Inte sÃ¥ bra som jag önskat. Lampglaset gick inte att riktigt fÃ¥ pÃ¥ plats eftersom det ena "lÃ¥set" inte passade in i den avsedda skÃ¥ran. Ringde för att fÃ¥ lampglaset utbytt. TyvÀrr semesterstÀngt i 4... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har köpt 2 st flÀktmotorer förut och dom har fungerat bra. Nu sitter den 3dje i grovköket monterad av en ventilationsfirma . Köper Àven filter frÃ¥n er ocksÃ¥ Àr sÃ¥ nöjd att det finns reservdelar till... ãã£ãšèŠã
Filtren kom snabbt och passformen var perfekt. Att det fortfarande går att köpa delar till gamla ftx från 80-talet Àr toppen.
Jag fick snabbt hjÀlp att hitta rÀtt modell av flÀkt nÀr jag efter min bestÀllning blev osÀker. Personen jag pratade med var vÀldigt kunnig och beskrev hur den modell av Minivent borde se ut. Pakete... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- é 管éšååº
- å®¶é»éšåæäŸæ¥è
- å·ææ¿ç©ºèª¿èšåæœå·¥è«è² æ¥è
- ææ°è£ çœ®è£œé æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kvalitativa Ventilationsfilter och Reservdelar! Endast originaldelar frÃ¥n brett sortiment Ãr ni i behov av reservdelar eller filter till ventilationsaggregat? Sedan starten 1993 har vÃ¥r affÀrsidé varit att ha ett brett sortiment av ventilationsfilter, flÀktmotorer och reservdelar till marknadens mest förekommande ventilationsaggregat. DÃ¥ vi endast erbjuder originalprodukter direkt frÃ¥n fabrikantens reservdelslager behöver ni inte oroa er för dÃ¥liga kopior som inte passar eller har fel specifikationer. Alla vÃ¥ra filter och reservdelar till ventilation Àr av högsta kvalitet.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Supersnabb leverans och enkel hemsidaâŠ
Supersnabb leverans och enkel hemsida för lÀtt navigering.

Snabbt och tillmötesgåendw mailsvar
Snabbt och tillmötesgående mailsvar nÀr jag råkade göra en dubbelbestÀlning.
Snabb leverans fram till ytterdörr.

snabb och smidig leverans
Bra hemsida som gör det lÀtt att hittaâŠ
Bra hemsida som gör det lÀtt att hitta det man söker.
Snabb leverans.
LÀtt att hitta rÀtt reservdel.
Det var lÀtt att hitta den reservdel jag behövde och bekvÀmt att kunna bestÀlla den på nÀtet. RÀtt del kom med tillhörande monteringsanvisning. Nu Àr den på plats och allt fungerar som det ska.
Felaktig fakturering och hantering av försÀndelse gjord av FlÀktbutiken
TillÀgg: Jag hade hoppats på att få skriva något positivt hÀr, men någon på företaget har hanterat mitt Àrende oprofessionellt och jag har epost som bevisar allt jag påstår hÀr.
Jag vÀntade lÀnge, men produkten kom inte och jag fick ingen epost om att den skickats, inte heller någon avisering.
Den 16/8 fick jag epost om att aviseringen inte kunde genomföras. Det visade sig senare att mobilnumret var fel. Om det var jag som skrev fel (har aldrig hÀnt tidigare och en 1:a kan inte bli 4 av misstag med fingrarna) eller om butiken registrerade fel nÀr de bestÀllde transporten Àr oklart.
I eposten den 16/8 stod det var jag kunde hÀmta vara Àn och vilken kod jag skulle uppge. Det fanns inget i eposten om det var bråttom eller nÀr varan hade skickats.
Den 19/8 (måndag) gick jag för att hÀmta ut varan. ButiksbitrÀdet tittade på numret i eposten och konstaterade att det inte kunde vara rÀtt kod. Han testade flera nummer som fanns i eposten, men inget stÀmde. Han kunde inte hitta paketet.
Jag kunde alltså inte hÀmta ut varan för att numret i eposten var fel.
Den 19/8 skickades varan tillbaka.
Jag får epost från företaget som vill att jag betalar frakten igen om jag vill ha varan. Jag har fortfarande då inte betalat fakturan jag hade fått via mejl eftersom jag inte hade fått varan.
Jag svarar att jag inte lÀngre vill ha varan. Butiken vill att jag betalar frakten ÀndÃ¥, men jag tycker att de har gjort fel. Ãven om jag hade skrivit fel mobilnr (tveksamt) sÃ¥ var det vÀrre att de inte meddelade att varan skickats och inte skrev korrekt nummer. Butiken pÃ¥stÃ¥r att koden inte fungerade för att varan redan hade skickats tillbaka, men det stÀmmer inte och jag var dÀr samma dag. Varför ska jag betala frakten nÀr jag inte hade möjlighet att hÀmta ut varan?
Nu kommer det vÀrsta: Jag får en rÀkning från ett inkassobolag på HELA beloppet. Alltså inte bara frakten. (Jag har aldrig fått någon rÀkning på frakten.)
Jag har kontaktat inkassobolaget som bekrÀftat att företaget inte får göra så hÀr. Dessutom har företaget bekrÀftat att varan skickats tillbaka. Inkassoföretaget kommer att kontakta företaget.
FlÀktbutiken, gör om och gör rÀtt, ok?!
Ursprunglig text: Jag blir ombedd att betygsÀtta butiken nÀr den Àr stÀngd för semester, vilket jag fick veta nÀr jag redan hade betalat. VÀntar fortfarande på min produkt...

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹