Nooit iets daar bestellen!!! Je retour wordt omgezet in een onvolledige terugbetaling. Je wordt voor het blok gezet om niet te retourneren maar om je bestelling te houden. Ik krijg het bedrag niet... ãã£ãšèŠã
FayemorinÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Naar en onbetrouwbaar bedrijf. Kan niet retourneren, als tegemoetkoming mag je gratis iets anders uitzoeken en ook de eerste zending behouden. Tweede pakketje komt nooit aan (âfout in het systeemâ, da... ãã£ãšèŠã
Adverteren op hun website met binnen twee dagen levering en hoge positieve review score bij trustpilot. Beiden zijn dus niet waar. Wacht al drie weken op mijn levering die dus blijkbaar uit china moet... ãã£ãšèŠã
Bestelling gekregen maar artikel was te klein. Gevraagd hoe ik het kon retourneren maar was niet nodig ze sturen mij zo een nieuw artikel toe. Dan hoef je niet naar het postkantoor en geen verspilli... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De artikelen zijn perfect.
De artikelen zijn helemaal zoals beschreven in de reclame.
Super gelukkig ermee.
Fayemorin doet wat het belooft, waarvoor oprechte dank.
het mooie kleedje
het item dat ik besteld heb had ik op verschillende media sites gezien en de kleuren waren prachtig ,het model van het kleedje was ook voor mij precies goed dus heb ik besteld ik heb ook een bestellings bevestiging gekregen wat tegenwoordig ook niet veel gebeurt nu nog even wachten dat mijn kleedje aankomt en dan ben ik weeral tevreden
Koop niet bij Fayemorin
Ik had iets besteld maar wat een prachtig jasje leek is een vot zo jammer terug sturen dan maar 100% terugstuurgarantie maar probeer het maar ,ik mag het houden en krijg een bon voor het volgende iets wat ik bestel voor 50% korting ,dat wil ik niet ik wil 100%
Na veel heen en weer mag ik het jasje houden en krijg ik 50% van wat ik betaald heb terug ,moet ik daar blij mee zijn ,beter iets dan niets het jasje naar noppes ,en voortaan eerst goed kijken waar ik bestel.
Vlotte verzending en mooi dat jeâŠ
Vlotte verzending en mooi dat je achteraf kan betalen kan je zien of het goed is
Het Artikel paste niet
Het Artikel paste niet
Retourformulier aangevraagd per mail
Kreeg aanbod om 50 % te betalen
Wilde ik niet nooit geen formulier ontvangen
Geen telefoon nummer !!
Gewoon oplichting
Geld afpakken van mensen in deze tijd
Walgelijk bedrijf
Waardeloos, wees gewaarschuwd!
3 jasjes besteld van ongeveer in totaal 100 euro. Ten eerste vallen de jasjes veel te groot en ten tweede lijken ze helemaal niet op de afbeelding van de website. Website leek vooraf betrouwbaar. Gevraagd voor een retourformulier op de website, kreeg ik de volgende dag meteen reactie dat ze het jammer vinden dat het niet goed is maar een voorstel hebben om 50% van het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug te storten op de rekening zodat de jasjes niet terug gestuurd worden i.v.m. verspilling,verzendkosten etc. Al een bijzonder mailtje. Daarna weer gemaild en nu de hele week geen antwoord meer. Oplichterij!
Recommend, trustworthy âŠ
It's my first time buying from this company,had bad experience from Nederland online stores,but this one is trustworthy and am very HAPPY WITH MY PURCHASE.
Past perfect zit heerlijk
Jas besteld
Jas besteld. Er werd een foutieve jas geleverd. Volledig verschillend van de bestelde jas. Ze stelde voor de jas te behouden en op een 2e bestelling 50% korting te geven.
Dus nogmaals dezelfde jas besteld en opnieuw dezelfde foutieve jas geleverd. Er wordt niets ondernemen door hen. Je krijgt steeds antwoord met voorgeprogrammeerde mails die op niets beduiden. Het is gewoon oplichterij! Deze firma zouden ze gewoon moeten verbieden nog op het internet te verkopen!!!
Jullie zijn gewaarschuwd!
Geleverde product is niet compleet enâŠ
Geleverde product is niet compleet en er wordt niet gereageerd om de e-mails die ik stuur
Dan hoef je niet naar het postkantoor en geen verspilling van papier en dergelijke.
Klasse, goede service en milieubewust bezig.
artikel trekt op niets aanvraag gedaanâŠ
artikel trekt op niets aanvraag gedaan om label terugzending niets ontvangen eis dit terug te sturen,maar er word niet op gereageerd
Iets totaal anders uit China geleverd dan besteld. Is helemaal geen winkel in Amsterdam, maar soort Alibaba China, denk ik .
Iets totaal anders geleverd gekregen dan besteld. Staat niet eens een merk of maat label in, rafelig, goedkoop, heel anders dan op de foto vwb kleur, knopen, materiaal. Het wordt helemaal niet geleverd in een "mooie verpakking , die het openen van de pakjes een plezier maakt voor iedereen", maar in een goedkoop vies plastic zakje rechtstreeks uit China. Zonder afzendadres dus mocht je zending willen weigeren omdat deze na 3 weken komt ipv 3 dagen, dan weet je niet dat het van hun afkomt en heb je het al aangenomen voordat je er erg in hebt. En terugsturen (naar China!!???) !! Kansloos. Ook een gratis retour label in Nederland krijgen ze niet voor elkaar terwijl het hun fouten zijn. Kortom : kijk uit voor je bestelt en zeker niet van te voren af rekenen! Ik ben nu nog bezig met retourneren.
Again Chinese rubbish
Nice looking stuff on the photo that turns out to be of poor Chinese quality. Not at all according to the photoâs. Shame on you Fayemorin Amsterdam with more than 8000 high scoring reviews one cannot find on internet.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã