レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rewelacja pod kaÅŒdym względem. Począwszy od szybkiej realizacji zamówienia i spakowania przesyłki po sam produkt. Zakupiłam 3-dniowa dietę Master zakładając, ÅŒe być moÅŒe będę dojadać bananami z obawy... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dieta 4dniowa była komfortowa. Soki były smaczne, chociaÅŒ ŚnieÅŒny uśmiech nie był moim ulubionym. Podobnie Wehikuł czasu. Ku mojemu zdziwieniu nie byłam głodna. Za to cały czas bardzo chciało mi się p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

soki swietne, bede powtarzala taka kuracje. zawiodlam sie natomiast zupami, bo nigdzie nie pisalicie panstwo, ze zawieraja ryby, skorupiaki. ja jestem uczulona na ryby i inne plywajace i dobrze, ze do... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem zachwycona 3 dniową dietą sokową. Praktycznie nie mam ÅŒadnych zastrzeÅŒeń. Soki przyjechały bardzo dobrze zapakowane w mini lodowce (fakt ze jest z tego sporo smieci😁). Mają odpowiednią pojemno... もっず芋る

䌁業情報

1. ゞュヌス バヌ
  2. 飲食料品茞出業者

圓該䌁業による蚘述

fitLY czyli lekko, szczupło i radośnie! fitLY to najlepsze diety sokowe, pyszne soki dla dzieci, naturalne barwniki do ÅŒywności i inne zdrowe produkty.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Dostawa w czasie

Dostawa w czasie. Soki pyszne. Jedyny minus to nie wiadomo jaka będzie data przydatnosci do spozycia konkretnych smaków. Wzięłam kilka butelek jednego rodzaju i miały 5 dni przydatnosci. Inne ponad 2tyg. Gdybym wiedziała, ÅŒe będzie krótka data tylko 5dni wzięłabym mniej. A tak to musiałam się zmuszać do wypicia tego samego smaku codziennie, ÅŒeby zdÄ…ÅŒyć przed końcem.
Reszta wszystko super.

5぀星のうち5の評䟡

Zamówienie zostało przysłane w ciągu

Zamówienie zostało przysłane w ciągu dwóch dni, a więc ekspresowo. Soki były pyszne, co uczyniło mój detoks mniej uciÄ…ÅŒliwym okresem.

5぀星のうち1の評䟡

Pisałem juÅŒ kilkukrotnie

Pisałem juÅŒ kilkukrotnie, ÅŒe zamówienie było niepełne a soki przeterminowane

Fitly からの回答

Panie Marcinie, w diecie 8-dniowej pakiety są dostarczane w dwóch paczkach. Ilość soków powinna się zgadzać z tymi na naszej stronie. JeÅŒeli był jakiś problem z zamówieniem, to zapraszamy do kontaktu na maila bądź telefonicznie. Pozdrawiamy!

Pyszne soki

Pyszne soki, bardzo miła obsługa, na pewno jeszcze skorzystam i oczywiście polecam wszystkim 🙂

2021幎9月20日

Fitly からの回答

Pani Olu, bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Mega 💥

To było moje pierwsze zamówienie i jestem absolutnie zachwycona całą transakcją 😊 soki na medal jak i cała obsługa zamówienia ❀ na pewno wrócę i będę polecać.

2021幎9月20日

Fitly からの回答

Pani Magdaleno, bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Udana dieta sokowa

Udana dieta sokowa, same soki bardzo smaczne, zróŌnicowane, dobrze zabezpieczone w lodówce termicznej. Na pewno warto polecić, będę wracał okazjonalnie do tej diety!

2021幎9月19日

Fitly からの回答

Panie Piotrze, bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Smaczne

Smaczne, a przy tym zdrowe! Poznałam soki Sportfood przy okazji i juÅŒ planuję regularne detoksy. Takie odchudzanie to ja rozumiem.

2021幎9月19日

Fitly からの回答

Pani Agnieszko, bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Testowałam wiele diet sokowych

Testowałam wiele diet sokowych, jednak to Sportfood jest moim nr 1! Soki są smaczne i naturalne, czuć ÅŒe produkowane z wysokiej jakości składników. Po ich wypiciu nie odczuwam głodu a kilogramy lecą w dół :)

2021幎9月18日

Fitly からの回答

Kasiu, bardzo dziękujemy za przemiłą opinię! Diety Sportfood polecają się nas przyszłość! :)

Bardzo pyszne soki

Bardzo pyszne soki! KaÅŒdy znajdzie coś dla siebie, zatlstanawiam się tylko, czy moglibyście dorzucić więcej warzywnych?:))

2021幎9月18日

Fitly からの回答

Haniu dziękujemy za opinię. Mamy w ofercie nowość - 10 dniową kurację z selera naciowego. To jest sok warzywny - idealny na oczyszczanie :

Super SÀfte

Super SÀfte, nur zum empfehlen. Die haben sehr lecker und frisch geschmeckt. Der Preis ist unschlagbar. Ich bestelle die SÀfte sicher noch mal wieder 😃😃😃

2021幎9月17日

Fitly からの回答

Vielen Dank fÃŒr dein Feedback!

Dieta odchudzająca SPORTFOOD

Dieta odchudzająca od SPORTFOOD - najlepsza to dieta sokowa 8 dniowa z sokami i kombuchą. Jestem
Pod wraÅŒeniem efektów - schudłam aÅŒ 4,2 kg!!!!!

Fitly からの回答

Pani Katarzyno, bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

5぀星のうち5の評䟡

Detoks sokowy co to jest

Czy detoks sokowy moÅŒe być smaczny? Tak! Dieta sokowa od SPORTFOOD jest pyszna. Dieta sokowa bazuje na świeÅŒych owocach i warzywach, które w trakcie detoksu zastępują stałe posiłki. Taka naturalna forma oczyszczania organizmu jest świetnym sposobem na regenerację i wzmocnienie.

Fitly からの回答

Franku, bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Szybkie odchudzanie

Szukałam skutecznej metody na odchudzanie i wtedy moja znajoma, która pracuje w SPORTFOOD opowiedziała mi o ich dietach sokowych. Na początek byłam zaskoczona, ale teraz mogę powiedzieć, ze soki SPORTFOOD są super, a ich dieta sokowa jest skuteczna i odchudza. Bardzo serdecznie polecam osobom, które chcą schudnąć i poczuć energię

Fitly からの回答

Olu bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

5぀星のうち5の評䟡

Dieta sokowa z dostawą na terenie całej

Dieta sokowa z dostawą na terenie całej Polski - bajka! Soki nie zawierają glutenu, są soki naturalnie cold press i smoothies. Dieta sokowa odchudza i pomaga oczyścić organizm. Jestem zachwycone efektami tej diety sokowej i będę ją polecać. Soki SPORTFOOD są pyszne

Dieta sokowa Warszawa

Dieta sokowa Warszawa! Jestem po 8 dniowej kuracji od SPORTFOOD i jestem zachwycona. Schudłam 6 cm w talii, wypróŌniłam się za wszystkie czasy. Soki cold press i smoothies SPORTFOOD są najlepsze jakie próbowałam z diet sokowych w Polsce!

Fitly からの回答

Aniu bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

5぀星のうち4の評䟡

Wszystko Ok.Jedzenie dobre,wymyślne,nie

Wszystko Ok.Jedzenie dobre,wymyślne,nie nudziło mi się..jedynie o gwiazdkę mniej bo parę razy nie pojechałam ze śniadaniem do pracy .Pan się spóźnił.Mimo wszystko polecam.

Fitly からの回答

Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。