Rigtig godt, hurtig fragt og stort udvalg. Den sidste stjerne mangler, fordi jeg bestilte filtre til min bil, men der var ikke udspecificeret, at man skulle bruge 2 og at prisen kun var for 1 filte... ãã£ãšèŠã
Her oplever man en service udover det sÊdvanlige. Ingen problemer ifb med et fejlkÞb, hvor jeg efterfÞlgende blev guidet.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har arbejdet i boligforening, hvor FilterNew leverede til mange af de ejendomme jeg servicerede. Det kÞrte bare perfekt. Filtrene var som de skulle vÊre, og passede nÞjagtig pÃ¥ mÃ¥l. Altid imÞdekomme... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god oplevelse med bestilling af filtre fra FilterNew! De har et stort udvalg af gode filtre til rigtig gode priser, og man kan tydeligt mÊrke, at kvaliteten er i fokus. Servicen er helt i top, o... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FilterNew leverer ventilations filtre til dit ventilationsanlÊg. Vi tilbyder mÊngderabatter på alle vores filtre. Du kan finde vores udvalg på vores webshop www.filternew.dk Vores udvalg består af filtre til alle de populÊre kvalitetsmÊrker som Genvex, Nilan, Dantherm, og Danfoss.
BÊkgÃ¥rdsvej 72, 4140, Borup, ãã³ããŒã¯
- 42 92 10 58
- info@filternew.dk
- filternew.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Hurtig levering.
NÊsten perfekt
Rigtig godt, hurtig fragt og stort udvalg.
Den sidste stjerne mangler, fordi jeg bestilte filtre til min bil, men der var ikke udspecificeret, at man skulle bruge 2 og at prisen kun var for 1 filter.

FilterNew ããã®åç
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god og hjÊlpsom kundeservice. Kan trygt anbefale at handle herfra.

Hurtig ekspedition
Jeg bestilte varerne d.9.april og senere sanmme dag var orderen afsendt.

God service

Fine videoer på hjemmesiden
Hurtig levering, god pris og meget informativ video om filterskift pÃ¥ hjemmesidenð

Der stod hvis jeg bestilte inden for
Der stod hvis jeg bestilte inden for
1,5 timer ville den blive sendt samme dag. Det gjorde den ikke. Tror der gik 5 dage og modtog pakken 1 uge efter bestillingen.

Hurtig levering
Hurtig levering og nemt at bestille. Skulle bruge filter til husets varmeveksler

HjÊlpsom firma
Det kÞrte bare perfekt. Filtrene var som de skulle vÊre, og passede nÞjagtig på mål. Altid imÞdekomme og hjÊlpsomme, hvis udfordringer opstod.

FilterNew ããã®åç
God hjemmeside der fungerer ogâŠ
God hjemmeside der fungerer og leverance som forventet ððŒ

FilterNew ããã®åç
Det gik utroligt godt bÃ¥de bestillingâŠ
Det gik utroligt godt både bestilling selv en teknisk analfabet som mig hurtig levering god service