Fayemorin

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Nooit iets daar bestellen!!! Je retour wordt omgezet in een onvolledige terugbetaling. Je wordt voor het blok gezet om niet te retourneren maar om je bestelling te houden. Ik krijg het bedrag niet... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Naar en onbetrouwbaar bedrijf. Kan niet retourneren, als tegemoetkoming mag je gratis iets anders uitzoeken en ook de eerste zending behouden. Tweede pakketje komt nooit aan (‘fout in het systeem’, da... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Adverteren op hun website met binnen twee dagen levering en hoge positieve review score bij trustpilot. Beiden zijn dus niet waar. Wacht al drie weken op mijn levering die dus blijkbaar uit china moet... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling gekregen maar artikel was te klein. Gevraagd hoe ik het kon retourneren maar was niet nodig ze sturen mij zo een nieuw artikel toe. Dan hoef je niet naar het postkantoor en geen verspilli... もっず芋る

䌁業情報

連絡先

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Nouuu wat een vreselijk bedrijf

Nouuu wat een vreselijk bedrijf! Ik bestel onderbroeken en krijg bh's met een chinese maat! Op het pakket staat met koeienletters een retouradres. Dus ik hun gemaild en meteen teruggestuurd waar ik 8 euro voor moest betalen! Uiteindelijk zeggen ze dat zij niks hebben ontvangen en ook niet verantwoordelijk zijn omdat ik ze apart had moeten vragen om een retouradres!! Voor betaling vermeerderen ze het bedrag en sturen ze je ook nog naar incasso! Ik heb maar betaald want het bedrag wordt steeds meer! En dat voor helemaal niets! Vreselijk bedrijf. Deze mensen zouden gestraft moeten worden. Ze komen er gewoon mee weg bah

2023幎5月30日
5぀星のうち1の評䟡

Het lijkt niet op het plaatje

Aandacht voor detail: een outfit bestaat altijd uit de perfecte kleurencombinatie, daarom proberen we altijd een complete outfit te stylen. Dit zijn jullie woorden. Ik bestelde een lange blouse, op het plaatje was de blouse in een mooie groene kleur maar de werkelijkheid was anders.
Een onbestendige kleur blouse donkergroen en een vreemde stof die in werkekijkheid 89 euro zou moeten kosten en nu 39.
Terugsturen ging ook vreemd er is geen retourformulier. Ik kreeg wel een adres maar ik mocht het ook houden en 50% betalen in de 2e mail mocht ik het gratis houden Ik vertrouwde het niet dus heb ik t teruggestuurd maar dan moest ik wel een kopie sturen van de track en trace code. Het koste mij wel 7.60 € voor de retourkosten voor iets wat niet lijkt op wat ik heb besteld. Dat was eens maar nooit meer. Ik bestelde via Klarna dus heb ik hen geïnformeerd.

2023幎6月10日

4 weken levertijd, baggerkwaliteit, slechte service

Ruim 4 weken moeten wachten op de levering (uit Hongkong?! Ik dacht NL), alle mails van de klantenservice zijn gel*l met dat ze het zo jammer vinden dat ik niet tevreden ben bla bla bla. Maar ondertussen kan ik niets terugsturen en zit ik met 6 bh's (terwijl ik er 2 besteld had) die op geen enkele manier lijken op de afbeeldingen.

2023幎6月10日
5぀星のうち2の評䟡

Het is een misleidend bedrijf

Het is een misleidend bedrijf. Lijkt uit Nederland te komen (Amsterdam) maar pakketje komt uit Hongkong. Kwaliteit is slecht. Terugsturen niet mogelijk! Te veel gedoe en hoge kosten. Uiteindelijk wel helft van mijn aankoopbedrag terug gekregen. Niet bestellen hier!!

2023幎6月7日

Ik moet ook helaas 1 ster geven maar

Ik moet ook helaas 1 ster geven maar wil een -1 geven! Slechte maten product niet zials filmpje afbeelding en ik krijg geen retoirformulier! Dus kan het artikel niet meer binnen 2 weken retouren! Heeft iemand misschien een online retourformulier zodat ik het toch kan retouren? Please zet dit online! Gr Sproetje

2023幎5月26日

0 sterren was beter

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven.
De bestelling valt vreselijk tegen, maten kloppen niet en als je het artikel retour wilt sturen krijg je geen retourformulier.
Service ondermaats. Oplichting als je het mij vraagt!

2023幎5月5日
5぀星のうち1の評䟡

Is geen Nederlandse bedrijf maar Chinees vandaar de lange levertijden en niet bezorgen van je bestelling.

Heb in maart 2 artikelen besteld waarvan ik vorige week er 1 ontvangen heb.
Het tweede artikel is al weken onderweg krijg ik door maar tot op heden niks ontvangen. Klik je op de tracking nummer dan is dat onbekend. Gaat lekker zo.
Op de site staat dat Faymorin een Amsterdams merk is.
Alles moet uit China komen wat nergens vermeld staat.
Denk goed na of je hier wel iets wilt bestellen

2023幎5月7日

Zeer teleurgesteld

Het is jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Ik wil mijn aankoop ongedaan maken, maar dat kan volgens Cherrie van Faymorin niet. Ik krijg een track&trace toegestuurd van december 2022...?!
Ik probeer alsnog de aankoop ongedaan te maken, maar kreeg steeds hetzelfde antwoord. Daarbij verwijzen ze naar Klarna, alsof zij dit kunnen oplossen? Ik doe mijn aankoop bij Faymorin.
Na 16 dagen zit mijn aankoop nog steeds in het vliegtuig. Tja... mijn frustratie is wel duidelijk. Jammer hoor.

2023幎5月2日
5぀星のうち1の評䟡

Ik bestel hier nooit weer wat !

Ik bestel hier nooit weer wat !
De bestelling valt vreselijk tegen en de maten kloppen niet , maar als je het artikel retour wilt sturen krijg je geen retourformulier , ze willen dat je de helft betaalt of dat je een andere bestelling doet
Retourzendingen doen ze niet aan , oplichting !!

2023幎2月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス