レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben blij met de bestelde hoeslakens van goede kwaliteit! 100% biologisch katoen en in Nederland, speciaal voor deze bestelling, gemaakt. De levertijd was wat langer dan eerder aangegeven, maar daa... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Heb na aanvankelijk goede ervaring met FIJN weer 2 Dommelin hoeslakens besteld en betaald. Reeds na 4 dagen werd het pakket bezorgd, maar....... ipv 2 zat er maar 1 hoeslaken in de doos!!! Direct de... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Percale katoen : heel mooi en uitgebreid kleurenpallet en prijs/kwaliteit ok. Wel spijtig dat er niets van labels in de lakens hangt. Enkel in de kussenslopen samenstelling en wasvoorschrift. Waarom... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 寝宀家具店

Fijn に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Lekker slapen is zoveel fijner

Fijn is er voor de woelers en de kroelers, de draaiers en de dromers, de schoonheidsslapers en de powernappers.

Wie of wat je ook bent, jouw slaap is onze missie. Want goed slapen is volgens ons de kern van jouw geluk. Lekker bijtanken, opladen en uitrusten. Dat levert je vrolijkheid, scherpte en nieuwe energie.

Wij zijn al meer dan 10 jaar de perfecte basis voor een goede slaap. Via onze online winkel, leveren we bedlinnen, kussens en dekbedden van zeer hoge kwaliteit, volledig naar jouw smaak en slaaptype.

Echt fijn:

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Een paar weken geleden was ik op zoek

Een paar weken geleden was ik op zoek naar een percal hoeslaken met afwijkende maten en ik vond deze snel bij Fijn. De stof is heerlijk koel, precies zoals beschreven. De website is duidelijk en het bestelproces is eenvoudig. De service was uitstekend, want ik had perongeluk de verkeerde maten opgegeven. Al met al wat het hoeslaken snel in huis. Ik ga zeker mijn dekbedovertrekken hier ook bestellen!

2024幎5月21日
5぀星のうち2の評䟡

Fijn: duurzaam? Nee

Meerder beddengoed gekocht bij Fijn. Voelt heerlijk aan, kwaliteit 400 nogwat. Maar de lakens en slopen waren binnen 2 jaar kapot. Gat in hoeslaken, van gewoon laken is er een scheur langs de rand ontstaan en nu net weer een scheur in kussensloop...
Gaat lekker zo.
Eerder klacht ingediend over onderlaken, maar dat was een "de slager keurt zijn eigen vlees verhaal'. Die moeite ga ik nu niet meer nemen.
Net de kasten van mijn moeder opgeruimd. Liggen lakens die al heeel lang gebruikt worden... zeker 10 jaar. En die waren lang niet zo duur.

2024幎1月7日
5぀星のうち5の評䟡

Zelden zo'n fantastische service ondervonden

Wij zijn al vele jaren klant bij Fijn.nl.
We hadden wat slijtage problemen met de laatst bestelde hoeslakens. Dat vonden we vreemd want we hebben ook nog dezelfde hoeslakens van Fijn die na meer dan 10 jaar nog in nieuwstaat verkeren.
Na het opsturen van foto's van het probleem krijgen we nu GRATIS 2 nieuwe hoeslakens aangeboden! Dat is nu eens perfecte service! Het spreekt voor zich dat we vaste klant blijven bij Fijn.nl

2022幎5月5日

Helemaal prima

Keurige winkel: mooie producten, goeie updates per e-mail, bestelling werd ruim binnen de opgegeven levertijd geleverd. Als ik weer eens wat nodig heb, kom ik hier zeker terug.

2021幎7月2日
5぀星のうち1の評䟡

Ik vind Fijn zeer slecht in het oplossen van klachten

Ik vind Fijn zeer slecht in het oplossen van klachten. Dekbedovertrek en lakens gekocht vanpercal. Het lijkt wel karton en het was 260 euro. Twee keer gemaild en de enige reactie: twee keer wasssen. Dat hebben we inmiddels al 5 keer gedaan en het is nog karton. Ik koop hier nooit meer
A. Van der Steen

Vandaag toch maar even per mail gereageerd n.a.v. de reactie van Fijn:

Beste Arno,

Ik voel me toch geroepen om nog even te reageren op jouw reactie op trust over mijn klacht, waarin je voor het gemak jouw eerste reactie op mijn mail maar even achterwege laat. Jouw advies was om het een paar keer te wassen. Vervolgens gaf ik inderdaad aan, nadat ik had aangegeven dat we hem al een paar keer gewassen hebben, dat ik het een behoorlijk standaard reactie van jou was en dat wat mij betreft de zaak klaar was.
Ik ben zelf 25 jaar werkzaam geweest binnen de Retail waarvan 10 jaar in de Directie van een zeer groot internationaal Retail bedrijf en ik leerde mijn medewerkers om op elke klacht als volgt te reageren:
“wat vervelend voor u dat het product niet naar wens is, hoe denkt u dat we dat het beste kunnen oplossen ? “
Dat komt toch wat anders over dan mij een was advies te geven, wat erg belerend overkomt, net zoals jouw reactie op trust. Mijn keuze om niet meer bij jullie te kopen is gelukkig een wijs besluit geweest, want dat jullie er zelf als beste uitkomen is blijkbaar belangrijker dan een eerste goede indruk op de klant te maken.
Ik had dit verder willen laten rusten, maar nu vraag je erom dat ik deze tekst toch maar weer op trust plaats; wellicht leer je een basis Retail regel. Los een klacht direct op , want elke klacht leidt uiteindelijk tot 20 negatieve verhalen

2021幎4月12日

Fijn からの回答

Graag reageren we op deze review en lichten e.e.a. toe.

Van dit type Percal dekbedovertrek zijn al meer dan 100.000 exemplaren verkocht, van hoeslakens, lakens en kussenslopen van deze Percal het veelvoud daarvan. Indien het als Karton zou zijn, of een waardeloos product, is dit niet mogelijk.

Fijn neemt klachten altijd zeer serieus en lost deze, samen met de klant op. In dit geval volgden we onze standaard aanpak met het uitvragen van de klacht, het onderhoud, het gebruik en de oorspronkelijke wens. Vervolgens zouden we het artikel retour nemen om te beoordelen en met een oplossing komen.

Indien de oorspronkelijke wens niet overeenkomt met het product, het product fout gemaakt is of het doek een fabrieksfout heeft, dan zorgen we altijd voor een nieuw product, een ander product dat meer naar wens is of we betalen het aankoop bedrag terug. Hierin is Fijn heel coulant.
(Zie ook vorige review).

In dit geval hadden we contact met de leverancier; Indien Percal aanvoelt als karton, dan kan dat liggen aan een te hete droging, waarbij de katoen vezels te veel samentrekken. Kwaliteits Percal katoen vraagt om een delicater behandeling voor een langere levensduur en meer comfort.

Via digitale kanalen is een goed behandeling van een klacht op afstand niet opgelost in 1 of 2 emails. Een probleem kan vele oorzaken hebben en het goed uitzoeken van de wens en verwachting vraagt om een secure aanpak.

Helaas heeft de klant de verdere behandeling van de klacht niet afgewacht. Het product is direct (ten onrechte) omschreven als waardeloos en er werd gedreigd met een slechte review. Een verdere conversatie met een juiste constatering van het probleem, de verwachting en oplossingen waren helaas te snel afgekapt, na het eerste email en chat contact.

Dat is jammer, omdat we zeker tot een oplossing waren gekomen.

Arno Mieras - Fijn Klantenservice

5぀星のうち5の評䟡

Nieuw dekbedovertrek gekregen na fabrieksfout.

Mijn eerst gekochte wit linnen dekbedovertrek bleek een mis-productie van de fabriek te zijn geweest. Ik kreeg er snel gaten in. Na ruim 3 jaar kaartte ik dit aan bij Fijn ( niet eerder aan die optie gedacht) en direct werd het artikel terug genomen en kreeg ik een geheel nieuwe teruggestuurd. Kijk, dat is nog eens service! Erg blij mee!

2021幎4月9日

Binnenkort weer bestellen!!

Al enige tijd geleden dat ik hier iets heb besteld. Goede communicatie, je wordt goed geholpen telefonisch en alle vragen worden naar wens beantwoord. Mooie kwaliteit die geleverd wordt. Erg tevreden en ik ga binnenkort weer bestellen! Dankje wel voor de service

2021幎2月8日

Fijn winkel

Ik heb nu 2 keer dekbed overtrekken besteld bij Fijn. De. Ast dat ik nodig heb is niet standard en Fijn heeft het wel. Kwaliteit is heel goed, geen probleem met bestellen en op tijd geleverd. Als je vragen hebben kan je altijd bellen en dat vind ik fijn.

2020幎10月5日
5぀星のうち3の評䟡

30 werkdagen wachten, wist ik niet

De levertijd is blijkbaar 30 werkdagen. Tijdens het bestellen was dit helemaal niet duidelijk want ik had net besteld omdat het leek alsof het hier binnen enkele dagen zijn. Dit wordt dus 6 weken wachten op een paar kussensloopjes. Dit is niet meer van deze tijd.

2020幎8月10日

Beste Dirk,

Ik kan uw naam niet terug vinden bij onze bestellingen? Welk bestelnummer heeft u? Dan kijk ik het even voor u na.

Fijn Klantenservice

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit, ok prijs, levertijd zoals beloofd

Ben erg tevreden met het materiaal wat door Fijn geleverd wordt. Het is van goede kwaliteit en je betaalt wellicht iets meer als bij goedkopere winkels maar je kunt het verschil ook echt voelen en zien. Ze leveren ook keurig binnen de gestelde tijd. Omdat mijn bed een aparte maat heeft waren er niet veel passende hoeslakens maar de maat die ik zocht was er gewoon.

2020幎6月30日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb 1 ster gegeven niet vanwege dat

Ik heb 1 ster gegeven niet vanwege dat ik niet tevreden ben maar omdat het inmiddels jaren geleden is dat ik bij Fijn iets gekocht heb.
Dus ietwat te laat om een review te geven!!!!!!

2020幎2月25日

Geachte mevrouw van der Graaf-Jonker,

Onze excuses voor de review. Er is iets fout gegaan met het verzenden van reviews. Het is inderdaad bijna 4 jaar geleden dat u bij ons een hoeslaken gekocht heeft en dat is rijkelijk laat om een review te geven, maar de ultieme vraag is natuurlijk of u na 4 jaar nog tevreden bent met het hoeslaken (Dommelin hoeslaken katoen wit 100x220) ?

Burney van Leenen

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス