レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Endnu en gang har jeg bestilt via firstfloorcph og oplevelsen har vÊret lige sÃ¥ god her anden gang. Kompetent rÃ¥dgivning hele vejen igennem, levering efter aftale og med sÞde montÞrer. Jeg har anbef... もっず芋る

Da jeg var pÃ¥ udkig efter en glasvÊg fandt jeg firstfloorcph, og jeg valgte dem grundet en god pris, flot udfÞrelse og venlig vejledning. Jeg er super tilfreds efter glasvÊggen er monteret, den er sÃ¥... もっず芋る

Anden gang jeg kÞber lÞsninger fra ffcph. Som fÞrste gang var processen super god, en mail med ca. mÃ¥l, en professionel opmÃ¥ling af en sÞd medarbejder og nogle uger senere den flotteste lÞsningen mell... もっず芋る

Havde bestilt nogle bordben, de trak pengene og sÃ¥ hÞrte jeg ikke mere. Da jeg kontaktede firmaet, fik jeg at vide, af den Ã¥benlyst uinteresserede medarbejdere, at det var noget som tog tid at lave, m... もっず芋る

䌁業が回答したした

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

32件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Super flotte New Yorker DÞre!!

Vi bestilte to dÞrpartier. Mikkel og Daniel var super gode i den indledende dialog og på trods af skÊve-skrÞbelige vÊgge kom de frem til en god, flot og holdbar lÞsning til begge rum.
De ene parti krÊvede lidt efterjustering, men dette krÊvede blot et opkald til Mikkel og så var det ordnet. Der er kun gode ting at sige om processen, montÞrerne og produktet og vil til en hver tid anbefale firstfloorcph.

2021幎6月22日

Overholder ikke aftaler

Overholder ikke aftaler, trÊkker helt vild ud 😢

2021幎6月14日
FIRST FLOOR ロゎ

FIRST FLOOR からの回答

Hej Birgit

Jeg har prÞvet og ringe en del gange siden din anmeldelse. Det er ikke lykkedes at komme igennem. Jeg synes i din korte anmeldelse her at du mangler at beskrive du bestiller uden at skrive din adresse + at du efter vi beder om at få den ifht afsendelse ikke skriver den. Så er det klart det trÊkker ud :-). Husk også at du fik lov at levere benene retur og fik pengene tilbage.. Dette på trods af at varen var som beskrevet og det var dig selv der havde misforstået hvilken behandling stålet havde fået.
God dag og dejligt vi fik lÞst det.

5 af 5 mulige!

5 af 5 mulige!
Jeg bestilte en stor glasvÊg med tilhÞrende dÞre. Mikkel var super god i den indledende dialog og kom med sparring hele tiden. GlasvÊggen er monteret til perfektion og jeg er super glad for at jeg valgte dem.

Kundeservice - 5 stjerner
Fleksibilitet - 5 stjerner
Kvalitet - 5 stjerner
Montage - 5 stjerner

De kan bare deres kram. Mere er der ikke at sige til det! :) Det er ikke sidste gang jeg benytter dem til et projekt.

2020幎5月7日
自発的なレビュヌ

Endnu engang Service og produkter i verdensklasse

Sidste år da jeg skulle have sat en New Yorker vÊg op I min lejlighed, afsÞgte jeg markedet grundigt, efter flere snakke med Mikkel og Daniel fra First Floor CPH, var jeg ikke i tvivl om at jeg ville benytte First floor. De kom med kompetent vejledning, og fantastisk service. SÊrligt opsÊtningen af vÊggen var fantastisk, rigtig godt håndvÊrk, og hvad endnu bedre var at lejligheden stod som ny da de forlod den. Der var Ikke noget murestÞv eller rester fra opsÊtningen. En sjÊlden service ikke mange håndvÊrkere formår at levere lÊngere.

Da jeg i Ã¥r skulle have sat en New Yorker vÊg op pÃ¥ mit arbejde, var det derfor naturligt at kontakte First Floor igen, og endnu engang var servicen i top – de leverede flere vÊgge til vores nye kontormiljÞ og opsÊtningen gik som altid smertefrit – og slutproduktet er helt i TOP. First Floor CPH har pÃ¥ den mÃ¥de bÃ¥de leveret sublim service og hÃ¥ndvÊrk bÃ¥de til mig privat og den virksomhed jeg arbejder for.
Sidst men ikke mindst kÞbte jeg 3 lamper, som ny lyser i mit kÞkken – og jeg ELSKER dem!

Daniel, Mikkel og resten af team First Floor – tusind tak for jeres professionelle arbejde, gode service og fede produkter. Jeg glÊder mig til at bruge jer nÊste gang.

2019幎3月24日

Super oplevelse med First Floor CPH

Super oplevelse med First Floor CPH

Fik sat en New Yorker vÊg op med skydedÞr og lydisolerende glas. Flot resultat og ikke mindst super oplevelse med Daniel og hans team. Detaljerorienterede og gik ikke på kompromis med den endelige lÞsning - heller ikke selvom det betÞd at de lige måtte komme forbi et par ekstra gange, fordi der skulle måles ekstra op og rettes op på eksisterende vÊgge.
Helt igennem godkendt. Vil til hver en tid anbefale dem!

2019幎3月7日

KVALITET I SÆRKLASSE

Jeg kontaktede Firstfloor tilbage i Marts måned, da jeg havde set mig lun på flere af deres produkter inde på deres hjemmeside. Jeg kom i kontakt med Daniel, som var yderst sympatisk og kompetent. Daniel hjalp mig med gode råd og materiale sammensÊtninger. Efter lÊngere tids tÊnke pause, kontaktede jeg igen Daniel, han kunne huske mig trods deres store succes og mange kunder. Det er noget som jeg syntes er virkelig god service og viser, at hver eneste kunde får en super behandling og deres opmÊrksomhed. Har nu modtaget mine varer og de er fuldstÊndig som de lovede. SUPER kvalitet og kan klart anbefales.

2018幎10月1日
自発的なレビュヌ

Yderst sympatiske og til at regne med

Jeg bestilte et bord, som jeg fik skrÊddersyet efter mine Þnskede mål. Ved levering af bordet, fandt jeg ud af at jeg havde målt forkert op, således at bordet var for stort til mit rum. Firstfloorcph tog efterfÞlgende bordet tilbage, og på trods af en lidt lÊngere leveringstid, lavede de et nyt til mig uden ekstra omkostninger for mig. Alt dette på trods af at jeg havde specieltbestilt bordet. Generelt en super god oplevelse, rimelig hurtige til at svare og pålidelige mennesker. HåndvÊrket er 120 % i orden, og jeg er ekstremt tilfreds med mit nye bord. Jeg kommer helt sikkert til at kÞbe fra Firstfloorcph igen, nÊste gang jeg skal have et nyt mÞbel.

2016幎12月14日

Meget professionelle!

Hold da op!
Magen til service skal man lede lÊnge efter! Yderst professionelle folk, som holder hvad de lover, og er meget flinke at skrive med.
Hurtig proces med at få bordet lavet, samt leveret!
Jeg ville aldrig tÞve med, at anbefale First Floor CPH til venner og bekendte!
Ekstrem god oplevelse!

2016幎8月24日