Poki-Heaven drives av ekstremt dedikerte, flotte og Êrlige mennesker. Jeg kunne ikke anbefalt bÃ¥de nettbutikken og den fysiske butikken mer! Her er du som kunde 100% trygg, noe jeg kan si etter flere... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg mottok en pakke her om dagen fra dere. Den var pakket inn i bobleplast og i en tett boks slik at den ikke ble kasta rundt. Var ogsÃ¥ innom butikken pÃ¥ lillehammer for Ã¥ kjÞpe mer ting Ã¥ fikk no av... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er veldig fornÞyd kunde hos Pokiheaven og jeg anbefaler Ã¥ handle hos dem. Bestiller man pakke til hentested er det som Ã¥ fÃ¥ varene rett fra produksjon. Nydelig innpakket. Jeg kjÞper kanskje i ny o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God kundeservice - jeg bestilte en plastikkeske til Ã¥ ha rundt produktet som ekstra beskyttelse, men glemte Ã¥ spesifisere dette i kommentarfeltet. De tok kontakt med meg og ordnet slik at peoduktet b... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DrÞmmer du om Ã¥ utvide din samling med sjeldne og ettertraktede figurer? Hos Poki-heaven har vi det du leter etter. VÃ¥re produkter er nÞye utvalgt for Ã¥ sikre hÞy kvalitet og ekte varemerker, slik at du kan handle med trygghet og stolthet. Fra nostalgiske barndomshelter til de nyeste favorittene â vi har noe for enhver smak.
Vår butikk er et magisk sted hvor både voksne og barn kan finne sine favorittfigurer og samleobjekter. For voksne samlere tilbyr vi eksklusive figurer og memorabilia som vekker minner og skaper nye. For de yngre fansene har vi et bredt utvalg av leker og bamser som bringer deres favorittkarakterer til liv.
Utforsk vår brukervennlige nettbutikk, hvor du enkelt kan navigere gjennom kategorier og finne akkurat det du Þnsker deg. Våre detaljerte produktbeskrivelser og bilder hjelper deg å ta det beste valget. Og med rask levering og fÞrsteklasses kundeservice, gjÞr vi det enkelt og hyggelig å handle hos oss.
Storgata 94, 2614, Lillehammer, ãã«ãŠã§ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Poki-Heaven drives av ekstremt dedikerte, flotte og Êrlige mennesker. Jeg kunne ikke anbefalt både nettbutikken og den fysiske butikken mer! Her er du som kunde 100% trygg, noe jeg kan si etter flere års erfaring med dem

Poki-Heaven ããã®åç
Bestilt. Fikk mail om den skal bli pakket. Så gikk det noen dager til så var det ikke på lager og ble annullert.

Poki-Heaven ããã®åç
Rask levering, godt emballert rundt produktene sÃ¥ original emballasjen var hele og fine nÃ¥r de ankom ð
Super kundeservice og sykt rast levering selv for et pre order produkt!!
Ser ikke ut som de har behandlet bestillingen etter 2 uker.

Poki-Heaven ããã®åç
Veldig fornÞyd. Varene jeg bestilte var av god kvalitet og godt pakket. Bestilte sent fredag kveld, og pakken ble sendt i posten allerede på mandag.