www.fluffyslime.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

䌁業情報

1. おもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Vi laver Danmarks bedste slim, vi forbedrer stadig vores produkter, og vi vil gerne have feedback fra vores kunder til at kunne nå frem til den bedste service og de endnu bedre produkter

ほが満足

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt

2025幎6月3日

www.fluffyslime.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er super glade for, at du synes det var nemt og overskueligt – prÊcis sÃ¥dan vi gerne vil have det 💖
HÃ¥ber du elsker din slime!

KÞb ikke herfra!

Jeg bestilte Slim d. 6. Maj. Pengene er trukket men jeg har ikke fået mine varer endnu.

Jeg har kontaktet FluffySlime via deres mail og får ingen respons. De trak pengene samme dag og der stod levering ville vÊre 2-6 hverdage.

KØB ALDRIG HERFRA.

2025幎5月6日

www.fluffyslime.dk からの回答

Tusind tak for din besked – og fÞrst og fremmest undskyld for den uheldige oplevelse.

Vi er virkelig kede af, at din ordre blev forsinket, og at du ikke fik hurtigt svar på din henvendelse. Det er slet ikke den service, vi Þnsker at give vores kunder.

Dine penge er naturligvis blevet refunderet som aftalt, og vi håber, at du alligevel blev glad for din ordre, selvom den kom et par dage senere end forventet.

Vi fik tilfÞjet lidt ekstra gaver i din ordre.

Super god service

Super god service! Selvom der var en forglemmelse i den oprindelige pakke, blev den manglende vare leveret dagen efter sammen med en kompensation. Hurtige til at svare på mails.

2024幎12月29日

www.fluffyslime.dk からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse!
Vi er glade for, at vi fik rettet op pÃ¥ fejlen hurtigt, vi gÞr hvad vi kan sÃ¥ hurtigt vi kan – og endnu mere glade for, at du er tilfreds med servicen 💌
Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive!

Team Fluffy Slime

Amazing just how i expected!😃 Tho you

Amazing just how i expected!😃 Tho you het a smaller portion compared to do the photos but really good.☺

2024幎7月19日

Dear Jennie
Thank you so much for your feedback! We’re thrilled to hear that the slime met your expectations and that you’re happy with it. 😃 We appreciate your note about the portion size and will take it into account as we continue to improve.

Mega godt

Det er pakket mega fint ind og slimende er mega gode, vil helt sikkert kÞbe derfra igen :)

2024幎6月2日

www.fluffyslime.dk からの回答

Hej Amalie,Mange tak for din vidunderlige anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du kunne lide slimet. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊Vi er altid her, hvis du har brug for noget eller vil prÞve flere af vores slime. Tak igen for din stÞtte

God slime til fair pris

Hjemmesiden har ikke sÊrlig specifikke informationer om de individuelle produkter, men hvis man på forhånd ved noget om forskellige slimetyper og ved hvad man Þnsker sig, så er det her en god webshop som sÊlger slimes i hÞj kvalitet til en fair pris. Det er ligesom de andre slimeshops, bare i Danmark, hvilket er dejligt da forsendelsen derfor er billig. Der fÞlger endda en activatorspray med hvilket de andre shops plejer at have som tilkÞb, så det er jeg meget glad for.

2024幎4月21日

www.fluffyslime.dk からの回答

Tak for de venlige ord. Vi er super glade for, at du kan lide vores side, og at du har taget dig tid til at skrive om os. Vi har nu tilfÞjet beskrivelser til vores slim. Det tog os lidt tid at finde ud af, hvordan vi bedst kunne beskrive vores slim med ord. Vi har også sendt en rabat kode til dit nÊste kÞb på -20%

Rigtig god kvalitet

Utrolig en forskel der er fra den her slim, til det jeg fik da jeg var knÊgt. Den her er 100 gange bedre. BÞrnene idag er godt nok forkÊlet

2023幎7月6日

www.fluffyslime.dk からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!
Vi elsker, at vores slime kan overgå barndommens minder – det er da den bedste ros, vi kan få! 😄
Og ja
 bÞrnene i dag har det ret godt, nÃ¥r det kommer til slime 😜

Vildt dejlig at se

Vildt dejlig at se, min datter leger med det slim, er flot lavet og billigt.

2023幎6月11日

www.fluffyslime.dk からの回答

Vi er glade for at du kan lide vores slim.