Har bestilt et klatrestativ, men har aldrig fÃ¥et en ordrebekrÊftelse, sÃ¥ har ingen anelse om hvornÃ¥r det forventes at leveret. Pengene blev trukket med det samme, selvom man fÞrst mÃ¥ det nÃ¥r varen af... ãã£ãšèŠã
Ich habe selten so einen perfekten Service erlebt!!!!! Die QualitÀt ist 5*, die Aufbauanleitung fÃŒr Laien umsetzbar (man sollte allerdings manchmal zu zweit sein, wegen Gewicht!), der Kundenservice e... ãã£ãšèŠã
Nemt at vÊlge og bestille på deres hjemmeside. Vi glÊder os til at få legeplads/-tårn til vores bÞrnebÞrn.
äŒæ¥ãåçããŸãã
God oplevelse med bestilling og pris! Har jo ikke modtaget endnu, men indtil videre fint ð¥°
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Leder du efter et flot legetÃ¥rn? FATMOOSE Shop â overkommeligt, sikkert og fragtfrit!
Franz-Savels-StraÃe 69, 52538, Gangelt, ãã€ã
- +44 (0)330 8080 184
- info@fatmoose.dk
- fatmoose.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Nemt at vÊlge og bestille på deres hjemmeside.

FATMOOSE ããã®åç
God oplevelse med bestilling og pris

Har bestilt et klatrestativ
Har bestilt et klatrestativ, men har aldrig fået en ordrebekrÊftelse, så har ingen anelse om hvornår det forventes at leveret. Pengene blev trukket med det samme, selvom man fÞrst må det når varen afsendes.
Virkelig nem og overskuelig hjemmesideâŠ
Virkelig nem og overskuelig hjemmeside ð Vi har lige bestilt legetÃ¥rn og diverse tilbehÞr

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Fremstår professionelt. Venter på min ordre.

fint udvalg
Vi har ikke modtaget ordren endnu, men bestillingen gik smertefrit. Vi glÊder os til at modtage legetårnet
God kvalitet for pengene
Lang levering, men stemte overens med hvad der blev lovet. Nem at samle, står flot!
Legetårnet er godt
Legetårnet er godt, men det kan vÊre vanskeligt at samle
Jeg synes jeg havde en god oplevelseâŠ
Jeg synes jeg havde en god oplevelse med at samle legetårnet.
Det kan godt svare sig at sortere trÊ, tilbehÞr og skruer, så det er nemt at finde.
Jeg synes manualerne var gode og nemme at fÞlge.
Det tog lidt tid at samle, og få det hele til at stå helt lige i alle retninger, men resultatet blev godt og ungerne elsker det. IsÊr mudderkÞkkenet bag på tårnet.
Der manglede nogle forskellige brÊdder, men dem var de hurtige til at eftersende, så det var ikke noget problem.
Super fint legetårn
Super fint legetÃ¥rn. En god pris, dog vil jeg sige der virkelig manglede instruktioner og vejledning. Det var meget rodet og kaotisk at skulle samle, meget skulle man selv skÊre ud / lave fra bunden, det var lidt Êrgerligt nÃ¥r man giver sÃ¥ mange penge. Ellers et super fint legetÃ¥rn nÃ¥r det fÞrst kom op âºïž
Nabolagets stÞrste legeplads
Nabolagets stÞrste legeplads.
Dog var der lang leveringstid. TrÊet var behandlet forskelligt (noget tryk imprÊgneret andet brunimprÊgneret). Vi malede det hele for at give det et langvarigt og godt look.
Det tog lÊnge at bygge, og det var besvÊrligt at klippe kanvasâene til bl.a.. tagene. Der hvor der er tage er der ikke speciel hÞjt, sÃ¥ bÞrnene, der er over 110cm kan nÊrmest ikke stÃ¥ der og kigge ud mere.
Udover det, er det en fin legeplads.
Vildt god kvalitet
Vildt god kvalitet, leveret til tiden! God service, nemme at kommunikere med og generel god oplevelse.
Man skal dog holde tungen lige i munden i forhold til manualen ;-)
Derudover er det ikke nemt at sende noget retur, så vi sidder inde med noget vi ikke skal bruge. Lidt Êrgerligt.
BÞrnene elsker det
BÞrnene elsker det, og det var ok nemt at samle. Det tog lidt tid, men glÊden hos bÞrnene gjorde det, det hele vÊrd. KÊmpe anbefaling!
Fin levering og kvalitet, men med enkelte mangler
Enkelte dele var desvÊrre af dårlig kvalitet eller manglede.
Der manglede 1 stykke, ift. fÞlgeseddel, samt et stykke som var skåret af en skal, altså rundinger med bark på, og så manglede der en strop.
Da vi ikke har designet det prÊcist som tegningerne fik det ikke betydning for os, men det burde ikke vÊre et problem!
All in all, satisfied
It was easy to order, a bit long delivery and some parts were missing, so another shipment was needed, but support helped us out.
We are happy with our purchase.
Vi havde en rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse med Fatmoose. Den eneste grund til det âkunâ bliver 4 stjerner er fordi leverancen kom en uge senere end fÞrst lovet, hvilket var lidt kritisk da det var en fÞdselsdagsgave.
Men produktet er super og vores datter er meget glad for at lege på legestativet. Jeg vil altid anbefale andre at kÞbe hos Fatmoose.
Super legetårn
Jeg kÞbte SecretShelter Spot XXL til min datter for nogle måneder siden.
Det blev leveret til tiden og var lige til at samle. Min datter er stadig glad for det!
SÞd kundeservice
SÞd kundeservice. Det krÊver en god handyman at samle. Men flot og fint tÃ¥rn ð€
Virkelig godt legestativ
Virkelig godt legestativ. Var fÞrst skeptisk fordi det var billigere end mange andre, men det virker godt og det kan tilpasses som man har lyst.
Der manglede nogle ting i ordren, men det blev eftersendt uden noget besvÊr. Kan godt anbefale til andre og det har vi også gjort