God service, imÞtekommende personale og god kunnskap! GjÞr mye for å ha ett godt nÊrmiljÞ i form av aktiviteter og events.
Kult at Harstad har fått sånn butikk med nerd greier! snille ansatte og god service , men kunne Þnske det var mere utvalg av mearch av historie spill som red dead, the last of us, horizon OSV.
Til tross for at leveransen min hadde mangler, så velger jeg å gi 5 stjerner, da de var imÞtekommende og strakk seg langt for å kompensere for feilen.
Anbefaler denne siden virkelig! Her svarer de raskt på mail, er hyggelig og imÞtekommende:) Handlet for over 1000kr og fikk med forundringspakke.
- ã²ãŒã å°éåº
- ã³ã¬ã¯ã¿ãŒãº ã·ã§ãã
- ãããŒã·ã§ãã
- ãããã¥ã¢å°éåº
- ãã¬ãŒãã£ã³ã° ã«ãŒãå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Arctic Loot! Vi tilbyr nye og gamle brettspill du ikke finner andre steder, samt samlekort og figurer for ekte entusiaster! Brettspill, Pokémon kort og samlefigurer! Alt fra vanlige til veldig unike brettspill og figurer. Nordens svar på brettspill! Vi har også Lego, Funkopop og andre kule ting!
Fjordgata 1, 9405, Harstad, ãã«ãŠã§ãŒ
- Post@arcticloot.no
- arcticloot.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Helt super service
Flott butikk med koselig stemning ogâŠ
Flott butikk med koselig stemning og flott betjeningð fortsett sÃ¥nn ð
Herlig betjening og veldig hjelpsom
Herlig betjening og veldig hjelpsom. Om ikke ogsÃ¥ veldig hyggeligð
Anbefaler å ta turen hit.
Jeg bestilte et Pokemon-boosterpakke ogâŠ
Jeg bestilte et Pokemon-boosterpakke og et brettspill fra Arctic Loot. Leveransen var rask, prisene var ganske rimelige, og 5 % rabatt på min fÞrste bestilling gjorde kjÞpet litt billigere, men 5 % er ikke så merkbart. Totalt sett kan jeg anbefale det til de som liker TCG-kortspill og brettspill
Lokalt mÞtested for nerder og spillentusiaster!
Hadde en fantastisk opplevelse her med god kundeservice og lokale! Anbefales! :)
Bra at Harstad har fÃ¥tt en slik butikk ð
En flott butikkð
Super butikk veldig god service
Super butikk veldig god service
KjÞrer gode events og tett samarbeidâŠ
KjÞrer gode events og tett samarbeid med spillgruppen
God utvalg og spill miljÞð
ImÞtekommende og hjelpsomme ansatte
Bra scervis og kule varer
Bra spillbutikk
Begynt å bli bra med antall brettspill
Begynt Ã¥ bli bra med antall brettspill. Et stort pluss at det holdes brettspill kvelder der ð
5 stjerner!
Noe nytt i Harstad
Noe nytt i Harstad! Greit til oss son elsker brettspill!
Favorittbutikk
Veldig glad for at vi har denne butikken i Harstad - har gjort så vi har utvidet brettspill-sortimentet hjemme betydelig!
Fantastiske ansatte og nydelig butikk