Felices.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Al langere tijd heb ik last van eczeem in mijn gezicht. Van alles geprobeerd! Ik kwam via wat zoekwerk bij Felices uit en daar een tube besteld waarmee de eczeem verdween. Heb daarna nog meer product... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was op zoek naar een parfum met mijn favoriete geuren en dat heb ik gevonden bij Felices in de vorm van een handige parfumroller. De beste verrassing was de inhoud van het verzenddoosje; de rollers... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zo mooi en zorgzaam verpakt! Met altijd meerdere verrassingen er bij. Alles ruikt lekker. Goede omschrijving op de website, de afmetingen van de kleding klopt. Ik houd er van om op deze manier ver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon top! Ik heb een gevoelige, neiging tot atopische eczeem, droog pluizig haar en jeukende hoofdhuid. Al van alle (bekende en dure) merken geprobeerd. Het enige waar ik geen problemen mee heb geha... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 48ä»¶

レビュヌを曞く

Heerlijke, eerlijke producten.

Ik heb hier diverse malen besteld.
Alle producten doen wat ze beloven en zijn heerlijk in gebruik.
Ook ontvang je bij je bestelling heerlijke proef monsters om uit te proberen.
Goede prijs en kwaliteits verhouding en leuke website.
Echt een aanrader.

Goede beschrijving
Leuke attenties erbij

2025幎1月13日

Felices.nl からの回答

Wat lief dat je de tijd neemt om mij en mijn shop te beoordelen
Liefs 🫠

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring, producten worden snel geleverd en als je wat informatie nodig hebt word er vrijwel direct geantwoord!
Heel aardig en behulpzaam!!
En hele fijne producten!
Mijn huid is zo opgeknapt!
Blij dat ik deze site gevonden heb!

2025幎1月1日

Felices.nl からの回答

Wat een genoot je recentie te lezen. Heel erg bedankt 🪻

Ga zo door

Mijn bestelde producten snel en goed verpakt gekregen.
Wat ik het noemen ook waard vindt. De duidelijke beschrijving in het Nederlands.

2024幎12月27日

Wat lieve woorden
Zo blij om te horen

Heerlijke produkten

Heerlijke produkten, altijd netjes verzorgd,
En tot mijn verrassing ook nog een verjaardagspresentje door de brievenbus!
Erg leuk! Ik ga zeker nog vaker produkten bestellen, want alles wat ik toch nu toe heb besteld daar ben ik zeer tevreden over.
Kan het iedereen aanbevelen.

2024幎12月18日
自発的なレビュヌ

Erg mooi worden
Van harte bedankt 🌹

Prachtige producten

Enorme leuke producten en met passie en zorg bezorgt!

2024幎12月7日

Felices.nl からの回答

Erg mooi dat u het waardeert. Blij jou beoordeling te ontvangen 🫠

110% tevereden..

Ik ben helemaal weg van de biologische handgemaakte producten! Werken veel beter dan de massa producten in de winkels. Geweldige service, snelle levering en altijd iets leuks extra bij de bestelling. Het laatste is zeker geen moetje..maar wel erg lief! Zo kan je meer producten uitproberen en in mijn geval ook kopen haha. Ik vind het een overall prettige ervaring van bestellen tot gebruiken 🌹✚

2024幎11月17日

Bedankt Tamara, zo blij dat u tevreden bent van mijn dienst. Lieve groeten 🌞

5぀星のうち5の評䟡

Leuke site met veel keus aan producten

Leuke site met veel keus aan producten .en overzichtelijk met al de ingrediënten erbij .
De prijzen zijn erg laag en goeie kwaliteit .na bestellen had ik alles al snel in huis .en het was heel leuk verpakt met wat samples erbij .vriendelijk geholpen toen ik mailde met een vraag .de eigenaresse heeft zelfs informatie voor mij opgezocht over wat het beste voor mij was. 😊😊 deze site is een aanrader!

2024幎10月9日

Telefoon tasje

Slechte kwaliteit, na 1 week al een beschadiging

2024幎9月13日

Felices.nl からの回答

De tasje is klein en moet niet heel vol zijn Anders krijgt u toch beschadiging. Heb hetzelfde tasje wanneer ik met mijn honden loop om sleutels in te doen, geen problemen mee gehad
Bedankt voor je bestelling any way

Corrrcte levering

Corrrcte levering. Chat met medewerker oké. Diverse producten besteld.
Sommige zijn super. Andere wat minder.
Dat is persoonlijk en uit te proberen.
Bij redelijke bestelling shampoo en diverse staaltjes bijgekregen.
Voor mij geslaagd daar alles biologisch is

2024幎9月2日

Bedankt voor he beoordeling
Lieve groeten

Goed contact met Hilda gehad

Goed contact met Hilda gehad. De artikelen waren goed verpakt en er zaten zelfs wat kleine attenties bij !!!
Voor mooie betaalbare huidverzorging raadt ik Felices van harte aan.

2024幎9月2日

Felices.nl からの回答

Prachtig om te horen dat u tevreden bent, ik doe alles met zo veel liefde
Bedankt

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス