レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Är tacksam att det just var Linn som kontaktade mig, inför min pappas bouppteckning. Upplever Linn mycket kunnig och kÀnde stort förtroende för henne frÃ¥n första stund. Om jag eller nÃ¥gon i min... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr oerhört tacksam för den hjÀlp och det stöd jag har fÃ¥tt av Moa KÀllström pÃ¥ Verahill. Hon har visat ett enormt engagemang och stor expertis i mitt vÃ¥rdnadsmÃ¥l. Tack vare hennes strategiska rÃ¥dg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SnÀll och trevlig tjej (Madeleine Rudin). Förklarade pÃ¥ ett lugnt och bra sÀtt för min mamma, mig och min bror. Utrustad med en Àngels tÃ¥lamod. Vi Àr alla mycket nöjda.🥰

5぀星のうち1の評䟡

Bokade tid för fri konsultation och fÃ¥r svaret inga problem, nÃ¥gon frÃ¥n Malmö kontoret kommer ringa dig fast jag var ganska sent ute. Det gÃ¥r 11 dagar och jag skickar mail och frÃ¥gar om dom glömt mig?... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋サヌビス
  2. 老人犏祉法専門匁護士

圓該䌁業による蚘述

Våra jurister på Verahill Familjejuridik erbjuder professionell hjÀlp och vÀgledning inom familjerÀtten. Det kan t ex handla om frågor kring samboavtal, samÀganderÀttsavtal, Àktenskapsförord, gåvobrev, framtidsfullmakt, testamente eller bouppteckning, men också om praktiskt stöd vid en bodelning, vårdnadstvist eller arvstvist. Vi ger dig kvalificerad rådgivning och trygghet genom hela processen. Varmt vÀlkommen!

4.1

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Får verkligen varna andre får detta

Får verkligen varna andre får detta företag. De dra ut på tiden, vilseleder deras klienter och har större intresse av att skriva ut fakturan Àn att hjÀlpa sina klienter. Man får faktisk det intryck att de inte bryr sig.
Det blir dyrt, riktig dyrt att anvÀnde jurister som inte bryr sig om sina klienter och kÀmpar för dennes rÀttigheter i en bodelning.
Jag har genom ett halv år försökt att få dessa jurister att rÀtta upp på de fel som de har åstadkommit med i deras förvirring och cirkulering av personal, vilket har let till stora ekonomiska förlust och försÀmrad mina rÀttigheter i förhållande till innan jag blev kund i butiken. Fast det hÀnder inget, absolut inget förutom bortförklaringar.
Jag Àr både ledsen och besviken över det sÀtt man i Verahill har valt att hantera mina intressen.

Tack för den hjÀlp jag aldrig fick men som jag fick betala dyrt för.

Svar till VerahillÂŽs svar, d. 15/4-26:

Om ni på mirakulös vis plötsligt har hittat en lösning på alla de fel ni har begått, så jag kan få tillbaka mina rÀttigheter och dÀrmed möjlighet till en ratvis bodelning dÀr 50/50 av all vÀrde som finns att dela ingår, då Àr ni vÀlkommen att lÀgga en besked med vilken person jag kan kontakta med kontaktuppgifter till denna.

En bodelning ska inte vara en ekonomisk påfrestande process men en rÀttighet man har så man kan gå vidare i livet.
Att den blir ekonomisk påfrestande Àr inte ok, Att förlora sina rÀttigheter pga. fel som jurister har begått Àr inte ok.

Mvh
Gitte

2026幎4月12日

Verahill AB からの回答

Hej Gitte. Det Àr mycket tråkigt att lÀsa din beskrivning av din upplevelse hos oss. Vi förstår att en bodelning Àr en emotionellt och ekonomiskt påfrestande process, och vårt mål Àr alltid att vara ett tryggt stöd genom den.

Vi ser allvarligt på din kritik gÀllande personalbyten och bristande kommunikation. Det Àr givetvis inte den upplevelsen vi vill att våra klienter ska ha.

Eftersom vi på grund av tystnadsplikt inte kan kommentera detaljer i Àrendet hÀr, kommer vi att se över våra rutiner mot bakgrund av din upplevelse. Du Àr vÀlkommen att kontakta oss direkt för en vidare dialog.

SnÀll och trevlig tjej (Madeleine

2026幎4月10日

Verahill AB からの回答

Hej Pia och tack för att du delar med dig av er upplevelse. Vi uppskattar verkligen din feedback och det gör oss glada att höra att ni Àr så nöjda.

Uselt!

Det Àr en katastrof nÀr man anlitar en jurist som påstår sig vara opartisk och transparant, men som sedan undanhåller viktig information, ljuger och inte håller sina löften.

NÀr man sedan kontaktar cheferna på kontoret i Jönköping och visar stor besvikelse med konstruktiv och Àrlig kritik kÀnner man direkt att de inte tar avstånd från detta beteende utan kommer med en massa bortförklaringar och rena osanningar för att sedan projicera skuld på mig som klient vilket Àr både chockerande och hÀpnadsvÀckande.

Mitt förtroende för Vera Hill Àr mycket lågt och obefintligt för den juristen jag anlitade.

Det offentliga svaret nedan Àr raka motsatsen till den kommunikation Vera Hill i Jönköping har med mig personligen, dÀr Ni inte beklagar någonting utan upptrÀder både ansvarslöst och arrogant och strax innan Ni skrev detta offentliga svar meddelade Ni att Ni inte skulle diskutera detta mer med mig.

NÀr jag bevisat både lögner, brutna löften och andra besvÀrande omstÀndigheter förnekar Ni kategoriskt allt utan att visa något som helst ansvar.

Förtroendet för de båda damerna vars förnamn börjar på E Àr obefintligt!

Att två jurister skulle upptrÀda så falskt och ryggradslöst Àr onekligen mycket förvånande och riktigt besvÀrande för Vera Hill.

Nedanstående kunde man lÀsa i ert svar, men det visade sig återigen vara en lögn eftersom ni har struntat i vidare kommunikation. Vera Hill i Jönköping Àr verkligen respektlösa och djupt ohederliga.

"Då vi redan har en pågående dialog med dig gÀllande detta Àrende, ser vi fram emot att fortsÀtta den kommunikationen direkt med dig personligen."

2025幎5月14日

Hej Peter,

Tack för att du tar dig tid att lÀmna feedback. Det Àr av yttersta vikt för oss på Verahill att våra kunder kÀnner förtroende för vårt arbete och Àr nöjda med den hjÀlp de får. Vi tar dÀrför alltid till oss av våra kunders synpunkter och tar din upplevelse på stort allvar.

Vi beklagar djupt att du Àr besviken på vår hantering. Då vi redan har en pågående dialog med dig gÀllande detta Àrende, ser vi fram emot att fortsÀtta den kommunikationen direkt med dig personligen.

5぀星のうち1の評䟡

Dåliga på att informera vikten av en kopia vid en testamentskrivning.

Jag blev lurad på ett helt arv eftersom jsg och min extramamma inte Àns blev tillfrågade om någon kopia vid vårat besök.

Så dåligt att inte Àns informera sina kunder om detta.
VÀnligen Helena Ekholm

2026幎3月31日

Hej Helena,

Tack för du hörde av dig och berÀttar om din upplevelse. Vi beklagar att du inte upplevt hantering på ett tillfredsstÀllande sÀtt.

Vi vÀlkomnar att du hör av dig till regionchefen för det kontor du besökt för att vi ska få möjlighet till en dialog med dig. Du hittar våra kontaktuppgifter på vår hemsida: www.verahill.se

Med vÀnliga hÀlsningar

Bra och vÀnligt bemötande

Bra och vÀnligt bemötande och proffsig hjÀlp av Madeleine. Rutinerade och engagerade i uppdraget för att jag som kund ska kÀnna mig trygg.

2026幎3月11日

Verahill AB からの回答

Tack för din fina recension! Det gör oss och Madeleine glada över att du hade en så positiv, professionell och trygg upplevelse.

Undvik Verahill för dödsbohantering

Vid dödsbo hantering av vår sons dödsbo var Verahill snabba med att binda in oss i ett kontrakt. Efter det var det mycket svårt att få kontakt för råd om ovÀntade fakturor, sammanstÀllning och förfarande. Trots att vi kontinuerligt informerade om förÀndringar återkom Verahill med en bristfÀllig dödsboförteckning som senare skickades in för registrering, utan att vi fick se vad som skickats in. Till råga på allt glömde Verahill senare att informera oss nÀr denna blivit registrerad hos skatteverket. Försumlighet och bristande transperens prÀglade hela förloppet, detta till en mycket hlg kostnad som var långt ifrån vÀrdet på både arbetsmÀngd och kvalitet från deras sida.
Rekomenderas att undvika Verahill och hellre anlita en jurist från egen bank.

2025幎11月17日

Hej Per,

Tack för att ni har lÀmnat era synpunkter. Vi beklagar att ni upplever brister i vår hantering och kommunikation under Àrendets gång. Det Àr vår målsÀttning att alla klienter ska kÀnna sig trygga med hur deras Àrende administreras och den information som lÀmnas.

Vi tar er kritik vidare för en intern översyn. För att vi ska kunna bemöta era specifika anmÀrkningar kring Àrendehanteringen och debiteringen ber vi er kontakta vår bitrÀdande regionchef Eveline Hammarfjord på 031-7927604 eller via e-post på eveline.hammarfjord@verahill.se.

5぀星のうち4の評䟡

Positivt

Enkel och effektiv hantering av Emil vid hantering av bouppteckning.

2026幎3月6日

Verahill AB からの回答

Stort tack för det fina omdömet! Det gör oss och Emil glada att du upplevde hanteringen som enkel och effektiv!

Tack för förtroendet!

Kunnig

Kunnig, Förtroendeingivande, proffessionell

2026幎3月17日

Verahill AB からの回答

Varmt tack för ditt fina omdöme och för förtroendet!

Vi uppskattar verkligen att du upplever oss som kunniga, förtroendeingivande och professionella.

5぀星のうち5の評䟡

Professionell rådgivning, snabb reaktion och vÀnligt bemötande

Jag blev professionellt bemött, lyssnad på och fick tålmodig och vÀnlig hjÀlp med ett Àrende som komplicerades av att både jag och min make bott och arbetat utomlands lÀnge.

2026幎3月16日

Verahill AB からの回答

Tack så mycket för din fina recension! Det glÀder oss verkligen att höra att du upplevde både ett professionellt bemötande och att du fick den hjÀlp du behövde. Vi tackar för förtroendet!

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt vÀl bemötande och rÃ¥dgivning i

VÀldigt vÀl bemötande och rådgivning i vÀrldsklass

2026幎3月6日

Verahill AB からの回答

Tack så mycket för de fina orden! Vi Àr vÀldigt glada att höra att du Àr nöjd med både bemötandet och rådgivningen. Varmt vÀlkommen tillbaka!

Linn Gabrielsson

Upplever Linn mycket kunnig och kÀnde stort förtroende för henne från första stund.
Om jag eller någon i min nÀrhet behöver ha kontakt med en jurist i framtiden, kommer jag att rekommenderar dem att kontakta Linn Gabrielsson på Verahill familjejuridik.

2026幎3月3日

Verahill AB からの回答

Stort tack för din fina recension och för ditt förtroende för oss i samband med bouppteckningen efter din pappa. Vi Àr vÀldigt glada att höra att du upplevde kontakten med Linn som trygg och professionell.

Det betyder mycket för oss, och i synnerhet för Linn, att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Tack!

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr jÀttenöjd med den hjÀlp och det

Jag Àr jÀttenöjd med den hjÀlp och det trevliga bemötande jag fick från Vera Hill. Verkligen proffsig och kunnig juridisk hjÀlp. Rekommenderar varmt!

2026幎3月2日

Verahill AB からの回答

Stort tack Katarina för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du Àr nöjd med både hjÀlpen och bemötandet du fick. Vi strÀvar alltid efter att erbjuda professionell, kunnig och engagerad juridisk rådgivning, så din återkoppling vÀrmer verkligen.

Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Professionellt

Har blivit bemött på ett professionellt sÀtt och med empati.

2026幎2月25日

Verahill AB からの回答

Tack så mycket för din återkoppling! Vi strÀvar alltid efter att bemöta våra kunder med både professionalism och empati, varför det verkligen glÀder oss att du haft en bra upplevelse. Tack för förtroendet!

Tydliga

Tydliga
Engagerade
LÀtta att nå/kommunicera med.

2026幎2月24日

Verahill AB からの回答

Tack snÀlla för din recension! Det betyder mycket för oss att du upplevde kommunikationen som tydlig och att vi varit engagerade och lÀtta att nå. Vi uppskattar verkligen din feedback!

5぀星のうち5の評䟡

Tryggt stöd och ett fantastiskt resultat för barnens bÀsta

Jag Àr oerhört tacksam för den hjÀlp och det stöd jag har fått av Moa KÀllström på Verahill. Hon har visat ett enormt engagemang och stor expertis i mitt vårdnadsmål. Tack vare hennes strategiska rådgivning och lugn nådde vi ett mycket positivt resultat. Jag har kÀnt mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera henne till alla som behöver ett juridiskt ombud som verkligen kÀmpar för barnens bÀsta.

2026幎2月9日

Verahill AB からの回答

Stort tack för din varma rekommendation och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det betyder mycket för oss och Moa att höra att du har kÀnt dig trygg och vÀl stöttad genom processen.

Vårdnadsmål Àr ofta både komplexa och kÀnslomÀssigt krÀvande, och vårt mål Àr alltid att arbeta engagerat och med barnens bÀsta i fokus. Det glÀder oss att du upplevde rådgivningen och stödet som vÀrdefullt och att resultatet blev positivt.

Vi tackar så mycket för ditt förtroende!

Framtidsfullmakt

Fick bra hjÀlp med det vi sökte för
Trevlig personal fin information👏😊

2026幎2月10日

Verahill AB からの回答

Hej Anders! Tack så mycket för ditt varma omdöme! Vi Àr mycket glada att höra att du fick den hjÀlp du sökte och att du upplevde oss som trevliga och informationen som tydlig och bra. Det betyder mycket för oss att du Àr nöjd med ditt besök. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss igen med dina framtida familjejuridiska spörsmål.

5぀星のうち5の評䟡

Freja var sÃ¥ tillmötesgÃ¥ende och

Freja var så tillmötesgående och flexibel. Tydlig och tålamodig med alla frågor !
Tack !!!

2026幎2月13日

Verahill AB からの回答

Stort tack för dina vÀnliga ord Catherine! Vi uppskattar verkligen din feedback och Àr glada att höra att du upplevde Freja som tillmötesgående, tydlig och flexibel. Det Àr viktigt för oss att du kÀnner dig vÀl omhÀndertagen och trygg genom hela processen. Vi tackar för ditt förtroende!

Extremt engagerande

Extremt engagerande, oerhört tillmötesgående och lÀtta att ha att göra med! Verkligen super nöjd!

2026幎2月11日

Verahill AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! Vi Àr vÀldigt glada över att du upplevde oss som engagerade och tillmötesgående. Stort tack för förtroendet!

Rekommenderas

Trevligt och professionellt bemötande. Kan varmt rekommendera Sanna på Verahill.

2026幎2月6日

Verahill AB からの回答

Tack för din fina återkoppling och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi Àr mycket glada att du upplevt vårt bemötande som professionellt och att Sanna kunnat bistå er på ett tillfredsstÀllande sÀtt. Din rekommendation betyder mycket för oss.

5぀星のうち5の評䟡

Very good law firm and I recommend

Very good law firm and I recommend them. They treat your legal issues urgently and they are very knowledgeable and professional.

2026幎2月5日

Verahill AB からの回答

Thank you very much for your kind words and recommendation. We truly appreciate your feedback and are glad to hear that you were satisfied with our service. It was a pleasure assisting you with your legal matter.

Best regards,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス