Fietsenwacht レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat een uitkomst! Op zoek naar een fietsenmaker dit bedrijf tegengekomen en direct een afspraak gemaakt. Binnen twee dagen was dit mogelijk. keurig in het aangegeven tijdvak stond daar Henk met bus 1... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Geholpen door Ramazan, vriendelijke monteur. Prijs: extreem hoog. Basisprijs wordt verhoogd met 2setjes remblokken, hoofdprijs vragen ze ervoor. Daarnaast nog 2x montage ervan, in totaal 90 euro... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

We hadden een afspraak gemaakt voor afgelopen woensdag tussen 8.00 en 10.00. Om 10.00 is er nog niemand geweest. Gebeld. Blijken we ingepland te zijn van 9.00 - 11.00, terwijl we via de mail een beves... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zo wist niet dat het bestond. Wat een geweldig bedrijf,geholpen door Ramadan alles gesmeerd binnen en buitenland vervangen. Achterband opgepompt en alles nagekeken , remmen afgesteld, 5 euro korting .... もっず芋る

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 196ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

oplichterij ze verzinnen van alles om de tijd te vullen

voor een achterband latenkomen, ca 80 euro, maar de persoon bleef maar verder gaan dit niet goed dat niet goed,ik liet hem even begaan en de nota was 200 euro ook verving hij al nieuwe remblokjes à 25 euro installatie kosten jawel 35 euro voor 2 boutjes los te draaien oplichterij, niet meer bellen die figuren bon aanwezig opdracht was één nieuwe achterband. aanvulling, deze turkse Hr, had het niet zo met nederlands, ik liet hem begaan om te kijken wat nu het verdien model was, nu weet ik het verder was hij wel deskundig, netjes , maar geen taalbeheersing. jammer want jullie hebben een mooie formule...zeker voor ouderen of slecht ter been zijnde/zieke mensen die er met de fiets opuit willen, busje was ook keurig, dat jullie extra reken , prima om geen voorrij kosten te rekenen , was eigenlijk al bang dat deze man mijn spaken nog even ging stellen.. maar qua kennis respect qua kosten t is een service dus oke , maar hou je bij de opdracht . en voor remblokjes 25 euro rekenen , de mijna waren nog geen 5 weken oud .. twee boutjes losdraaien 35 euro ?? remblokjes 25 euro gewoon eenvoudige simpele remblokjes , maar nogmaalsd de man had er verstand van , was netjes , alleen sprak hij slecht hollands.geeft niet hij komt niet voor een praatje he, maar ik heb nu wel de duurste achterband van dordrecht :-) enzonodig zou ik U zeker weer opnieuw vragen maar dan wat duidelijker met de opdracht om gaan aub..sccs met Uw service hoop dat velen er baat bij hebben gr jhvm

2025幎10月7日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je ontevreden bent over de service. Dat is uiteraard niet wat we willen. Bij elke reparatie proberen we zo transparant mogelijk te zijn, met duidelijke communicatie over kosten en eventuele extra werkzaamheden.

Als je vindt dat er zonder jouw toestemming onderdelen zijn vervangen of kosten zijn gemaakt, horen we dat graag direct van je. We willen dit graag samen met je uitzoeken en oplossen. Je mag ons altijd bellen of mailen met de factuur en je bevindingen, zodat we dit verder kunnen bespreken. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0633446050 of e-mailadres: info@defietsenwacht.nl

Super snel een afspraak

De beste service die ik ooit hebt gehad.
Super snel een afspraak in de ochtend gebeld. Dezelfde dag nog een afspraak . Medewerker was professioneel en efficiënt. Fiets gelijk helemaal nagekeken voor een goede prijs!!

2025幎10月3日

Fietsenwacht からの回答

Wat een geweldig compliment, dank je wel! We doen ons best om iedereen snel en vakkundig te helpen, dus het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service. We staan de volgende keer graag weer voor je klaar!

Super snel geholpen

Super snel geholpen! Fijn dat er eerst een prijsopgave met je wordt gedeeld al voor ze aan de slag gaan.

2025幎10月14日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de snelle service en onze transparante werkwijze waardeert. We vinden het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Graag tot een volgende keer!

Super service

Vinnie en zijn partner waren en snel en hebben mijn fiets voor een goed prijs weer gemaakt.

2025幎10月13日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle service en de prijs. We staan altijd voor je klaar als je fiets weer wat liefde nodig heeft! 🚲😊

Prima bedrijf!

Prima! Zou dit bedrijf zéker aanraden! Heel klantvriendelijk en een snelle service. Ook qua kosten weet je waar je aan toe bent.

2025幎10月13日

Fietsenwacht からの回答

Hartelijk dank voor je positieve woorden! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantvriendelijkheid, snelle service en transparantie in de kosten. Aanbevelingen zoals die van jou betekenen veel voor ons!

.. eerste keer Fietsenwacht

Mijn fiets had hier en daar wat problemen, maar met nieuwe remblokjes en een goede onderhoudsbeurt, rijdt mijn fiets weer fantastisch !
Reparateur had er direct goede kijk op, wat er precies aan de hand was

Hele fijne eerste ervaring met Fietsenwacht

2025幎10月6日

Fietsenwacht からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat uw fiets na de nieuwe remblokjes en onderhoudsbeurt weer fantastisch rijdt. We zijn blij dat onze reparateur snel kon zien wat er nodig was — dat is precies waar we voor staan: vakkundige service en duidelijk advies.

We waarderen het enorm dat u voor Fietsenwacht heeft gekozen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Team Fietsenwacht

Goed onderhoud

Snel contact, snelle service en goed onderhoud.

2025幎10月9日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het snelle contact, de vlotte service en het onderhoud. We staan altijd klaar om snel en goed te helpen. Tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Bij het bellen al meteen goed geholpen.

Bij het bellen al meteen goed geholpen.
Duidelijke afspraken.
Super geregeld 👍

2025幎10月9日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je al bij het eerste contact goed geholpen bent en dat alles duidelijk en vlot geregeld is. Daar doen we het voor! 👍

5぀星のうち5の評䟡

Hele aardige man en perfecte service en

Hele aardige man en perfecte service en redelijke prijs 🏆

2025幎9月22日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je mooie woorden! 😊 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en prijs. Het was een genoegen je te mogen helpen. Hopelijk tot een volgende keer! 🏆

Slecht bedrijf!

Ook ik ben erg ontevreden over Fietsenwacht, net als veel anderen hier. We hebben waarschijnlijk veel te veel betaald voor het opnieuw spaken van ons achterwiel (330€). Wat volgens andere fietsenmakers minstens 100€ goedkoper zou moeten zijn. Er zou nog een kostenspecificatie gegeven worden, ook die heb ik nooit gekregen. De afspraken liepen ook dramatisch: eerst zou het wiel uiterlijk vrijdag worden gebracht, toen werd het maandag, daarna dinsdagavond. Om 22.00 uur werd de afspraak op het laatste moment zelfs weer geannuleerd. De volgende ochtend kwamen ze eindelijk met het wiel.

Toen het wiel er eindelijk in zat, bleek de kilometerteller het niet meer te doen. Eerst werd gezegd dat dit mijn probleem was, maar daarna gaven ze toe dat het wiel opnieuw gespaakt was en het magneetje er waarschijnlijk door hun zelf was afgehaald. Ze probeerden het nog op te lossen, maar kregen het niet gemaakt. (ja, het gaat hier echt over de fietsenmaker zelf) Er zou vandaag opnieuw een monteur langskomen, maar die is ook niet verschenen.

Kortom: veel te duur, afspraken worden niet nagekomen, slechte communicatie en problemen worden niet opgelost. Nu maar hopen dat mij achterwiel erin blijft zitten komende dagen en dat de kilometerteller nog wordt opgelost. Anders kan ik met het probleem wat zij veroorzaakt hebben naar een andere fietsenmaker toe. Voor ons was dit de laatste keer deze mobiele fietsenwacht.

2025幎10月8日

Beste heer Cluitmans,

Gelukkig is het allemaal opgelost op 14 oktober, fietst u weer heerlijk rond en zelfs bij navraag van onze monteur heeft u gezegd dat alles in orde was.

Niet doen

Niet doen! Dit bedrijf komt de afspraken niet na en rekent torenhoge kosten. Keer op keer verzetten ze afspraak en ondertussen gijzelen ze onze achterband, waardoor we dus geen fiets hebben.
Keer op keer zeggen ze dat ze terugbellen, wat ze niet doen. Niet aan beginnen, gewoon fijn naar de fietsenmaker om de hoek.

Aanvulling: fietsenwacht reageert hieronder met een antwoord dat zij een monteur hebben gestuurd en de fiets is gemaakt. Wat niet klopt, want de display van de fiets geeft geen snelheid meer aan, wat het voor deze "reparatie" wel deed. Als het goed is, gaat er nu voor de derde keer iemand langskomen met het onderdeel dat ze dus niet hebben geplaatst vanochtend. Vooralsnog ook in afwachting van onze vragen over de veel te hoge prijs en compensatie voor al dit gepruts.

2025幎10月3日

Dank u voor uw review.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons niet aan de verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het verzetten van afspraken en het niet terugbellen erg frustrerend is, zeker wanneer u daardoor uw fiets langere tijd niet kunt gebruiken. Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden. Gelukkig dat wij de volgende ochtend meteen weer een monteur bij u hebben langsgestuurd die het wiel alsnog heeft geplaatst!

5぀星のうち2の評䟡

Dure les

Dure les.

Ik wilde eigenlijk alleen mijn banden laten maken, maar de monteur had nog wat spatbordjes liggen en mijn fiets had er geen. Ik vroeg of hij ze erop kon zetten, zonder vooraf naar de kosten te informeren – achteraf gezien een dure les.

Online had ik nieuwe spatborden gezien voor zo’n 40-50 euro, maar hier werd 100 euro gerekend voor gebruikte exemplaren. Omdat ze niet goed pasten, moest er ook nog een aanpassing gedaan worden die extra tijd kostte. Uiteindelijk kwam de rekening uit op 300 euro.

Het zou prettig zijn geweest als er vooraf een kostenindicatie was gegeven, dat had veel duidelijkheid kunnen scheppen. Maar ik had hier zelf naar moeten vragen, dus eigen schuld.

2025幎9月24日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor uw feedback.
We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat de uiteindelijke kosten hoger uitvielen dan u had verwacht, en we vinden het jammer dat dit tot een gevoel van teleurstelling heeft geleid.

Het is inderdaad altijd het beste om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten, en we hadden daarin proactiever kunnen zijn. Tegelijkertijd waarderen we uw eerlijkheid dat u zelf ook om een prijsopgave had kunnen vragen. Wij zullen intern bespreken hoe we dit soort situaties in de toekomst beter kunnen voorkomen door transparanter te communiceren, zeker bij extra werkzaamheden of onderdelen.

Mocht u nog vragen hebben over de factuur of de uitgevoerde werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op – we denken graag met u mee.

Met vriendelijke groet, Team De Fietsenwacht

5぀星のうち4の評䟡

Snelle , goede en betaalbare service

Vanwege uitlopen afspraken voor de afspraak met mij werd de afspraak opnieuw gemaakt maar bij andere fietsenmakers is een lange wachttijd en ben ik mijn fiets voor de duur van de onderhoudsbeurt kwijt. De monteur heeft een onderhoudsbeurt aan mijn e-bike uitgevoerd en dat ging snel en goed en voor een goede prijs ik ben tevreden en zal opnieuw contact zoeken met de fietsenwacht wanneer dat van toepassing is

2025幎10月2日

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitgevoerde onderhoudsbeurt en de prijs-kwaliteitverhouding. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als een afspraak verzet moet worden, zeker wanneer de wachttijden bij andere fietsenmakers lang zijn. We doen ons best om flexibel te blijven en u zo snel mogelijk te helpen. Goed om te horen dat alles verder naar wens is verlopen. We staan graag weer voor u klaar wanneer dat nodig is!

Met vriendelijke groet, Team De Fietsenwacht

5぀星のうち5の評䟡

Keurig volgens afspraak !

Keurig volgens afspraak, super snel en vriendelijke gasten! Top 👌

2025幎9月25日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. We geven het compliment zeker door aan de monteurs. Graag tot een volgende keer! 👌

Blij mee

Hele snelle reactie waren de volgende dag in de buurt.
Nieuwe achter binnen en buiten band.
Ring om mijn zadel pen.
Beurtje fiets.
Zeker erg makkelijk voor de deur.

2025幎9月16日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en het onderhoud aan je fiets. We proberen het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken – fijn dat je het gemak aan huis hebt gewaardeerd. Veel veilige kilometers gewenst, en we staan altijd voor je klaar als er weer iets is!

lekke achterband(fatbike fiido

Had lekke achterband(fatbike fiido t2).Telefonisch via klantenservice afspraak gemaakt. Monteur stond op afgesproken tijd voor de deur. Twee nieuwe buitenbanden en één binnenband laten monteren. Ook nieuwe zadel laten monteren. Voor de reparatie werd mij duidelijk meegegeven hoeveel mij het zal kosten. Ben tevreden over Fietsen wacht.

2025幎9月26日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen — van het maken van de afspraak tot aan de duidelijke communicatie en vakkundige reparatie aan je Fiido T2. We vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn, dus fijn dat je dat hebt gewaardeerd. Veel plezier met je opgeknapte fatbike, en we staan altijd voor je klaar bij een volgende service!

Respond was quick

Respond was quick; service was very good as well , price I am aware it will be expensive every where , what you pay for materials , pay also for work which makes it double expensive. I understand but if you are average person it can be a lot.

2025幎9月19日

Fietsenwacht からの回答

Thank you for your honest and thoughtful feedback! We're glad to hear you were happy with our quick response and the quality of our service. We completely understand your point about the costs — quality materials and skilled labor can add up, and we always aim to be transparent about our pricing. We truly appreciate your understanding and hope to continue offering you reliable and convenient service in the future.

Nooit terug gebeld

2025幎10月1日

Fietsenwacht からの回答

Beste Denise, wij zijn in het weekend gesloten dus hebben niet kunnen reageren toen jij op zaterdag de reparatieaanvraag hebt ingediend. De maandag erop hebben we jou gebeld en een email gestuurd met een terugbelverzoek. Helaas heben wij daarop niets meer vernomen van jou. Mocht jij in de toekomst toch gebruik willen maken van onze diensten, dan ben je van harte welkom!

Gewelidige service

Fijne professionals die je snel en vriendelijk weer op weg helpen.

2025幎9月23日

Fietsenwacht からの回答

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie woorden! We doen ons best om iedereen snel en met een glimlach te helpen, dus het is geweldig om te lezen dat dat ook zo is ervaren. Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet, De Fietsenwacht

5぀星のうち4の評䟡

snel en goed en dus niet goedkoop.

2025幎9月23日

Fietsenwacht からの回答

Bedankt voor je review en je waardering voor onze snelle en goede service! We streven altijd naar kwaliteit en betrouwbaarheid, en dat brengt soms inderdaad kosten met zich mee. Fijn dat je dit opmerkt en waardeert!

Met vriendelijke groet, De Fietenwacht

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス