Al langere tijd heb ik last van eczeem in mijn gezicht. Van alles geprobeerd! Ik kwam via wat zoekwerk bij Felices uit en daar een tube besteld waarmee de eczeem verdween. Heb daarna nog meer product... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik was op zoek naar een parfum met mijn favoriete geuren en dat heb ik gevonden bij Felices in de vorm van een handige parfumroller. De beste verrassing was de inhoud van het verzenddoosje; de rollers... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zo mooi en zorgzaam verpakt! Met altijd meerdere verrassingen er bij. Alles ruikt lekker. Goede omschrijving op de website, de afmetingen van de kleding klopt. Ik houd er van om op deze manier ver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gewoon top! Ik heb een gevoelige, neiging tot atopische eczeem, droog pluizig haar en jeukende hoofdhuid. Al van alle (bekende en dure) merken geprobeerd. Het enige waar ik geen problemen mee heb geha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De online expert in huid en haar verzorging
Leidekkerstraat, 9646AV, Veendam, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik heb hier diverse malen besteld.
Alle producten doen wat ze beloven en zijn heerlijk in gebruik.
Ook ontvang je bij je bestelling heerlijke proef monsters om uit te proberen.
Goede prijs en kwaliteits verhouding en leuke website.
Echt een aanrader.

Correcte maataanduiding
Goede beschrijving
Leuke attenties erbij

Felices.nl ããã®åç
Hele goede ervaring, producten worden snel geleverd en als je wat informatie nodig hebt word er vrijwel direct geantwoord!
Heel aardig en behulpzaam!!
En hele fijne producten!
Mijn huid is zo opgeknapt!
Blij dat ik deze site gevonden heb!

Felices.nl ããã®åç
Mijn bestelde producten snel en goed verpakt gekregen.
Wat ik het noemen ook waard vindt. De duidelijke beschrijving in het Nederlands.

Felices.nl ããã®åç
Heerlijke produkten, altijd netjes verzorgd,
En tot mijn verrassing ook nog een verjaardagspresentje door de brievenbus!
Erg leuk! Ik ga zeker nog vaker produkten bestellen, want alles wat ik toch nu toe heb besteld daar ben ik zeer tevreden over.
Kan het iedereen aanbevelen.

Felices.nl ããã®åç
Ik ben helemaal weg van de biologische handgemaakte producten! Werken veel beter dan de massa producten in de winkels. Geweldige service, snelle levering en altijd iets leuks extra bij de bestelling. Het laatste is zeker geen moetje..maar wel erg lief! Zo kan je meer producten uitproberen en in mijn geval ook kopen haha. Ik vind het een overall prettige ervaring van bestellen tot gebruiken ð¹âšïž

Felices.nl ããã®åç
Huisnummer ontbrak dus pakje terug naar leverancier.
Heeft contact opgenomen en het pakje opnieuw verzonden

Felices.nl ããã®åç
Goed product met leuke gratis proef producten en snel geleverd

Felices.nl ããã®åç
Telefonisch zeer behulpzaam, levering zeer snel met diverse monsters erbij

Felices.nl ããã®åç
Leuke site met veel keus aan producten .en overzichtelijk met al de ingrediënten erbij .
De prijzen zijn erg laag en goeie kwaliteit .na bestellen had ik alles al snel in huis .en het was heel leuk verpakt met wat samples erbij .vriendelijk geholpen toen ik mailde met een vraag .de eigenaresse heeft zelfs informatie voor mij opgezocht over wat het beste voor mij was. ðð deze site is een aanrader!

Felices.nl ããã®åç
Afspraak na gekomen goed verpakt goede kwaliteit

Felices.nl ããã®åç
Goed bereikbaar per telefoon, had wat vragen , zijn snel en duidelijk opgelost. Top.

Felices.nl ããã®åç
Corrrcte levering. Chat met medewerker oké. Diverse producten besteld.
Sommige zijn super. Andere wat minder.
Dat is persoonlijk en uit te proberen.
Bij redelijke bestelling shampoo en diverse staaltjes bijgekregen.
Voor mij geslaagd daar alles biologisch isâŠ

Felices.nl ããã®åç
Goed contact met Hilda gehad. De artikelen waren goed verpakt en er zaten zelfs wat kleine attenties bij !!!
Voor mooie betaalbare huidverzorging raadt ik Felices van harte aan.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã