Flashpackers.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kacper zorganizował nam trip od A do Z. Najpierw zaproponował plan, który lekko zmodyfikowaliśmy a potem go zrealizowaliśmy z nim i jego zaprzyjaźnionymi Lankijczykami. Opieka, kontakt i ewentualna po... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Sri Lanka bez tajemnic! PodróŌe w stylu flashpackerskim! PodróŌe szyte na miarę, gotowe plany podróŌy, nietypowe atrakcje, wycieczki zorganizowane, a to wszystko od opieką lokalnych przewodników! Egzotyka poza utartym szlakiem

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Spędziliśmy niesamowite chwile na

Spędziliśmy niesamowite chwile na przepięknej Sri Lance, to, ÅŒe tak bardzo nas ona zachwyciła, z całą pewnością zawdzięczamy perfekcyjnej organizacji ekipy z FlashPackers. Wszystkie transfery były wzorowe, dobór atrakcji dokładnie odpowiadał naszym preferencjom, cały czas mogliśmy liczyć na opiekę kierowców, utrzymany takÅŒe był kontakt z organizatorem, który wnikliwie słuchał naszych relacji i często pytał co jeszcze mógłby poprawić. Oprócz tygodnia zwiedzania wyspy, który zamówiliśmy, mieliśmy zapewnione transfery i pomoc nawet w kolejnym tygodniu, który juÅŒ organizowaliśmy sobie sami. Zachwycająca była organizacja kaÅŒdego przejazdu, kaÅŒdej zmiany środka lokomocji z busa na tuk tuka, zero czekania, zawsze świetni kierowcy i przewodnicy. KaÅŒdy rzeczowy ale takÅŒe uśmiechnięty i chętny do rozmowy.Noclegi na trasie doskonałe, gospodarze starający się aby wszystko było jak najlepsze. Dodatkowym bonusem była wycieczka do rezerwatu przyrody w trakcie pobytu na wybrzeÅŒu. Jeśli wybierasz się na Sri Lankę, chcesz poznać ją bliÅŒej, zamiast spędzać czas przy hotelowym basenie, zaufaj tym, którzy robią to najlepiej. Nie będzie wtedy miejsca na stres, gorączkowe poszukiwania transportu, miejsc do odwiedzenia czy nawet smacznego jedzenia. Taka wspólna podróŌ to takÅŒe okazja do poznania tych wspaniałych ludzi, Lankijczyków, którzy nigdy nie zawodzą i mają serca na dłoni. Podsumowaniem mogą być słowa mojej znajomej, która wracając ze swoich wczasów napisała „najtrudniejszym momentem tego wyjazdu, było to, jak samolot oderwał swoje koła od tej wyspy”, dodam, wyjątkowo gościnnej wyspy. Serdecznie polecam ekipę z FlashPackers- Kacpra, Thameeza i Raiu, napisz, zapytaj, przekonaj się jak mogą wyglądać wakacje idealne.

Sri Lanka z Flashpackers w lipcu 2026

Korzystaliśmy z usług Flashpackers w lipcu 2026. Wyjazd został zaplanowany zgodnie z naszymi preferencjami i oczekiwaniami - 4 osoby dorosłe po 50tce. Wszystko - hotele na objazdówce, transfery, atrakcje zostało perfekcyjnie dobrane i było ujęte we wcześniej ustalonej cenie bez ÅŒadnych niespodzianek na miejscu. Znakomity kontakt w grupie na Whatsupie z Kacprem i lokalnymi przewodnikami. Na miejscu wszystkie nasze drobne prośby były rozwiązywane natychmiast i z uśmiechem. JeÅŒeli chciecie zwiedzić Sri Lankę na własnych zasadach komfortowym samochodem z odpowiedzialnym kierowcą, a nie siedzieć w 1 hotelu na wybrzeÅŒu to bardzo polecam skorzystanie z usług Flashpackers. Tej wyspy po prostu nie da się zwiedzać mieszkając w 1 czy 2 hotelach- drogi są słabe i czasy dojazdu są znaczne.

Sri Lanka

Powiem tyle ÅŒe nie byliśmy nigdy na tak wspaniale zorganizowanym wyjeździe wakacyjnym. Wszystko było zorganizowane perfekcyjnie. Opiekunowie którzy z nami jeździli ( za wyjątkiem tego z łapanki) byli niesamowici. KaÅŒdy dokładał wszelkich starań aby pobyt na Sri Lance pozostał w naszej pamięci niezapomniany i wraÅŒenia z wycieczek pozostały na zawsze. Dziękujemy Flashpackers.pl , Thameez Nazeer i Suraga Raiu Thamel za wszystkie przygody które z wami przeÅŒyliśmy. ❀❀❀

Jak wyjazd na Sri Lankę to tylko z

Jak wyjazd na Sri Lankę to tylko z Flashpackers.pl !!! Wszystko zorganizowane rewelacyjnie i dopięte na ostatni guzik. Plan podróŌy idealnie dopasowany przez Kacpra do naszych potrzeb, mnóstwo atrakcji, róŌnorodność, noclegi w rewelacyjnych lokalizacjach i przede wszystkim obsługa ze strony przewodników z flashpackers.pl - pierwsza klasa! 🀩 Polecam wybrać pakiet z prywatnym samochodem i kierowcą - pozwala zaoszczędzić mnóstwo czasu i sił w trasie i skupić się na tym co najlepsze! Nic bym nie zmienił - no moÅŒe z wyjątkiem przedłuÅŒenia pobytu na tej magicznej wyspie! 🇱🇰

2025幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Do wycieczki nie doszło poniewaŌ

Do wycieczki nie doszło poniewaÅŒ zostałam dosłowinie olana.Ustalanie planu wycieczki trwało miesiacami i do niczego nie doprowadziło Odpisywanie na moje wiadomosci trwało wiecznośc.Na koniec nawet nie dostałam planu wyjazdu.Po prostu cisza.

2026幎2月8日
Flashpackers.pl ロゎ

Flashpackers.pl からの回答

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, ÅŒe ma Pani takie odczucia.
Chcielibyśmy jednak doprecyzować, ÅŒe sytuacja ta nie dotyczy zrealizowanej usługi ani zawartej umowy. W toku rozmów poinformowała nas Pani, ÅŒe główną część wyjazdu organizuje z innym podmiotem, a kontakt z nami miał dotyczyć jedynie wybranych pojedynczych dni. Ostatecznie nie doszło między nami ani do zawarcia umowy, ani do płatności, ani do finalnego ustalenia zakresu współpracy.
Po zmianie planów dalszy kontakt nie został skutecznie dopięty. Wiadomości WhatsApp nie zostały przez nas wychwycone na czas, za co przepraszamy. Nie otrzymaliśmy natomiast dodatkowego kontaktu telefonicznego ani mailowego, które w pilnych sprawach są najszybszą formą komunikacji.
ZaleÅŒy nam, aby opinie oddawały pełny kontekst sprawy, dlatego w razie chęci wyjaśnienia sytuacji zapraszamy do bezpośredniego kontaktu.

Biuro Flashpackers.pl

Z całego serca polecsm biuro Flashpackers.pl super organizacja wycieczek plan dostosowany do naszych preferencji.Przewodnik Niroshan przecudowny człowiek zadbał o nasz komfort i bezpieczeństwo zawsze punktualny uśmiechnięty. Polecam to biuro w 100 % napewno będę korzystać z ich usług.

2026幎1月6日
5぀星のうち5の評䟡

Flashpackers helped us organize a truly

Flashpackers helped us organize a truly local and off-the-beaten-path trip. One of the highlights was two days hiking in Riverstone mountains, with camping in a small village. Unfortunately, due to heavy rain, landslides, and common cold that some of us caught, we had to change our plans just a day before. Flashpackers stayed elastic and helped arrange everything, paying in full to the local community what they were promised, even though we changed our plans. This kind of support for the locals was very important to us and Flashpackers provided, which we are very happy with.

The stays they booked for us were all delightfully welcoming, with delicious food, and heart-warming service. Wouldn't change anything.

On top of that, our guide and driver, Ilham, helped us see and experience everything we wished for, while providing extremely enriching details about Sri Lankan way of living. Without him, we wouldn't see anywhere near as much as we did.

2026幎1月12日

17 dni z Flashpackers

17 dni z Flashpackers, kto da więcej ?;-) Wycieczka była rewelacyjna, poniewaÅŒ skrojona w 100% pod nas i nasze zainteresowania, ponadto swietnie zorganizowana, czyli- najlepsze hotele, restauracje itp. - wcale nie pięciogwiazdkowe, ale klimatyczne miejsca z sercem i dusza ! Polecam serdecznie, mama z 11 synem ;-).

2025幎10月8日

8 dniowa wycieczka objazdowa z

8 dniowa wycieczka objazdowa z Flashpackers to był strzał w dziesiątkę!!! Wiele miesięcy przed wyprawą zobaczyłam rolki na Instagramie i z miejsca zakochałam się w tym jak Kacper widział i chciał pokazać ten piękny kraj innym. Nasz plan podróŌy był przemyślany i uszyty pod nas. Super ÅŒe mogliśmy coś dodać (rafting, zipline). KaÅŒdy Lankijczyk który pracował w Flashpackers jest fantastycznym człowiekiem. Byli punktualni, zawsze pomocni i widać było ÅŒe chcą nam jeszcze bardziej umilić czas. Czuliśmy się zaopiekowani, bezpieczni. Hotele były wedle naszych wcześniejszych ustaleń, pyszne śniadania a baseny po całodziennym zwiedzaniu teÅŒ dawały nam relaks. Polecamy w 100%

2025幎11月11日

Bardzo polecamy! :)

Właśnie wróciliśmy z naszej podróŌy po Sri Lance i chcielibyśmy podzielić sie swoimi doświadczeniami :) Przed wylotem szukaliśmy osoby, która nie tylko pomoÅŒe nam sprawnie przemieszczać się po wyspie, ale równieÅŒ pokaÅŒe jej najpiękniejsze zakątki. Podczas przeglądania Instagrama trafiliśmy na profil Flashpackers. Napisaliśmy do Kacpra i juÅŒ po kilku chwilach mieliśmy gotowy plan pierwszego tygodnia zwiedzania. Drugi tydzień postanowiliśmy spędzić bardziej na własną rękę, na wybrzeÅŒu, jednak i tutaj Flashpackers wsparli nas w organizacji transferów między miejscowościami. Całość została idealnie dopasowana do naszych potrzeb. Kacper zaproponował nam nie tylko plan zwiedzania szyty na miarę, ale teÅŒ noclegi i podzielił się z nami wieloma cennymi wskazówkami. Dodatkowo, podczas naszej podróŌy na bieŌąco upewniał się, ÅŒe wszystko jest w porządku.

Pierwsze dni spędziliśmy z Raju, który pokazał nam Negombo, zabrał na rejs po lagunie i podzielił się wieloma ciekawostkami - przemiły i ciągle uśmiechnięty człowiek, który przez cały czas dbał o nasze bezpieczeństwo.
Następnie rozpoczęliśmy podróŌ z Ilhamem - naszym kierowcą i świetnym towarzyszem wyprawy. Zawsze punktualny, serdeczny i uwaÅŒny, dbał o nasz komfort na kaÅŒdym kroku! :)
Podsumowując: dzięki Flashpackers zobaczyliśmy mnóstwo zachwycających miejsc na Sri Lance i to w idealnych momentach dnia. Chłopaki doskonale wiedzą, gdzie być i o której godzinie, ÅŒeby z kaÅŒdego miejsca wyciągnąć maksimum wraÅŒeń. Zwiedzanie z Raju i Ilhamem było czystą przyjemnością. KaÅŒdemu, kto chce jak najlepiej poznać Sri Lankę, szczerze polecamy pomoc Kacpra i Flashpackers! :)

2025幎11月1日
5぀星のうち5の評䟡

Wycieczka dopasowana do potrzeb.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z planu wycieczki zaproponowanego przez Kacpra. Zobaczyliśmy to na czym nam zaleÅŒało plus rzeczy o których wcześniej nie wiedzieliśmy. Mieliśmy super kierowcę (Ilham), który super nam wszystko tłumaczył, opowiadał, był elastyczny i otwarty na nasze potrzeby. Wycieczka przebiegła bezproblemowo, wszystko było dopięte na ostatni guzik. Dziękujemy i polecamy :)

2025幎11月16日

Najlepsze biuro! Polecam!

Super organizacja!!! Naprawdę na tak dobrze zorganizowanej i przemyślanej wycieczce nie byłem nigdy. Pan Kacper responsywny jakby był online 24/h. Lokalizacje, które polecił super. Część atrakcji zwiedzaliśmy, które są wypisane w "must watch" ale część takich o których wiedzą tylko "lokalsi". Przewodników, których mieliśmy moÅŒna opisać jako fenomenalni. Bez problemu się komunikują po ang, są pomocni, ÅŒyczliwi i często pokazywali coś ponad program a do tego codziennie częstowali owocami i kokosem. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam najlepszych przewodników - Ahameda i Raju.

PS
Wycieczka wyszła taniej niÅŒ w duÅŒym biurze turystycznym a zwiedziłem duÅŒo więcej.

2025幎10月30日

Kacper z Flashpackers.pl zorganizował

Kacper z Flashpackers.pl zorganizował nam wspaniałą wycieczkę z noclegiem w urokliwym miejscu w górach nieopodal Elli oraz trip po zachodnio-południowym wybrzeÅŒu. O nic nie musieliśmy się martwić. Wybrał dla nas super lokalnego przewodnika - Upula. Upul zadbał o nasz komfort i bezpieczeństwo, jest bardzo dobrym kierowcą, uśmiechniętym i troskliwym człowiekiem. Zajmował się nami jak nasz najlepszy przyjaciel, a dodatkowo bardzo nam pomagał przy dzieciach-a podróŌowanie z 4 letnimi bliźniakami nie jest łatwe 😉 Polecamy ekipę Flashpackers.pl z całego serca!

2025幎7月9日
5぀星のうち5の評䟡

To jak Kacper zorganizował nasz wyjazd

To jak Kacper zorganizował nasz wyjazd na Sri Lanke to hit! Najpierw przeprowadził wywiad na temat naszych upodobań i miejsc, które chcemy zobaczyć na Sri Lance a później dopasował plan wycieczki, który w 100% oddał to co chcemy zobaczyć! Trip był bardzo dobrze zorganizowany, od odbioru z lotniska po transfer na lotnisko. Kacper bardzo dobrze zna wyspę, doradza w wyborze atrakcji i nakierowuje na te najlepsze. Ma fajnych i zaufanych lokalnych przewodników, którzy pomogą eksplorować wyspę w najlepszym jej wydaniu! Dodatkowo cena za tak kompleksową usługę jest jak najbardziej przystępna! Co tu więcej pisać, jeśli chcesz zobaczyć wyspę ale nie chcesz zmarnować dziesiątek godzin na research wybierz Flashpackers!

2025幎2月13日

Exploring Sri Lanka!

We had a 15-days adventure in Sri Lanka with Flashpackers! It was not sightseeing, it was EXPLORING! We reached spots that are outside normal touristic paths, we discovered local cuisine during the cooking class and experienced wild nature. Whole trip was perfectly organized and very diverse. About our guide- Chamara- we came as strangers, but left as friends! He is a very special person and perfect companion!

2025幎1月20日

Polecam bardzo Flashpackers

Polecam bardzo Flashpackers . Organizacja wspaniała !! Wycieczka 4 dniowa zorganizowana perfekcyjnie , dostosowana do naszych potrzeb. Byliśmy grupą 20 osobową , wspaniałe noclegi wszystko w przystępnej cenie.
Jeśli chcesz poznać prawdziwą Sri Lankę odezwij się do Kacpra .

2025幎1月22日

Sri Lanka

Kilka dni temu wróciłyśmy z Sri Lanki i jesteśmy zachwycone wyjazdem! Wycieczka była inna niÅŒ wszystkie, ciekawa, odkrywcza i aktywna, ale nie męcząca. Kacper z ekipą dopięli wszystko na ostatni guzik, dzięki czemu mogłyśmy spokojnie zwiedzać i odpoczywać. Dziękujemy bardzo. Polecamy serdecznie 🀗

2025幎2月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス