Super kompetent, professionel og tilgængeligt forløb fra Epken, der fik os I mål til sidst, trods en masse detaljefnidder fra mig som køber. De slog LB på pris med samme dækninger på alt bortset f... もっと見る
企業が回答しました
Hvis der ikke er lønforhøjelse det er ham der har solgte mig min forsikring så bliver den opsagt med det samme så bare kom i gang kammerat
Jeg havde en super god oplevelse med Mathias der hjalp med at finde den rigtige løsninger for mig til min første bil. Samtidig kunne han også hjælpe mig med at spare på min ulykkesforsikring. Kæmpe an... もっと見る
企業が回答しました
Kæmpe anbefaling herfra! Vi har haft fornøjelsen af at få gennemgået vores forsikringer af Alexander fra Fælles Forsikring, og sikke en oplevelse. Ikke nok med at han har sikret os markant bedre dækni... もっと見る
企業が回答しました
Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.
Dronning Olgas Vej 20B, 2000, Frederiksberg , デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 87%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Epken Lawrence
Venlig og professionel service. Fik et bedre tilbud end forventet – kan varmt anbefales.

Fælles Forsikring からの回答
Tak til Alexander for en rigtig god kunde service.

Fælles Forsikring からの回答
Virkede meget professionelt fra start - god til at følge op på det hele - ingen løse ender - og endelig en god pris på mit samlede forsiksbehov

Fælles Forsikring からの回答
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg fik en super god pris på mine forsikringer, og kundeservicen var helt i top. Medarbejderen var meget venlig, høflig og tog sig god tid til at forklare det hele, så jeg følte mig tryg. Jeg kan klart anbefale Fælles Forsikring til andre, der ønsker god service og en god forsikring. Tak for hjælpen! ⭐⭐⭐⭐⭐

Fælles Forsikring からの回答
Tusind tak for hjælpen Epken.
Mvh
Mehmet Saymadi

Fælles Forsikring からの回答
Dejlig og behagelig samtale med rådgiver som udgangspunkt i ens behov ved valg af forsikring han tog sig god tid til at være med over og svarede pænt på de spørgsmål man stillede til

Fælles Forsikring からの回答
Jeg kontaktede virksomheden for at få et uforpligtende forsikringstilbud. Efter at have sammenlignet tilbuddene valgte jeg at blive hos mit nuværende forsikringsselskab, da de kunne matche tilbuddet.
Da de ringede, takkede jeg nej, ‘sælgerens’ reaktion var overraskende negativ og han gjorde udtryk for, at jeg havde spildt hans tid.
Det er i sig selv, svært at forstå, når virksomheden selv markedsfører sine tilbud som uforpligtende.
En del af arbejdet som forsikringsformidler er netop, at kunder sammenligner tilbud og nogle gange vælger noget andet.
Det er også værd at vide, at virksomheden fungerer som forsikringsformidler. I mit tilfælde kunne jeg få de samme rabatter og vilkår direkte hos mit forsikringsselskab.
På grund af den uprofessionelle behandling kan jeg desværre ikke anbefale virksomheden, da deres håndtering af kunder er komplet mangelfulde, samt deres respekt.
Edit: De kender navn og telefonnummer, dog ikke min mail, som vi aldrig havde nogen korrespondance over, kun telefonisk. ☺️

Fælles Forsikring からの回答
Det må jeg sige, Epken Lawrence havde helt styr på det. På ingen måde pågående og pressede som.man kan opleve det andre steder. En fornøjelse og snakke med. Min største anbefalinger herfra

Fælles Forsikring からの回答
Jeg har haft den bedste oplevelse hos forsikrings mægler Alexander.
Hele vejen igennem mit forløb har der været styr på tingene, en frisk og livlig tilgang mine forsikringer og en ellers lidt kedelige og tør situation, som forsikringer normalt er, gjorde Alexander til en fornøjelse.
Ikke nok med han fik givet mig nogle priser der slog og matchede konkurrenter, så gav han ikke oplevelsen af bare at “sælge for at sælge”. Jeg følte han forstod mine behov og han guidede og forklarede alting til punkt og prikke.
Så sent som i dag ringede jeg ham op efter 1 måned og skulle bruge en ny forsikring og samme behagelig oplevelse og professionelle tilgang blev jeg mødt med.
Alexander, du fortjener noget mere i løn. Du forstår at sætte kunden først.

Fælles Forsikring からの回答
Ville gerne flytte til andet forsikringsselskab - selvom det betyder et gebyr fordi det er inden for et år. Desværre er min sag blevet syltet af fællesforsikring i flere måneder selvom jeg flere gange har skrevet og ringet og bekræftet at jeg vil flytte min forsikring. Nu har min bil så været indblandet i en færdselsuheld og nu skal jeg betale selvrisikoen, hvilket jeg ellers ikke skulle i det nye forsikringsselskab. Dette er min første skade nogensinde. Og er selvfølgelig ked af det men og mest rasende da dette kommer til at koste mig unødvendige penge pga fælles forsikring!!!!!

Fælles Forsikring からの回答
Jonathan var super rar at snakke med, og hjalp mig med at få en forsikring til en fordelagtig pris, if.t mit tidligere forsikringsselskab. Stor anbefaling!

Fælles Forsikring からの回答
Rigtig god service og en behagelig samtale Jeg fik klare svar på mine spørgsmål og følte mig godt rådgivet. Kan klart anbefales.

Fælles Forsikring からの回答
Vi nåede ikke engang at flytte alle vores forsikringer, før der var bøvl med overflytning af forsikringer fra tidligere selskab. Skæringsdato blev ikke overholdt ved 3/5 forsikringer. Vi aftalte med en sælger, at de skulle betale gebyr for flytning af forsikringer udenfor skæringsdato. Vi ønskede hverken rabat på vores forsikring - eller en anden løsning, vi ønskede kun at Fælles Forsikring skulle klare ærterne - for det besvær der var kommet ud af at skifte til dem. Jeg fik slettet rykker gebyr fra tidligere forsikringsselskab - Så beløbet var minimalt. Jeg kontaktede Fælles Forsikring med PBS oplysninger - hørte intet fra dem i fire uger
Idag får vi så tre regninger fra tidligere forsikringsselskab med tre rykkere oveni - som det tidliger forsikringsselskab ønsker penge for. Fælles Forsikring siger at jeg skal betale, selvom den oprindelige aftale var at de skulle betale fra start (istedet for at give os 500 kroner rabat) sælger nægter. jeg nægter samtidig også at have penge ude at svømme hos flere forsikringsselskaber for fejl Fælles Forsikring har lavet. Derfor skifter vi nu forsikringsselskab.
Konsekvens : Jeg må betale 600 kroner af egen lomme, fordi at Fælles Forsikring ikke kan finde ud af at flytte forsikringer på den rigtige skæringsdato
Hvad kunne Fælles forsikring gøre bedre: Stå fast og erkende deres fejl og rette op på det - Simpelt - Betale regningen og komme videre.
Jeg skal af princip ikke have en krone op af lommen, fordi det er Fælles Forsikring der har lavet en fejl med skæringsdatoen - og det er Fælles Forsikring, som ikke har reageret på min mail sendt for fire uger siden.
Nu må jeg betale de 600 kroner af egen lomme for deres fejl og skifte forsikringsselskab. Havde sælger holdt aftalen som var "Vi klarer det med forsikringsselskabet" - (Så det ikke havde været kundens problem) Så havde vi stadig været hos FF.
Absolut ingen gevinst - ved at skifte over til FF. Men heldigvis blev vi fritstillet ( + for det ) - derfor 2 stjerner
Kære Sylvester 29. juni mail sendt :
..."Og vi to aftalte i telefonen, at i ville betale dem, derfor sender jeg dem til jer nu, da vi har afvist dem i banken. "
Ingen grund til at pakke tingene ind, det hele står sort på hvidt. Hvis det var af jeres opfattelse, at de var betalt af os. så havde jeg fået pengene fra jer.
Jeg skal ikke betale for rykkergebyr eller gebyr, Som i er skyld i. Stå ved, hvad der aftales.

Fælles Forsikring からの回答
Jeg er virkelig tilfreds og glad for den hjælp jeg fik over telefonen af Mathias. Han er en super flink fyr, der helt tydeligt har styr på sit arbejde og derfor fandt vi meget nemt frem til en løsning, som jeg er utroligt tilfreds med.
Jeg har desværre betalt overpris for mine forsikringer de sidste 4 år, så jeg kommer bestemt til at kunne mærke den økonomiske forskel hos Fælles Forsikring nu.
Jeg vil helt klart anbefale dem til andre. Gør jer selv en tjeneste, giv dem et kald og bliv selv overbevist!

Fælles Forsikring からの回答
Super professionel samtale. Alexander var godt forberedt, og kommunikationen var klar og tydeligt. Følte mig i gode hænder under hele processen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。