レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret utrolig glad for at komme hos Fit Voyage i Brabrand/Århus. Personalet er venlige, opmÊrksomme og vil gÞre alt det bedste. Fagligheden er helt i top og man kan spÞrge indtil alt hvad... もっず芋る

Jeg fik en fornemmelse af professionalime og seriÞsitet I klinikken. Man fÞler sig taget i hånden hele vejen. Behandlerne er venlige og skaber en rar atmosfÊre

Jeg fik anbefalet FitVoyage af min sÞster, som havde opnÃ¥et gode resultater. Jeg tog til en prÞvebehandling og fÞlte mig godt tilpas lige far jeg trÃ¥dte ind ad dÞren. Jeg fik forklaret hvad der sku... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret sÃ¥ glad for at prÞve Fitvoyage! Deres service er bare sÃ¥ god, og jeg fÞlte mig velkommen, forstÃ¥et og set undervejs. Der blev virkelig lyttet og vist forstÃ¥else for netop min rejse, og h... もっず芋る

䌁業情報

1. ダむ゚ット支揎サヌビス
  2. ゚ステティック サロン
  3. 䜓型改善クラス
  4. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Fit Voyage i Aarhus! Hos Fit Voyage tilbyder vi skrÊddersyede behandlinger, der hjÊlper dig med at fÃ¥ din krop i form. Vores sikre og effektive behandlinger omfatter bÊkkenbundstrÊning, vÊgttab, hudopstramning og EMS trÊning – alt designet til at stÞtte dine personlige mÃ¥l. Uanset om du Þnsker at tone din krop, styrke din kerne eller opnÃ¥ en fastere hud, er vores dedikerede team klar til at guide dig pÃ¥ din rejse mod et sundere og mere aktivt liv. Vi gÃ¥r op i at give dig en grundig og individuel konsultation, hvor vi nÞje lytter til dine behov og udarbejder en behandlingsplan, der passer til netop dig. Vores behandlinger er baseret pÃ¥ dokumenteret og testet teknologi, sÃ¥ du kan fÞle dig tryg og sikker i hele forlÞbet. Vi er dedikerede til at levere resultater, der gÞr en forskel i din hverdag. Vi er specialister inden for delte mavemuskler og bÊkkenbund, og vi tilbyder en gratis konsultation, sÃ¥ vi sammen kan finde ud af, hvilken behandling der passer bedst til dine behov. Uanset om du Þnsker at styrke din core, tone din mave eller forbedre din bÊkkenbund, er vi her for at guide dig mod de bedste lÞsninger. Book din gratis konsultation hos os i dag og tag det fÞrste skridt mod en stÊrkere og sundere krop! Vi glÊder os til at byde dig velkommen og hjÊlpe dig med at opnÃ¥ de resultater, du drÞmmer om.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

93件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

God oplevelse

Et rart, imÞdekommende og trygt sted.

2025幎6月26日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 🌞
Det betyder så meget for os - bare sig til, hvis der er spÞrgsmål eller andet vi kan hjÊlpe med.

Team Fit Voyage

Meget positiv oplevelse med grundig

Meget positiv oplevelse med grundig information og rådgivning om forlÞb tilpasset mig. Faglig kompetent behandler.
Og positivt resultat allerede efter den fÞrste prÞvebehandling. Kan varmt anbefale Fit Voyage😊

2025幎6月15日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det betyder så meget for os at man har en god oplevelse! Vi glÊder os til at komme i gang med dig ❀

Ha en fantastisk weekend!

Team Fit Voyage

Grundig intro og god behandling

Jeg fik anbefalet FitVoyage af min sÞster, som havde opnået gode resultater.
Jeg tog til en prÞvebehandling og fÞlte mig godt tilpas lige far jeg trådte ind ad dÞren. Jeg fik forklaret hvad der skulle ske og en fik en grundig intro til selve behandlingen.
Lyse og rare lokaler.
Jeg starter nu et behandlingsforlÞb op og skriver gerne en ny anmeldelse efter denne.

2025幎5月17日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din varme anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os 💛

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du fÞlte dig tryg og godt informeret under din prÞvebehandling, og at rammerne levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at tage dig godt videre gennem dit forlÞb.

Team Fit Voyage ✹

Rigtig god oplevelse og god behandling

Rigtig god oplevelse og god behandling. FÞler det havde resultat efter fÞrste gang

2025幎5月8日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 💛
Det er fantastisk at hÞre, at du havde en god oplevelse – og endnu bedre, at du allerede kunne mÊrke en forskel efter fÞrste behandling!

Vi brÊnder for at skabe resultater, som både kan ses og mÊrkes, så din feedback betyder virkelig meget for os.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen og fÞlge dig videre pÃ¥ din rejse hos os ✹

Fantastisk god service

Fantastisk god service, og personalet er rigtig sÞde og imÞdekommende. Jeg fÞlte mig rigtig godt tilpas uden hele min prÞve behandlingen. Jeg glÊder mig meget til et forlÞb ved Fit Voyage. 😊

2025幎4月30日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! 🧡
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du fÞlte dig godt tilpas under hele din prÞvebehandling.

Vi glÊder os mindst lige sÃ¥ meget til at fÞlge dig i dit forlÞb hos os ✹
Tak fordi du valgte os!

Team Fit Voyage 💫

Jeg blev taget godt imod og fik en

Jeg blev taget godt imod og fik en prÞvebehandling af et sÞdt personale! Super rar atmosfÊre og en god oplevelse. Jeg kommer igen!

2025幎3月13日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse! 🧡
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du fÞlte dig godt taget imod og havde en god oplevelse. Vi glÊder os allerede til at se dig igen!

Team Fit Voyage

Jeg fik en prÞve behandling i dag

Jeg fik en prÞve behandling i dag, sikke en vildt oplevelse og god forklaring på det hele , sÞde og venlig personaler.
Stor 5 tal.

2025幎3月24日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🀍
Vi er sÃ¥ glade for, at du havde en god oplevelse hos os – det betyder virkelig meget, at du fÞlte dig godt taget imod og fik en grundig forklaring pÃ¥ behandlingen. Vi elsker at kunne give vores kunder bÃ¥de tryghed og wow-effekt pÃ¥ samme tid ✹

Vi glÊder os til at se dig igen – og tak fordi du valgte at dele din oplevelse 🙏

De kÊrligste hilsner,
Team Fit Voyage 💫

Virkelig en god og rar oplevelse

Virkelig en god og rar oplevelse. Virkelig gode resultater! Kan ikke andet end at anbefale det

2025幎3月12日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din skÞnne feedback! 🧡
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du bÃ¥de har haft en god og rar oplevelse og har set gode resultater – prÊcis dét vi brÊnder for at give videre!

Tak fordi du anbefaler os videre – vi glÊder os allerede til at se dig igen ✹

De kÊrligste hilsner,

Kunne tydeligt mÊrke forskel

Rigtig sÞdt personale. De er helt vildt dygtige til at informere dig om hele processen. Efter min prÞvebehandling kunne jeg tydeligt mÊrke forskel i min krop og på mit energiniveau. Jeg vil klart anbefale dem!

2025幎3月14日

Fit Voyage からの回答

Hvor er det dejligt at lÊse – tusind tak for dine ord! 💛
Vi gÞr os altid umage for at skabe en tryg og informativ oplevelse, sÃ¥ det betyder virkelig meget at hÞre, at du bÃ¥de fÞlte dig godt informeret og mÊrkede en tydelig forskel allerede efter din prÞvebehandling 💥

Tak fordi du anbefaler os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen 🌿

De varmeste hilsner,
Team Fit Voyage ✹

Kompetente medarbejdere

Et sted man fÞler sig hjemme allerede ved ankomst.
Personale er meget kompetente og giver sig god til til at forklare om de forskellige behandlinger. Nu er jeg så bare spÊndt på om behandling virker.

2025幎3月12日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💙 Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt tilpas hos os. Vi glÊder os til at fÞlge dine resultater og hÃ¥ber, du bliver lige sÃ¥ begejstret for behandlingen, som vi er! ✹

Anbefales vÊrdi!

Anbefales vÊrdi!
Fit Voyage er stedet, såfremt du Þnsker behandlinger der virker! Du oplevede desuden kompetente behandler, professionel rådgivning og hÞj service standard.

Personalet er meget imÞdekommende opmÊrksomme og behandling bliver tilpasset dine behov. Derfor giver jeg mine varmeste anbefalinger.

2025幎3月3日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💙 Det betyder virkelig meget, at du har haft en god oplevelse og fÃ¥et resultater. Vi elsker at gÞre en forskel – og din anbefaling gÞr os sÃ¥ glade!

GlÊder os til at se dig igen! ✹

Team Fit Voyage ⭐

Kan VARMT anbefales!

Hvis du sÞger en kompetent behandler, professionel rådgivning og en service i sÊrklasse, er Fit Voyage det rette valg. Her bliver du mÞdt med imÞdekommenhed, får personlig opmÊrksomhed og behandling tilpasset dine behov. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

2025幎2月23日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for den sÞde anmeldelse! Det betyder meget for os. ❀

Vi glÊder os helt til at fÞlge med på din rejse, samt dine resultater.

Laura

Fantastisk teknologi

Jeg er sÃ¥ glad for at jeg via de sociale medier opdagede at der findes noget som en bÊkkenbunds stol 💪 for efter 2 bÞrn er der noget genoptrÊning jeg ikke er lykkedes med, men endnu vigtigere har jeg i 10 Ã¥r dÞjet med rygproblemer. Nogle perioder vÊrre end andre. Og de sidste 6 uger har vÊret rigtig slemme. Ondt i hofter og lÊnd. LÃ¥sninger konstant. Gjorde ondt at vende mig i sengen. SÃ¥ at opdage at der kunne vÊre en sammenhÊng mellem svag bÊkkenbund og mine smerter, til at opdage gratis prÞvetime 🀩 sÃ¥ jeg gjorde det, til at opdage at det virker helt fantastisk. Som en massÞr der finder lige den ene muskel som man ikke vidste var det egentlige problem, til at fÃ¥ taget hÃ¥nd om den muskel, for bagefter at opdage et helt nyt level af afslapning i krop og nervesystem - og seriÞst, efter fÞrste behandling kunne jeg sove hele natten uden smerter og stÃ¥ op uden at vÊre lÃ¥st. Resten af dagen gÃ¥r det op og ned, men baseline er at 50-70 % af mine smerter er VÆK, og jeg har kun fÃ¥et 3 behandlinger. Jeg blir hÊngende i nÊrheden af den klinik 👍

2025幎2月27日

Fit Voyage からの回答

Hvor er det bare fantastisk at lÊse om din oplevelse! Det kan virkelig vÊre en gamechanger at finde prÊcis det sted, hvor problemet ligger – og hvor er det bare vildt, at du allerede mÊrker sÃ¥ stor en forskel! 🀩 Vi er sÃ¥ glade for, at din ryg reagerer sÃ¥ hurtigt, og ja, teknologien er virkelig imponerende. GlÊder mig til at fÞlge med i din fortsatte rejse! 💪✚

Team Fit Voyage

Fantastic resultater allerede efter den

Fantastic resultater allerede efter den fÞrste besÞg. Jeg var meget skeptisk over at man kan tabe sig pÃ¥ den mÃ¥de, men det virker bare 🀩🀗
Har mistet sammenlagt 16 cm, hvor 4 cm var fra taljen. Dagen efter behandlingen vÊgttab med 1,4 kg 😲🀩
Hvis man (ligesom mig) ikke tror pÃ¥ at det er muligt, sÃ¥ skal man bare booke en prÞvede handling, som er gratis, hvis man har ikke mistet minst 2 cm 😃
What's not to like 🀩😃🥰

KÊrlig hilsen Nadya Vasileva

2025幎2月11日

Hej Nadya,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du har opnÃ¥et imponerende resultater allerede efter det fÞrste besÞg 🀩🀗. Vi er stolte over, at vores prÞvebehandling kunne hjÊlpe dig i gang, og det er super motiverende at se dine tal sÃ¥ tydeligt – 16 cm vÊk og 1,4 kg tabt er intet smÃ¥t! 😲🥰

Det er netop den type resultater, vi elsker at se, og vi er begejstrede for at vÊre en del af din rejse mod dine mål. Tak fordi du deler din oplevelse, og vi glÊder os til at se, hvad fremtiden bringer for dig!

KÊrlig hilsen,

Altid en god oplevelse

SÞdt personale der altid er utrolig imÞdekommende og en god oplevelse med behandlinger.
Man mÊrker tydeligt at bÊkkenbundsstolen har fat i muskulaturen i bÊkkenbunden.
Jeg glÊder mig til at prÞve behandlinger med ultralyd og EMS.

2025幎2月1日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du nyder vores imÞdekommende personale og mÊrker effekten af bÊkkenbundsstolen. Vi glÊder os til at byde dig velkommen til ultralyd og EMS – vi er sikre pÃ¥, at du vil elske dem! 😄👍

God fÞrstegangs behandling

Jeg blev mÞdt af et skÞnt personale som virkelig havde sat tid af, var omhyggelig og forklarede behandlingen step by step - en hel tryg fÞrstegangs oplevelse. Jeg syntes at kunne både se og fornemme resultater efter blot to behandlinger.

2024幎12月17日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre at der er blevet taget godt hånd om dig under behandlingen.
Det er fantastisk, at du allerede kan se og mÊrke resultater efter blot to behandlinger – det er netop det, vi sigter efter. 😊

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Fit Voyage

God vejledning så jeg fandt frem til

God vejledning så jeg fandt frem til hvilken behandling, jeg skulle vÊlge.
Valgte bÊkkenbundsbehandling frem for ansigtsbehandling (man skal jo starte et sted 😉 een ting af gangen)
Laura er bare så venlig og forstående 👍

2025幎2月15日

Fit Voyage からの回答

Tak for din dejlige anmeldelse! Det er godt at hÞre, at vores vejledning hjalp dig med at vÊlge den rette behandling – og helt rigtigt, en ting ad gangen. ⭐

Super Godt

Super Godt

Dejlige omgivelser.

Kan anbefales.

2025幎2月14日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du nÞd bÃ¥de behandlingen og vores dejlige omgivelser. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

Fit Voyage

Det er bare afsted det virker

Hej jeg har i dag besÞgt Fit voyage den bedste oplevelse jeg har prÞvet lÊnge . Den mÃ¥de man bliver modtaget og taget imod det gÞr bare sÃ¥ meget for en man fÞler sig helt hjemme sÃ¥ dejlig en varme og smil der er ved dem . Jeg har vÊret til behandling ved dem i dag med lidt skeptiske tanker . Men det skulle prÞves da jeg har kÊmpet sÃ¥ mange Ã¥r med de omrÃ¥der jeg fik behandling pÃ¥ i dag . Jeg siger jeg efter 30 min behandling der havde jeg svindet 15 ca ind . Som jeg har kÊmpet med hele livet . Skulle der virkelig ikke mere til NEJ lige prÊcis det virker sÃ¥ bare afsted med jeg jeg kan sÃ¥ meget anbefale stedet jeg giver alle de stjerner der kan gives 😁

2025幎2月15日

Fit Voyage からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du fÞlte dig sÃ¥ hjemme og tryg hos os, og at behandlingen kunne gÞre en forskel for dig. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine varme ord og anbefaling – det betyder alverden for os. Vi glÊder os til at se dig igen snart! 😁

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。