Ãr tacksam att det just var Linn som kontaktade mig, inför min pappas bouppteckning. Upplever Linn mycket kunnig och kÀnde stort förtroende för henne frÃ¥n första stund. Om jag eller nÃ¥gon i min... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àr oerhört tacksam för den hjÀlp och det stöd jag har fÃ¥tt av Moa KÀllström pÃ¥ Verahill. Hon har visat ett enormt engagemang och stor expertis i mitt vÃ¥rdnadsmÃ¥l. Tack vare hennes strategiska rÃ¥dg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SnÀll och trevlig tjej (Madeleine Rudin). Förklarade pÃ¥ ett lugnt och bra sÀtt för min mamma, mig och min bror. Utrustad med en Àngels tÃ¥lamod. Vi Àr alla mycket nöjda.ð¥°
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bokade tid för fri konsultation och fÃ¥r svaret inga problem, nÃ¥gon frÃ¥n Malmö kontoret kommer ringa dig fast jag var ganska sent ute. Det gÃ¥r 11 dagar och jag skickar mail och frÃ¥gar om dom glömt mig?... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Våra jurister på Verahill Familjejuridik erbjuder professionell hjÀlp och vÀgledning inom familjerÀtten. Det kan t ex handla om frågor kring samboavtal, samÀganderÀttsavtal, Àktenskapsförord, gåvobrev, framtidsfullmakt, testamente eller bouppteckning, men också om praktiskt stöd vid en bodelning, vårdnadstvist eller arvstvist. Vi ger dig kvalificerad rådgivning och trygghet genom hela processen. Varmt vÀlkommen!
ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Får verkligen varna andre får detta företag. De dra ut på tiden, vilseleder deras klienter och har större intresse av att skriva ut fakturan Àn att hjÀlpa sina klienter. Man får faktisk det intryck att de inte bryr sig.
Det blir dyrt, riktig dyrt att anvÀnde jurister som inte bryr sig om sina klienter och kÀmpar för dennes rÀttigheter i en bodelning.
Jag har genom ett halv år försökt att få dessa jurister att rÀtta upp på de fel som de har åstadkommit med i deras förvirring och cirkulering av personal, vilket har let till stora ekonomiska förlust och försÀmrad mina rÀttigheter i förhållande till innan jag blev kund i butiken. Fast det hÀnder inget, absolut inget förutom bortförklaringar.
Jag Àr både ledsen och besviken över det sÀtt man i Verahill har valt att hantera mina intressen.
Tack för den hjÀlp jag aldrig fick men som jag fick betala dyrt för.
Svar till VerahillÂŽs svar, d. 15/4-26:
Om ni på mirakulös vis plötsligt har hittat en lösning på alla de fel ni har begått, så jag kan få tillbaka mina rÀttigheter och dÀrmed möjlighet till en ratvis bodelning dÀr 50/50 av all vÀrde som finns att dela ingår, då Àr ni vÀlkommen att lÀgga en besked med vilken person jag kan kontakta med kontaktuppgifter till denna.
En bodelning ska inte vara en ekonomisk påfrestande process men en rÀttighet man har så man kan gå vidare i livet.
Att den blir ekonomisk påfrestande Àr inte ok, Att förlora sina rÀttigheter pga. fel som jurister har begått Àr inte ok.
Mvh
Gitte

Verahill AB ããã®åç
Det Àr en katastrof nÀr man anlitar en jurist som påstår sig vara opartisk och transparant, men som sedan undanhåller viktig information, ljuger och inte håller sina löften.
NÀr man sedan kontaktar cheferna på kontoret i Jönköping och visar stor besvikelse med konstruktiv och Àrlig kritik kÀnner man direkt att de inte tar avstånd från detta beteende utan kommer med en massa bortförklaringar och rena osanningar för att sedan projicera skuld på mig som klient vilket Àr både chockerande och hÀpnadsvÀckande.
Mitt förtroende för Vera Hill Àr mycket lågt och obefintligt för den juristen jag anlitade.
Det offentliga svaret nedan Àr raka motsatsen till den kommunikation Vera Hill i Jönköping har med mig personligen, dÀr Ni inte beklagar någonting utan upptrÀder både ansvarslöst och arrogant och strax innan Ni skrev detta offentliga svar meddelade Ni att Ni inte skulle diskutera detta mer med mig.
NÀr jag bevisat både lögner, brutna löften och andra besvÀrande omstÀndigheter förnekar Ni kategoriskt allt utan att visa något som helst ansvar.
Förtroendet för de båda damerna vars förnamn börjar på E Àr obefintligt!
Att två jurister skulle upptrÀda så falskt och ryggradslöst Àr onekligen mycket förvånande och riktigt besvÀrande för Vera Hill.
Nedanstående kunde man lÀsa i ert svar, men det visade sig återigen vara en lögn eftersom ni har struntat i vidare kommunikation. Vera Hill i Jönköping Àr verkligen respektlösa och djupt ohederliga.
"Då vi redan har en pågående dialog med dig gÀllande detta Àrende, ser vi fram emot att fortsÀtta den kommunikationen direkt med dig personligen."

Verahill AB ããã®åç
Jag blev lurad på ett helt arv eftersom jsg och min extramamma inte Àns blev tillfrågade om någon kopia vid vårat besök.
Så dåligt att inte Àns informera sina kunder om detta.
VÀnligen Helena Ekholm

Verahill AB ããã®åç
Bra och vÀnligt bemötande och proffsig hjÀlp av Madeleine. Rutinerade och engagerade i uppdraget för att jag som kund ska kÀnna mig trygg.

Verahill AB ããã®åç
Vid dödsbo hantering av vår sons dödsbo var Verahill snabba med att binda in oss i ett kontrakt. Efter det var det mycket svårt att få kontakt för råd om ovÀntade fakturor, sammanstÀllning och förfarande. Trots att vi kontinuerligt informerade om förÀndringar återkom Verahill med en bristfÀllig dödsboförteckning som senare skickades in för registrering, utan att vi fick se vad som skickats in. Till råga på allt glömde Verahill senare att informera oss nÀr denna blivit registrerad hos skatteverket. Försumlighet och bristande transperens prÀglade hela förloppet, detta till en mycket hlg kostnad som var långt ifrån vÀrdet på både arbetsmÀngd och kvalitet från deras sida.
Rekomenderas att undvika Verahill och hellre anlita en jurist från egen bank.

Verahill AB ããã®åç
Enkel och effektiv hantering av Emil vid hantering av bouppteckning.

Verahill AB ããã®åç
Jag blev professionellt bemött, lyssnad på och fick tålmodig och vÀnlig hjÀlp med ett Àrende som komplicerades av att både jag och min make bott och arbetat utomlands lÀnge.

Verahill AB ããã®åç
VÀldigt vÀl bemötande och rådgivning i vÀrldsklass

Verahill AB ããã®åç
Upplever Linn mycket kunnig och kÀnde stort förtroende för henne från första stund.
Om jag eller någon i min nÀrhet behöver ha kontakt med en jurist i framtiden, kommer jag att rekommenderar dem att kontakta Linn Gabrielsson på Verahill familjejuridik.

Verahill AB ããã®åç
Jag Àr jÀttenöjd med den hjÀlp och det trevliga bemötande jag fick från Vera Hill. Verkligen proffsig och kunnig juridisk hjÀlp. Rekommenderar varmt!

Verahill AB ããã®åç
Har blivit bemött på ett professionellt sÀtt och med empati.

Verahill AB ããã®åç
Jag Àr oerhört tacksam för den hjÀlp och det stöd jag har fått av Moa KÀllström på Verahill. Hon har visat ett enormt engagemang och stor expertis i mitt vårdnadsmål. Tack vare hennes strategiska rådgivning och lugn nådde vi ett mycket positivt resultat. Jag har kÀnt mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera henne till alla som behöver ett juridiskt ombud som verkligen kÀmpar för barnens bÀsta.

Verahill AB ããã®åç
Fick bra hjÀlp med det vi sökte för
Trevlig personal fin informationðð

Verahill AB ããã®åç
Freja var så tillmötesgående och flexibel. Tydlig och tålamodig med alla frågor !
Tack !!!

Verahill AB ããã®åç
Extremt engagerande, oerhört tillmötesgående och lÀtta att ha att göra med! Verkligen super nöjd!

Verahill AB ããã®åç
Trevligt och professionellt bemötande. Kan varmt rekommendera Sanna på Verahill.

Verahill AB ããã®åç
Very good law firm and I recommend them. They treat your legal issues urgently and they are very knowledgeable and professional.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã