Endnu en gang har jeg bestilt via firstfloorcph og oplevelsen har vÊret lige sÃ¥ god her anden gang. Kompetent rÃ¥dgivning hele vejen igennem, levering efter aftale og med sÞde montÞrer. Jeg har anbef... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Da jeg var pÃ¥ udkig efter en glasvÊg fandt jeg firstfloorcph, og jeg valgte dem grundet en god pris, flot udfÞrelse og venlig vejledning. Jeg er super tilfreds efter glasvÊggen er monteret, den er sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Anden gang jeg kÞber lÞsninger fra ffcph. Som fÞrste gang var processen super god, en mail med ca. mÃ¥l, en professionel opmÃ¥ling af en sÞd medarbejder og nogle uger senere den flotteste lÞsningen mell... ãã£ãšèŠã
Havde bestilt nogle bordben, de trak pengene og sÃ¥ hÞrte jeg ikke mere. Da jeg kontaktede firmaet, fik jeg at vide, af den Ã¥benlyst uinteresserede medarbejdere, at det var noget som tog tid at lave, m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super flotte New Yorker DÞre!!
Vi bestilte to dÞrpartier. Mikkel og Daniel var super gode i den indledende dialog og på trods af skÊve-skrÞbelige vÊgge kom de frem til en god, flot og holdbar lÞsning til begge rum.
De ene parti krÊvede lidt efterjustering, men dette krÊvede blot et opkald til Mikkel og så var det ordnet. Der er kun gode ting at sige om processen, montÞrerne og produktet og vil til en hver tid anbefale firstfloorcph.
Overholder ikke aftaler
Overholder ikke aftaler, trÊkker helt vild ud ð¢

FIRST FLOOR ããã®åç
Lagde en ordre for 14 dage siden
Lagde en ordre for 14 dage siden. Der har godt nok vÊret helligdage, men har stadig ikke modtaget noget fra dem...
HÞj faglighed
Har kun godt, at sige om First Floor. De er super dygtige, har en fantastisk kundekontakt og en hÞj faglighed i deres arbejde.
5 af 5 mulige!
5 af 5 mulige!
Jeg bestilte en stor glasvÊg med tilhÞrende dÞre. Mikkel var super god i den indledende dialog og kom med sparring hele tiden. GlasvÊggen er monteret til perfektion og jeg er super glad for at jeg valgte dem.
Kundeservice - 5 stjerner
Fleksibilitet - 5 stjerner
Kvalitet - 5 stjerner
Montage - 5 stjerner
De kan bare deres kram. Mere er der ikke at sige til det! :) Det er ikke sidste gang jeg benytter dem til et projekt.
Endnu engang Service og produkter i verdensklasse
Sidste år da jeg skulle have sat en New Yorker vÊg op I min lejlighed, afsÞgte jeg markedet grundigt, efter flere snakke med Mikkel og Daniel fra First Floor CPH, var jeg ikke i tvivl om at jeg ville benytte First floor. De kom med kompetent vejledning, og fantastisk service. SÊrligt opsÊtningen af vÊggen var fantastisk, rigtig godt håndvÊrk, og hvad endnu bedre var at lejligheden stod som ny da de forlod den. Der var Ikke noget murestÞv eller rester fra opsÊtningen. En sjÊlden service ikke mange håndvÊrkere formår at levere lÊngere.
Da jeg i Ã¥r skulle have sat en New Yorker vÊg op pÃ¥ mit arbejde, var det derfor naturligt at kontakte First Floor igen, og endnu engang var servicen i top â de leverede flere vÊgge til vores nye kontormiljÞ og opsÊtningen gik som altid smertefrit â og slutproduktet er helt i TOP. First Floor CPH har pÃ¥ den mÃ¥de bÃ¥de leveret sublim service og hÃ¥ndvÊrk bÃ¥de til mig privat og den virksomhed jeg arbejder for.
Sidst men ikke mindst kÞbte jeg 3 lamper, som ny lyser i mit kÞkken â og jeg ELSKER dem!
Daniel, Mikkel og resten af team First Floor â tusind tak for jeres professionelle arbejde, gode service og fede produkter. Jeg glÊder mig til at bruge jer nÊste gang.
Super oplevelse med First Floor CPH
Super oplevelse med First Floor CPH
Fik sat en New Yorker vÊg op med skydedÞr og lydisolerende glas. Flot resultat og ikke mindst super oplevelse med Daniel og hans team. Detaljerorienterede og gik ikke på kompromis med den endelige lÞsning - heller ikke selvom det betÞd at de lige måtte komme forbi et par ekstra gange, fordi der skulle måles ekstra op og rettes op på eksisterende vÊgge.
Helt igennem godkendt. Vil til hver en tid anbefale dem!
KVALITET I SÃRKLASSE
Jeg kontaktede Firstfloor tilbage i Marts måned, da jeg havde set mig lun på flere af deres produkter inde på deres hjemmeside. Jeg kom i kontakt med Daniel, som var yderst sympatisk og kompetent. Daniel hjalp mig med gode råd og materiale sammensÊtninger. Efter lÊngere tids tÊnke pause, kontaktede jeg igen Daniel, han kunne huske mig trods deres store succes og mange kunder. Det er noget som jeg syntes er virkelig god service og viser, at hver eneste kunde får en super behandling og deres opmÊrksomhed. Har nu modtaget mine varer og de er fuldstÊndig som de lovede. SUPER kvalitet og kan klart anbefales.
Yderst sympatiske og til at regne med
Jeg bestilte et bord, som jeg fik skrÊddersyet efter mine Þnskede mål. Ved levering af bordet, fandt jeg ud af at jeg havde målt forkert op, således at bordet var for stort til mit rum. Firstfloorcph tog efterfÞlgende bordet tilbage, og på trods af en lidt lÊngere leveringstid, lavede de et nyt til mig uden ekstra omkostninger for mig. Alt dette på trods af at jeg havde specieltbestilt bordet. Generelt en super god oplevelse, rimelig hurtige til at svare og pålidelige mennesker. HåndvÊrket er 120 % i orden, og jeg er ekstremt tilfreds med mit nye bord. Jeg kommer helt sikkert til at kÞbe fra Firstfloorcph igen, nÊste gang jeg skal have et nyt mÞbel.
Meget professionelle!
Hold da op!
Magen til service skal man lede lÊnge efter! Yderst professionelle folk, som holder hvad de lover, og er meget flinke at skrive med.
Hurtig proces med at få bordet lavet, samt leveret!
Jeg ville aldrig tÞve med, at anbefale First Floor CPH til venner og bekendte!
Ekstrem god oplevelse!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹