Flowropes レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mooi touw, kreeg nog mailtje tussendoor door dat het touw iets later kwam (2 dagen maar) ivm levering touw door vakantie en handige qr code voor oefeningen.

5つ星のうち3の評価

Service was ok, jammer van de dubbele verpakking en onnodige stickers (extra afval) Een qr met link naar instructies was interessanter geweest. Het product is goed, al stel ik me vragen bij de afwer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb nog niet veel geoefend (nu nog even tijdgebrek en prioriteit elders) , maar de levering was super snel en the rope ziet er goed uit en ligt lekker in de hand. Daardoor al blijft het wel in mijn... もっと見る

企業情報

1. スポーツ記念品専門店

当該企業による記述

Rope Flow verovert Nederland! Het is een laagdrempelige workout waarmee mobiliteit, balans, coördinatie, core kracht en flexibiliteit worden verbeterd. Daarnaast verbindt het hoofd en lichaam, verlaagt het stress en angst en houdt het spieren en gewrichten soepel. Flowropes maakt hier speciale touwen voor en geeft workshops.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2件

レビューを書く

Supersnelle verzending

Supersnelle verzending, prettig contact. Heb 2 verschillende flow ropes gekocht. Een reflow en de flow 12. Flow 12 is een fijn, soepel touw. Gekocht voor mijn man met de wetenschap dat ik m zelf ook kan gebruiken ;) De reflow is touw dat een 2e leven heeft gekregen. De mijne is wat stugger, maar dat zal per reflow verschillen. Je kan altijd contact opnemen met Flowropes voor advies en informatie. Zelf vind ik het leuk dat beide touwen een andere flow hebben :)

2022年8月10日

Flowropes からの回答

Goed om te horen Janske. Dankjewel en veel plezier ermee!

5つ星のうち4の評価

Goed en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd. Ziet er mooi uit. En nu is het oefenen begonnen! Nog lastiger dan ik dacht maar leuk om te doen. De instructiefilmpjes zijn helder, het wordt goed uitgelegd. Als ik al een klein minpuntje heb: de verstaanbaarheid zou iets beter kunnen.

2022年8月9日

Flowropes からの回答

Fijn dat je er plezier in hebt! Aan nieuwe filmpjes wordt gewerkt.

Flowrope

Heel leuke roodzilveren rope, die zorgzaam verpakt was. Al veel plezier mee gehad!

2022年8月2日

Flowropes からの回答

Fijn om te horen Anja. Dankjewel.

5つ星のうち5の評価

Goede service, fijn touw!

Mijn touw zou met iets vertraging worden geleverd. Hierover een duidelijke en eerlijke mail gekregen. Uiteindelijk kwam hij een dag vroeger dan verwacht, heel fijn. Prima touw, degelijk afgewerkt. Flowt heerlijk, goed voor mij als beginner. Ook fijn de QR-code waarmee je direct naar de beginnersfilmpjes kan!

2022年7月23日

Flowropes からの回答

Bedankt Luc voor deze fijne review. Veel plezier ermee. Practice makes perfect.

Kwaliteit

Kwaliteit, snelle levering

2022年6月28日

Flowropes からの回答

Thanks Johan. Dat hoor ik graag. Veel plezier met je touw.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering. Heel leuk om ermee aan de slag te gaan!

2022年6月4日

Flowropes からの回答

Wat goed Linda. Veel plezier met je Flowrope!

Prima product

Prima product. Raakte meteen in the flow. De basis bewegingen geprobeerd en tot mijn verrassing ging dat best redelijk vlot.

2022年6月3日

Flowropes からの回答

Dank voor je review en goed om te horen dat je meteen in de flow kwam.

5つ星のうち5の評価

Heel veel plezier van jullie flow rope

Heel veel plezier van jullie flow rope, een hele ontspannende oefening.
Haalt de stress letterlijk uit je lijf en nog goed voor je spiereen gewrichten ook !
Top product :)

2022年5月13日

Flowropes からの回答

Wat goed. Fijn dat je geniet van ons flowrope en de bewegingen. Rope with the Flow:)

Product is goed

Product is goed, info en verzending ook prima. Prijs is oke in vergelijking, maar voelt toch als veel geld voor een touw. Extra service zou nog een starterguide oid zijn zodat je meteen met je touw aan de slag kan.

2022年5月6日

Flowropes からの回答

Ha Sven, blij dat je het product, de informatie en de verzending goed vind. Dat is voor mij goed om te horen. Op de site staan filmpjes met de basis bewegingen maar ik zal zorgen voor een betere startup. Dank voor de tip. Wat betreft de prijs kan ik niet veel voor je doen. Het onderzoek naar het beste touw en het maken van het touw en runnen van een webshop kosten nu eenmaal geld. Ik heb de prijs daarbij zo eerlijk mogelijk gemaakt. Hopelijk heb je verder wel veel plezier van de training.

Jasper

5つ星のうち4の評価

Ik ben heel enthousiast over mijn…

Ik ben heel enthousiast over mijn nieuwe flowropes. Ik ben verrast over de stevigheid en uitstraling. Ze zijn soepel maar ook stevig.

Het enige wat ik nog miste, is een kort instructiefilmpje om de eerste beginselen uit te leggen.

2022年5月2日

Flowropes からの回答

Ha Annemarie, fijn dat je blij bent met je Flowrope. Op onze site staan onderaan de pagina korte instructie filmpjes voor de basis bewegingen. Heb je daar wat aan? Ondertussen zijn we bezig met meer en betere filmpjes, maar hopelijk kan je in ieder geval even verder.

Jasper

Service en product ok

Een qr met link naar instructies was interessanter geweest.
Het product is goed, al stel ik me vragen bij de afwerking. Er zit Velcro aan het touw met ruwe kant naar binnen waardoor je het niet kan opschuiven.

2022年4月27日

Flowropes からの回答

Ha Sara, bedankt voor je feedback. De tip voor een QR code ga ik zeker uitzoeken. De velcro binder zit op deze vast omdat hij anders altijd naar beneden glijdt bij gebruik. Ik hoop dat je veel plezier hebt van het touw. Jasper

5つ星のうち5の評価

Blij dat ik dit ontdekt heb!

Blij dat ik dit ontdekt heb. Leuk om fit te blijven op een niet superinspannende manier. Ik vind de reflow perfect en neem het touw vaak mee om zomaar ergens te kunnen doen. Een zakje eromheen, of iets zou trouwens handig zijn, tip!

2022年4月19日
自発的なレビュー

Flowropes からの回答

Beste M.M. Wat goed dat je de ReFlow overal mee naar toe neemt! Om het handig mee te nemen hebben we onze unieke klittenband binder aan het touw toegevoegd.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。