Super god service
Super god service, ikke en finger at sÊtte på det. Meget fleksibel aftale der passede til behovet.
Udlejning af profesionelle maskiner til mindre erhverv og private.
MÞlleparken 3, 8900, Randers C , ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God service og fin maskine.
Kommer nok til at leje noget igen en dagð
Jeg lejer altid her, god service og hÞj fleksibilitet!
Samlet er det altid billigere end de stÞrre udlejningsvirksomheder.
Har lejet flere gange hos dem. Altid super service både ved bestilling og levering/afhentning af maskinerne. Ekstra plus er de konkurrence dygtige priser.
Super Maskine!
Jeg lejede et Fliserense AnlÊg, og det har aldrig vÊret nemmere for os, at gÞre ejendommen forårsklar.
Med det fuldt autonome setup, kunne vi komme rundt på alle terasser og tage, uden at skulle trÊkke hverken strÞm eller vand. En kÊmpe fornÞjelse. Udstyret var tip top i orden, og der fuldte gode vejledninger med. Jeg kan klart anbefale Holmens, og vi lejer det samme AnlÊg nÊste gang!
Jeg oplever altid god vejledning og kundeservice når jeg lejer materiel hos Holmens Maskiner. Og de har et bredt udvalg af maskiner til rimelige priser.
Jeg er yderst tilfreds og fortsÊtter med at bruge dem når jeg har behov.
I am very happy for the company.
Very nice service ð and people ð .Very good price. It is delivered 7 days a week.
From me, one * extra. I will be back in the future for more rent.
God oplevelse! Alt lige fra bestilling, lånte udstyr og afhentning gik fuldstÊndig problemfrit
Fantastik service fra Thomas og hans far. De havde en brugt motorbÞr til salg, og jeg spurgte om jeg kunne sende en fragtmand for at bringe den til SjÊlland. Den klarer jeg sagde Thomas, og stod derefter for alt hvad der skulle gÞres for at bringe den til min privat adresse. Derudover lavede de også stort service på bÞren inden de sendte den over, hvilke var en ekstra ydelse som vi ikke havde aftalt. Og til sidst havde de sÞrget for at fortÊlle fragtmand hvordan han lige skulle vise mig hvordan den skulle starte og virke inden han overdrog den til mig. Helt utroligt positiv oplevelse.
den bedste service, lejer helt sikkert igen :)
Har lejet en minigraver. Fik den mandag morgen og afhentning sÞndag aften. Super god service, venlig betjening. Virkelig god maskine. Alle pengene vÊrd! Kan klare Alle opgaver. Kan varmt en anbefaledes. Vil helt sikkert bruge dem igen.
God service og vejledning.
Fair priser.
Kan klart anbefales.