Flügger farveレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Solid kvalitet på malingen. Undervurdert merkevarer. Har tidligere erfaring med malingen som har sittet på innvendig mur i over 15 år. Lett å bruke nettbutikken. Det eneste som er litt tungvint er hvi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Flügger Seljeveien, Fredrikstad Jeg kom med en 0,7 cm x 0,7 cm stor malingbit fra trappen min. Litt for lys for fargekartet, så vedk. blandet det på skjønn. Traff 100%. En utdannet malermester. Imp... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg ringte butikken og fikk veldig god veiledning om hvilket produkt jeg burde bruke. (Det var maling på betonggulv, som skulle være diffusjonsåpen.) Jeg fikk også tips om fargekart og bestilling på k... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Av ukjent grunn er Fluggers side stengt for meg. Jeg ringte istedenfor for å få hjelp til type og jeg er handikappet og må ha levering. Jeg ble avvist og fikk beskjed jeg må stille i butikk for å få h... もっと見る

企業情報

1. 画家
  2. 床材の再仕上げサービス
  3. 修理サービス

当該企業による記述

Flügger har utviklet, produsert og distribuert moderne maling og tilbehør for både privat og profesjonell bruk i over 100 år. Dette har gitt oss enorm innsikt i hva moderne bygg krever for å forbli relevant. Hos Flügger har vi et bredt sortiment innenfor dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og maleverktøy i malermesterkvalitet. Nesten alle produktene våre er sertifisert med miljømerker som EU Ecolabel og Svanemerket, og derfor er det viktig for oss å si at vi bryr oss om miljøet. Flügger er også kjent for sine kvalifiserte spesialister – våre dyktige medarbeidere kan hjelpe med råd og veiledning om å velge de beste produktene til ditt kommende bygge- eller maleprosjekt. Vi forhandler kvalitetsprodukter til profesjonelle og private via 600 Flügger Farve-butikker i Norden, Polen og Kina. I Norge alene har vi 50 butikker.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 35

レビューを書く

Rask levering

Rask levering, god emballasje. Hvert spann var godt innpakket i ekstra emballasje. Anbefales

2025年6月11日

Flügger farve からの回答

Hei, og Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringen og emballasjen – vi pakker med omtanke nettopp for at alt skal komme trygt frem. Det betyr mye for oss at du vil anbefale oss videre. Velkommen tilbake!

Ersin, Customer Support

5つ星のうち5の評価

Praktisk med klikk og hent

Har bestilt maling og utstyr med klikk og hent flere ganger nå. Det fungerer veldig bra og jeg er fornøyd!

2025年4月22日

Hei Marte.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er gledelig å høre at du synes at vår klikk & hent fungerer bra for deg- og at du er fornøyd. Velkommen tilbake😊.

5つ星のうち5の評価

Fikk bestilt vare med leveringstid som…

Fikk bestilt vare med leveringstid som forventet

2025年5月2日

Hei!

Takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at leveringstiden stemte med forventningene. Velkommen tilbake!

5つ星のうち5の評価

Det jeg handlet var som forventet

Det jeg handlet var som forventet. Rask levering. Er ikke så veldig mye å si om produktet. Jeg kjøpte en fuktmåler, og den er som forventet. Fungerer helt perfekt.

2025年4月22日

Hei Bjørn Erik!
Tusen takk for din tilbakemelding!
Vi er glade for at du er fornøyd med både produkt og levering.

5つ星のうち5の評価

God service og flott maling

Enkelt å bestille. Fargen samsvarer helt med fargekart og malingen er drøy med god dekkevne. Rask levering. Kommer absolutt til å handle fra dem neste gang jeg skal male.

2025年4月21日

Hei Vibeke,
Tusen takk for din tilbakemelding!
Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både bestillingen, kvaliteten og leveringen.
Vi gleder oss til å hjelpe deg igjen neste gang du skal male!

Enkelt og greit

Jeg fikk en grei pris på olje til sementgulv og det ble levert innen rimelig tid. Fikk også rabattkupong for neste bestilling og en gratis rørepinne.

2025年4月9日

Hei Berit,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med servicen du mottak.

Vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Customer Supporter, Flügger Norway AS

Kunde service

Kunde service
Helt elendig
Uforskammet/ frekk
Nedlatende
Ingen ønske om å hjelpe til med ordre
Rett å slett en ubehagelig opplevelse
Handlet masse der
Etter behandling fra kundeservice
Blir det i all fremtid fra lokale hyggelige / serviceinnstilte med kunnskap, der kunden er i fokus

2025年4月7日

Hei Elisabeth,

Først og fremst vil vi si unnskyld.

Vi er oppriktig lei oss for at du har hatt en så negativ opplevelse hos oss. Det du beskriver, er ikke i tråd med våre verdier eller slik vi ønsker å møte våre kunder.

Dette tar vi svært alvorlig og vil gå gjennom hendelsen internt for å sikre at våre rutiner og retningslinjer etterleves – og forbedres der det trengs. Dette gjelder både måten vi møter kundene våre på og hvordan vi løser henvendelser.

Nettbutikken har også nå vært i dialog med deg, og vi er derfor glad for å ha funnet en løsning på saken, og at den nå er avsluttet.

Takk for at du har vært tålmodig med oss og vi håper vi kan gi deg en bedre opplevelse i fremtiden.

Customer Supporter, Flügger Norway AS

Fine og rimelige fargevifter

I første omgang bestilte jeg to fargevifter, som var på tilbud. Veldig fine fargevifter og rask levering! Jeg har lokal flüggerbutikk innen kort avstand og kommer til å gå der når jeg skal ha maling.

2025年2月25日

Flügger farve からの回答

Tusen takk for din tilbakemelding! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med fargeviftene og leveringen. Vi forstår at det er praktisk med en lokal butikk, og håper du får en god opplevelse der også. Velkommen tilbake dersom du trenger noe mer! 😊

Utmerket maling

Veldig bra maling - lite lukt, god konsistens å jobbe med, og tørker kjempefort. Veldig veldig fornøyd med resultatet. Og får alltid god service ❤️

2025年3月6日

Flügger farve からの回答

Hei Ida, og tusen takk for tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med malingen og servicen vår. Det betyr mye for oss at produktet innfrir forventningene dine. Takk for at du valgte oss, og håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden😊

Kjapp leveranse

Kjapp leveranse, god kvalitet

2025年2月24日

Hei Dag-Tore😊

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med både leveransen og kvaliteten. Velkommen tilbake!

Veldig bra maling

Veldig bra maling - utrolig lite lukt, bra konsistens å jobbe med (den drypper ikke like mye som annen maling jeg har brukt), og tørker kjempefort. Veldig veldig fornøyd med resultatet.

2025年1月21日

Hei Camilla!
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss. Vi er glade for at du er fornøyd med malingen og resultatet.

Veldig bra kundebehandling.

Veldig bra kundebehandling.

2024年12月18日

Hei Marek,

Tusen takk for de fine ordene! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med kundebehandlingen vår. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din – det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen.

Skulle du ha flere spørsmål eller behov for hjelp, er du alltid velkommen til å ta kontakt!

5つ星のうち5の評価

Flott butikk med dyktige og hjelpsomme…

Flott butikk med dyktige og hjelpsomme personaler. Anbefales!

2024年11月28日

Flügger farve からの回答

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både butikken og servicen fra våre ansatte. Velkommen tilbake – vi gleder oss til å hjelpe deg igjen!

Med hilsen

5つ星のうち5の評価

Mange farger å velge mellom

Mange farger å velge mellom, fargen samsvarte med bildet på nettsiden, rask levering

2024年10月15日

Flügger farve からの回答

Takk for tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du var fornøyd med både fargevalgene og at fargen samsvarte med bildet på nettsiden. Vi er også glade for at du opplevde rask levering.

Customer Support manager

5つ星のうち5の評価

Genialt med 0,5 teste malings bokser.

Maling raskt levert på døren. en stor fordel å kunne kjøpe veldig rimelige 0,5 l test bokser som gjorde at jeg fikk teste flere farger og deretter bestille den rette. Hadde også veldig stort utvalg av farger og nyanser.

2024年10月7日

Hei Dordi,
Det høres ut som du har hatt en positiv opplevelse! Maling som blir levert raskt på døren er definitivt en fordel, spesielt når man kan teste ut forskjellige farger med små bokser først. Det gjør prosessen med å finne den rette fargen mye enklere. Det at de også har et stort utvalg av farger og nyanser gir deg flere muligheter til å tilpasse malingen etter din smak.

Customer Support manager

5つ星のうち1の評価

hadde de kunne fått minus 5 stjerner…

hadde de kunne fått minus 5 stjerner hadde de lett fått dette
etter flere tiår som kunde kommer jeg aldrt til å ta i dette produktet igjen.
dårlig kundebehandling
ingen ansvar for at de selv har gjort endringer men legger skylden over på meg som kunde.
flere hytter rundt har måtte male om hyttene sine etter at arbeid er utført på måten flugger beskriver at det skal brukes.

2024年9月30日

Kjære Daniel,

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, spesielt med tanke på at du har vært en lojal kunde i mange år.

Det er svært beklagelig å høre at du ikke har vært fornøyd med hverken
produktet eller servicen du har mottatt. Dette er på ingen måte slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve dette med våre produkter eller kundebehandling. Vi tar slike saker svært alvorlig, og vi har ønsket å komme til bunns i hva som har gått galt her, men her har det vært en rekke uheldige omstendigheter i forbindelse med EU's krav til miljøvennlighet hvor vi har byttet tonesystem og baser til malingen/ beisen som igjen har resultert i avvik i farge.
Igjen, vi beklager på det sterkeste at du har hatt en slik opplevelse.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。