Fælles Forsikring レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super kompetent, professionel og tilgængeligt forløb fra Epken, der fik os I mål til sidst, trods en masse detaljefnidder fra mig som køber. De slog LB på pris med samme dækninger på alt bortset f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hvis der ikke er lønforhøjelse det er ham der har solgte mig min forsikring så bliver den opsagt med det samme så bare kom i gang kammerat

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en super god oplevelse med Mathias der hjalp med at finde den rigtige løsninger for mig til min første bil. Samtidig kunne han også hjælpe mig med at spare på min ulykkesforsikring. Kæmpe an... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling herfra! Vi har haft fornøjelsen af at få gennemgået vores forsikringer af Alexander fra Fælles Forsikring, og sikke en oplevelse. Ikke nok med at han har sikret os markant bedre dækni... もっと見る

企業情報

1. 保険代理店
  2. 事故保険会社
  3. 自動車保険代理店
  4. 住宅保険代理店
  5. 損害賠償保険会社
  6. 保険会社

当該企業による記述

Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 236件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

rigtig venlig og meget professionel

rigtig venlig og meget professionel. Havde en del spørgsmål men fik svar på det hele og god vejledning😁 - meget tilfreds

2026年8月17日

Hej,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Dejligt at høre, at alle spørgsmål blev besvaret, og at du fik den vejledning, du havde brug for.

Bil forsikring og indbo

Helt vildt imødekommende personale og super god service

Prisen var også super skarp
Klart anbefales herfra

2026年8月18日

Hej Jonas,

Tusind tak for de flotte ord!
Dejligt at høre, at både servicen og prisen levede op til forventningerne.

5つ星のうち5の評価

Effektiv tilbudsproces og god…

Effektiv tilbudsproces og god kommunikation. Kan kun anbefale.

Hej Jes,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både tilbudsprocessen og kommunikationen. Tak for din anbefaling!

5つ星のうち4の評価

God pris’ men du ku altid være bedre

Havde en god snak med epsen og vi fik lavet en god deal, du ku selfølgelig godt havde været billigere, men 790kr for ansvar indbo og ulykkesforsikring er en fin pris for en 20årig som jeg👍🏽

Hej Mufzi

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du havde en god snak med Epsen, og at I fandt en god løsning til en fin pris. Vi sender de gode ord videre!

i am very satisfied

i am very satisfied jonathan is very good person he help me lot

2026年8月14日

Hej Kasuar

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at Jonathan kunne hjælpe dig, og at du havde en god oplevelse. Vi sender de søde ord videre til ham!

Jeg fik snakkede med Ebken

Jeg fik snakkede med Ebken, og fik et super tilbud. Han var meget nem at snakke med og havde en god oplevelse

2026年8月14日

Hej Sahid,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god og nem samtale med Ebken, og at han kunne finde et super tilbud til dig. Vi sender de gode ord videre!

Jeg snakkede med Viggo

Jeg snakkede med Viggo, han hjælp mig med informationer om alle det forsikringer jeg havde brug for.

Prisen på alle forsikringer var fornuftige.
Jeg har tegnet kasko bilforsikring, indbo forsikring, rejse forsikring, ulykkes forsikring og knallert forsikring.

Vil gerne sige tusind tak til ham. Og jeg vil klart anbefale ham.

Hej Muhammed,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at Viggo kunne hjælpe dig med at få styr på alle dine forsikringer og samtidig finde nogle fornuftige priser. Vi sender de mange rosende ord videre til ham!

Hej Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores service.

5つ星のうち5の評価

Jonathan giver bare topklasse service…

Jonathan giver bare topklasse service jeg har snakkede med mange andre selvskaber som vil have meget mere for mine forsikringer ved fællesforsking har jeg sparet 50% på min forsikring på min Tesla virkelig god service og pris også i forhold til min alder (19) med 325 heste

Hej Lucas,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊

Hvor er det fedt at høre, at Jonathan kunne hjælpe dig med både god service og en markant bedre pris på din Tesla. Vi sender de mange rosende ord videre til ham!

5つ星のうち5の評価

Efter en god snak med Alexander fik jeg…

Efter en god snak med Alexander fik jeg meget mere ro i maven. Jeg er lige flyttet og har fået rigtig godt styr på alle forsinkringer både til hjemmet og bilen.
Kan varmt anbefales herfra og jeg kommer helt sikkert til at henvise ham til alle bekendte

2026年8月5日

Hej Haider,

Tusind tak for de rigtig fine ord! 😊

Det glæder os at høre, at Alexander kunne give dig ro i maven og hjælpe med at få styr på forsikringerne i forbindelse med din flytning. Tak for den varme anbefaling og for at ville henvise ham til andre!

5 ud af 5 stjerner – Fantastisk oplevelse med Alexander

Vi har lige haft en snak med Alexander om vores forsikringer, og vi sidder tilbage med den absolut bedste mavefornemmelse.
Alexander ydede en helt eminent service – han er utroligt nede på jorden, flink og meget nem at tale med. Man kan mærke med det samme, at han er til at stole på, og der var intet "sælgertrick" over det. Han var simpelthen så god til at forklare tingene, så vi rent faktisk forstod vores dækninger, og han hjalp os lige præcis dér, hvor det gav mening for os.
Oven i den gode oplevelse lykkedes det ham at optimere det hele, så vi endte med at spare en masse penge om året i forhold til tidligere!
Det har været en ualmindelig behagelig og tryg proces hele vejen igennem. Tusind tak for hjælpen, Alexander – du får vores varmeste anbefaling!

Hej Manja,

Tusind tak for den helt fantastiske anmeldelse! 😊

Det betyder virkelig meget at høre, at I følte jer trygge og godt rådgivet hele vejen igennem. Hvor er det dejligt, at Alexander kunne gøre jeres forsikringer mere overskuelige og samtidig hjælpe jer med at spare en masse.

Vi sender de mange rosende ord videre til Alexander. Tak for jeres varmeste anbefaling!

5つ星のうち5の評価

Vi havde en snak med Alexander

Vi havde en snak med Alexander fra Fælles forsikring.
Super brugbar og behagelig snak.
Vi endte med at spare en del penge - med lignende dækninger fra allerede havende forsikringsselskab.
Vi er glade

Hej Rune,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god og behagelig snak med Alexander, og at han kunne hjælpe jer med at spare penge på jeres forsikringer. Det er vi rigtig glade for!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse med Alexander!

Fantastisk oplevelse med Alexander!

Hej Victor,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med Alexander. Vi sørger for at give de gode ord videre!

Jeg er ukrainer

Jeg er ukrainer, og jeg kan lidt dansk. Men med hjælp fra en så god specialist var det nemt og behageligt for mig at kommunikere. Og han hjalp mig. Tak.

2026年8月11日

Hej Oksana,

Tusind tak for de fine ord!

Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt hjulpet og tryg gennem samtalen. Hvor er det dejligt, at vi kunne gøre det nemt og behageligt for dig.

Vildt behagelig oplevelse

Helt vildt godt oplevelse fra kundeservice side. Man ringer ind, og skal ikke svare på 1000 spørgsmål, for at blive sat igennem til en medarbejder. Der gik 30 sekunder også var jeg igennem. Helt vildt venlig og rar mand i enden af røret. Og selvom dialekten var lidt fjern fra mig selv😅 så var han skide flink og oprigtig. Alt i alt en god oplevelse. Tak fællesforsikring!

Hej Alan,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede hurtig og personlig kundeservice. Og vi tager selvfølgelig dialekten som et kompliment.

Tak for de søde ord og fordi du valgte Fælles Forsikring!

Meget fedt oplevelse

Meget fedt oplevelse! Og mega billigt! Kundeservice 10/10

Hej Bawi,

Tusind tak for de pæne ord!

Det glæder os meget at høre, at du havde en fed oplevelse, og at både pris og kundeservice levede op til forventningerne. 😊

De gav god pris

2026年8月7日

Hej Mikkel,

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med prisen. 😊

godt tilbud

Venlig og professionelt service. Jeg fik et godt tilbud, kunne stille en masse spørgsmål. Det gik hurtigt og nemt at skifte forsikring. Jeg er tilfreds.

2026年8月4日

Hej Lina,

Tusind tak for de pæne ord!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god og professionel service, og at det var nemt og hurtigt at skifte til os. 😊

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service fra Mathias…

Virkelig god service fra Mathias Ljungstrøm.
Mathias ringede med et tilbud på mine forsikringer, der sparede mig for mange tusinde kroner. Han virkede hele samtalen igennem som en mand der var engageret og virkelig god til sit arbejde.
Kan klart anbefales.

2026年7月28日

Hej Ibrahim,

Tusind tak for de pæne ord!

Det glæder os meget at høre, at Mathias har givet dig en rigtig god service og samtidig kunne spare dig for mange tusinde kroner. Vi sætter stor pris på din anbefaling! 😊

Super sødrådgiver Alexander

Super sødrådgiver Alexander

2026年8月5日

Hej Jonas,

Tusind tak for de pæne ord!

Det glæder os meget at høre, at Alexander har givet dig en rigtig god service. 😊

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。