Flashpackers.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Korzystaliśmy z usług Flashpackers w lipcu 2026. Wyjazd został zaplanowany zgodnie z naszymi preferencjami i oczekiwaniami - 4 osoby dorosłe po 50tce. Wszystko - hotele na objazdówce, transfery, atrak... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jesteśmy bardzo zadowoleni z planu wycieczki zaproponowanego przez Kacpra. Zobaczyliśmy to na czym nam zaleÅŒało plus rzeczy o których wcześniej nie wiedzieliśmy. Mieliśmy super kierowcę (Ilham), który... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kacper zorganizował nam trip od A do Z. Najpierw zaproponował plan, który lekko zmodyfikowaliśmy a potem go zrealizowaliśmy z nim i jego zaprzyjaźnionymi Lankijczykami. Opieka, kontakt i ewentualna po... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

17 dni z Flashpackers, kto da więcej ?;-) Wycieczka była rewelacyjna, poniewaÅŒ skrojona w 100% pod nas i nasze zainteresowania, ponadto swietnie zorganizowana, czyli- najlepsze hotele, restauracje it... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Sri Lanka bez tajemnic! PodróŌe w stylu flashpackerskim! PodróŌe szyte na miarę, gotowe plany podróŌy, nietypowe atrakcje, wycieczki zorganizowane, a to wszystko od opieką lokalnych przewodników! Egzotyka poza utartym szlakiem

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Kochani podróŌnicy

Kochani podróŌnicy! Z całego serca polecam wam flashpackers. Miałam przyjemność skorzystać z wycieczki po najciekawszych miejscach Ella. Brak słów ÅŒeby opisać to przeÅŒycie. Zrozumiecie jak sami skorzystacie z ekipy :). Organizacja na bardzo wysokim poziome. Mam nadzieję, ÅŒe jeszcze kiedyś będę miała okazje wspólnie z Nimi odkrywać piękno Sri Lanki

2024幎1月18日

Sri Lanka 2024 - polecanko

Plan wycieczki został dostosowany pod nasze potrzeby i spełnił nasze oczekiwania. Wszystko uczciwie, nie było ÅŒadnych ukrytych kosztów + przejrzysty plan zwiedzania. Mieliśmy okazję podróŌować z mega fajnym i zaangaÅŒowanym kierowcą o imieniu Rosha. Podczas podróŌy pokazywał nam dodatkowe rzeczy po drodze. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Z czystym sumieniem polecamy Kacpra, który był z nami w stałym kontakcie i moÅŒna było liczyć na wszelkie wskazówki i wsparcie podczas podróŌy!! Czuliśmy się zaopiekowani :)

2024幎3月5日
5぀星のうち5の評䟡

Flashpackers provided myself and my

Flashpackers provided myself and my partner great advice and assisted with booking us a driver to Kandy from Negombo. When we arrived at our hotel the driver was waiting for us in a super clean, air con car and looked after us along the journey.

Flashpackers are also working with the best boat tour guide in Negombo - Raju Safari. Raju was excellent, really knowledgeable and ensured we thoroughly enjoyed our boat trip around Negombo! I would highly recommend him!

Thank you for all your help!

2024幎3月9日
5぀星のうち5の評䟡

Miejsce tworzą ludzie i tak było i w

Miejsce tworzą ludzie i tak było i w tym przypadku. Nasza 8 osobowa ekipa w tym 4 małych dzieci czuliśmy się zaopiekowani. Fantastyczna komunikacja. Dostaliśmy propozycję planu podróŌy, którą zmodyfikowaliśmy pod nasze potrzeby. Polecam eksploracje SriLanki z Flashpacers.pl

2024幎2月11日

Flashpackers.pl からの回答

Moniko! Cieszymy się, ÅŒe spędziliście z naszą pomocą wspaniały czas na tej wspaniałej wyspie! Mamy nadzieję, ÅŒe wrócicie i następnym razem pomoÅŒemy wyeksploatować pozostałą, równie wspaniała, część wyspy! Ayubowan! 🙏

Super !!!!!

Wszystko poszło zgodnie z planem , ustalonym jeszcze w Polsce . Było super. Dziękujemy Kacper❀ Wysłuchałeś nas , dopasowałeś plan wycieczki 3dniowej , abyśmy mogli jak najwięcej zobaczyć. No i bardzo waÅŒne, ÅŒe ciągle byłeś z nami w kontakcie. Raz jeszcze ...dziękujemy!!!

2024幎2月16日

Flashpackers.pl からの回答

To ja dziękuję - byliście wspaniałymi, świadomie podróŌującymi i doceniającymi starania naszej lankijskiej rodziny (bo to więcej niÅŒ team!). Wszyscy bardzo Was polubili i wypowiadali się o Waszym stylu bycia bardzo pozytywnie. Å»yczcie mi więcej tak otwartych klientów jak Wy! Ayubowan 🙏

Sri lanka- objazd

Polecam organizację wyjazdu z Flashpackers. Pod kaÅŒdym względem- uczciwości, planu wycieczki, poleconego kierowcy. Pełen profesjonalizm. Dziękuję!

2024幎1月16日

Flashpackers.pl からの回答

Aleksandro, my równieÅŒ dziękujemy. Chcemy by podróŌowanie z naszą pomocą było podróŌą dla obu stron - zarówno turystów jak i lokalnej ludności! Cieszymy się, ÅŒe skorzystaliście z zadowoleniem z naszych usług! Ayubowan 🙏

Kacper pomógł nam zorganizować podróŌ po Sri Lance dla 10 os grupy

Kacper pomógł nam zorganizować 2,5 tygodniową podróŌ po Sri Lance dla dwóch rodzin łącznie 10 os ( 4 dorosłych + 6 dzieci, w tym 2latek). Dzięki jego wskazówkom daliśmy radę zwiedzić wszystkie topowe atrakcje w swoim tempie. Polecił nam autokar z kierowcą dostępnym 24/h i to był game changer! Dzięki temu daliśmy radę zrealizować nasz plan podróŌy. Kierowca pomagał nam przy wielu negocjacjach i doradzał na bieŌąco, tłumaczył. Zachęcamy bardzo do takiego rozwiązania. Bardzo dziękujemy za wsparcie, ta podróŌ była dla nas wszystkich jedną z najlepszych podróŌy ever!

2024幎2月1日

Flashpackers.pl からの回答

Słyszeć takie komentarze to miód na nasze uszy! Staramy się dobierać do współpracy i polecać tylko sprawdzone przez nas osobiście osoby, które są z tych, co stoją na straÅŒy i pomagają unikać nieprzyjemnych sytuacji, zamiast w nie wciągać. Cieszymy się, ÅŒe kierowca spełnił oczekiwania. Takie było jego zadanie, a w stosunku do Was równieÅŒ wyraÅŒał się w bardzo ciepły sposób - zarówno w trakcie jak i po całej podróŌy! Wróćcie do nas, a tym razem postaramy się, ÅŒeby podróŌ nie była jedną z najlepszych, a właśnie tą top1! ♥ Ayubowan 🙏

Gorąco polecam

Gorąco polecam! PodróŌowaliśmy duŌą grupą z dziećmi. Nasz plan podróŌy zaplanowany był perfekcyjnie i dopasowany do naszej grupy. Mieliśmy info o wszystkich atrakcjach i uzyskaliśmy pomoc w ich realizacji. Kacper ma duÅŒo lokalnych kontaktów. Pomógł mi odzyskać sporą ilość pieniędzy od oszusta, który policzył sobie 10 razy więcej od standardowej ceny za organizację tripu. Przez całą podróŌ mieliśmy kontakt i mogliśmy liczyć na wsparcie. Mieliśmy ogarnięty komfortowy transport na całą podróŌ w rewelacyjnej cenie. Ponadto co jest istotne z Flashpackers ma się pełne info o aktualnych cenach transportu i atrakcji bez narzutów dla turystów. Dzięki temu moÅŒna dobrze zaplanować budÅŒet całego wyjazdu.

2024幎2月1日

Flashpackers.pl からの回答

Nasza idea to praca z uczciwymi Lankijczykami, którzy w trakcie podróŌy są jak cień, ÅŒeby czuwać nad tym, czy nikt nie próbuje wykorzystać niewiedzy na temat wartości konkretnych usług i atrakcji. Dzięki takim przewodnikom ludzie chcą tutaj wracać - a największym dla nas sukcesem są planowane powroty zaraz po ukończeniu wyjazdu! Tylko tak moÅŒemy pomóc wstać Sri Lance z kolan po kryzysie. I wiem, ÅŒe dzięki ludziom jak Wy, dołoÅŒymy do tego małą cegiełkę! Ayubowan! 🙏

5぀星のうち5の評䟡

Chcieliśmy zorganizować sobie podróŌ ale

Chcieliśmy zorganizować sobie podróŌ po Sri Lance "na własną rękę" ale natrafiliśmy na Kacpra z Flashpackers, który zbadał nasze potrzeby i zaproponował skrojony pod nas plan wycieczki. przyjechaliśmy na Sri Lanke w grupie 8 osobowej i kaÅŒdy był zadowolony.
Polecamy!

2024幎2月24日

Flashpackers.pl からの回答

Basiu, cieszymy się, ÅŒe podróŌ spełniła oczekiwania. Będzie nam niezmiernie miło pomóc Wam następnym razem - bo sporo wspaniałych miejsc czeka tutaj jeszcze na Was do eksploracji! Ayubowan 🙏

PodróŌ szyta na miarę

Po pierwsze poczuliśmy się wysłuchani, następnie udało nam się odwiedzić wszystkie te miejsca, które chcieliśmy w dodatku w czasie, który nam pasował. Nikt nie próbował nas naciągnąć. Czuliśmy się zaopiekowani, skorzystaliśmy z doświadczeń oraz z wielu polecajek. Nie do podrobienia, mocno polecam!!!

2024幎1月19日

Flashpackers.pl からの回答

Badanie potrzeb, indywidualny plan, profesjonalna realizacja - staramy się, ÅŒeby schemat zawsze był ten sam. Wbrew pozorom kaÅŒdy ma inne preferencje i korzystanie z gotowych planów nie zawsze jest trafnym rozwiązaniem! Cieszymy się Waszym szczęściem ♥ Ayubowan! 🙏

Pelna profeska

Pelna profeska. Kontakt 24 na dobę. Polecam z całego serducha!!!

2024幎2月19日

Flashpackers.pl からの回答

Staramy się być dostępni jak to tylko moÅŒliwe - nie zawsze jesteśmy na Sri Lance i czasem róŌnica w czasie utrudnia komunikację, ale zawsze pozostaje kontakt z Lankijskim Tour Operatorem, który jest dostępny, gdy my śpimy, a Wy juÅŒ działacie! Dziękujemy za opinię! Ayubowan 🙏

*****

Cudowny wyjazd na Sri Lanke ❀ dziękuję Kacper ❀ to co robisz jest piękne❀ wspomnienia na długo pozostaną... ❀
100% polecam 😁 pełen profesjonalizm 👍💪
Pomoc, opieka przez 24h 🙏🙏
Organizacja wyjazdu na najwyÅŒszym poziomie 👏
Prawdziwy profesjonalista w organizacji wyjazdów po Sri Lance 😍💪
Wiedz ogromna 💪💪💪
Dziękuje 🙏🙏🙏

2024幎2月26日
5぀星のうち5の評䟡

Flashpackers to dobry plan bez nacisku

Flashpackers zorganizował nam najlepszego kierowcę na Sri Lance. Dodatkowo otrzymaliśmy pełen harmonogram naszej wyprawy z listą odwiedzanych miejsc oraz noclegów. Przez całą podróŌ mieliśmy kontakt przez stworzone wcześniej grupy na WhatsApp, do których miał dostęp nasz kierowca oraz opiekun zarówno po stronie Sri Lanki oraz po stronie polskiej. Polecam wszystkim, którzy chcą zaoszczędzić swój czas i nie chcą korzystać z utartych schematów biur podróŌy. Tutaj bez nacisku plan jest dopasowany do klienta :) Polecam

2024幎2月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス