FilterNew レビュヌ 267

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig godt, hurtig fragt og stort udvalg. Den sidste stjerne mangler, fordi jeg bestilte filtre til min bil, men der var ikke udspecificeret, at man skulle bruge 2 og at prisen kun var for 1 filte... もっず芋る

Her oplever man en service udover det sÊdvanlige. Ingen problemer ifb med et fejlkÞb, hvor jeg efterfÞlgende blev guidet.

䌁業が回答したした

Har arbejdet i boligforening, hvor FilterNew leverede til mange af de ejendomme jeg servicerede. Det kÞrte bare perfekt. Filtrene var som de skulle vÊre, og passede nÞjagtig pÃ¥ mÃ¥l. Altid imÞdekomme... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god oplevelse med bestilling af filtre fra FilterNew! De har et stort udvalg af gode filtre til rigtig gode priser, og man kan tydeligt mÊrke, at kvaliteten er i fokus. Servicen er helt i top, o... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚アフィルタヌ提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

FilterNew leverer ventilations filtre til dit ventilationsanlÊg. Vi tilbyder mÊngderabatter på alle vores filtre. Du kan finde vores udvalg på vores webshop www.filternew.dk Vores udvalg består af filtre til alle de populÊre kvalitetsmÊrker som Genvex, Nilan, Dantherm, og Danfoss.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

267件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god og hjÊlpsom kundeservice. Kan trygt anbefale at handle herfra.

KÊre Lea,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, du er altid velkommen hos os igen.

Tusinde tak for din anmeldelse og ordre.

Hav en skÞn dag :)

Mvh Filternew/Oliver

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte varerne d.9.april og senere sanmme dag var orderen afsendt.

KÊre Ole,

Tak for din anmeldelse!

Vi bestrÊber os altid efter at levere en hurtig ekspedition, så det er vi glade for du også har oplevet!

Du er altid velkommen hos os igen fremover - du Þnskes en dejlig dag videre herfra :)

Mvh Filternew/Oliver

Hurtig levering og fine produkter

Hurtig levering og fine produkter

KÊre Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen igen.

Vi Þnsker dig en rigtig skÞn dag.

Hey Bent,

Vi var glade for at kunne hjÊlpe dig med at få de rigtige varer.

Tak fordi du tog dig tid til at levere os en anmeldelse, og tak for din ordre!

Vi Þnsker dig en rigtig dejlig dag.

DBH Filternew/Oliver

Fine videoer på hjemmesiden

Hurtig levering, god pris og meget informativ video om filterskift på hjemmesiden👍

Hey Mikael,

Dejligt at hÞre at vores videoer kunne hjÊlpe dig!

Vi sÊtter pris på din tid og din ordre, mange tak :)

Du er altid velkommen hos os igen.

Kan du have en rigtig skÞn dag.

DBH Filternew/Oliver

God service, produkter af hÞj kvalitet og fornuftige priser.

KÊre Lene,

Tak for at anmelde din oplevelse hos os :)

Du er altid velkommen hos os igen fremover.

Du Þnskes en god dag med herfra!

Mvh Oliver fra Filternew

Der stod hvis jeg bestilte inden for

Der stod hvis jeg bestilte inden for
1,5 timer ville den blive sendt samme dag. Det gjorde den ikke. Tror der gik 5 dage og modtog pakken 1 uge efter bestillingen.

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse. Du bestilte din ordre d. 3 april som var langfredag, en helligdag.
Vi startede fÞrst med at pakke ordre igen tirsdag d. 7 april, fordi der kom vi tilbage efter påske.
SÃ¥ det passer rigtig godt med at du har modtaget pakken 6-7 dage efter, da GLS har 1-2 dages leveringstid.

Vi beklager at du har modtaget pakken senere end du forventede, men vi kan desvÊrre ikke gÞre så meget ved helligdage.

Vi Þnsker dig en rigtig god dag og håber at hjÊlpe dig en anden gang.

Hurtig og prÊcis levering

2026幎3月30日

Hej Jens,

Mange tak for din tilbagemelding. Det gÞr os rigtig glade at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi Þnsker dig en rigtig skÞn dag! 😊

Mvh FilterNew/Diana

Hurtig levering og nemt at bestille. Skulle bruge filter til husets varmeveksler

2026幎3月26日

KÊre Jette

Mange tak for din anmeldelse af FilterNew. Det gÞr os glade at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi Þnsker dig en rigtig skÞn dag! 😊

HjÊlpsom firma

Det kÞrte bare perfekt. Filtrene var som de skulle vÊre, og passede nÞjagtig på mål. Altid imÞdekomme og hjÊlpsomme, hvis udfordringer opstod.

2025幎4月15日
自発的なレビュヌ

Hej Lars,

Hvor er det dejligt at hÞre fra dig. Jeg er meget glad for at hÞre, at har har gode oplevelser med os. Du er altid velkommen.

Mvh FilterNew/Diana

God hjemmeside der fungerer og

God hjemmeside der fungerer og leverance som forventet 👍🏌

2026幎3月25日

Hej SÞren,

Mange tak for din tilbagemelding. Vi er meget glade for at du finder vores hjemmesiden brugbar og at levering er opfyldt som Þnsket. Du er altid velkommen igen.😊

Mvh FilterNew/Diana

Fremragende. Lynhurtig levering og godt produkt.

2026幎3月19日

KÊre Helle,

Hvor er vi bare glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen igen. FilterNew Þnsker dig en rigtig skÞn dag! 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。