Bestillte Paladin spell cards fordi det var utsolgt overalt i butikk rundt meg og pÃ¥ nettlager i de fleste virksomheter. Fant tilfeldigvis fjordspill gjennom en venn og er veldig glad jeg har fÃ¥tt tak... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÞkte etter et spill som jeg ikke fant pÃ¥ noen andre nettbutikker, og fant ut at Fjordspill hadde det pÃ¥ lager. FÞrste gangen jeg handler hos dem, det gikk smertefritt! Fikk raskt ordrebekreftelse og... ãã£ãšèŠã
Bestilte et spill herfra, og skrev i etterkant en melding, hvor jeg spurte om de trodde det ville komme fÞr SÞndagen. Bestilte pÃ¥ en LÞrdag helgen fÞr. De svarte lynraskt ja, og spillet lÃ¥ i post... ãã£ãšèŠã
Konkurransedyktig pris og forholdsvis rask levering, men spillet vi kjÞpte (Mastermind), var simpelt laget og av dårlig kvalitet.
Fjordspill er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på samlekort og brettspill. Vi startet utsalg januar 2023, og fortsetter utvidelsen av sortimentet for å gi kundene våre stÞrst mulig utvalg til best mulig pris.
ãã«ãŠã§ãŒ
Meget god pris på produktene og rask levering i lÞpet av 2 dager.
Utmerket! Pakken ble registrert hos Posten 5 minutter etter bestilling og kom fra Ãstlandet til Sogn i mindre enn 48 timer. Bestilling var pÃ¥ ettermiddag kl. 14. Perfekt rask levering.
Snabbt hanterande av order och inne i postens spårningssystem fyra(!) minuter efter att orderbekrÀftelsen kom på epost. Med lite tur hade paketet varit framme i fjÀllvÀrlden redan dagen efter.