Fietsenwacht レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zo wist niet dat het bestond. Wat een geweldig bedrijf,geholpen door Ramadan alles gesmeerd binnen en buitenland vervangen. Achterband opgepompt en alles nagekeken , remmen afgesteld, 5 euro korting .... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Geholpen door Ramazan, vriendelijke monteur. Prijs: extreem hoog. Basisprijs wordt verhoogd met 2setjes remblokken, hoofdprijs vragen ze ervoor. Daarnaast nog 2x montage ervan, in totaal 90 euro... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Keurig optijd volgens afspraak. Zeer beleefde heer (Ramazan Mosrati) Probeert mee te denken als iets lastig te repareren is. Geeft ook duidelijk grens aan wat niet door Fietsenwacht maar door speciali... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Begin juni 2 electrische fietsen onderhoudsbeurten laten doen door De Fietsenwacht. 2 weken laten maakt mij fiets een vervelend krakend geluid. Vandaag hebeld en monteur Badi kwam langs. Versnellingen... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 196ä»¶

レビュヌを曞く

Waardeloos

Waardeloos. Alles ging mis. Vriendelijke monteur kwam langs voor gebroken spaken. Hij nam achterwiel mee om te laten omspaken. Uiteindelijk was ik wiel meer dan 2 weken kwijt en moest zelf meedere malen bellen om te horen dat er vertraging was. Op e-mail werd niet gereageerd. Uiteindelijk kwam het wiel terug en werd gemonteerd. Na een dag bleek die fiets te hobbelen omdat de band niet goed zat en de spaken loszaten. Was dus naast de meer dan €300,- nog een keer €80,- kwijt om het wiel in orde te krijgen.

2025幎11月11日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat je beschrijft is absoluut niet de service die wij willen bieden. Het spijt ons oprecht dat je zo lang op je wiel hebt moeten wachten, dat je zelf steeds contact moest opnemen voor updates en dat je e-mails niet zijn beantwoord. Dat had nooit mogen gebeuren.

Daarnaast is het ronduit vervelend dat het wiel na terugkomst niet naar behoren bleek te functioneren en dat je hierdoor extra kosten hebt moeten maken. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor je moet zijn geweest.

We willen dit graag met je oplossen. Zou je ons alsjeblieft direct willen contacteren via 0633446050, zodat we dit persoonlijk kunnen oppakken?

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak, en dank dat je het onder onze aandacht hebt gebracht.

5぀星のうち5の評䟡

Fantastische en supersnelle service!

Fantastische en supersnelle service!
Vanochtend had mijn zoon pech met zijn fiets: de ketting lag eraf en de fiets bleek serieus stuk. We hebben geen reservefiets, dus ik was eerlijk gezegd in paniek. Na verschillende fietsenmakers te hebben gebeld die geen plek hadden, kwam ik uit bij Fietsenwacht.nl. Wat een opluchting!

Binnen 10 minuten werd ik teruggebeld en binnen 20 minuten stond er een monteur Badi uit Den Haag voor de deur. Heel vriendelijk, meedenkend en transparant over de kosten. Hij gaf duidelijke uitleg, wees mij op extra mankementen die ik zelf niet had gezien en maakte de fiets vakkundig in ongeveer een uur helemaal in orde. Alles werd netjes doorgelopen, ik kon direct pinnen aan de deur, en als extra kreeg ik zelfs een nieuwe standaard.

Ik schrijf zelden reviews, maar deze service verdient het echt. Snel, eerlijk, deskundig en superklantvriendelijk. Wij blijven zeker gebruikmaken van Fietsenwacht. Heel veel dank!

2025幎11月26日

Fietsenwacht からの回答

Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat we u en uw zoon zo snel konden helpen op een moment dat het echt nodig was. We geven uw complimenten zeker door aan onze monteur Badi – hij zal dit enorm waarderen.

We zijn blij dat de duidelijke uitleg, transparantie en vakkundige reparatie u zo goed zijn bevallen. Dat u de tijd neemt om zo’n uitgebreide review te schrijven, betekent heel veel voor ons. Dank voor het vertrouwen in Fietsenwacht.nl. We staan in de toekomst altijd weer met dezelfde inzet en snelheid voor u klaar! 🚲✚

5぀星のうち4の評䟡

Heb ze weer na een jaar ingeschakeld

Heb ze weer na een jaar ingeschakeld. Ze kwamen 2 uur later na het bellen en hebben mij meteen geholpen. Ben ze dankbaar en ga ze weer inschakelen als het nodig is.

2025幎11月21日

Fietsenwacht からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat we u opnieuw snel en goed hebben kunnen helpen. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt. Mocht u in de toekomst weer ondersteuning nodig hebben, dan staan we uiteraard graag opnieuw voor u klaar!

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben super snel geholpen door Fietsenwacht

Ik ben super snel geholpen door Fietsenwacht.nl. De afspraak zou eigenlijk pas na het weekend kunnen, maar ik werd dezelfde dag nog vriendelijk teruggebeld en er kwam direct een monteur langs. Dankzij hen kan mijn zoon in dit weer weer veilig de weg op – naar zijn werk én om zijn vriendin weg te brengen. Het contact was top: snelle reacties en personeel dat je echt begrijpt. Het voelde alsof ze de rode loper uitrolden, zowel aan de telefoon als op locatie. Een absolute aanrader!

2025幎11月21日

Fietsenwacht からの回答

Wat een prachtige review, ontzettend bedankt voor uw vriendelijke woorden! 😊
We zijn heel blij om te horen dat we u zo snel hebben kunnen helpen en dat uw zoon weer veilig de weg op kan — zeker met dit weer is dat extra belangrijk.

Ons team doet elke dag zijn best om klanten écht te begrijpen en zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Fijn dat dit zo goed is overgekomen, zowel aan de telefoon als op locatie.

Dank u wel voor het vertrouwen en de aanbeveling. U bent altijd welkom bij Fietsenwacht.nl! 🚲💛

Geweldige service

Geweldige service: een afspraak mogelijk binnen een dag en ze kwamen in de avond, dus geen problemen met mijn werk. Lars heeft alles goed uitgelegd en keurig overlegd over het probleem en de kosten. Prima service, goede communicatie en nette prijs! Lars bedankt!

2025幎11月20日

Fietsenwacht からの回答

Hartelijk bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de snelle afspraak, het tijdstip en de uitleg van Lars zo goed zijn bevallen. We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren en vooraf te overleggen over eventuele kosten, dus het is geweldig dat dit zo is ervaren.

Lars en het hele team waarderen uw complimenten enorm. Graag tot een volgende keer! 🚲😊

Hoge prijzen

De afspraak was snel gemaakt, dat was fijn. De fiets is ook prima gemaakt. Echter, de prijs is echt aan de hoge kant en niet kloppend met de site. Ik wilde onderhoud aan mijn bakfiets en het vervangen van de remblokjes: €260! Los van de remblokjes is er niets vervangen. Ik kwam via de website zelf rond de €170 uit
 Erg jammer. Volgende keer benader ik een ander.

2025幎11月18日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te horen dat de afspraak snel geregeld kon worden en dat uw fiets weer goed in orde is.

Het spijt ons echter dat de prijs niet overeenkwam met uw verwachting op basis van de website. Dat hadden we graag vooraf duidelijker met u afgestemd. We nemen uw feedback serieus en zullen intern nagaan waar het verschil vandaan komt en hoe we dit in de toekomst beter kunnen communiceren.

We willen dit graag met u oplossen. Als u contact met ons opneemt, kijken we samen naar de factuur en zoeken we naar een passende oplossing. u kunt de factuur naar ons mailen met een begeleidende tekst zodat wij kunnen uitzoeken wat er berekend had mogen worden? Ons e-mailadres is info@fietsenwacht.nl

5぀星のうち1の評䟡

Net zo duur als een nieuwe fiets!

2 weken geleden belde ik voor een lekke achterband. Er werd gelijk een afspraak gemaakt voor de dag erna wat ik erg prettig vond. Ik dacht, prima om ook meteen een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren als ze er toch zijn.
De monteur gaf vervolgens aan dat mijn zadel ook toe is aan vervanging (er zit een kleine scheur in maar kan mijns inziens nog prima mee ), dat mijn voorband eigenlijk ook vervangen moet worden (dat kan inderdaad waar zijn) en als kers op de taart moest mijn gehele achterwiel worden overgespaakt!
Dit grapje koste inclusief onderhoudsbeurt, nieuwe achterband (binnen en buiten) en overspaken €390,00 ! Omdat ik echt afhankelijk ben van mijn fiets en er eerst nog vanuit ging dat het dan wel echt noodzakelijk is ben ik akkoord gegaan. Het achterwiel is meegenomen en zou binnen enkele werkdagen weer teruggebracht en gemonteerd worden. Ik ben €390,00 lichter en wacht nu al 2 weken (!) op mijn achterwiel. Ik had van dit bedrag gewoon een nieuwe fiets kunnen kopen, ik voel me dus behoorlijk genaaid. Toen ik vorige week belde om te vragen of mijn wiel al klaar is werd mij met lichtelijk geïrriteerde toon verteld dat dit handmatig moet gebeuren en het tijd kost.
Mensen aan wie ik dit verhaal vertel vragen me of ik mijn fiets naar de BMW dealer heb gebracht. Oplichters zijn het. Nu maar hopen dat ik mijn achterwiel snel terugkrijg!

2025幎11月4日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat u deze situatie als zo vervelend heeft ervaren. Dat is absoluut niet de bedoeling en zeker niet de service die wij willen bieden.

We begrijpen dat de kosten, de aanvullende reparatieadviezen en de langere wachttijd voor uw achterwiel tot frustratie hebben geleid.
Omdat u anoniem deze review heeft geplaatst, kunnen wij niet achterhalen om welke kosten het precies gaat en welk wiel het betreft.
Uw feedback over onze communicatie en toon nemen we zeer serieus, want duidelijke en vriendelijke informatievoorziening is voor ons erg belangrijk.

We willen graag precies nagaan wat er in uw geval is gebeurd en waarom de reparatie langer duurt dan vooraf ingeschat. Zou u contact met ons willen opnemen via 0633446050. Dan kijken we direct hoe we dit zo snel en netjes mogelijk kunnen oplossen.

Nogmaals bedankt voor uw bericht — uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.

5぀星のうち2の評䟡

Geld aftroggelen is hun plan

Andere prijzen dan op website en werd meteen aangeraden om hele fiets na te kijken terwijl ik lekke band had van mijn 2 maanden oude fiets.
De kosten werd al snel voor gewaarschuwd dat het 95 euro zou worden. Ik ben altijd bij fietsenmaker 20 euro (voor plakken) en max 40 euro als we een nieuwe band moesten voor een fiets. Ik dacht ik probeer het eens maar ga maar weer gewoon naar een fietsenmaker. .

2025幎11月17日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat de prijzen en onze aanvullende adviezen anders overkwamen dan u had verwacht. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Onze monteurs bespreken altijd vooraf wat de mogelijke kosten kunnen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast adviseren zij soms extra controle wanneer zij denken dat dit nodig kan zijn voor de veiligheid of het behoud van de fiets — maar dit is uiteraard altijd vrijblijvend.

We begrijpen dat de prijsvergelijking met uw eerdere fietsenmaker vragen kan oproepen. Op onze website staan alleen montagekosten vermeld, niet de kosten van het materiaal. We hebben meer dan duizend onderdelen in ons magazijn en kunnen daarom niet alles vermelden op onze website. Wellicht heeft dat de verwarring bij u laten ontstaan? Graag kijken we met u mee wat er precies gecommuniceerd en uitgevoerd is. U kunt ons hiervoor bereiken via 0633446050

Dank voor uw feedback — hiermee kunnen we onze service blijven verbeteren.

32,50 is in werkelijkheid 95 euro

Het is een beetje zonde wat dit bedrijf doet. Ik maak s-ochtends een afspraak om een achterband te vervangen. Op de website staat een prijs van 35 euro. Lijkt mij goedkoop want ze komen ook voorrijden etc. S-avonds waren ze keurig op tijd. 1 monteur was beleefd. Maar tot zo ver ging alles goed. De fiets de bus en na een paar minuten gaven ze het advies om ook de voorband en de ketting te vervangen. Hoefde voor mij niet omdat het toch een oude stationsfiets is. Vervolgens de prijs voor de achterband 95 euro! Ik was een beetje verbouwereerd en heb het "hoofdkantoor" gebeld omdat het mij niet zinvol leek om in discussie te gaan met de monteurs en bovendien was de oude band er al af. Volgens de mevrouw aan de telefoon was de prijs heel normaal en was de prijs van 32,50 alleen voor het monteren. Tsja, dit is juist niet de manier waarop je klanten moet trekken. Dit is gewoon oplichting. Maarja, nogmaals het hele concept klopt met bellen en voorkomen rijden alleen ik bel nooit meer want 95 euro voor iets betalen wat normaal max. 50 euro kost voelt niet goed.

2025幎11月13日

Fietsenwacht からの回答

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat uw afspraak niet aan uw verwachtingen voldeed.

Wij begrijpen heel goed dat de prijsverwachting op basis van de website anders was dan het uiteindelijke bedrag, en dat dit voor u als vervelend en onverwacht is ervaren. Dat is nadrukkelijk niet hoe wij onze service willen laten overkomen. Onze bedoeling is altijd om vooraf zo transparant mogelijk te zijn over de kosten, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Uw feedback over de prijscommunicatie nemen wij daarom zeer serieus. We zullen dit intern bespreken en bekijken hoe we onze informatie – zowel online als tijdens de afspraak – duidelijker en vollediger kunnen maken.

Fijn om te horen dat u tevreden was over de punctualiteit en vriendelijkheid van onze monteur, maar jammer dat het totaalplaatje niet positief voor u is uitgepakt. Mocht u dit samen met ons willen bespreken of aanvullende vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar via [contactgegevens].

Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Lekke band 95 euro i.p.v. 25

Op de website wordt geadverteerd met een vaste prijs van 25 euro bij een lekke voorband bij een stadsfiets met normale naaf. De fietsenmaker die langs kwam maakte een iets andere berekening: 10 euro voor binnenband, 50 voor buitenband en 35 euro voor arbeidskosten. Ik heb hem vriendelijk bedankt en ik ga voortaan hier niet meer terug

2025幎11月10日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. De genoemde prijs van €25 geldt voor het monteren en niet voor het materiaal, welke ook duidelijk vermeld wordt op onze website. Mocht u nog vragen hebben hierover, kunt u altijd contact met ons opnemen.

5぀星のうち5の評䟡

Heel blij met fietsenwacht in gemeente

Heel blij met fietsenwacht in gemeente Amstelveen. Ze zijn altijd goed bereikbaar en verhelpen het probleem zonder dat je uitgebuit wordt. Mijn zoon zijn fatbike twee keer gerepareerd en ik ben tevreden met het resultaat.

2025幎11月7日

Fietsenwacht からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service in Amstelveen en dat we uw zoon al meerdere keren hebben kunnen helpen met zijn fatbike. We waarderen uw vertrouwen en staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar!

Tien met een griffel

Ik ben al jaren erg blij met de fietsenwacht maar nu echt meer dan blij. Ik stond met zachte band, tien kilometer van huis, er kwam iemand naar me toe, vond geen lek, maar heeft me voor de zekerheid naar huis gebracht. Echt fantastisch! 🍀💪🍀

2025幎11月5日

Fietsenwacht からの回答

Wat een geweldige review, dank je wel! 🌟
Fijn om te horen dat je al zo lang tevreden bent én dat onze monteur je ook dit keer zo goed heeft kunnen helpen. We geven je compliment zeker door aan het team — dit is precies waarom we doen wat we doen! 🚲💚

Prima service

Prima service, netjes gebeld om te overleggen wanneer men aan huis de fietsen kon onderhouden. Vakkundige monteur. Na afloop trapte de fiets een beetje door. Na melding heeft de fietsenwacht direct een nieuwe afspraak ingepland en is de monteur teruggekomen om het euvel te verhelpen.
De prijzen zijn ook vele malen interessanter dan bij de normale fietsenwinkels + het feit dat men aan huis komt, zodat je niet met twee zware ebikes naar de fietsenmaker moet, is zeer prettig!

2025幎10月1日

Fietsenwacht からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de duidelijke communicatie en het vakmanschap van onze monteur. Ook prettig dat het kleine probleem na afloop snel en naar tevredenheid is opgelost.

We zijn blij dat onze service aan huis u zoveel gemak heeft geboden en dat u de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot de volgende keer!

Fantastische service

Fantastische service! Er moesten twee fietsen gerepareerd worden, wat ik al heel lang heb uitgesteld omdat het praktisch gezien lastig te regelen was. Dit was een perfecte oplossing. Voor wat er gedaan moest worden werd er een eerlijke prijs gevraagd. Gezien er in mijn buurt heel weinig fietsenmakers zijn, is de dichtstbijzijnde altijd behoorlijk prijzig. Dit viel mij alles mee. De fietsen rijden weer heerlijk en het personeel was zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

2025幎11月3日

Fietsenwacht からの回答

Wat een geweldige review — hartelijk dank daarvoor! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze service aan huis voor u een goede oplossing was en dat u tevreden bent over de prijs, de reparatie en onze monteurs.

Fijn dat de fietsen weer heerlijk rijden! We geven uw complimenten graag door aan het team. Bedankt voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden — we helpen u in de toekomst graag weer verder.

5぀星のうち4の評䟡

Tevreden over service aan huis

Ik ben tevreden over de Fietsenwacht. Tot nu toe twee keer ingeschakeld; eerste keer voor mezelf en de tweede keer ook gelijk de fiets van mijn man laten doen. Heel fijn dat ze op locatie komen en snel een afspraak plannen, scheelt zeulen met fietsen naar een fietsenmaker die misschien voor weken vol zit. Kosten netjes vooraf besproken dus geen verrassingen daar. Reparatie van mijn mans fiets had nog iets beter gekund omdat de ketting nog in 1 versnelling aanloopt. Maar hij rijdt weer en dat is het voornaamste. Wij bellen volgende keer weer met de Fietsenwacht.

2025幎10月14日

Fietsenwacht からの回答

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat we u en uw man al twee keer hebben kunnen helpen! Bedankt voor uw vertrouwen en de uitgebreide feedback. We vinden het jammer dat de fiets van uw man nog een kleine afstelling aan de ketting nodig heeft — dat lossen we uiteraard graag voor u op. U kunt ons even bellen of een bericht sturen, dan plannen we kosteloos een korte bijstelling in.
Tot de volgende keer, en veel veilige kilometers gewenst!

Vriendelijke groet,
Het team van De Fietsenwacht

Snelle service

Ze namen heel snel contact met me op, konden heel snel langskomen en mn fiets was binnen een mum van tijd gerepareerd.

2025幎10月10日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over de reparatie van je fiets. We staan altijd klaar om snel en vakkundig te helpen! Veel veilige kilometers gewenst 🚎‍♂

5぀星のうち5の評䟡

Waren heel helpvol en vriendelijk.

Waren heel helpvol en vriendelijk.

2025幎10月9日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je onze service als helpvol en vriendelijk hebt ervaren. We doen altijd ons best om klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is leuk om te merken dat dat gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer!

5぀星のうち1の評䟡

oplichterij ze verzinnen van alles om de tijd te vullen

voor een achterband latenkomen, ca 80 euro, maar de persoon bleef maar verder gaan dit niet goed dat niet goed,ik liet hem even begaan en de nota was 200 euro ook verving hij al nieuwe remblokjes à 25 euro installatie kosten jawel 35 euro voor 2 boutjes los te draaien oplichterij, niet meer bellen die figuren bon aanwezig opdracht was één nieuwe achterband. aanvulling, deze turkse Hr, had het niet zo met nederlands, ik liet hem begaan om te kijken wat nu het verdien model was, nu weet ik het verder was hij wel deskundig, netjes , maar geen taalbeheersing. jammer want jullie hebben een mooie formule...zeker voor ouderen of slecht ter been zijnde/zieke mensen die er met de fiets opuit willen, busje was ook keurig, dat jullie extra reken , prima om geen voorrij kosten te rekenen , was eigenlijk al bang dat deze man mijn spaken nog even ging stellen.. maar qua kennis respect qua kosten t is een service dus oke , maar hou je bij de opdracht . en voor remblokjes 25 euro rekenen , de mijna waren nog geen 5 weken oud .. twee boutjes losdraaien 35 euro ?? remblokjes 25 euro gewoon eenvoudige simpele remblokjes , maar nogmaalsd de man had er verstand van , was netjes , alleen sprak hij slecht hollands.geeft niet hij komt niet voor een praatje he, maar ik heb nu wel de duurste achterband van dordrecht :-) enzonodig zou ik U zeker weer opnieuw vragen maar dan wat duidelijker met de opdracht om gaan aub..sccs met Uw service hoop dat velen er baat bij hebben gr jhvm

2025幎10月7日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je ontevreden bent over de service. Dat is uiteraard niet wat we willen. Bij elke reparatie proberen we zo transparant mogelijk te zijn, met duidelijke communicatie over kosten en eventuele extra werkzaamheden.

Als je vindt dat er zonder jouw toestemming onderdelen zijn vervangen of kosten zijn gemaakt, horen we dat graag direct van je. We willen dit graag samen met je uitzoeken en oplossen. Je mag ons altijd bellen of mailen met de factuur en je bevindingen, zodat we dit verder kunnen bespreken. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0633446050 of e-mailadres: info@defietsenwacht.nl

Super snel een afspraak

De beste service die ik ooit hebt gehad.
Super snel een afspraak in de ochtend gebeld. Dezelfde dag nog een afspraak . Medewerker was professioneel en efficiënt. Fiets gelijk helemaal nagekeken voor een goede prijs!!

2025幎10月3日

Fietsenwacht からの回答

Wat een geweldig compliment, dank je wel! We doen ons best om iedereen snel en vakkundig te helpen, dus het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service. We staan de volgende keer graag weer voor je klaar!

Super snel geholpen

Super snel geholpen! Fijn dat er eerst een prijsopgave met je wordt gedeeld al voor ze aan de slag gaan.

2025幎10月14日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de snelle service en onze transparante werkwijze waardeert. We vinden het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Graag tot een volgende keer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。