Meget positiv oplevelse på alle parametre Jeg har kun lutter rosende ord Lars holder sin aftale til punkt og prikke - i modsætning til andre firmaer i branchen - pas på! Han er vedholdende... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hurtigt, effektivt og billigt. Jeg ringede lørdag eftermiddag vedr. et hvepsebo på mit loftsrum. Der var telefonsvarer på, men der blev ringet tilbage indenfor 5 min. Selvom jeg egentlig ikke syntes,... もっと見る
企業が回答しました
Rigtig god service. Kom som lovet samme dag, som var dejligt, da vi var ret bekymrede over et hvepsebo lige ved soveværelset. Var hurtig og effektiv i behandlingen af adskillige hvepseboer i vores... もっと見る
Ringede til Lars fra Fjernhvepsebo.dk om mandagen. Aftalte mellem 11 - 13 om onsdagen. Lars ringede 11.15 og oplyste, at han ville være fremme et kvarter efter. Efter at være vist Gedehamseboe... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vi bekæmper hvepse og hvepsebo. Nemt og hurtigt, og med 100% garanti.
デンマーク
Absolut konkurrencedygtig med prisen
Kan helt sikkert anbefales
A++++ herfra

Flere af din slags, tak
Kan varmt anbefale Fjernhvepsebo.dk. Lynhurtig service, alle aftaler blev overholdt og hvepsene er nu væk. Og så var Lars tilmed en rigtig behagelig fyr med masser af overskud.

FjernHvepsebo.dk からの回答
Trods jeg kun havde et spørgsmål så ringede han hurtig tilbage og fik hjulpen mig med mit spørgsmål, så de jordbier i min potte kunne komme væk, virkelig god og hurtig service 👍
Kan virkelig anbefale fjernHvepsebo.dk 👍

FjernHvepsebo.dk からの回答
Hurtig, professionel og effektiv behandling
Hurtig og effektiv behandling af træls hvepsebo i udhæng over terrassedør; i løbet af blot 2 dage, er alt aktivitet ved boet stoppet. Kan kun varmt anbefale FjernHvepsebo.dk

FjernHvepsebo.dk からの回答
Hurtig og effektiv fjernelse af…
Hurtig og effektiv fjernelse af hvepsebo.
Nemt at komme i kontakt med firmaet og lave aftale, som blev fulgt op af et meget behageligt besøg, hvor boet blev fjernet. Venlig betjening med tid til at forklare/svare på diverse spørgsmål.
Meget rimelig pris.
Alt i alt en god oplevelse. Firmaets telefonnummer er noteret, hvis der skulle dukke et hvepsebo op en anden gang igen.
Bedste anbefaling medgives.

Hurtig og super hjælp!
Jeg ringede om hvepsebo hos os i Horsens kl. 8.15, og kl. 10 havde VestService været der og “ordnet” hvepsene. Efterfølgende blev jeg endda ringet op og fik at vide, at jeg lige skulle sørge for at fjerne resterende pulver, før hunden blev lukket ud. God omtanke! Tak for hurtig og god hjælp.

Yderst tilfredsstillende service
Står med 2 stk hvepsebo omkring huset, så man ikke kan opholde sig udenfor. Ringer til middag og den dygtige skadedyrsbekæmper dukker allerede op 4 timer senere og afhjælper mit problem. Yderst tilfredsstillende oplevelse på alle måder.. Håber det er sidste gang, jeg skal bruge ham :) Ellers er der ingen tvivl om, hvem jeg ringer til..

Hurtigt og professionelt
Hurtigt og professionelt
Blev ringet op 5 minutter efter mail-forespørgsel (lørdag eftermiddag) - og hvepseboet blev fjernet næste dags formiddag.

Hurtig og effektiv service
Vi havde en rigtig god oplevelse med dette firma. En meget proffesionel mand var her en søndag morgen og ordnede hvepseboet. Siden da har vi ikke været plaget af hvepse, så vi er godt tilfredse og firmaet kan varmt anbefales.

FjernHvepsebo.dk からの回答
Jeg ringer lørdag og de fjerner…
Jeg ringer lørdag og de fjerner hvepseboet samme dag. Ros har de klart fortjent.

FjernHvepsebo.dk からの回答
Dejligt med hurtig besøg og hvepsene er…
Dejligt med hurtig besøg og hvepsene er væk👍🏻

FjernHvepsebo.dk からの回答
Super hurtig og effektiv håndtering
Super hurtig og effektiv håndtering af et hvepsebo i udhænget.
God service med overskud og tid til at lade knægten se med og få lidt forklaringer. Helt igennem in god oplevelse...bortset fra stikket ser ledte til fjernelsen🙂
Helt klar anbefalelsesværdig!

FjernHvepsebo.dk からの回答
Hurtigt, effektivt og billigt - kan bestemt anbefales
Hurtigt, effektivt og billigt.
Jeg ringede lørdag eftermiddag vedr. et hvepsebo på mit loftsrum. Der var telefonsvarer på, men der blev ringet tilbage indenfor 5 min. Selvom jeg egentlig ikke syntes, det var en hastesag, da vi sjældent kommer på loftsrummet, ville den rare mand hos fjernhvepsebo gerne komme allerede søndag formiddag, hvilket naturligvis var dejligt - prisen var 600,- kr inkl. moms og kørsel uanset ugedagen, hvilket jeg finder billigt for så god en service

FjernHvepsebo.dk からの回答
fik besøg af Fjernhvepsebo.dk i dag, men pga.en dobbelt bookning og del misforståelser blev jeg desværre nød til at sende Lars retur, han kunne selvfølgelig bare have krævet et gebyr for forgæves fremmøde men valgte ikke at gøre det, da han havde forståelse for min situation
tak til ham og næste gang der er hvepse er det helt sikkert Fjern hvepsebo.dk der bliver kontaktet.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。