Jag Àr mycket nöjd med hjÀlpen frÃ¥n Fenix BegravningsbyrÃ¥. Under en svÃ¥r period blev vi bemötta med vÀrme, professionalism och respekt. Allt sköttes smidigt och vi kÀnde oss trygga genom hela processe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det Àr alltid en svÃ¥r stund nÀr nÃ¥gon i familjen gÃ¥r bort, men nÀr begravingen pÃ¥ Tjörn slutar med att jag vill krama om personalen frÃ¥n Fenix, sÃ¥ Àr vÀl det ett betyg pÃ¥ hur bra jobb de gjort. Det ta... ãã£ãšèŠã
Vi Àr mycket nöjda med det fina bemötande och den professionalism vi mötte hos begravningsbyrÃ¥n. Under en svÃ¥r och kÀnslosam tid blev vi omhÀndertagna med stor omtanke, respekt och vÀrme. Allt sk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ditt liv Àr fullt av mÃ¥nga smÃ¥ hÀndelser och storartade ögonblick som tillsammans gör dig till den du Àr. Det Àr genom att titta tillbaka pÃ¥ livets alla Àventyr, vÀndningar och upptÃ¥g som du kan se allt utifrÃ¥n ett större perspektiv. Vi vill ge dig som anhörig möjligheten att minnas den du saknar genom att hylla dennes liv. Vi hjÀlper dig att berÀtta den sista och minnesvÀrda pusselbiten i personens livshistoria. Vi hjÀlper dig att hylla livet. Det ska vara smidigt att ordna en vacker begravning â utan onödig oro. För oss pÃ¥ Fenix handlar det om sÃ¥ mycket mer Àn att bara erbjuda dig ett lÃ¥gt pris. Det ska vara enkelt sÃ¥ att du förstÃ¥r hur saker funkar, platser man kan vara pÃ¥ och vilka produkter och priser som finns. Det handlar Àven om att fungera som en rÃ¥dgivare för dig i en svÃ¥r och jobbig tid, att du alltid kÀnner dig trygg med att Fenix ger dig den hjÀlp du behöver. Att du alltid kan lita pÃ¥Ì att vi ger dig minnesvÀrda avsked utan onödiga kostnader.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag Àr mycket nöjd med hjÀlpen
Jag Àr mycket nöjd med hjÀlpen från Fenix Begravningsbyrå. Under en svår period blev vi bemötta med vÀrme, professionalism och respekt. Allt sköttes smidigt och vi kÀnde oss trygga genom hela processen.
Det var lÀtt att fÃ¥ kontakt trevlig ochâŠ
Det var lÀtt att få kontakt trevlig och tillmötesgående personal
Jag skÀnde bli lyssnad,sedd .Man fickâŠ
Jag skÀnde bli lyssnad,sedd .Man fick bra råd .Jag kunde ringa nÀr jag hade frågor .Om Haninge visste do kollade hon upp
Bra service och personal
Bra service och personal, lÀtt att ringa och stÀlla frågor
Kan varmt rekommendera Fenix!
Vi valde Fenix lite av en slump nÀr vi behövde hjÀlp efter att vår mamma gick bort, och vi Àr så tacksamma att det blev just dem. Fenix, och framförallt Marion, har varit ett otroligt stöd genom hela processen och gjort en vÀldigt svår tid lite mer hanterbar för oss. Dom har varit snabba och flexibla med allt vi behövt hjÀlp med och funnits tillgÀngliga nÀr vi behövt dem över både sms och telefon.
De har varit snabba, hjÀlpsamma, mÀnskliga och kunniga i allt vi behövt hjÀlp med. Vi har kÀnt oss trygga hela vÀgen och alltid vÀl bemötta, oavsett fråga eller fundering. Det har verkligen gjort stor skillnad för oss i en svår situation, och vi Àr vÀldigt tacksamma för all hjÀlp vi fått.
De var hjÀlpsamma och gav bra tips ochâŠ
De var hjÀlpsamma och gav bra tips och bra priser.
Fick ett mycket trevligt och fintâŠ
Fick ett mycket trevligt och fint bemötande innan och vid min mammas begravning.
Det var mycket enkelt och fick göra det som önskades med urna, ceremoni, sång.
Kan varmt rekommendera Fenix som en mycket trevlig och trygg leverantör.
Stort stort TACKâ£ïž
// Anetteâïž
TrovÀrdiga och prisvÀrda och lÀtt attâŠ
TrovÀrdiga och prisvÀrda och lÀtt att hålla kontakt med. Ja, vi har haft andra att jÀmföra med.
Fick en jÀtte bra hjÀlp ,Àr så nöjd.
Vi fick bra stöd och hjÀlp
Vi fick bra stöd och hjÀlp med begravningen under vår svåra tid efter bortgången av min dotter. Speciellt tack till Nina och Andras för ett fint och empatiskt bemötande.
Min fars begravning.
Det Àr alltid en svår stund nÀr någon i familjen går bort, men nÀr begravingen på Tjörn slutar med att jag vill krama om personalen från Fenix, så Àr vÀl det ett betyg på hur bra jobb de gjort. Det tar inte bara med musik som betyder något för oss alla, utan påminner Àven om de glÀdjestunder vi haft och både framgångar och motgångar som ett liv innebÀr. kÀrlekar, hÀlsa, sport, och viktiga hÀndelser och platser. Allt kom med. Stort tack!
Varning för detta bolag!!!
Varning för detta bolag!!!
1. De försöker påstridigt sÀlja på dig massa saker
2. De luras och hÀvdar att ALL kommunikation med kyrkan måste gå via de och dÀrmed lurade de till sig 2390 kr - Det stÀmmer inte!!!
VARNING ... de stÀller fakturan till den som bestÀller INTE TILL DÃDSBOET och DETTA GÃR DET OMÃJLIGT ATT BETALA FAKTURAN ... SEN SKICKAR DE PÃ
MINNELSER och INKASSO TILL DIG SOM BESTÃLLARE Àven om det Àr dödsboet som skall betala och Àr motpart!
Varning akta er noga för detta skumrask bolag!
NOLL KÃNSLA, NOLL FÃRSTÃ
ELSE ... OCH DET ABSOLUT SISTA MAN VILL HA NÃR EN NÃRSTÃ
ENDE GÃ
TT BORT.
Det hon Ellinor skriver i sitt standard svar till mig och alla andra stÀmmer inte bara så ni vet! Jag har varit i kontakt med de flertalet gånger och de svarar bara på det dÀr viset!
Hon bemöter inte det vi Àr flera som sÀger heller - att de lurar på en tjÀnster som inte behövs!
SåhÀr jobbar de:
1. BestÀller kremering den 10 mars
2. Får fakturan den 20 mars som förfaller inom 10 dagar den 30 mars
Bara hÀr ... vi som anhöriga kan inte utföra betalningar för dödsboets rÀkningar vi kan bara skicka till banken enligt deras rutiner måste det dock vara stÀllt till dödsboet inte anhöriga, har inte kvar "beviset" från banken.
Den första april börjar de skicka påminnelser och hot om inkassa till min epost och min mobil.
3. Andra april ber vi om att få fakturan med addresat dödsboet så vi kan betala den, mÀrk vÀl att det Àr ca 20 dagar sedan vår anhöriga gick bort.
Det Àr brukligt i begravningsbranschen att man Àr medveten om att det kan ta tid att betala pga allt som hÀnt och komplexiteten.
VI HAR ALDRIG HAFT FÃR AVSIKT ATT INTE BETALA
VI HAR HELA TIDEN FÃRSÃKT GÃRA VÃ
RT YTTERSTA MITT I ALLT ATT FÃ
TILL EN FAKTURA SOM GÃ
R ATT BETALA
FENXI FAMILY ÃR ENDAST INTRESSERADE AV ATT DRIVA ETT CASE MOT BESTÃLLAREN - VI ÃNDRAR INGET - BETALA FAKTURAN ANNARS DRAR VI DIG INFÃR INKASSO OCH KRONOFOGDEN
LÃS ALLA TIDSRAMAR DET ÃR HELT SJUKT - Àven om det Àr sÃ¥ att betalningsansvaret i slutÀndan hamnar pÃ¥ bestÀllaren sÃ¥ Àr det fortfarande sÃ¥ att det mÃ¥ste finnas en ovilja eller liknande att betala.
Det finns inte hÀr - det Àr helt orimligt att krÀva betalat in på kontot från ett dödsbo inom 20 dagar, allt tar tid vid hantering av bortfall från en anhörig!
Detta företag Àr det mest okÀnsliga och giriga bolag som finns - UNDVIK!

Fenix ããã®åç
Allt blev precis så fint som vi ville ha det
Allt blev precis så fint som vi anhöriga ville ha det. Stina som hjÀlpte oss var snabb och professionell. Bemötandet kunde inte varit bÀttre. Tack!
Maria
Håll er borta från denna byrå
HÃ¥ll er borta frÃ¥n denna byrÃ¥! Dom lurar er pÃ¥ pengar och överdebiterar! StÃ¥r bla pÃ¥ deras hemsida att konsultation ska debiteras 3h. För oss debiterade dom 6h. Transport av urna till ceremoni 6000kr + transport bra miljöval 7000krâŠ.. plus massa andra överdebiterade tjÀnster. Slutnotan landade pÃ¥ över 30.000kr för den simplaste begravningen med kremering och urna.
Håll er långt borta från Fenix begravningsbyrå!!
Skojare som skor sig på folk i sorg!!
Fenix repressant utlovar prisgaranti
Fenix repressant utlovar prisgaranti, men står inte för det! Men kan utan problem sÀnka offererat pris med 25% nÀr man frågar!!!
Proffsig och trevlig personal
Proffsig och trevlig personal. Tydliga i information både i tal och text.
Fenix begravningsbyrÃ¥ har alltidâŠ
Fenix begravningsbyrÃ¥ har alltid levererat en bra âproduktâ till oss ( 3 gÃ¥nger) och kan varmt rekommenderas!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ