Vi har ikke haft varmt vand i 2 dage ,alle mine naboer har kunne bade med varmt vand , Hvad er problemet med min addresse ,hvorfor kun mig der ikke har varmt vand . Er i sure over jeg ikke stÞtt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Varmen leveres, og til ok pris. Det er til et femtal. Oprindeligt havde Fjernvarme Fyn ogsÃ¥ en god app, der pÃ¥ fineste vis gav mig overblik over mit forbrug. Dét er desvÊrre Êndret. De bruger den sene... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig skuffet! Jeg bestiller fjernvarme til Ferritslev i marts mÃ¥ned (2022). De fortÊller mig at vi bliver nÞd til at vente til November mÃ¥ned for at vi kan fÃ¥ det installeret. Ringer indtil dem i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En helt igennem god oplevelse Jannik Helberg fra fjernvarme fyn startede med st kontakte os fordi vi havde et hÞjt forbrug, og angav forskellige Ã¥rsager hertil EfterfÞlgende rÃ¥dgav han pÃ¥ en h... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Er i sure over jeg ikke stÞtter energi fyn eller er der noget andet. Syntes det lugter lidt af noget personligt .
ok TAK
du skriver : Og når du har varme i huset og dine naboer har varme, så skal problemet med stor sandsynlighed sÞges i dit eget anlÊg.
JEG HAR IKKE VARMT VAND ,HAR IKKE HAFT DET I 3 DAGE NU . Hvordan kan problemet vÊre i mit hus når i skriver der er et brud på rÞr ,men det påvirker ikke mine naboere .

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
No Mercy company, charge extreme amounts for heating. Worst of the worst. Never trust them.

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
Jeg fik virkelig god kundeservice og rådgivning, da min varmeveksler gik i stykker og mit vandforbrug stak af.
Varmen leveres, og til ok pris. Det er til et femtal. Oprindeligt havde Fjernvarme Fyn også en god app, der på fineste vis gav mig overblik over mit forbrug. Dét er desvÊrre Êndret. De bruger den seneste Watts On app der har fået et utal af negative anmeldelser, og hvor skaberne ved nÊsten alle klagerne demonstrerer deres totale ligegyldighed overfor brugernes meninger. Et fremragende eksempel på hvordan man ikke behandler sine brugere. Deraf den lavere karakter. Kunne jeg skifte fjernvarmeleverandÞr som man skifter elselskab, og derigennem finde et selskab med en bedre app, gjorde jeg det.

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
TrÊls med den nye app det var meget nemmere og overskue med den gamle.

App til fjernvarme har ikke virket i 2 mdr,
Jeg har haft ringet 2 gange til jer
HÃ¥ber det bliver lavet
Jeg har igennem ET à R ringet 6-7 gange, da hullet foran huset efter fjernvarmen blev lagt, ikke er blevet lukket. Jeg har sagt, at jeg godt kan putte noget i selv, men det må jeg ikke, da det skal vÊre et eller andet specielt. Når det regner, bliver hullet fyldt med vand, som huset så suger op. Hver gang får jeg at vide, at det vil blive ordnet. Det er ikke sket endnu.

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
Bare trals med den nye app - det var perfekt og nemt med den gamle hvor man kunne fÞlge vand-varme og el på en

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
Med stor tak og lidt forsinkelse, kommer her vores ros og taknemmelighed til Fjernvarme Fyn.
I skal have stor ros smidt i nakken, for det var en virkelig skÞn proces at overgå fra gas til fjernvarme! I har fået det planlagt virkelig godt, og lykkes i Þvrigt at kunne komme hurtigere i gang end estimeret, til trods for massiv travlhed og overflod af opgaver. Og i Þvrigt meget effektive til at hurtigt og ordentligt at problemlÞse, da der opstod nogle vanskeligheder ift. at få fjernvarme i jorden og SAMTIDIGT at skulle passe på det fredede skovstykke, lÊngere oppe på vejen.
I har desuden vÊret SÃ
gode til at informere lÞbende nÃ¥r der var noget :-) - tak! Kan virkelig forestille mig det har vÊret et KÃMPE koordinations- og planlÊgningsarbejde.
Stor ros skal også lyde til det selskab/mandskab i har hyret ind til at lave arbejdet på Tornmarksvej - jeg fik indtrykket af, at det var en ekstra flok, som i havde hyret ind pga. travlhed ift. boomet af fjernvarme-installationer?
(LKN-byg?)
De var sÞrme effektive - isÊr taget i betragtning af, at de mange gange i lÞbet af en dag fik gjort plads til at alle vi beboere kunne komme igennem/hjem/forbi. De lagde en stor Êre i, at vi alle lÞbende blev forberedt og informeret i forhold til tidsrammen, og sÞrgede for, at vi vidste hvornår vi skulle have bilerne ud og holde andetsteds (så man ikke blev "spÊrret inde" på egen grund).
De sÞrgede ligeledes for at tjekke ind hos os alle sammen på vejen, da de en enkelt gang var nÞdt til at spÊrre af i begge ender af vejen, så man ikke kunne passere ud af vÊnget hverken den ene eller den anden vej - og her blev oven i kÞbet også her taget hensyn til at vente, til man kunne nå at få pakket ungerne i bilen og kÞre dem i skole; endda uden de gik i stå i mellemtiden, da de så tog sig af noget andet praktisk arbejde imens. Her gik det så også lynhurtigt med at spÊrre af, lave arbejdet, og lukke op for gennemgang på vejen igen, inden for 20-30 minutter. Dvs. der var allerede helt fri adgang, da jeg kom til bage efter at have kÞrt bÞrnene i skole.
Hele mandskabet var SÃ
ordentlige, informative, fleksible og effektive. Hvis jeg på mit arbejde havde vÊret forstyrret af folk på gangene i samme omfang, som de måtte pausere/omstille sig for beboerne på vejene, så havde min produktivitet vÊret markant nedsat. Det synes jeg på ingen måde, at de lod sig mÊrke af. De knoklede virkelig på :-)
Ligeledes var de meget ordentlige omkring arbejdet ind omkring huset og op til husmuren. De forberedte os godt, var gode til at fange os og spÞrge ind ift. de gerne bedst muligt ville hjÊlpe os med at vi kunne fÞre en normal hverdag. De var opmÊrksomme på, at det netop var en stor stressfaktor for familien, at der pludselig skulle anlÊgges voldgrav rundt om huset og tvÊrs igennem terrassen. :-)
Nu har vi ikke just den mest vellagte fliseterrasse heller (guderne må vide, hvad vedkommende må have tÊnkt, med tilfÊldigt placerede fliser, kantsten og underlige forhÞjninger). Det har betydet, at terrassen har vÊret skÊvt forhÞjet - hvilket lÞbende har udgjort en forhindring, da vi er venner med to kÞrestolsbrugere. Da de var fÊrdige med at indlÊgge fjernvarme, spurgte det hårdtarbejdende folk, om de skulle lÊgge fliserne/kant tilbage som de lå fÞr, eller om de skulle lÊgge dem så terrassen fladede ud i stedet. Det har vi vÊret (og er fortsat) DYBT taknemmelige for, da (som de selv sage) omfanget af deres arbejdeopgave var den samme. Men den hensynsfuldhed ved at spÞrge ind og hÞre, om vi Þnskede det anderledes, virkelig betyder meget for os.
Nu har vi langt bedre gang- og kÞrestolsforhold ift. at komme ind på vores terrasse OG en velfungerende fjernvarme oveni!
Det blev lidt en lang smÞre - jeg takker for tålmodigheden. Synes bare det er velfortjent at i får at vide hvor glade vi er for jeres store stykke arbejde!
Rigtig glÊdelig dag til jer!
MVH. J. H.
PS. Efter et års tid med fjernvarme må vi konstatere, at det altså bare fungerer virkelig godt - og herudover giver besparelse på forbrug/fjernvarme-regning :-)
TAK!!! :-)
Blev lovet 60 grader ind men dette
LÞber de fra få alt på skrift inden man bestiller

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
En helt igennem god oplevelse
Jannik Helberg fra fjernvarme fyn startede med st kontakte os fordi vi havde et hÞjt forbrug, og angav forskellige årsager hertil
EfterfÞlgende rådgav han på en helt igennem professionel måde hvor vi havde flere mails frem og tilbage med billeder
En virkelig god oplevelse
Tusind tak for god service og behandling

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
Bliver kontaktet af fjernvarmeFyn da de mener mit forbrug er for hÞjt. Det er korrekt og jeg får udbedret skaden. Virkelig god service.

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
Jeres app virker ikke!,,har vÊret ude af drift mindst en uge

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
Virkelig skuffet! Jeg bestiller fjernvarme til Ferritslev i marts måned (2022). De fortÊller mig at vi bliver nÞd til at vente til November måned for at vi kan få det installeret. Ringer indtil dem i dag og får afvide at vi fÞrst får det til Februar. Nu ville min forÊldre gerne finde en anden lÞsning end at betale et latterligt hÞjt belÞb til naturgas hver måned

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
Total skuffet over jeres app på en uge kan jeg måske komme på 1-2 gange og se forbrug
Det må i kunne gÞre bedre

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
Jeg syntes at det er trist at vi ikke kan se EL-priserne på jeres app. Og skal taste forbrug konto for at vi kan tilpasse vores forbrug.
Og derfor er nÞd til at bruge andre apps.
Og vigtigt Her. Så passer el forbruget ikke altid med den apps jeg daglig bruger. Som er strÞm priser.

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
Ringede med fejlmelding omkring middag og talte med en venlig medarbejder, vedkommende vidste hvad der kunne gÞres, og under 2 timer efter var vores problem lÞst. super hurtig og meget tilfredsstilende
mvh. Preben
Virkelig en god oplevelse. Super service fra Jannick, der guidede mig i telefonen via billeder jeg havde sendt ham af min varmeveksler - derigennem fandt vi ud af, hvorfor der havde vÊret et stort overforbrug af varmt vand igennem lÊngere tid i min hjem. Ingen tvivl om, at denne hjÊlp har sparet mig for en masse besvÊr og penge. Herfra mange taknemmelige tanker.

Fjernvarme Fyn A/S ããã®åç
Fik brev om overforbrug at varme da afkÞling var dårlig. Min vvs kunne ikke finde fejlen og efter en snak med fvf ville de sende en teknikker ud for at gennen gå vores system, han fandt fejlen på 10 min. En god service hele vejen igennem en sÊrlig tak til Jannik fra fvf.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã