Meget positiv oplevelse på alle parametre Jeg har kun lutter rosende ord Lars holder sin aftale til punkt og prikke - i modsætning til andre firmaer i branchen - pas på! Han er vedholdende... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hurtigt, effektivt og billigt. Jeg ringede lørdag eftermiddag vedr. et hvepsebo på mit loftsrum. Der var telefonsvarer på, men der blev ringet tilbage indenfor 5 min. Selvom jeg egentlig ikke syntes,... もっと見る
企業が回答しました
Rigtig god service. Kom som lovet samme dag, som var dejligt, da vi var ret bekymrede over et hvepsebo lige ved soveværelset. Var hurtig og effektiv i behandlingen af adskillige hvepseboer i vores... もっと見る
Ringede til Lars fra Fjernhvepsebo.dk om mandagen. Aftalte mellem 11 - 13 om onsdagen. Lars ringede 11.15 og oplyste, at han ville være fremme et kvarter efter. Efter at være vist Gedehamseboe... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vi bekæmper hvepse og hvepsebo. Nemt og hurtigt, og med 100% garanti.
デンマーク
- fjernhvepsebo.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig og effektiv arbejde
Hurtig og effektiv arbejde. Meget venlig kundeservice. Kommer ud om det så er weekend uden at det koster ekstra. Et firma jeg absolut vil bruge igen, hvis jeg får behov for det.
Super service til fair pris :)
Vi kontaktede Lars, da vi havde opdaget at vi havde et hvepsebo inde i vores brændestabel. Lars var meget imødekommende, og kunne komme allerede næste dag. Lars gik straks igang med at lokalisere hvepseboet. Indenfor få minutter var det fundet og destrueret.
Super service, og yderst fair pris :)
Superservice :-)
Fin service
Fin service - opgaven blev klaret på kort tid, og vore humlebier er væk.
Hurtigt Svar og Aktion.
Altid hurtig og professionel
Lars leverer rigtig god service og…
Lars leverer rigtig god service og hurtig, høflig og behagelig betjening. Og prisen er også super. Varmeste anbefalinger herfra!
Hurtig udrykning, god service og pris
Hurtig udrykning (samme dag), venlig, god info, hurtig klaring af problemet. Og nul hvepse bagefter. Pris meget rimelig! Kan varmt anbefales.
Hurtig og effektiv!
Behagelig telefonsamtale og var der dagen efter.. Venlig, hjælpsom og hurtig til sit arbejde, under 30 minutter var hvepseboet i gavlmuren behandlet og i løbet af dagen var hvepsene minimeret, dagen efter var de stortset væk! Kan varmt anbefales. Tusinde tak for hjælpen..😊
Hurtig og effektiv!
Dagen efter jeg ringede stod Vest Service klar og under 30 minutter var vores hvepsebo behandlet og i løbet af dagen var alle hvepse væk og er ikke kommet tilbage!
Firmaet har med succes fjernet alle
Firmaet har med succes fjernet alle gener fra et hvepsebo på vores loft. Kom samme dag som jeg ringede, kravlede både på loftet og sprøjtende samt sprøjtende udefra.... Pist væk var alle hvepsene. Varm anbefaling herfra og tak
Helt perfekt fra bestilling til…
Helt perfekt fra bestilling til udførelse. Højt informationsniveau, også omkring ankomsttidspunkt og udbedring. Hvepsene havde bo over udhænget, men det blev klaret i en håndevending, og hvepsene er væk og der er 100% ro på. Mine klareste anbefalinger.
Esben Pedersen, Silkeborg

Hurtig og effektiv behandling
Hurtig og effektiv behandling, efter 1 besøg var problemet klaret til den aftalte pris.

FjernHvepsebo.dk からの回答
Service meget bedre end forventet.
Klarede vores ubehagelige gæster i hvepsebo. Ringede og spurgte am han skulle fjerne grene som var vokset gennem udhæng. Rigtig hurtig og omsorgsfuldt arbejde. Klar anbefaling.

FjernHvepsebo.dk からの回答
En super oplevelse og hvepse er væk og…
En super oplevelse og hvepse er væk og så har interesse klage over og kanon hurtig service

Hurtig "udrykning"
God respons, hurtig "udrykning" og enormt effektivt. Har ikke set en levende hveps siden besøget fra Lars.
Super service!

Anbefalinger fra os.
Behagelig kontakt pr. telefon. Kom allerede dagen efter vi tog kontakt. Anbefalinger fra os.

Hurtigt og effektiv eksekvering
Hurtigt og effektiv eksekvering - levede op til forventningerne.

Perfekt på alle måder.
Perfekt på alle måder.
Og med garanti, så han kommer igen, hvis hvepsene ikke er helt væk/døde efter to dage.
Men det var de.
:-)