Overordnet en god oplevelse. God og hurtig behandling samt levering af ordre. Dog ville jeg anbefale at man gÃ¥r en stÞrrelse op (eller tager tall) i det noget af deres tÞj - specielt hÞrbukserne. No... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fandt smykker fra mÊrket: Arena Copenhagen, der desvÊrre for lÊngst er stoppet med at lave smykker. Enkle og elegante smykker, der passer til alle lejligheder. Blev forhandlet fÃ¥ steder bl.a. i Illum,... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte to par hÞrbukser til min datter, samme str. De lÃ¥ hurtigt til afhentning i pakkeshoppen. Begge par blev prÞvet. De blev herefter vasket efter anvisningen. Det ene par krÞb lidt mere end det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Fimi Nae's trustpilot. Fimi Nae er en dansk webshop med et bredt udvalg af tÞj til piger. Vi bestrÊber os på god personlig kundeservice og den bedste kunde oplevelse
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ikke fået pakke
Bestilte den 24 november, det er nu den 17 december og jeg har ikke fået pakken endnu.

Fimi Nae ããã®åç
Jeg har fÃ¥et en super service pÃ¥ nogetâŠ
Jeg har fået en super service på noget af deres gode tÞj jeg har kÞbt - virkelig sÞd person jeg snakkede med .

Elsker elsker elsker
Elsker elsker elsker! Mega fed kvalitet og super flotte bukser!! de kom dagen efter jeg havde kÞbt begge gange!

Fimi Nae ããã®åç
God hurtig service lÊkker kvalitet ogâŠ
God hurtig service lÊkker kvalitet og ekstra lÊngde som virkelig er ekstra lÊngde ðð»ðð»ðð»

Fimi Nae ããã®åç
Hurtig levering eneste ulempe var desvÊrre i ikke kunne sende til grÞnland

Fimi Nae ããã®åç
Super service og top kvalitet!
Har i flere Ã¥r nu vÊret stor forbruger af deres hÞrbukser i tall og de er fantastiske! NÃ¥r man er 180 kan det godt vÊre svÊrt at finde de rigtige bukser men de sidder helt perfekt! Derudover er servicen i top, er altid hurtige til at svare pÃ¥ mail hvis der skulle vÊre det mindste og har vÊret meget hjÊlpsomme hvis noget skulle ombyttes! Super service og top kvalitet, kÊmpe respekt herfraâ€ïž

Super godt
Super hurtig service, og dejlig nemt når man bor i byen og bare lige kan hente
Og tÞjet er lÊkker kvalitet

Fimi Nae ããã®åç
Skulle have et par bukser ombyttet
Skulle have et par bukser ombyttet, og de er meget langsomme til at svare deres mail

Fimi Nae
Super service.
Jeg havde bestilt nogle - Hvide hÞrbukser i st XS/S Tall (ekstra lÊngde).
De passer helt perfekt. Stoffet er så rart og have på, virker godt og holdbart. Jeg er en hÞj pige på 175 så ekstra lÊngde kan anbefales.
Jeg havde kommet til og lave en fejl, så jeg skrev til dem og spurgte om det kunne blive Êndret. Jeg fik svar på 10 min, og det blev Êndret med det samme. Og så hurtigt levering. Det ikke sidste gang jeg handler fra Fimi Nae og det kan HELT KLART anbefales !
MVH Emilie

Fimi Nae ããã®åç
Super service . Bestilte 2 par hÞrbukser , men der var kun et par i pakken. Skrev en mail som blev besvaret inden for 5 min , og havde de bukser der manglede 2 dage senere . Kun ros herfra

Returnering
KÞbte nogle bukser derfra, hvor jeg har 14 dages returret. Da jeg prÞver oprette retur label den 13 dag, er min returret overskredet. Hvis i reklamere med 14 dage, så hedder det 14 dage!

Fimi Nae ããã®åç
Lavede et fejlkÞb og Þnskede returnering
Lavede et fejlkÞb og Þnskede returnering af penge og kontaktede dem derfor kl 22, en tirsdag aften. 10 minutter senere havde jeg pengene på min konto igen. Det er super god service, som man ikke kan forvente nogen steder.

Svindel
Svindel. Materialet pÃ¥ âhÞrâ produkterne er bomuld, hvilket tydeligt kan ses og mÊrkes, og det fremgÃ¥r sÃ¥gar pÃ¥ mÊrket i siden, der siger 100% cotton. Derudover lugter bukserne stÊrkt af kemikalier, og stÞrrelserne er MEGET smÃ¥ (skulle op i en stÞrrelse L, bruger normalt 38). De er desuden ogsÃ¥ MEGET korte. Lugter langt vÊk af billigt bras fra Kina, som bliver videresolgt til voldsomme overpriser. Det eneste positive ved oplevelsen var den hurtige levering.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ