レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

JÀttefin stuga och utsikt. Men stugan var inte stÀdad. Kylskåp plåtlådan skrÀpig. Under soffa och sÀng skrÀp å gamla mediciner. Stopp i handfat och elementet på toa funkade inte. Annars superfint

5぀星のうち2の評䟡

Vi hyrde en camping stuga pÃ¥ First Camp Lilleby. NÀr vi kom var stugan inte ordentligt stÀdad. Uteplatsen hade nog inte gjorts ordning senan vintern,den var vÀldigt ofrÀsch. Det fanns inte en enda p... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Åk inte hit! Det finns ingen isolering, jÀtte kallt och ostÀdat. Fel stuga vid incheckning, nÀr vi vÀl fick rÀtt stuga var den inte fixad. En camping bör inte ha öppet vinter och höst om stugo... もっず芋る

1.9

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Åk inte hit

Åk inte hit!

En camping bör inte ha öppet vinter och höst om stugorna inte Àr utrustade för det. Barnen fick sova ihop för att inte frysa.

2026幎1月31日

Vi havde booket 3 overnatninger i

Vi havde booket 3 overnatninger i MÞlle-HÞganess på Kullen på First Camp. Vi skulle selv hente nÞglen og havde fine oplysninger om hvordan og det fungerede fint. Men nÞglen i nÞgleboksen var ikke til den hytte vi havde booket. Efter at havde siddet i kÞ til deres servicetelefon fik vi god hjÊlp til at finde den rigtige nÞgle. Da vi kom ind i hytten var der ikke sengelinned og håndklÊder som vi havde kÞbt til, og måtte igen i gang med servicetelefonen og sidde kÞ og selv finde tingene. Personen i telefonen var meget hjÊlpsom men en virkelig dårlig ankomst. Hytten var fint gjort rent.

2025幎10月12日

SÃ¥ skitet

Så skitet. Avföringpå toalett vÀggen. Duscharna var fulla av hår och papperstussar. Handfaten var skitiga och speglarna......

Nej bli bÀttre på att stÀda. Sista gången jag campar på First Camp.

2025幎10月11日

Mölle FirstVet camping.

Mölle FirstVet camping.
NÀr vi kom frågade vi om vi kunde stå kvar på samma plats om vi ville bo fler nÀtter Àn 2 dygn. Inga problem. vi bestÀmde oss efter 2 nÀtternas stanna 1-2 nÀtter till. Vi pratade med receptionen om vi kunde stå kvar på samma plats.Det skulle gå bra. Efter några timmar kom dom ut och ville vi skulle flytta oss med en gång då någon bokat just vår plats på ett för övrigt nÀstan tomt fÀlt under natten och dom hade betalt extra för att få vår plats. Klockan var 12 och före kl. 13 skulle vi ha flyttat. Vi gjorde så under vÀnliga protester men stannade bara en natt. Döm om vår förvåning nÀr vi fick betala för en extra natt som vi inte stannade på.
Hon hade bokat oss på 2 nÀtter trots att vi sa 1-2 så vi måste betala. Aldrig mer Mölle First Camp. För övrigt en nergången camping som skulle behöva skötas om .
Vildvuxna hÀckar ommålat och helt avsaknad av blommor.

2025幎8月27日

Kundservice omöjlig att nå

Mailade om ett problem med en bokning 2/8-25 och det Àr nu 24/8-25. Har Àn sÃ¥ lÀnge bara fÃ¥tt ett automatiskt genererat mail att de har ”vÀldigt lÃ¥nga handlÀggningstider”. Problemet för mig var att en rabattkod som jag anvÀnde försvann vid betalning (syntes precis innan) - sÃ¥ det blev en restskuld i ordererkÀnnandet som jag var tvungen att betala men som skulle motsvara rabattkoden. Uppdaterar omdömet om jag fÃ¥r svar. Men sÃ¥ dÃ¥lig svarsfrekvens Àr solklart 1 stjÀrna.

2025幎8月2日

First Camp Lisbjerg

First Camp Lisbjerg
Forfaldent, sÞrgeligt
Hytte til 4? Nej. Er bord, 2 stole. En folde ud sofa der ikke er en sofa. Rullegardin der ikke kan ned rulles.
Selve pladsen er en skygge af hvad den var for år tilbage. Det er helt tydeligt at det er uinteressant for medarbejderne

2025幎8月22日

KÀrradal, Varberg

Campingen dÀr vi bodde var okej, skulle behövas något extra servicehus, långt att ta sig om man bor lÀngst upp. Deras barnutbud som de lockade med under sommaren sög, barnen gick en tipsrunda och de orkade inte ens rÀtta den och nån liten belöning fick de inte, ledsna barn!

2025幎7月10日
5぀星のうち3の評䟡

Bad og toiletter beskidte

First Camp Sibbarp - Malmö

Meget pÊne omgivelser, tÊt på strand og fin lille mini golfbane og lege plads til bÞrn og nem at booke.

Bad og toilet var meget beskidte! Blev kun rengjort 1 gang tidligt om morgen!
Bistro mad ikke sÊrlig godt.
Receptionen og personalet rigtige sÞde men man skal gå i kÞ i lang tid.

2025幎8月14日

First Camp - for the LAST time

Jeg havde booket en 9 dage lang sommerferie hos First Camp - Råå Vallar via deres hjemmeside.
Et resort-sted med pool og minigolf og priserne var sÞrme også derefter.
Jeg betalte et fyrsteligt belÞb for en af de Êldste hytter/mobilehomes og nu glÊdede vi os bare til at ankomme.

HumÞret var hÞjt lige indtil vi skulle ind i hytten. DÞren sad uhjÊlpelig fast i bunden og rykkede sig kun i toppen. Vi hev og sled og til sidst gik den op. Den var så skÊv og var sunket så meget at man kunne se en stribe lys himmel i toppen indefra. Det betÞd at der helst skulle stå én på hver side for at åbne den, og det er lidt problematisk når man skal afsted alle sammen.
Men så kan man da tage et bad - dog med fare for at vandet lÞber over i brusekabinen fordi aflÞbet er stoppet. SuperlÊkkert at stå og vade i sit - og tidligere beboeres - skidt, fÞj! Der var ingen lukkemekanisme på toiletvinduet, så når man skulle hive det i igen måtte man have fat i listen i kanten af vinduet og hive med neglene.
Vandhanen i kÞkkenet var så tilkalket i håndtaget at det var svÊrt at justere både vandtemperatur og hvor hurtigt vandet skulle ud.
Ydermere lod rengÞringen - som man ikke kan fravÊlge på bookingen- meget tilbage at Þnske. Vi havde edderkopper i sengene 5 ud af de 9 nÊtter, og det er ingen fest når man er hunderÊd for dem.
Vi henvendte os naturligvis i receptionen for at få udbedret tingene i hytten men der kom aldrig nogen.

Affaldsområdet på pladsen var ved aftentid altid proppet med det resultat at poserne var bidt op af måger og skidt spredt over et stort område om morgenen.

Den ene stjerne jeg er nÞdt til at give, giver jeg til pool området som ungerne elskede, og som var smart fordi den kunne overdÊkkes i regnvejr, og derudover for minigolfbanen som på trods af den var slidt, var hyggelig.

Hele pladsen var i det store og hele hyggelig og lå fantastisk og tÊt både på strand og indkÞb, men der trÊnger virkelig til vedligehold. Det er så utroligt Êrgerligt for det kunne vÊre så godt.

Jeg reklamerede til kundeservice da vi kom hjem og efter meget frem og tilbage og efter sendt dokumentation i form at film og billeder, blevet godtgjort med 765 kroner. (Svenske vel at mÊrke)
Det er simpelthen årets joke.

Aldrig aldrig mere first Camp!

2025幎6月30日

First Camp Moraparken

First Camp Moraparken
🛒 Campingbutik (28 och 29 juli): Samtliga hyllor var helt tomma, inget bröd (inte ens i frysen), ingen glass, inga torrvaror. Personalen, att ev fÃ¥r vi varor pÃ¥ tisdag? Personalen hÀnvisade till ICA, 1,5 km bort. ➡ Varför hÃ¥lla öppet utan grundlÀggande varor?
🔧 UnderhÃ¥ll & miljö: UtvÀndiga vattenkranar lÀckte och gick inte att stÀnga. Möblerna vid servicebyggnaden var rangliga och osÀkra. DÀremot var det rent och stÀdat i servicehusen, vilket uppskattades.
🧒 Barnaktiviteter: Lekredskapen vid badplatsen var borttagna, sannolikt pÃ¥ grund av bristande skick. Det fanns ingenting kvar för barnen att roa sig med, sÀrskilt nedslÃ¥ende pÃ¥ en plats som marknadsförs som barnvÀnlig.
Det fanns inga bÀnkar för exempelvis Àldre att anvÀnda vid badplatsen.
🚲 Utrustning: Flera trampbilar hade punktering och var obrukbara.
🚜 Toaletter: Dörrhandtagen hÀngde, gick inte att lÃ¥sa. Fyra pissoarer var avstÀngda.
📉 Helhetsintryck: Kortsiktig vinst tycks gÃ¥ före kvalitet och underhÃ¥ll. För det pris man betalar borde standarden vara betydligt högre – och miljön trygg och vÀlkomnande för bÃ¥de barn och vuxna. Vi var 9 personer – 6 vuxna och 3 barn och upplevelsen var nedslÃ¥ende för oss alla.
Jag hoppas att denna feedback leder till ansvarstagande och tydliga förbÀttringar.

2025幎7月28日

Frösön camping

Frösön camping. Vi åkte 30 mil jag min sambo och barn. NÀr vi kom fram och gick in i stugan så var den så möggelskadad så ja kunde vistas 2 min inne dÀr. Jag Àr jÀtte allergisk mot mögel. Och vi ville byta stuga men dem var uppbokade och igen stÀngda. Under all kritik. Ta inte med barnen till denna camping! Im just saying!

2025幎8月1日

Noll serviceminded First Camp

Ännu en gÃ¥ng kÀnns First Camp som ett nerköp.
Vi hade gjort misstaget att bara boka Bas.
MEN med dödsbud i familjen borde det finnas lite medkÀnsla. Absolut noll förståelse. Lovade att återkoppla från högre chefer. Tre veckor senare har Ànnu ingen hört av sig. ALDRIG mer First Camp!

2025幎7月12日
5぀星のうち4の評䟡

Skön avkoppling i vacker och rogivande natur

Upplevde skön avkoppling i den vackra och rogivande naturen kring campingen. Serviceinriktad personal. Stugan var ren och trevligt inredd, det var sköna sÀngar. Den var dock lite trång för vårt sÀllskap på 6 pers samt en hund. Minus att det endast fanns 4 stolar och det saknades en del köksutrustning bl a var det bara 5 mattallrikar.

2025幎7月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス