Flügger farveレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Solid kvalitet på malingen. Undervurdert merkevarer. Har tidligere erfaring med malingen som har sittet på innvendig mur i over 15 år. Lett å bruke nettbutikken. Det eneste som er litt tungvint er hvi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Flügger Seljeveien, Fredrikstad Jeg kom med en 0,7 cm x 0,7 cm stor malingbit fra trappen min. Litt for lys for fargekartet, så vedk. blandet det på skjønn. Traff 100%. En utdannet malermester. Imp... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ringte butikken og fikk veldig god veiledning om hvilket produkt jeg burde bruke. (Det var maling på betonggulv, som skulle være diffusjonsåpen.) Jeg fikk også tips om fargekart og bestilling på k... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Av ukjent grunn er Fluggers side stengt for meg. Jeg ringte istedenfor for å få hjelp til type og jeg er handikappet og må ha levering. Jeg ble avvist og fikk beskjed jeg må stille i butikk for å få h... もっと見る

企業情報

1. 画家
  2. 床材の再仕上げサービス
  3. 修理サービス

当該企業による記述

Flügger har utviklet, produsert og distribuert moderne maling og tilbehør for både privat og profesjonell bruk i over 100 år. Dette har gitt oss enorm innsikt i hva moderne bygg krever for å forbli relevant. Hos Flügger har vi et bredt sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og maleverktøy i malermesterkvalitet. Nesten alle produktene våre er sertifisert med miljømerker som EU Ecolabel og Svanemerket, og derfor er det viktig for oss å si at vi bryr oss om miljøet. Flügger er også kjent for sine kvalifiserte spesialister – våre dyktige medarbeidere kan hjelpe med råd og veiledning om å velge de beste produktene til ditt kommende bygge- eller maleprosjekt. Vi forhandler kvalitetsprodukter til profesjonelle og private via 600 Flügger Farve-butikker i Norden, Polen og Kina. I Norge alene har vi 50 butikker.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 35

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Heilt topp kvalitet med Flugger sine…

Heilt topp kvalitet med Flugger sine produkter gjør jobben effektivt og fort.
Vi bruker kun Flugger produkter siden 2016 og vil brukes fortsatt. Vi aldri har noen problemer med kundeservice/ butikk ansatte eller selv om produktene.
Alt er heilt topp.
Anbefales Flugger på den sterkeste.

2025年12月6日

Hei Emil,

Tusen takk for den flotte og varme tilbakemeldingen! Det betyr mye å høre at du har vært så fornøyd med både produktene våre og servicen siden 2016. Vi setter stor pris på tilliten din og anbefalingen – og gleder oss til å hjelpe deg også fremover og velkommen tilbake😊

5つ星のうち3の評価

Farge på nett matcher ikke helt med…

Farge på nett matcher ikke helt med fargene i virkeligheten. Anbefales på det sterkeste å ta prøve først.

2025年1月12日

Hei Dragana,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er helt riktig at farger kan variere mellom skjerm og virkelighet, og derfor anbefaler vi alltid å teste en prøve først. Vi minner også om at vi har fargegaranti på våre innendørs malinger dersom fargen ikke blir som forventet. Takk for at du deler erfaringen din.

5つ星のうち5の評価

Har bestilt fra Flügger flere ganger og…

Har bestilt fra Flügger flere ganger og er veldig fornøyd med produktene. Kundeservicen er også 10/10 dersom det skulle være noe

2025年11月20日

Hei Mona,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det betyr mye å høre at du er fornøyd både med produktene og kundeservicen vår. Vi setter stor pris på tilliten din 😊

Ersin - Customer Support

Jeg er veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd, jeg mottok forsendelsen veldig raskt. Sandpapiret er av høyeste kvalitet.

2025年11月6日

Hei,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så flott å høre at du er fornøyd, og at både levering og kvaliteten stod til forventningene.

Super god maling

Super god maling, fantastisk service og rask levering. Jeg gir gjerne 10 stjerner men det er kun 5

2025年10月20日

Hei Peer,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både maling, service og levering – 10 stjerner setter vi stor pris på ⭐️.

Ersin - Customer Support

Alt var tipptopp👌

Helt topp informasjon om varen jeg etterspurte, så jeg sendte inn bestilling, og det kom kjapt👌

2025年9月15日

Hei Elisabeth😊,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så flott å høre at både informasjonen og leveringen stod til forventningene dine😊. Velkommen tilbake!

Rask enkel levering.

2025年9月23日

Hei Jan-Erik,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at leveringen gikk raskt og problemfritt

5つ星のうち5の評価

Kjempegod maling og rask levering

Kjempegod maling og rask levering. Rimeligere enn Jotun og har ofte rabatterte priser. Fargeutvalget er også helt utmerket.

2025年9月30日

Hei Ida.

Tusen takk for din tilbakemelding!
Så godt å høre at du er fornøyd med både malingen, priser og fargeutvalget.

Velkommen tilbake igjen! 😊

Produktet svarte til forventningene

Produktet svarte til forventningene. Rask levering.

2025年9月12日

Hei Harriet!

Tusen takk for tilbakemelding.
Så bra å høre at både produkt og leveringen svarte til forventningene dine😊.

Stor tillid til Flygger

Skulle bruge materialer til mit sommerhus. Opsøgte Flygger i Hjørring da jeg har god erfaring m min Flygger i Espergærde. En fornøjelse at møde en medarbejder som ud over venlig attitude havde god faglig viden. Kunne hjælpe med mine spørgsmål men også selv komme med brugbare input.

2025年9月17日
5つ星のうち5の評価

Beste kvalitet på maling og alt…

Beste kvalitet på maling og alt tilbehør. Kommer alltid til å bruke kun Flugger framover. Nydelige farger

2025年8月28日

Flügger farve からの回答

Hei Magdalena, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både maling, tilbehør og fargeutvalget vårt. Vi setter stor pris på at du velger oss, og ser frem til å hjelpe deg med fremtidige prosjekter.

5つ星のうち5の評価

Topp service og topp produkter!

Topp service og topp produkter!

2025年8月11日

Hei,

Så koselig å høre! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og gleder oss til å hjelpe deg igjen.

Ersin
Customer Support

5つ星のうち5の評価

Veldig fornøyd med leveringstid og…

Veldig fornøyd med leveringstid og produkt.

2025年8月8日

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så flott å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og produktet. Velkommen tilbake!

Ersin
Customer Support

Glimrende produkter og service

Glimrende produkter og service. Synes alle produktene jeg har hatt fra Flügger er bra. Bra oppfølging fra nettbutikken!

2025年7月18日

Hei Øyvind,

Takk for en hyggelig tilbakemelding.
Vi setter stor pris på din tillit og er glade for at du er fornøyd med både produkter og oppfølging.

Ersin, Customer Supporter

Veldig hjelpsomme og konstruktive

Veldig hjelpsomme og konstruktive. Også veldig konkurransedyktige priswer på høy kvalitetsprodukter.

2025年7月7日

Hei Øystein,

Tusen takk for en positiv tilbakemelding. Vi setter stor pris på dine kommentarer om vår service og produktkvalitet, og vi er også glade for at du opplever våre priser som konkurransedyktige.
Velkommen tilbake igjen!

Ersin, Customer Supporter

5つ星のうち5の評価

Super service i butikken her i Ski

Super service i butikken her i Ski. Har hatt samme opplevelse tidligere også

2025年7月4日

Hei Bjørn😊.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så fliott å høre at du har hatt gode opplevelser hos avdelingen vår i Ski. Velkommen tilbake igjen!

Ersin, Customer support

5つ星のうち5の評価

Har hatt malerfirma i Oslo i mange år

Har hatt malerfirma i Oslo i mange år.
Har brukt Flugger sine produkter i mange år og har vært og er veldig fornøyd 👍😊

2025年6月21日

Hei,
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du har valgt Flügger gjennom mange år, og det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med produktene våre. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet! 😊🎨

5つ星のうち3の評価

Malingen veldig fin

Malingen veldig fin , men ventet på hjemlevering , men posten hadde ikke varen i bilen for den var levert til butikk måtte hente i butikk, skuffende.

2025年6月6日

Hei Linda!
Takk for anmeldelsen – så hyggelig at du likte malingen!
Samtidig er det leit å høre at hjemleveringen ikke gikk som den skulle, og at du måtte hente varen i butikk. Det forstår vi godt er skuffende, og vi beklager dette.

Vi tar det videre med fraktselskapet slik at det ikke skjer igjen. Tusen takk for at du sa ifra!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。