ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kacper zorganizowaÅ nam trip od A do Z. Najpierw zaproponowaÅ plan, który lekko zmodyfikowaliÅmy a potem go zrealizowaliÅmy z nim i jego zaprzyjaźnionymi Lankijczykami. Opieka, kontakt i ewentualna po... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sri Lanka bez tajemnic! PodróŌe w stylu flashpackerskim! PodróŌe szyte na miarÄ, gotowe plany podróŌy, nietypowe atrakcje, wycieczki zorganizowane, a to wszystko od opiekÄ lokalnych przewodników! Egzotyka poza utartym szlakiem
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SpÄdziliÅmy niesamowite chwile naâŠ
SpÄdziliÅmy niesamowite chwile na przepiÄknej Sri Lance, to, ÅŒe tak bardzo nas ona zachwyciÅa, z caÅÄ pewnoÅciÄ zawdziÄczamy perfekcyjnej organizacji ekipy z FlashPackers. Wszystkie transfery byÅy wzorowe, dobór atrakcji dokÅadnie odpowiadaÅ naszym preferencjom, caÅy czas mogliÅmy liczyÄ na opiekÄ kierowców, utrzymany takÅŒe byÅ kontakt z organizatorem, który wnikliwie sÅuchaÅ naszych relacji i czÄsto pytaÅ co jeszcze mógÅby poprawiÄ. Oprócz tygodnia zwiedzania wyspy, który zamówiliÅmy, mieliÅmy zapewnione transfery i pomoc nawet w kolejnym tygodniu, który juÅŒ organizowaliÅmy sobie sami. ZachwycajÄ ca byÅa organizacja kaÅŒdego przejazdu, kaÅŒdej zmiany Årodka lokomocji z busa na tuk tuka, zero czekania, zawsze Åwietni kierowcy i przewodnicy. KaÅŒdy rzeczowy ale takÅŒe uÅmiechniÄty i chÄtny do rozmowy.Noclegi na trasie doskonaÅe, gospodarze starajÄ cy siÄ aby wszystko byÅo jak najlepsze. Dodatkowym bonusem byÅa wycieczka do rezerwatu przyrody w trakcie pobytu na wybrzeÅŒu. JeÅli wybierasz siÄ na Sri LankÄ, chcesz poznaÄ jÄ bliÅŒej, zamiast spÄdzaÄ czas przy hotelowym basenie, zaufaj tym, którzy robiÄ to najlepiej. Nie bÄdzie wtedy miejsca na stres, gorÄ czkowe poszukiwania transportu, miejsc do odwiedzenia czy nawet smacznego jedzenia. Taka wspólna podróŌ to takÅŒe okazja do poznania tych wspaniaÅych ludzi, Lankijczyków, którzy nigdy nie zawodzÄ i majÄ serca na dÅoni. Podsumowaniem mogÄ byÄ sÅowa mojej znajomej, która wracajÄ c ze swoich wczasów napisaÅa ânajtrudniejszym momentem tego wyjazdu, byÅo to, jak samolot oderwaÅ swoje koÅa od tej wyspyâ, dodam, wyjÄ tkowo goÅcinnej wyspy. Serdecznie polecam ekipÄ z FlashPackers- Kacpra, Thameeza i Raiu, napisz, zapytaj, przekonaj siÄ jak mogÄ wyglÄ daÄ wakacje idealne.
Sri Lanka z Flashpackers w lipcu 2026
KorzystaliÅmy z usÅug Flashpackers w lipcu 2026. Wyjazd zostaÅ zaplanowany zgodnie z naszymi preferencjami i oczekiwaniami - 4 osoby dorosÅe po 50tce. Wszystko - hotele na objazdówce, transfery, atrakcje zostaÅo perfekcyjnie dobrane i byÅo ujÄte we wczeÅniej ustalonej cenie bez ÅŒadnych niespodzianek na miejscu. Znakomity kontakt w grupie na Whatsupie z Kacprem i lokalnymi przewodnikami. Na miejscu wszystkie nasze drobne proÅby byÅy rozwiÄ zywane natychmiast i z uÅmiechem. JeÅŒeli chciecie zwiedziÄ Sri LankÄ na wÅasnych zasadach komfortowym samochodem z odpowiedzialnym kierowcÄ , a nie siedzieÄ w 1 hotelu na wybrzeÅŒu to bardzo polecam skorzystanie z usÅug Flashpackers. Tej wyspy po prostu nie da siÄ zwiedzaÄ mieszkajÄ c w 1 czy 2 hotelach- drogi sÄ sÅabe i czasy dojazdu sÄ znaczne.
Sri Lanka
Powiem tyle ÅŒe nie byliÅmy nigdy na tak wspaniale zorganizowanym wyjeździe wakacyjnym. Wszystko byÅo zorganizowane perfekcyjnie. Opiekunowie którzy z nami jeździli ( za wyjÄ tkiem tego z Åapanki) byli niesamowici. KaÅŒdy dokÅadaÅ wszelkich staraÅ aby pobyt na Sri Lance pozostaÅ w naszej pamiÄci niezapomniany i wraÅŒenia z wycieczek pozostaÅy na zawsze. DziÄkujemy Flashpackers.pl , Thameez Nazeer i Suraga Raiu Thamel za wszystkie przygody które z wami przeÅŒyliÅmy. â€ïžâ€ïžâ€ïž
Jak wyjazd na Sri LankÄ to tylko zâŠ
Jak wyjazd na Sri LankÄ to tylko z Flashpackers.pl !!! Wszystko zorganizowane rewelacyjnie i dopiÄte na ostatni guzik. Plan podróŌy idealnie dopasowany przez Kacpra do naszych potrzeb, mnóstwo atrakcji, róŌnorodnoÅÄ, noclegi w rewelacyjnych lokalizacjach i przede wszystkim obsÅuga ze strony przewodników z flashpackers.pl - pierwsza klasa! ð€© Polecam wybraÄ pakiet z prywatnym samochodem i kierowcÄ - pozwala zaoszczÄdziÄ mnóstwo czasu i siÅ w trasie i skupiÄ siÄ na tym co najlepsze! Nic bym nie zmieniÅ - no moÅŒe z wyjÄ tkiem przedÅuÅŒenia pobytu na tej magicznej wyspie! ð±ð°
Do wycieczki nie doszÅo poniewaÅŒâŠ
Do wycieczki nie doszÅo poniewaÅŒ zostaÅam dosÅowinie olana.Ustalanie planu wycieczki trwaÅo miesiacami i do niczego nie doprowadziÅo Odpisywanie na moje wiadomosci trwaÅo wiecznoÅc.Na koniec nawet nie dostaÅam planu wyjazdu.Po prostu cisza.

Flashpackers.pl ããã®åç
Biuro Flashpackers.pl
Z caÅego serca polecsm biuro Flashpackers.pl super organizacja wycieczek plan dostosowany do naszych preferencji.Przewodnik Niroshan przecudowny czÅowiek zadbaÅ o nasz komfort i bezpieczeÅstwo zawsze punktualny uÅmiechniÄty. Polecam to biuro w 100 % napewno bÄdÄ korzystaÄ z ich usÅug.
Flashpackers helped us organize a trulyâŠ
Flashpackers helped us organize a truly local and off-the-beaten-path trip. One of the highlights was two days hiking in Riverstone mountains, with camping in a small village. Unfortunately, due to heavy rain, landslides, and common cold that some of us caught, we had to change our plans just a day before. Flashpackers stayed elastic and helped arrange everything, paying in full to the local community what they were promised, even though we changed our plans. This kind of support for the locals was very important to us and Flashpackers provided, which we are very happy with.
The stays they booked for us were all delightfully welcoming, with delicious food, and heart-warming service. Wouldn't change anything.
On top of that, our guide and driver, Ilham, helped us see and experience everything we wished for, while providing extremely enriching details about Sri Lankan way of living. Without him, we wouldn't see anywhere near as much as we did.
17 dni z Flashpackers
17 dni z Flashpackers, kto da wiÄcej ?;-) Wycieczka byÅa rewelacyjna, poniewaÅŒ skrojona w 100% pod nas i nasze zainteresowania, ponadto swietnie zorganizowana, czyli- najlepsze hotele, restauracje itp. - wcale nie piÄciogwiazdkowe, ale klimatyczne miejsca z sercem i dusza ! Polecam serdecznie, mama z 11 synem ;-).
8 dniowa wycieczka objazdowa zâŠ
8 dniowa wycieczka objazdowa z Flashpackers to byÅ strzaÅ w dziesiÄ tkÄ!!! Wiele miesiÄcy przed wyprawÄ zobaczyÅam rolki na Instagramie i z miejsca zakochaÅam siÄ w tym jak Kacper widziaÅ i chciaÅ pokazaÄ ten piÄkny kraj innym. Nasz plan podróŌy byÅ przemyÅlany i uszyty pod nas. Super ÅŒe mogliÅmy coÅ dodaÄ (rafting, zipline). KaÅŒdy Lankijczyk który pracowaÅ w Flashpackers jest fantastycznym czÅowiekiem. Byli punktualni, zawsze pomocni i widaÄ byÅo ÅŒe chcÄ nam jeszcze bardziej umiliÄ czas. CzuliÅmy siÄ zaopiekowani, bezpieczni. Hotele byÅy wedle naszych wczeÅniejszych ustaleÅ, pyszne Åniadania a baseny po caÅodziennym zwiedzaniu teÅŒ dawaÅy nam relaks. Polecamy w 100%
Bardzo polecamy! :)
WÅaÅnie wróciliÅmy z naszej podróŌy po Sri Lance i chcielibyÅmy podzieliÄ sie swoimi doÅwiadczeniami :) Przed wylotem szukaliÅmy osoby, która nie tylko pomoÅŒe nam sprawnie przemieszczaÄ siÄ po wyspie, ale równieÅŒ pokaÅŒe jej najpiÄkniejsze zakÄ
tki. Podczas przeglÄ
dania Instagrama trafiliÅmy na profil Flashpackers. NapisaliÅmy do Kacpra i juÅŒ po kilku chwilach mieliÅmy gotowy plan pierwszego tygodnia zwiedzania. Drugi tydzieÅ postanowiliÅmy spÄdziÄ bardziej na wÅasnÄ
rÄkÄ, na wybrzeÅŒu, jednak i tutaj Flashpackers wsparli nas w organizacji transferów miÄdzy miejscowoÅciami. CaÅoÅÄ zostaÅa idealnie dopasowana do naszych potrzeb. Kacper zaproponowaÅ nam nie tylko plan zwiedzania szyty na miarÄ, ale teÅŒ noclegi i podzieliÅ siÄ z nami wieloma cennymi wskazówkami. Dodatkowo, podczas naszej podróŌy na bieÅŒÄ
co upewniaÅ siÄ, ÅŒe wszystko jest w porzÄ
dku.
Pierwsze dni spÄdziliÅmy z Raju, który pokazaÅ nam Negombo, zabraÅ na rejs po lagunie i podzieliÅ siÄ wieloma ciekawostkami - przemiÅy i ciÄ
gle uÅmiechniÄty czÅowiek, który przez caÅy czas dbaÅ o nasze bezpieczeÅstwo.
NastÄpnie rozpoczÄliÅmy podróŌ z Ilhamem - naszym kierowcÄ
i Åwietnym towarzyszem wyprawy. Zawsze punktualny, serdeczny i uwaÅŒny, dbaÅ o nasz komfort na kaÅŒdym kroku! :)
PodsumowujÄ
c: dziÄki Flashpackers zobaczyliÅmy mnóstwo zachwycajÄ
cych miejsc na Sri Lance i to w idealnych momentach dnia. ChÅopaki doskonale wiedzÄ
, gdzie byÄ i o której godzinie, ÅŒeby z kaÅŒdego miejsca wyciÄ
gnÄ
Ä maksimum wraÅŒeÅ. Zwiedzanie z Raju i Ilhamem byÅo czystÄ
przyjemnoÅciÄ
. KaÅŒdemu, kto chce jak najlepiej poznaÄ Sri LankÄ, szczerze polecamy pomoc Kacpra i Flashpackers! :)
Wycieczka dopasowana do potrzeb.
JesteÅmy bardzo zadowoleni z planu wycieczki zaproponowanego przez Kacpra. ZobaczyliÅmy to na czym nam zaleÅŒaÅo plus rzeczy o których wczeÅniej nie wiedzieliÅmy. MieliÅmy super kierowcÄ (Ilham), który super nam wszystko tÅumaczyÅ, opowiadaÅ, byÅ elastyczny i otwarty na nasze potrzeby. Wycieczka przebiegÅa bezproblemowo, wszystko byÅo dopiÄte na ostatni guzik. DziÄkujemy i polecamy :)
Najlepsze biuro! Polecam!
Super organizacja!!! NaprawdÄ na tak dobrze zorganizowanej i przemyÅlanej wycieczce nie byÅem nigdy. Pan Kacper responsywny jakby byÅ online 24/h. Lokalizacje, które poleciÅ super. CzÄÅÄ atrakcji zwiedzaliÅmy, które sÄ
wypisane w "must watch" ale czÄÅÄ takich o których wiedzÄ
tylko "lokalsi". Przewodników, których mieliÅmy moÅŒna opisaÄ jako fenomenalni. Bez problemu siÄ komunikujÄ
po ang, sÄ
pomocni, ÅŒyczliwi i czÄsto pokazywali coÅ ponad program a do tego codziennie czÄstowali owocami i kokosem. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam najlepszych przewodników - Ahameda i Raju.
PS
Wycieczka wyszÅa taniej niÅŒ w duÅŒym biurze turystycznym a zwiedziÅem duÅŒo wiÄcej.
Kacper z Flashpackers.pl zorganizowaÅâŠ
Kacper z Flashpackers.pl zorganizowaÅ nam wspaniaÅÄ wycieczkÄ z noclegiem w urokliwym miejscu w górach nieopodal Elli oraz trip po zachodnio-poÅudniowym wybrzeÅŒu. O nic nie musieliÅmy siÄ martwiÄ. WybraÅ dla nas super lokalnego przewodnika - Upula. Upul zadbaÅ o nasz komfort i bezpieczeÅstwo, jest bardzo dobrym kierowcÄ , uÅmiechniÄtym i troskliwym czÅowiekiem. ZajmowaÅ siÄ nami jak nasz najlepszy przyjaciel, a dodatkowo bardzo nam pomagaÅ przy dzieciach-a podróŌowanie z 4 letnimi bliźniakami nie jest Åatwe ð Polecamy ekipÄ Flashpackers.pl z caÅego serca!
We had a great over 2 weeks journey atâŠ
We had a great over 2 weeks journey at the Sri Lanka. Everything was organized by flashpackers. You don't have to worry about anything - just enjoy!
To jak Kacper zorganizowaÅ nasz wyjazdâŠ
To jak Kacper zorganizowaÅ nasz wyjazd na Sri Lanke to hit! Najpierw przeprowadziÅ wywiad na temat naszych upodobaÅ i miejsc, które chcemy zobaczyÄ na Sri Lance a później dopasowaÅ plan wycieczki, który w 100% oddaÅ to co chcemy zobaczyÄ! Trip byÅ bardzo dobrze zorganizowany, od odbioru z lotniska po transfer na lotnisko. Kacper bardzo dobrze zna wyspÄ, doradza w wyborze atrakcji i nakierowuje na te najlepsze. Ma fajnych i zaufanych lokalnych przewodników, którzy pomogÄ eksplorowaÄ wyspÄ w najlepszym jej wydaniu! Dodatkowo cena za tak kompleksowÄ usÅugÄ jest jak najbardziej przystÄpna! Co tu wiÄcej pisaÄ, jeÅli chcesz zobaczyÄ wyspÄ ale nie chcesz zmarnowaÄ dziesiÄ tek godzin na research wybierz Flashpackers!
CaÅa wycieczka na Sri LankÄ dopiÄta naâŠ
CaÅa wycieczka na Sri LankÄ dopiÄta na ostatni guzik. Zero stresu i peÅen relaks. Åwietni przewodnicy i znajomoÅci. Polecam
Exploring Sri Lanka!
We had a 15-days adventure in Sri Lanka with Flashpackers! It was not sightseeing, it was EXPLORING! We reached spots that are outside normal touristic paths, we discovered local cuisine during the cooking class and experienced wild nature. Whole trip was perfectly organized and very diverse. About our guide- Chamara- we came as strangers, but left as friends! He is a very special person and perfect companion!
Polecam bardzo Flashpackers
Polecam bardzo Flashpackers . Organizacja wspaniaÅa !! Wycieczka 4 dniowa zorganizowana perfekcyjnie , dostosowana do naszych potrzeb. ByliÅmy grupÄ
20 osobowÄ
, wspaniaÅe noclegi wszystko w przystÄpnej cenie.
JeÅli chcesz poznaÄ prawdziwÄ
Sri LankÄ odezwij siÄ do Kacpra .
Sri Lanka
Kilka dni temu wróciÅyÅmy z Sri Lanki i jesteÅmy zachwycone wyjazdem! Wycieczka byÅa inna niÅŒ wszystkie, ciekawa, odkrywcza i aktywna, ale nie mÄczÄ ca. Kacper z ekipÄ dopiÄli wszystko na ostatni guzik, dziÄki czemu mogÅyÅmy spokojnie zwiedzaÄ i odpoczywaÄ. DziÄkujemy bardzo. Polecamy serdecznie ð€
Our experience with Casper as our guide
Our experience with Casper as our guide has been fantastic! It was clear that he has a lot of experience and knowledge that improved our trip massively. Highly recommended!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã