レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rewelacja pod kaÅŒdym względem. Począwszy od szybkiej realizacji zamówienia i spakowania przesyłki po sam produkt. Zakupiłam 3-dniowa dietę Master zakładając, ÅŒe być moÅŒe będę dojadać bananami z obawy... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dieta 4dniowa była komfortowa. Soki były smaczne, chociaÅŒ ŚnieÅŒny uśmiech nie był moim ulubionym. Podobnie Wehikuł czasu. Ku mojemu zdziwieniu nie byłam głodna. Za to cały czas bardzo chciało mi się p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

soki swietne, bede powtarzala taka kuracje. zawiodlam sie natomiast zupami, bo nigdzie nie pisalicie panstwo, ze zawieraja ryby, skorupiaki. ja jestem uczulona na ryby i inne plywajace i dobrze, ze do... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem zachwycona 3 dniową dietą sokową. Praktycznie nie mam ÅŒadnych zastrzeÅŒeń. Soki przyjechały bardzo dobrze zapakowane w mini lodowce (fakt ze jest z tego sporo smieci😁). Mają odpowiednią pojemno... もっず芋る

䌁業情報

1. ゞュヌス バヌ
  2. 飲食料品茞出業者

圓該䌁業による蚘述

fitLY czyli lekko, szczupło i radośnie! fitLY to najlepsze diety sokowe, pyszne soki dla dzieci, naturalne barwniki do ÅŒywności i inne zdrowe produkty.

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dieta sokowa 3 dniowa

Dieta sokowa 3 dniowa-korzystam z niej juÅŒ po raz kolejny. Świetne oczyszczenie organizmu, dawka witamin, nawodnienie. Oczywiście pyszne. Jestem zadowolona z efektów i będę nadal regularnie z tej diety korzystać.

2021幎10月3日

Bardzo profesjonalne podejście do

Bardzo profesjonalne podejście do klienta i rozwiązywanie wszelkich nieścisłości :)

Jeśli chodzi o same soki to smaki bardzo dobre
Staram się korzystać sukcesywnie.

2021幎10月3日

5぀星のうち3の評䟡

Głównym składnikiem wszystkich soków

Głównym składnikiem wszystkich soków jest sok jabłkowy

2021幎9月30日

Fitly からの回答

Panie Marcinie, tak - jesteśmy dumni z naszych jabłek, które pochodzą od wielu lat z tego samego, fantastycznego źródła. UÅŒywamy jednak duÅŒo warzyw, nie rozumiemy tak niskiej oceny - tu kaÅŒdy punkt się liczy i Pana opinia bardzo wpływa na nasz rozwój.

5぀星のうち1の評䟡

Diabelnie się pochorowałam juÅŒ po

Diabelnie się pochorowałam juÅŒ po pierwszym dniu.

2021幎9月29日

Fitly からの回答

Szanowna Pani, moÅŒe soki były przechowywane w złych warunkach? moÅŒe dojechały za późno (kurier je przetrzymał)? taka sytuacja się nie zdarza, mamy bardoz jakościowy produkt. Prosimy o więcej informacji co dokładnie się stało -moÅŒe nasze dietetyczki coś podpowiedzą? kontakt@sportfood.pl Pozdrawiamy serdecznie, SFSoki

5぀星のうち3の評䟡

W soku z wiśnią były olbrzymie kawałki

W soku z wiśnią były olbrzymie kawałki wiśni, które oprócz tego, ÅŒe źle smakowały zostawały między zębami
 w związku z czym nie było szans na picie tego soku w pracy.
Szkoda, ÅŒe nie ma zamiennika na wodę kokosową, której osobiście nie jestem w stanie znieść :( wszystkie musiałam wylać :(

Fitly からの回答

Pani Aleksandro dziękujemy za opinię. Nasze soki róŌnią się od konkurencji tym, iÅŒ właśnie nie jest to sam sok ale takÅŒe kawałki warzyw i owoców, które mają wiele wartości odÅŒywczych. Co do wody kokosowej - planujemy zastąpić wodę innym sokiem. Pozdrawiamy!

5぀星のうち4の評䟡

Dobrze ale moÅŒe być lepiej :)

Soki są smaczne ale wolałabym bardziej urozmaicone smaki diety jednodniowej z której korzystam albo moÅŒliwość wymiany danego soku na inny

5぀星のうち4の評䟡

soki dobre

soki dobre, dieta do wytrzymania
efekty... kazdy musi ocenic niestety indywidualnie

5぀星のうち1の評䟡

Zamowienie nie zostalo w ogole

Zamowienie nie zostalo w ogole zrealizowane. Nie otrzymalam tez zadnych informacji o statusie zamowienia ani jego realizacji. Stracony czas na oczekiwanie na przesylke a pozniej stracony czas na wymiane korespondencji, formalnosci, formularze i finalnie stracony nie tylko czas ale tez i pieniadze poniewaz zwrot srodkow nastapil bardzo pozno i to po mojej interwencji. NIE POLECAM.

Fitly からの回答

Pani Agnieszko przepraszamy za zaistniałą sytuację. Oczywiście błąd był po naszej stronie. Po Pani interwencji zmieniamy procedury w naszym sklepie. Środki zostały do Pani zwrócone. Pozdrawiamy!

Soki ok

Soki ok - smakowały, efekt - jestem zadowolony. Tak trzymać

5぀星のうち5の評䟡

Polecam, smacznie i prosto.

自発的なレビュヌ

Soki przepyszne

Soki przepyszne, bardzo sycące. JuÅŒ po pierwszym dniu widać efekty oczyszczania organizmu. Niedługo powtórka diety. Polecam

Soki są bardzo pyszne

Soki są bardzo pyszne, mnóstwo witamin. WaÅŒne, ÅŒeby dietę zastosować w dni wolne od cięŌkiej fizycznej pracy.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。