Mijn vriendin en ik hebben via Social Deal kennisgemaakt met fivestarverrassingsreizen.nl. De aanschaf was vlot geregeld via de website, het proces daarna, tot aan de reis, was voor ons niet h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Boycot deze Extreme oplichters. Als je via vakantieveilingen denkt een retourvlucht te hebben gewonnen, kan je alleen vertrekken vanuit België en Duitsland. De vliegtickets zijn vervolgens vrijwel uit... ãã£ãšèŠã
Ik heb nu meerdere malen via Five Star Verrassingsreizen gereisd en ben voor echt heel weinig geld in Budapest, Londen, Bari en Valencia geweest. Enige nadeel is wel dat telefonisch contact wat stroe... ãã£ãšèŠã
Via VakantieVeilingen had ik een voucher gewonnen en een leuk reisje naar Boekarest geboekt. Helaas kon deze reis niet doorgaan wegens veranderde vluchtschemaâs. Ik was best teleurgesteld want ik verh... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Five Star Verrassingsreizen, de aanbieder van verrassingsreizen en stedentrips in Europa en Noord-Amerika
Havenstraat 13-D02, 7005AG, Doetinchem, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Zeer vriendelijk te woord gestaan ( door Jim )
goed geholpen . Lang geleden dat ik zo een vriendelijke man aan te telefoon heb gehad die luistert en de moeite voor jou neemt .
Nogmaals bedankt
Prima afgehandeld weer. Duidelijke uitleg en denken graag met je mee.
Daarom 5 sterren.
Er waren een paar problemen met mijn vlucht (aan de vliegmaatschappij kant) echter was Fivestar zeer behulpzaam en snel met hun reacties dat alles uiteindelijk helemaal is goed gekomen.
Na een niet te boeken voucher en een incorrecte medewerker van vakantieveilingen toch goed tewoord gestaan door Tim.
had een reactie geplaatst en heb inmiddels contact gehad, ben vriendelijk te woord gestaan en na uitleg van fivestar was mijn reactie niet juist.
Vriendelijk bedankt

Five Star Verrassingsreizen ããã®åç
Nadat er per ongeluk een verkeerde vertrek- en aankomstdatum stond op de factuur, is deze fout binnen 24 uur (in het weekend) nog hersteld. Ik ben goed geholpen door de medewerker die ik aan de telefoon had. De medewerker was snel, oplossingsgericht en heel erg vriendelijk. Bedankt voor je hulp!
Ik ben uiterst correct en professioneel geholpen!
Ik had een voucher via vakantieveilingen, dan denk je goedkoper uit te zijn! Maar het aanbod bleef zeer beperkt, vluchttijden zijn onhandig en ook de plaatsen van vertrek zijn niet handig.
Update:
Ik was zeker niet tevreden met mijn boeking en de prijs ervan. Ik begreep namelijk niet hoe de prijs was opgebouwd, waardoor het oneerlijk leek.
Na het plaatsen van mijn review hier nam Tim contact met mij op om mijn negatieve review te bespreken, dingen uit te leggen en samen tot een oplossing te komen. Hij bleef erg geduldig en begripvol en deed zijn best om het uit te leggen. Daarna heeft hij de oplossing geboden om een alternatieve vlucht te boeken die dichterbij vertrekt. Dit is was een erg aangename oplossing!
Bedankt voor de afhandeling.
Wij zijn 2 dagen naar Riga geweest. Heenvlucht was extreem vertraagd door weersomstandigheden waardoor wij 10,5 uur vertraging hebben gehad. Hier kon five stars niets aan doen natuurlijk. Vervolgens kwamen wij na zoân lange reis eindelijk aan en het hotel. Wij vonden het hotel erg netjes en het personeel was erg vriendelijk. Al met al een goed geregelde reis. Zeker een aanrader om via five stars te boeken. Wij hebben onwijs leuke 2 dagen gehad en genoten van Riga. Bedankt voor de goede service.

Five Star Verrassingsreizen ããã®åç
Service is zeker om over naar te schrijven, maar zou de informatie van te voren iets meer en duidelijker morgen zijn.

UPDATE:
Super geholpen via de mail en direct kunnen boeken. Ik ben benieuwd of alles door mag gaan!
Jammer dat de klantenservice alleen bereikbaar is tussen 09:30 en 13:00.. Normale mensen werken en hebben hier natuurlijk geen tijd voor tussen deze uren, vandaag toevallig een dagje vrij maar de nieuwe bestemmingen kwamen pas na 13:30 ipv 12:00 zoals beloofd (nu dus niet meer te bereiken).
Eindelijk zijn er weer nieuwe bestemmingen, zijn de datums die in de kalender staan helemaal niet als optie te kiezen tijdens het boeken? En dan lees ik ook alle reviews over de extra kosten die er nog bijkomen.. ik ben erg benieuwd of ik nog contact ga krijgen met dit bedrijf.

Five Star Verrassingsreizen ããã®åç
Tevreden, maar niet alles perfect. Slecht bereikbaar telefonisch met een duur betaalnummer en veel te lang in de wacht.

Five Star Verrassingsreizen ããã®åç
Heel slechte service en weinig mogelijkheden voor een retourticket.
Telefonische bereikbaarheid alleen via 0900 nummer en dus prijzig.
Direct extra kosten, wanneer iets verkeerd is ingevuld.
Zal zeker niet weer via vakantieveilingen zo'n aanbieding kopen.
Na telefonisch overleg met een medewerker is alles op een nette manier geregeld. Fijn, dat er gehoor wordt gegeven aan je klachten.

Five Star Verrassingsreizen ããã®åç
Zeer behulpzaam bij de voucherdesk.
Wel een verzoek indienen bij de klantenservice dat ze jouw terugbellen, anders kan het een duur gesprek worden. Dat vind ik het enige nadeel (hoge kosten beltarief)
Voor de rest goed geholpen.
Aan het begin wat problemen gehad vanwege het gebruik van een voucher vanuit vakantieveilingen. Helaas ging er wat fout in de communicatie, maar na het plaatsen van een review kreeg ik heel vlot een telefoontje. Alles is nu helemaal mooi rond en nog een mooie tip ontvangen. Dit maakt veel goed. Goede organisatie, ik zou alleen gebruik van een voucher afraden.
Vluchttijden waren prima. Hotel viel erg tegen. Achteraf netjes een compensatie van de volledige 2e nacht in een ander hotel vanuit fivestarverrassingsreizen. Ook de afhandeling van de organisatie met het hotel.
Er waren wat communicate stoornissen waardoor er onduidelijkheid was over te boeken reis zeg maar
Ik dat aangegeven en daarna heeft
Five star contact met mij opgenomen
En alles meer dan perfect opgelost
Super geregeld
Dank u