レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skal have leveret mÞbler fra fdb mÞbler, det er ualmindelig dÃ¥rlig leverings service som man ovenikÞbet har betalt extra for Man fÃ¥r en dato og et 13 timers vindue, der er hverken support via telef... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FDB MÞbler. Deres design er bÃ¥de klassisk og tidlÞst, og man kan virkelig mÊrke den danske designtradition i mÞblerne. Kvaliteten er hÞj, og materialern... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god oplevelse med FDB MÞbler. Smukke mÞbler i hÞj kvalitet og et design, der virkelig holder. Jeg fik samtidig en kompetent og Êrlig vejledning, som gjorde det nemt at trÊffe det rigtige v... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞber FDB Unit10 BjÞrk C62 Spisebord Rundt Eg Natur Olieret til nÊsten 12.000,- kroner og sÃ¥ har bordpladen en lang sort stribe som ligner en stor dyb rille eller afskalning. Jeg tÊnker at nÃ¥r man giv... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. ガヌデン家具
  3. キッチン甚品店
  4. 照明専門店
  5. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

FDB MÞbler stÃ¥r bag en rÊkke af dansk designs mest ikoniske mÞbler. De fleste blev til i 1950’erne, og de vinder stadig anerkendelse verden over. Navne som J46 og J52 er ikke bare mÞbler – det er et stykke dansk kulturhistorie. BÞrge Mogensen var den fÞrste leder af FDB tegnestuen, da den Ã¥bnede i 1942. Tegnestuens mission var at designe smukke og funktionelle mÞbler, der kunne erhverves af ’menig mand’ til en fornuftig pris – dog uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. BÃ¥de designet og produktionen blev gjort rationel og enkel, og netop dette skulle senere vise sig at blive det, der gjorde dansk mÞbeldesign verdenskendt.

3.5

通垞1週間以内に回答

Kanon service!

FDB MÞbler på - Jungfernstieg 50, 20354 i Hamburg

KÊre David,
Tusind tak fordi du tog sÃ¥ varmt imod os i butikken. Det gjorde en kÊmpe forskel for oplevelsen at blive mÞdt af dit smil og dit engagement. Du formÃ¥ede at gÞre besÞget bÃ¥de hyggeligt og lÊrerigt – og det var tydeligt, at du brÊnder for bÃ¥de mÞblerne og fortÊllingen bag dem. Din venlighed og imÞdekommenhed er noget, vi kommer til at huske lÊnge, og jeg vil helt sikkert tage inspiration med hjem fra din butik. Tak for snakken, og for at dele din passion med os – det gjorde besÞget helt specielt. 🌿✚

2025幎9月16日
自発的なレビュヌ

FDB mÞbler kan leverer varer til kr

FDB mÞbler kan leverer varer til kr 79,00 med GSL, men nå man skal sende varer retur koster det kr 499,00.........
FDB mÞbler påstår det er interne processer der gÞr denne meromkostning......
KÞb ikke herfra med mindre I er 100% sikre på I Þnsker at beholde produktet i kÞber.

2025幎9月8日

FDB MØBLER

FDB MØBLER - ODENSE
Jeg kontaktede butikken pr mail for at hÞre til et bord der var udsolgt i hele landet. Jeg fik svar fra medarbejder Malene, at bordet desvÊrre også var udsolgt ved dem i Odense, men hun kunne tilbyde mig bordet de havde i udstilling. Hun tilbÞd ligeledes at gÞre det rent og give olie inden jeg vil komme og se det. Da jeg vÊlger at kÞbe bordet er Malene hverken bleg for at hjÊlpe med afmontering af ben eller at bÊre bordet ud til trailer. Mega god og Êrlig kundeservice!! BesÞger og handler gerne i butikken i Odense igen!

2025幎7月11日

Fantastisk!

Gode, flotte mÞbler og super venlig og nÊrvÊrende service af Pernille i Silkeborg.

2025幎6月21日

KÊre Peter
Tak for din anmeldelse, samt pÊne ord om vores mÞbler og til Pernille.
Jeg sender dine roser videre til hende.

God dag
Mvh Malene, FDB MÞbler.

Altid en god oplevelse hos fdb

Altid en god oplevelse de gange jeg har handlet hos fdb. God kundeservice og holdbare produkter.
Har kÞbt både stole, sofabord, gyngestol og nu spisebord fra fdb og har ikke en finger at sÊtte på kundeservice, levering eller produkternes holdbarhed og stand.

2025幎6月10日

KÊre Karoline
Tusind tak for din anmeldelse :-)

Jeg Þnsker dig en god weekend
Mvh Malene, FDB MÞbler

Jeg har kÞbt en loungestol

Jeg har kÞbt en loungestol, skammel, 2 bakkeborde og et sofabord
De, i Lyngby, er skide sÞde indtil det er solgt. De er direkte modbydelige i tonen på mail. Der er sket en fejl JA, men den er til at rette men en vis Pia er ondskabsfuld og mangler simpelthen empati
Så kÞb ikke I Lyngby men andre steder, da mÞbler er tip top !!

2025幎5月21日

KÊre Nina
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi beklager meget at du haft en negativ oplevelse efter at din handel er gået igennem.
Vi bestrÊber os på at alle får en god oplevelse både fÞr, under og efter en handel.
Vi tager din feedback alvorligt, så lignende situationer ikke gentager sig.

Jeg har i gÃ¥r kÞbt 12 spisebordsstole i

Jeg har i gÃ¥r kÞbt 12 spisebordsstole i Aarhus butikken - den nye flotte og inspirerende flagshipstore pÃ¥ StrÞget. Sanne ekspederede og var yderst hjÊlpsom og serviceminded og hjalp med bÃ¥de farver og fragt. Butikken er simpelthen sÃ¥ lÊkker. Mine varmeste anbefalinger 🀩🀩🀩🀩🀩

2025幎5月19日

KÊre Charlotte
tusind tak for din fine anmeldelse her og af vores nye lokaler i Aarhus. :-)

Du Þnskes en god weekend.

Verdensklasse service fra FDB

Verdensklasse service fra FDB Frederiksberg 👌

2025幎4月25日

KÊre PF
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Med Þnsket om en dejlig dag.

5 af fwm hjerter

God, hurtig og kompetent information og salg

2025幎4月11日

KÊre Inge
Tak for din fine anmeldelse. :-)

Jeg Þnsker dig en god dag.
Mvh Malene, FDB MÞbler

SkrÞbelig, dårlig kundeservice og grÊnsende til falsk markedsfÞring

Vi har 4 af Poul M. Volthers J48 stole som vi har vÊret meget glade for. Men da en af dem en dag vÊlter, falder den Þverste af de 3 ryglÊnslameller af og flÊkker lidt. FDBs kundeservice afviser på det pureste at det skulle falde ind under garantien da det er en "brugsskade". Hvis en stol ikke skal kunde holde til at falde så ved jeg ikke hvad, man overhovedet tÞr stole på at den kan holde til. FDB skriver endda selv på deres side om 10 års garanti, at "... FDB MÞbler er designet til at kunne holde til livet, hver gang det flytter sig fra et sted til et andet. Fra ungdommens dans på bordene og til det voksne liv med barn og hund i sofaen."

Når garantien dÊkker dans på bordene, burde den også dÊkke en vÊltet stol. Men nej. Så se andet steds efter mÞbler der kan holde hele livet isÊr hvis du har bÞrn der kunne komme til at vÊlte en stol. For så kommer du til at skulle punge ud selv.

2025幎2月11日

KÊre Jacob.
Vi er kede af at du har den oplevelse af os.
Jeg kan forstå at du har vÊret i dialog med vores reklamations afdeling, da det er korrekt at denne form for skade ikke går under vores garanti.

Med Þnsket om en god dag.

C62E BjÞrk spisebord TillÊgs plader

Hej FDB,

Vi har vÊret så uheldige/heldige at vÊre ude på lagersalg hos JERES lager og blevet vejledt af en medarbejder som burde vÊre specialister i egen produkter.
Vi kÞbte et C62E BjÞrk spisebord i Eg.
Og fik afvide vi kunne sagtens kÞbe tillÊgs pladerne til bordet i EG så det passet sammen. Nu står vi med et bord der er for lille til vores famile. Og efter tid frem og tilbage siger i alle sammen at det kan ikke lade sig gÞre og så kan det alligevel godt og i vil tilbyde en minimal refusion på noget af det. Vi vil ikke betale så mange penge for tillÊgs plader da vi blev lovet at det ikke ville vÊre en sÊrlig omkostning affÊre.

Og Vi havde aldrig kÞbt for så mange penge den dag hvis vi havde vidst at det ville ende sådan . Nu står vi med et bord der er for lille og en kÊmpe hovedpine over at det frem og tilbage.

I Þvrigt kunne i hellere ikke finde ud af hvad for nogle bordben der skulle på og hvad skurer der passet til dem og efter 2 forsÞg endte benene med at vÊre de rigtige. Men skurerne var stadigvÊk forkerte og måtte kÞbe dem et byggemarked for at kunne komme videre i sagen.

Det er sku en ommer 😕
Vh Mike

OPDATERING VAR DAGS DATO 8/3-25 UDE FOR LAGERSALG OG FIK IGEN AF VIDE AT TILLÆGGES PLADERNE I EG KUN KUNNE FÅS I FORBINDELSE MED SAMSALG AF BORDET DETTE ER JO LODRET LØGN OG DET VED JEG FORDI JEG SÅ AT I SOLGTE 2 STK TIL EN ANDEN KUNDE. JEG GIK HEN OG SNAKKEDE MED KUNDEN OG SPURGTE HAM HVORDAN OG HVORLEDES. DET VISER SIG AT VORES OPLEVELSER VAR NÆSTEN ENS BLOT AT HAN NU VAR BLEVET IMØDEKOMMET HANS ØNSKE

2025幎3月2日

KÊre Mike
Det er beklageligt at hÞre om din oplevelse.
Jeg forstår at du har talt med vores reklamations afdeling og I forhåbentlig er kommet frem til en lÞsning.

Med Þnsket om en god dag
Mvh Malene, FDB MÞbler

Vi har kÞbt et smukt bord i massiv eg

Vi har kÞbt et smukt bord i massiv eg til udtrÊksplader. Derfor er det meget skuffende at FDB af principielle årsager nÊgter at sÊlge os tillÊgplader i eg, selvom de kan. Vi må nÞjes med sort og grå. Så kunne vi jo ligeså godt have kÞbt et bord i den farve.

Stort opmÊrksomhedspunt til alle der overvejer at kÞbe et spisebord hos FDB MÞbler!!!

2025幎2月7日

KÊre Ken.
Vi er kede af at hÞre om din oplevelse.
Der er dog nogle årsager, der gÞr at det er sådan.
Hvis du henvender dig i en af vores butikker, vil vi rigtig gerne forklare dig hvordan og hvorfor det er sådan.

Med Þnsket om en god dag.
Mvh Malene, FDB MÞbler.

Terrible quality

Terrible quality.
This is not the same furniture as the originals from the 50's and 60's, - this is a cheap knockoff - of the original designs with the original name - but without the original quality, - which is also very overpriced, considering the poor quality of their products.

I bought four dinner-table chairs from them, - and within four months - the back of the chair, was more or less falling apart.

Customer service on these products is also nonexistent.

Buy some used originals from the 60's if you love the design.

2025幎1月8日

Dear Peter.
We are sorry to hear about your experience, with our furniture.
We do, what we can to live up to our standart. By, among other things, having our furniture tested at Teknologisk Institut.

Great day to you.

SkÊndsel!

FDB MÞbler, en virksomhed med en stolt historie og stÊrkt brand, burde vÊre et forbillede inden for kvalitet og bÊredygtighed. DesvÊrre oplever vi det stik modsatte.

Vi har kÞbt to mÞbler fra FDB, hvor kvaliteten er dybt skuffende. Sofabordet er ikke engang pÃ¥ niveau med IKEA-mÞbler, selvom prisen er vÊsentligt hÞjere, og en hylde til 2500 kr. er blevet ubrugelig pÃ¥ grund af et beskadiget ophÊng. Da vi kontaktede FDB for at kÞbe ophÊnget som reservedel – noget enhver seriÞs og ansvarlig virksomhed burde kunne tilbyde – blev vi blot afvist med beskeden, at det ikke var muligt.

Dette gÞr mÞblerne til "brug og smid vÊk"-produkter, hvilket er fuldstÊndig uacceptabelt i 2025. BÊredygtighed og klimabevidsthed burde vÊre en selvfÞlge for en virksomhed, der påstår at stå for ansvarlighed og kvalitet. I stedet efterlades vi med dyre mÞbler af ringe kvalitet, uden mulighed for reparation - lige til at smide på forbrÊndingen.

Det er moralsk forkasteligt, at FDB MÞbler ikke tager deres ansvar over for kunderne og klimaet alvorligt. Hvordan kan en virksomhed med en så ikonisk historie ignorere tidens krav om holdbarhed og bÊredygtighed? Denne tilgang er hverken i tråd med moderne vÊrdier eller det ansvar, som vi som forbrugere har ret til at forvente.

FDB MÞbler, det er på tide, I vågner op. Kunden, kloden og fremtiden fortjener bedre end det, I tilbyder i dag.

Jeg håber, at FDB MÞbler tager denne kritik alvorligt og genovervejer deres tilgang til reservedele, levetid og produktkvalitet. Kunderne og miljÞet fortjener bedre.

PS - IKEA levere bedre kvalitet, til bedre pris og med fuldt reservedelskatalog.

2025幎1月7日

KÊre Mark
Det er med stor beklagelse at jeg lÊser din oplevelse af vores mÞbler. Vi beklager meget, at vi ikke kan imÞdekomme din forespÞrgelse. Reservedele er noget vi skal have produceret udover vores produkter og nÃ¥r vi beslutter at lave en reservedel er vi nÞdsaget til at bestille stÞrre mÊngder. Vi har derfor valgt, at vi bestiller komponenter hjem i de tilfÊlde der er gentagende forspÞrgelser, sÃ¥ vi ikke producere unÞdigt. Vi Þnsker pÃ¥ ingen mÃ¥de at bidrage til en ”brug og smid vÊk” kultur som du skriver, men vi Þnsker heller ikke at bidrage til overproduktion og derfor har vi mange, men desvÊrre ikke alle komponenter som reservedele.
Skulle vi modtage et ophÊng på vores returlager, så skal vi nok kontakte dig, men det er ikke noget vi kan garantere.

Du Þnskes en god dag
Mvh Malene, FDB MÞbler

FDB lever ikke op til god kvalitet

Jeg har i oktober ved Jacobsen MÞbler i ÅbenrÃ¥, kÞbt og betalt 4 spisebordsstole J80 i farven Blue Grey. Leveringstid er 3 uger. Jeg fÃ¥r efter de tre uger leveret 3 af de 4 stole. En fragtmand henvender sig dagen fÞr. Hverken FDB eller Jacobsen MÞbler kontakter mig for at fortÊlle om den manglende stol og fragtmanden kan ikke svare pÃ¥ noget som helst. Jeg henvender mig til JB efter et par dage for at hÞre om den manglende stol, manden(ejeren) kan ikke svare, jeg sender derfor en mail til kundeservice, de svarer heller ikke. Jeg har i dag (over en uge efter levering) fÃ¥et fat i kundeservice pÃ¥ telefon og som det ser ud kommer den sidste stol om 2 mdr. Det ville jeg gerne have vidst inden jeg betalte, og hvorfor er der ingen der kontakter mig for at beklage eller finde ud af hvordan det kan lÞse sig for mig? Piv ringe service bÃ¥de fra FDB og Jacobsen MÞbler.

Nåh ja, har også kÞbt et spisebord FDB C35B med tillÊgsplader. Det er Êrlig talt ikke den kvalitet jeg havde forventet. Ingen af de 4 ben når op og stÞtter bordpladen, den ene side af rammen gaber og den ene tillÊgsplade kan ikke kiles ind, listerne er for brede.

FDB står desvÊrre ikke lÊngere for kvalitet og god service. Håber stadig der bliver rettet op eller kompenseret for misserne.

2024幎11月21日

KÊre Laila
Vi er rigtig kede af at hÞre om din oplevelse.
Vi har vÊret i dialog med Jacobsen, hvor du har handlet. De har lovet os at lÞse denne udfordring for dig.
Med hensyn til dit bord, synes jeg du skal kontakte butikken, som du har handlet i, for selvfÞlgelig skal dit bord ikke vÊre som beskrevet ovenfor.

Super betjening

Super betjening, meget venlig og imÞdekommende samt kompetent betjening.

2024幎11月18日

KÊre Ulla
Tak for de pÊne ord og anmeldelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。