Jeg har vÊret utrolig glad for at komme hos Fit Voyage i Brabrand/à rhus. Personalet er venlige, opmÊrksomme og vil gÞre alt det bedste. Fagligheden er helt i top og man kan spÞrge indtil alt hvad... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg fik en fornemmelse af professionalime og seriÞsitet I klinikken. Man fÞler sig taget i hånden hele vejen. Behandlerne er venlige og skaber en rar atmosfÊre
Jeg fik anbefalet FitVoyage af min sÞster, som havde opnÃ¥et gode resultater. Jeg tog til en prÞvebehandling og fÞlte mig godt tilpas lige far jeg trÃ¥dte ind ad dÞren. Jeg fik forklaret hvad der sku... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret sÃ¥ glad for at prÞve Fitvoyage! Deres service er bare sÃ¥ god, og jeg fÞlte mig velkommen, forstÃ¥et og set undervejs. Der blev virkelig lyttet og vist forstÃ¥else for netop min rejse, og h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã€ãšããæ¯æŽãµãŒãã¹
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- äœåæ¹åã¯ã©ã¹
- å°éã¯ãªããã¯
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Fit Voyage i Aarhus! Hos Fit Voyage tilbyder vi skrÊddersyede behandlinger, der hjÊlper dig med at fÃ¥ din krop i form. Vores sikre og effektive behandlinger omfatter bÊkkenbundstrÊning, vÊgttab, hudopstramning og EMS trÊning â alt designet til at stÞtte dine personlige mÃ¥l. Uanset om du Þnsker at tone din krop, styrke din kerne eller opnÃ¥ en fastere hud, er vores dedikerede team klar til at guide dig pÃ¥ din rejse mod et sundere og mere aktivt liv. Vi gÃ¥r op i at give dig en grundig og individuel konsultation, hvor vi nÞje lytter til dine behov og udarbejder en behandlingsplan, der passer til netop dig. Vores behandlinger er baseret pÃ¥ dokumenteret og testet teknologi, sÃ¥ du kan fÞle dig tryg og sikker i hele forlÞbet. Vi er dedikerede til at levere resultater, der gÞr en forskel i din hverdag. Vi er specialister inden for delte mavemuskler og bÊkkenbund, og vi tilbyder en gratis konsultation, sÃ¥ vi sammen kan finde ud af, hvilken behandling der passer bedst til dine behov. Uanset om du Þnsker at styrke din core, tone din mave eller forbedre din bÊkkenbund, er vi her for at guide dig mod de bedste lÞsninger. Book din gratis konsultation hos os i dag og tag det fÞrste skridt mod en stÊrkere og sundere krop! Vi glÊder os til at byde dig velkommen og hjÊlpe dig med at opnÃ¥ de resultater, du drÞmmer om.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SkÞn behandling
Hvis du drÞmmer om en strammere, mere tonet krop, så er Fit Voyage stedet at prÞve!
Laura sÞrger for en hyggelig og professionel oplevelse, og det bedste er, at resultaterne ikke bare mÊrkes â de dokumenteres bÃ¥de med billeder og mÃ¥linger, sÃ¥ du selv kan fÞlge forvandlingen.
Jeg kan isÊr mÊrke, hvor effektiv Pelvic-stolen er til at styrke bÊkkenbunden og forbedre kroppens stabilitet.
Perfekt til vÊgttab, opstramning og et boost til velvÊret!

Fit Voyage ããã®åç
Rigtig god oplevelse og godeâŠ
Rigtig god oplevelse og gode resultater.
personale er meget sÞde, imÞdekommende og professionelle.
Helt klart en stor anbefaling herfra.

God hjÊlp til vÊgttab
Jeg kan varmt anbefale Fit Voyage.
Jeg valgte at tage deres tilbud på en prÞvebehandlig og allerede efter fÞrste behandling kunne jeg mÊrke en forskel.
Hos Fit Voyage bliver man altid mÞdt af et utrolig engageret og imÞdekommende personale.
Fra fÞrste mÞde fÞlte jeg mig tryg og godt vejledt af sÞde Laura.

Mega god
Jeg fik en prÞve behandling idag og det var en rigtig god oplevelse gennem hele forlÞbet .
Jeg giver 4 stjerner til at starte med , og vil skrive igen efter endt forlÞb som jeg har takket JA til efter at få et godt resultat allerede ved fÞrste behandling

Hos Fit Voyage er du i trygge hÊnder
Hos Fit Voyage er der professionelt nÊrvÊr og tilstedevÊrelse, som er med til at sikre et trygt og fortroligt rum - og som giver gode betingelser for at åbne sig op om de udfordringer/ bekymrer der knytter sig til krop og vÊgt.
Som klient fÞler man sig taget hånd om, og mÞdet mellem behandler og klient er autentisk og givende, netop fordi man som klient får indblik og indsigt i sine data og dermed en styrket forståelse af, hvad man går ind til i den målrettede behandling. Også det skaber ro og tryghed.

Profesionelle behandler og dygtigâŠ
Profesionelle behandler og dygtig vejledning. Var hele tiden over en og man var godt tilpas i alt fra man kom ind ad dÞren.

Fit Voyage ããã®åç
Behagelig med og informativ.
Behagelig med og informativ.. glÊder mig til resultaterne

Den bedste beslutning
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Fit Voyage!
Fra fÞrste kontakt har jeg vÊret utrolig glad for den imÞdekommende, venlig og professionelle vejledning, jeg har fået. Man fÞler sig altid velkommen hver gang man trÊder ind af dÞren,
Laura og Christina er så behagelig, informerende, naturlig og tillidsskabende, har virkelig gjort en forskel. De er altid venlig, hjÊlpsom og utrolig dygtig til at give mig de rette råd.
Jeg har fÞlt mig i trygge hÊnder hele vejen igennem, og Lauras engagement og passion for arbejdet skinner virkelig igennem. Processen har vÊret super effektiv, og jeg har aldrig fÞlt mig usikker pÃ¥ mine valg. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Fit Voyage og Laura â en topklasse oplevelse!

Fit Voyage ããã®åç
Venligt personale og super effekt
Rigtig venligt personale og super effektiv behandling! Blot én behandling efterlod tydelige resultater. Jeg vil helt sikkert have flere.

Jeg har endnu kun prÞvet 2 gange af mitâŠ
Jeg har endnu kun prÞvet 2 gange af mit abonnement på pelvis-stolen. Men jeg kan allerede nu sige, at der er tydelig forandring. Jeg fÞler mig meget mere levende omkring min bÊkkenbund, og det fÞles somom jeg har mere kontrol. GlÊder mig til at fortsÊtte.
Jeg er 74 og har altid haft det godt med bÊkkenbunden indtil min 2. covid-vaccine slog bunden ud af mine tarme. Jeg har kÊmpet 4 år med målrettet ernÊring og selvom jeg lever meget sundt og undgår gluten og lactose, er det fÞrst nu jeg fÞler, jeg kan få det sidste med.
I Þvrigt også et lÊkkert sted at komme. Tak.

Fit Voyage ããã®åç
De var simpelthen sÃ¥ sÞde ogâŠ
De var simpelthen så sÞde og imÞdekommende, forklarede alt dybtgående og sikrede sig at jeg var tryg og klar til brug af bÊkkenbund stolen. Jeg blev medlem og glÊder mig enormt til flere behandlinger hos Fit voyage

Fit Voyage ããã®åç
Efter 1 behandling, passer jeg ikke i bukserne.
Jeg benyttede mig af Fit Voyage januar tilbud om at prÞve deres bÊkkenbunds trÊner. Og bare efter en behagelig behandling, har det Êndret noget hos mig. FÞr jeg prÞvede deres bÊkkenbundstrÊner, kunne jeg ikke hoppe uden at tisse i bukserne. Nu kan jeg dyrke jumping fitness ligesom alle andre. Stor anbefaling.

Super oplevelse
ImÞdekommende medarbejdere, styr på bookinger, nem parkering. Jeg er sÊrlig glad for bÊkkenbundstrÊningen, det kan man virkelig mÊrke i balderne :)

Behagelige og dygtige mennesker
Behagelige og dygtige mennesker, grundige forklaringer og effektive behandlinger.
FÞlte mig tryg hele vejen igennem.

Fit Voyage ããã®åç
Er lige startet ðDejlgt med etâŠ
Er lige startet ðDejlgt med et personale der fortÊller og viser hvordan det skal gÞres Rare og venlige og hjÊlper med alt (spÞrgsmÃ¥l til alt og tider ) mvh Lene

Forskel ved 1 behandling
Kan helt klart anbefales, var lidt nervÞs om hvad der skulle ske, men blev taget rigtig godt imod af sÞde Laura som guided mig igennem hele processen, så jeg fÞlte mig tryg.
Tak for en god behandling og kommer helt sikkert tilbage, kunne både se og mÊrke forskel efter fÞrste behandling

Fit Voyage ããã®åç
Professionel vejledning, venlighed og fokus på en god kundeoplevelse
Professionel vejledning, venlighed og fokus på en god kundeoplevelse.
Efter min fÞrste behandling er mit indtryk enormt positivt. Man bliver mÞdt med oprigtig venlighed og professionel vejledning - bÃ¥de fÞr, under og efter behandling. Kan kun sige, at jeg ser frem til forlÞbet og flere informerende og hyggelige snakke med Laura ð

Meget professionelt
Meget professionelt. Man mÞdes af venligt personale der orienterer og guider en i hele processen. Selve oplevelsen med the pelvic chair er speciel. Man skal lige vÊnne sig til den, men jeg kan mÊrke forskel allerede efter 1. behandling, selvom de sagde at der oftes skal mere til. Jeg ser meget frem til min nÊste behandling her den 1/1. Kan helt klart anbefales.

Alletiders behandling og service
Fantastisk personale og effektiv behandling. Man kan måle sig frem til resultater på dagen og det elsker jeg. Venlig og professionel personale, smukke omgivelser og man kan sidde på mobil under behandling! Kan stÊrkt anbefales :)

En god oplevelse
Jeg havde en tid hos dette center i dag. FÞrst var jeg meget nervÞs, men så snart Christina begyndte at tale med mig med sin rolige og behagelige stemme, beroligede hun mig, og jeg fik en rigtig god fÞlelse. Hele processen gik meget glat. Derefter kom Lara, og begge var meget smilende og venlige. Jeg er utroligt glad for, at jeg mÞdte dem. Da vi var fÊrdige, kunne min mand og jeg tydeligt se Êndringerne i min krop.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ