tanks
Ik zag meer en meer fatbikes voorbijkomen in mijn omgeving en hoorde positieve ervaringen hierover. Na even googelen vond ik deze website en besteld. Afgelopen week binnen gekregen en erg robuust heel fijn dat je niet snel omvalt maar heel stevig fietst en banden zullen niet snel lek zijn verwacht ik na deze banden te hebben getest.

Fatbike Amsterdam からの回答
Goede service en goede kwaliteit…
Goede service en goede kwaliteit spullen. Blij mee!

Dik tevreden over de Fatbike
Ik ben zeer tevreden over de Fatbike. Alles werkt perfect en de service bij aankoop was zeer goed. Ik kan het iedereen aanraden!

Fatbike Amsterdam からの回答
Top kwaliteit en klantvriendelijk!
Fietsen van topkwaliteit. Erg klantvriendelijk en gericht op het belang van de klant. Bovendien werd mijn bestelling al snel geleverd. Zeer betrouwbaar dus!

100 procent tevredenheid
100 procent tevredenheid!
Super fijne ervaring gehad met Fatbike Amsterdam. Duidelijk voorlichting en advies gehad voorafgaand bij het aanschaffen van het product. Product zelf is erg kwalitatief en functioneert goed na behoren. Nog elke dag plezier van mijn aanschaffing bij Fatbike Amsterdam!

Zeer positieve ervaring
Hele goeie ervaring gehad. Ik was op zoek naar een nieuwe e-bike en na een beetje zoeken kwam ik op deze website. Hier zag ik de fatbike. Ik wist eigenlijk nog niet wat het was, maar na een beetje googelen leek dit me wel wat. Ook heb ik de leverancier gebeld en ik kreeg een vriendelijke medewerker aan de lijn die mij alle informatie heeft gegeven die ik nodig had. De levertijd was sneller dan ik had verwacht, dus het was een zeer positieve ervaring.

Geweldig
Vlotte bezorging, en een prachtig product. Hij leek wel groter in het echt. Maar verder tevreden.

Toffe E-bike
Voor de verjaardag van mijn zoon deze E-bike gekocht, had stress of deze op tijd geleverd zou worden. Alles was top geregeld. Aardige medewerkers. Gaaf ding!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。