Fælles Forsikring レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super kompetent, professionel og tilgængeligt forløb fra Epken, der fik os I mål til sidst, trods en masse detaljefnidder fra mig som køber. De slog LB på pris med samme dækninger på alt bortset f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hvis der ikke er lønforhøjelse det er ham der har solgte mig min forsikring så bliver den opsagt med det samme så bare kom i gang kammerat

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en super god oplevelse med Mathias der hjalp med at finde den rigtige løsninger for mig til min første bil. Samtidig kunne han også hjælpe mig med at spare på min ulykkesforsikring. Kæmpe an... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling herfra! Vi har haft fornøjelsen af at få gennemgået vores forsikringer af Alexander fra Fælles Forsikring, og sikke en oplevelse. Ikke nok med at han har sikret os markant bedre dækni... もっと見る

企業情報

1. 保険代理店
  2. 事故保険会社
  3. 自動車保険代理店
  4. 住宅保険代理店
  5. 損害賠償保険会社
  6. 保険会社

当該企業による記述

Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.

優良

過去12か月のレビュー数: 240件

レビューを書く

Epken Lawrence

Epken Lawrence
Venlig og professionel service. Fik et bedre tilbud end forventet – kan varmt anbefales.

2026年8月5日

Hej Edin,

Tusind tak for de pæne ord!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en både venlig og professionel service og at vi kunne finde et bedre tilbud end forventet. Tak for anbefalingen! 😊

5つ星のうち5の評価

Tak til Alexander for en rigtig god…

Tak til Alexander for en rigtig god kunde service.

2026年8月3日

Hej Sasa,

Tusind tak for de pæne ord!

Det glæder os meget at høre, at Alexander har givet dig en rigtig god service.

5つ星のうち5の評価

Virkede meget professionelt fra start

Virkede meget professionelt fra start - god til at følge op på det hele - ingen løse ender - og endelig en god pris på mit samlede forsiksbehov

2026年7月9日

Hej Kim,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder os meget, at du har oplevet god opfølgning, styr på detaljerne og en god pris på dine forsikringer.

Virkligt god kundeservice

Virkligt god kundeservice

2026年8月2日

Hej Andreas,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Tak fordi du valgte Fælles Forsikring!

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg fik en super god pris på mine forsikringer, og kundeservicen var helt i top. Medarbejderen var meget venlig, høflig og tog sig god tid til at forklare det hele, så jeg følte mig tryg. Jeg kan klart anbefale Fælles Forsikring til andre, der ønsker god service og en god forsikring. Tak for hjælpen! ⭐⭐⭐⭐⭐

2026年7月31日

Hej Vanessa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse, og at du både fandt en god pris og følte dig tryg gennem hele rådgivningen. Tak for din anbefaling,
den betyder rigtig meget for os.

Venlig og professionel service

Tusind tak for hjælpen Epken.

Mvh
Mehmet Saymadi

2026年7月31日

Hej Mehmet,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Hvor er det skønt at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne finde et tilbud, du blev glad for. Vi sætter stor pris på din anbefaling og sender din ros videre til Epken.

5つ星のうち5の評価

Dejlig og behagelig samtale med…

Dejlig og behagelig samtale med rådgiver som udgangspunkt i ens behov ved valg af forsikring han tog sig god tid til at være med over og svarede pænt på de spørgsmål man stillede til

Hej Lucas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede en behagelig samtale og en rådgivning, hvor der blev taget udgangspunkt i dine behov. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver tiden og den gode dialog.

Hej Slava

Mange tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at Alexander gav dig en rigtig god oplevelse. Tak for din tillid og de fine ord!

Hej Hekmat,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede super service fra Alexander. Vi sender de gode ord videre!

5つ星のうち1の評価

‘Spilde’ deres tid

Jeg kontaktede virksomheden for at få et uforpligtende forsikringstilbud. Efter at have sammenlignet tilbuddene valgte jeg at blive hos mit nuværende forsikringsselskab, da de kunne matche tilbuddet.

Da de ringede, takkede jeg nej, ‘sælgerens’ reaktion var overraskende negativ og han gjorde udtryk for, at jeg havde spildt hans tid.
Det er i sig selv, svært at forstå, når virksomheden selv markedsfører sine tilbud som uforpligtende.

En del af arbejdet som forsikringsformidler er netop, at kunder sammenligner tilbud og nogle gange vælger noget andet.

Det er også værd at vide, at virksomheden fungerer som forsikringsformidler. I mit tilfælde kunne jeg få de samme rabatter og vilkår direkte hos mit forsikringsselskab.

På grund af den uprofessionelle behandling kan jeg desværre ikke anbefale virksomheden, da deres håndtering af kunder er komplet mangelfulde, samt deres respekt.

Edit: De kender navn og telefonnummer, dog ikke min mail, som vi aldrig havde nogen korrespondance over, kun telefonisk. ☺️

Opfølgning

Hej HH,
Vi har efterspurgt dig om oplysninger via Trustpilot, og ud fra dette kunne vi ikke finde dig i systemet. Skriv en e-mail med dit telefonnummer til kontakt@fforsikring.dk med korrekte oplysninger, så vil vi gerne kigge ind i sagen :-)

Hej "HH"

Vi ville meget gerne undersøge sagen, men du har desværre oplyst et falskt navn, telefonnummer og e-mail.

Svært for os at forbedre os, hvis vi ikke kan undersøge sagen...

Mvh. Fælles Forsikring

Hej Sula

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med Alexander. Vi sender rosen videre!

Det må jeg sige

Det må jeg sige, Epken Lawrence havde helt styr på det. På ingen måde pågående og pressede som.man kan opleve det andre steder. En fornøjelse og snakke med. Min største anbefalinger herfra

Hej Jess

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med Epken. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode dialog og den trygge rådgivning. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt hjulpet uden at opleve pres men i stedet får en løsning, der passer til deres behov.

Vi sender de mange rosende ord videre til Epken. Tusind tak for din anbefaling og din tillid!

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft den bedste oplevelse hos…

Jeg har haft den bedste oplevelse hos forsikrings mægler Alexander.

Hele vejen igennem mit forløb har der været styr på tingene, en frisk og livlig tilgang mine forsikringer og en ellers lidt kedelige og tør situation, som forsikringer normalt er, gjorde Alexander til en fornøjelse.

Ikke nok med han fik givet mig nogle priser der slog og matchede konkurrenter, så gav han ikke oplevelsen af bare at “sælge for at sælge”. Jeg følte han forstod mine behov og han guidede og forklarede alting til punkt og prikke.

Så sent som i dag ringede jeg ham op efter 1 måned og skulle bruge en ny forsikring og samme behagelig oplevelse og professionelle tilgang blev jeg mødt med.

Alexander, du fortjener noget mere i løn. Du forstår at sætte kunden først.

Hej Johannes,

Tusind tak for de virkelig flotte ord! 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en så god oplevelse med Alexander. Det er fantastisk at høre, at du følte dig trygt guidet, og at der blev taget udgangspunkt i dine behov frem for bare at finde en hurtig løsning.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den personlige rådgivning og den gode dialog det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi sender de mange rosende ord videre til Alexander. Tusind tak for din tillid og din anbefaling!

5つ星のうち1の評価

Ville gerne flytte til andet…

Ville gerne flytte til andet forsikringsselskab - selvom det betyder et gebyr fordi det er inden for et år. Desværre er min sag blevet syltet af fællesforsikring i flere måneder selvom jeg flere gange har skrevet og ringet og bekræftet at jeg vil flytte min forsikring. Nu har min bil så været indblandet i en færdselsuheld og nu skal jeg betale selvrisikoen, hvilket jeg ellers ikke skulle i det nye forsikringsselskab. Dette er min første skade nogensinde. Og er selvfølgelig ked af det men og mest rasende da dette kommer til at koste mig unødvendige penge pga fælles forsikring!!!!!

2026年5月1日

Hej Kim,

Vi kan sagtens forstå din frustration – og vi er kede af at høre om uheldet, særligt når det er din første skade nogensinde. Det er aldrig rart at stå i den situation, og slet ikke når det også ender med en uventet regning.

Vi vil dog gerne forklare, hvordan en forsikringsflytning rent praktisk foregår: Det er dit nye selskab, der sender opsigelsen til os, og det er den opsigelse – sammen med de gældende opsigelsesvarsler i forsikringsaftaleloven – der afgør, hvornår din forsikring hos os reelt ophører. Det er ikke noget, vi som det afgivende selskab kan fremrykke eller styre. Når en opsigelse er sendt og processen efterfølgende ændrer sig undervejs, skal den køres igennem én gang til fra det nye selskabs side, før den kan træde i kraft på en ny, korrekt dato.

Vi har siden været i dialog med dig om netop det, og vi har hjulpet med at få dit nye selskab til at gennemføre opsigelsen med den korrekte dato, så din forsikring nu er opsagt til korrekt dato.

Mvh. Fælles Forsikring

5つ星のうち5の評価

Jonathan var super rar at snakke med

Jonathan var super rar at snakke med, og hjalp mig med at få en forsikring til en fordelagtig pris, if.t mit tidligere forsikringsselskab. Stor anbefaling!

Hej Louie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med Jonathan. Vi er glade for, at han kunne hjælpe dig med en god løsning og en fordelagtig pris i forhold til din tidligere forsikring.

Vi sender rosen videre til Jonathan tak for din anbefaling!

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og en behagelig…

Rigtig god service og en behagelig samtale Jeg fik klare svar på mine spørgsmål og følte mig godt rådgivet. Kan klart anbefales.

2026年7月22日

Hej Fikirini,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede en god service og følte dig trygt rådgivet. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at vi kunne hjælpe med klare svar på dine spørgsmål.

5つ星のうち2の評価

Trist udvikling - 3/5 forsikringer forkert skæringsdato

Vi nåede ikke engang at flytte alle vores forsikringer, før der var bøvl med overflytning af forsikringer fra tidligere selskab. Skæringsdato blev ikke overholdt ved 3/5 forsikringer. Vi aftalte med en sælger, at de skulle betale gebyr for flytning af forsikringer udenfor skæringsdato. Vi ønskede hverken rabat på vores forsikring - eller en anden løsning, vi ønskede kun at Fælles Forsikring skulle klare ærterne - for det besvær der var kommet ud af at skifte til dem. Jeg fik slettet rykker gebyr fra tidligere forsikringsselskab - Så beløbet var minimalt. Jeg kontaktede Fælles Forsikring med PBS oplysninger - hørte intet fra dem i fire uger

Idag får vi så tre regninger fra tidligere forsikringsselskab med tre rykkere oveni - som det tidliger forsikringsselskab ønsker penge for. Fælles Forsikring siger at jeg skal betale, selvom den oprindelige aftale var at de skulle betale fra start (istedet for at give os 500 kroner rabat) sælger nægter. jeg nægter samtidig også at have penge ude at svømme hos flere forsikringsselskaber for fejl Fælles Forsikring har lavet. Derfor skifter vi nu forsikringsselskab.

Konsekvens : Jeg må betale 600 kroner af egen lomme, fordi at Fælles Forsikring ikke kan finde ud af at flytte forsikringer på den rigtige skæringsdato
Hvad kunne Fælles forsikring gøre bedre: Stå fast og erkende deres fejl og rette op på det - Simpelt - Betale regningen og komme videre.

Jeg skal af princip ikke have en krone op af lommen, fordi det er Fælles Forsikring der har lavet en fejl med skæringsdatoen - og det er Fælles Forsikring, som ikke har reageret på min mail sendt for fire uger siden.

Nu må jeg betale de 600 kroner af egen lomme for deres fejl og skifte forsikringsselskab. Havde sælger holdt aftalen som var "Vi klarer det med forsikringsselskabet" - (Så det ikke havde været kundens problem) Så havde vi stadig været hos FF.

Absolut ingen gevinst - ved at skifte over til FF. Men heldigvis blev vi fritstillet ( + for det ) - derfor 2 stjerner

Kære Sylvester 29. juni mail sendt :

..."Og vi to aftalte i telefonen, at i ville betale dem, derfor sender jeg dem til jer nu, da vi har afvist dem i banken. "

Ingen grund til at pakke tingene ind, det hele står sort på hvidt. Hvis det var af jeres opfattelse, at de var betalt af os. så havde jeg fået pengene fra jer.

Jeg skal ikke betale for rykkergebyr eller gebyr, Som i er skyld i. Stå ved, hvad der aftales.

2026年7月22日

Hej Deniz,

Tak for din anmeldelse. Vi har gennemgået sagen, og er ikke helt enige i dine udtalelser.

Du fik et samlet gebyr på 260 kr. Vi tilbød at nedsætte din årlige forsikringspræmie med 500 kr. altså langt højere end dine gebyr, for at kompensere for at dette ikke var meldt tydeligt ud, fra forsikringsrådgiverens side.

Dette takker du nej til, og vil hellere have 260 kr. for gebyrerne til Alm. Brand. Vi aftaler derfor at vi vil kompensere dig for gebyrerne, såfremt du sender os kvitteringerne fra Alm. Brand.

Du kontakter os 1 måned efter, med kvitteringerne fra Alm. Brand, hvilket vi tager som om at du har betalt dem. 2 måneder efter, siger du at, du nu har fået rykkergebyrer fra Alm. Brand, hvor at vi forklarer at du selv skal betale direkte til Alm. Brand og derefter så vil vi overføre dig pengene. Dette vil du ikke gå med til, da du mener at vi skal overføre direkte til Alm. Brand, som ikke er regnskabsmæssigt muligt for os.

Vi har endda tilbudt at dække yderligere 50% af dine rykkergebyrer.

Derfor føler vi, at vi har været mere end fair, og fra start prøvet at finde en løsning. Dette har dog været svært at komme frem til, desværre.

Mvh. Sylvester Alberg

5つ星のうち5の評価

Fantastisk og kompetent hjælp. Kan anbefales!

Jeg er virkelig tilfreds og glad for den hjælp jeg fik over telefonen af Mathias. Han er en super flink fyr, der helt tydeligt har styr på sit arbejde og derfor fandt vi meget nemt frem til en løsning, som jeg er utroligt tilfreds med.

Jeg har desværre betalt overpris for mine forsikringer de sidste 4 år, så jeg kommer bestemt til at kunne mærke den økonomiske forskel hos Fælles Forsikring nu.

Jeg vil helt klart anbefale dem til andre. Gør jer selv en tjeneste, giv dem et kald og bliv selv overbevist!

2026年7月17日

Hej Iskren,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at Mathias gav dig en rigtig god oplevelse og hjalp dig frem til en løsning, du er tilfreds med. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både den gode dialog og værdien i at få gennemgået sine forsikringer.

Vi sender de mange rosende ord videre til Mathias. Tusind tak for din anbefaling og for at vælge Fælles Forsikring!

Super professionel samtale

Super professionel samtale. Alexander var godt forberedt, og kommunikationen var klar og tydeligt. Følte mig i gode hænder under hele processen.

2026年7月16日

Hej Poul,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊

Det betyder meget at høre, at du oplevede en professionel og tryg proces. Jeg er glad for, at du følte dig i gode hænder, og at kommunikationen var klar hele vejen igennem.

Alexander

Trustpilot エクスペリエンス