レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bra för att hitta billiga resor,men tÀnk pÃ¥ att du sen blir vidare kopplad till olika resebyrÃ¥er som försöker packa pÃ¥ dej massor med extra avgifter och tjÀnster.Detta Àr dock inget du kan skylla pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

DonÂŽt use it! Hela konceptet Àr lurendrejeri! Det hÀr Àr bara en tjÀnst som syftar till att ta betalt för en mÀngd olika saker du har svÃ¥rt att ta stÀllning till. Hemsidan Àr designad för att du ska... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Flygresor.se har tidigare varit bra. För fyra Ã¥r sedan gav de mig beskedet att de resebolag som vill synas pÃ¥ Flygresor.se ska förbinda sig att följa de priser som stÃ¥r dÀr. NÀr jag nyligen bokade en... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 旅行・䌑暇

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

JÀmför pris på flygbiljetter! Med ett klick söker du genom alla flygbolag & resebyråer - Hitta billigast flygbiljett snabbt & enkelt nu! Klicka hÀr!

1.9

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Flygresor.se fortsÀtter ge inaktuella priser

Flygresor.se har tidigare varit bra. För fyra år sedan gav de mig beskedet att de resebolag som vill synas på Flygresor.se ska förbinda sig att följa de priser som står dÀr. NÀr jag nyligen bokade en resa visades ett relativt lågt pris under hela bokningen med Flightnetwork utom i det sista ögonblicket då det höjdes kraftigt. Det anmÀrkningsvÀrda var att det lÀgre priset stod kvar på Flygresors webbsida i åtminstone 13 timmar efter att priset hade höjts. Flygresor och Flightnetwork borde ha ett gemensamt ansvar för att se till att en prishöjning visas på Flygresors webbsida praktiskt taget omedelbart. NÀr jag påpekade detta för Flygresor svarade de bara att priserna kan höjas men förbigick varför Flygresor fortsatte att visa upp ett felaktigt pris. Att vissa resebolag gör det onödigt krångligt att boka och verifiera bokningen ryckte de bara på axlarna åt.
Flygresor.se blir ganska vÀrdelöst om det resebolag som anges ha det lÀgsta priset i sjÀlva verket visar sig ha ett högre pris Àn något annat resebolag.

2026幎2月15日
5぀星のうち1の評䟡

Tar betald för bokningar som intr ens går igenom

En bekant skulle boka en resa till mig. Hittade en biljett för 2900 men trots att bokningen inte gick att genomföra drog de 3000 pÃ¥ hans konto. Han hittade dock samma resa igen men nu hade den höjts med 200 kr, han bokar den men fÃ¥r samma svar att bokningen inte gick igenom, trots det sÃ¥ drogs ytterligare 3000 pÃ¥ hans konto. Hur i h*lvete kan de dra pengar utan att bokningingarna har gÃ¥tt igenom och TVÅ GÅNGER DESSUTOM! Resan fanns uppenbarligen inte varken första eller andra gÃ¥ngen men pengarna drog de gladeligen. DÃ¥ min bekant ringde och frÃ¥gade vad faan de höll pÃ¥ med ochkrÀvde tillbaka de 6000 som de hade dragit fick han till svars att det skulle ta 12 TIMMAR att fÃ¥ tillbaka pengarna pÃ¥ kontot som de olovligen drog för en resa som uppenbarligen inte ens fanns kvar! En polisanmÀlan för bedrÀgeri vore pÃ¥ sin plats! ALDRIG MER FLYGRESOR.SE

2026幎2月12日

Flygresor.se からの回答

Hej Lisa. Du har skrivit detta omdöme på sidan för Flygresor.se som Àr en prisjÀmförelsesajt. Du nÀmner inte i din text vilket resebolag ni har upplevt bokningsproblemet med. Vi beklagar att ni inte mött den smidiga bokningsupplevelse som vi förstås önskar att våra anvÀndare ska möta hos resebolagen, men vi vill poÀngtera att det inte Àr på vår sajt ni har stött på dessa problem. Flygresor.se erbjuder en gratis tjÀnst dÀr anvÀndaren kan jÀmföra biljetter från många olika resebolag, vi sÀljer inte några biljetter, och dÀrav görs aldrig några betalningar eller bokningar på vår sajt. Vi förstår utifrån det du skriver att ni varit i kontakt med det aktuella resebolaget angående återbetalning, och vi föreslår att du Àven kontaktar dem med denna feedback.

5぀星のうち1の評䟡

Helping shit companies to scam the customers!

That Flygresor.se helps a shit company like Bravofly to scam their customers is really bad, should be much more careful about which companies they choose to collaborate with!

2026幎1月1日

Flygresor.se からの回答

Hi HÃ¥kan! We are sorry to hear about your bad experience with Bravofly. We can see in their answer to your review that their customer support have reached out to you and we of course hope that the matter with your booking will be resolved swiftly. We would like to point out that Flygresor.se is a free service for price comparison, in our search engine users can compare tickets from many different travel agencies. All travel agencies found on our price comparison site are major, well-known and professional companies, problems can always occur but are in most cases easily solved in contact with customer service. We understand from you review on Bravofly's trustpilot that you had problems reaching their support, and that they have received your important feedback regarding this.

5぀星のうち4の評䟡

Bra för att hitta billiga flygresor

Bra för att hitta billiga flygresor. AnvÀnder 9 av 10 gånger

2025幎10月15日

Flygresor.se からの回答

Stort tack för att du anvÀnder vår prisjÀmförelsesajt, och tack för ditt omdöme! Vi hoppas att du vill fortsÀtta anvÀnda Flygresor.se Àven i framtiden, du Àr alltid vÀlkommen att mejla oss med feedback eller önskemål kring hur vi kan förbÀttra sajten! Med vÀnliga hÀlsningar, Flygresor.se

Gives you 3rd party booking companies

Gives you 3rd party booking companies that have awful customer service and scam you for unbooking your flight within 30 minutes because the flight schedule was wrong with connecting flights. I even payed extra to be able to rebook. But they could only do it for another date. I book my flight from ticket.se instead and that worked fine.

2025幎10月7日

Flygresor.se からの回答

Hi! We are sorry to hear that you had a bad experience with a travel agency that you found through our price comparison site. We are also sorry that you wanted to give us such a low rating instead of directing your feedback to the travel agency that you had a bad experience with. We would like to point out that the travel agency you later had a good experience with also is one of the agencies you can find in our search engine, along with many others. Our service is to provide tools for our users to compare flights and prices, we have no access to the booking systems of the travel agencies. All travel agencies have their own terms and conditions. Our recommendation is to read those carefully before making a booking and if a problem would occur, try to solve the problem with the travel agencies customer support.

DonÂŽt use it

DonŽt use it! Hela konceptet Àr lurendrejeri!
Det hÀr Àr bara en tjÀnst som syftar till att ta betalt för en mÀngd olika saker du har svårt att ta stÀllning till. Hemsidan Àr designad för att du ska lockas till köp av flera tillÀggstjÀnster. NÀr jag inte förstått vad jag köpt och behövde hjÀlp av servicen möttes jag av absolut NOLL intresse att hjÀlpa mig. VÀrsta kundbemötandet jag någonsin råkat ut för, och då har jag bra tålamod och Àr jag sÀllan missnöjd.
Kommer aldrig någonsin anvÀnda denna hemsida igen.

2025幎10月2日

Flygresor.se からの回答

Hej, först och frÀmst vill vi beklaga det sena svaret pÃ¥ detta omdöme. Troligen har du skrivit detta omdöme hos fel företag, vÃ¥r tjÀnst tar aldrig betalt av anvÀndare och sÀljer varken biljetter eller tillÀggstjÀnster. Flygresor.se Àr en prisjÀmförelsesajt som Àr gratis att anvÀnda. VÃ¥r hemsida erbjuder inga köp, utan hjÀlper vÃ¥ra anvÀndare att jÀmföra priser frÃ¥n en stor mÀngd resebolag. För att kunna köpa en resa mÃ¥ste anvÀndaren klicka in sig pÃ¥ det aktuella resebolagets hemsida. SjÀlvklart beklagar vi att du upplevt problem med bÃ¥de ditt köp och resebolagets support, eftersom vi som prisjÀmförelsesajt inte har nÃ¥gon tillgÃ¥ng till resebolagets bokningssystem kan vi inte veta vilket bolag du köpt din resa av eller vad som gick fel. VÃ¥r rekommendation Àr alltid att noga lÀsa villkoren innan bokning och att om det ÀndÃ¥ uppstÃ¥r problem, försöka lösa problemet i kontakt med resebolagets kundservice. Återigen beklagar vi att du haft en dÃ¥lig upplevelse hos ett resebolag, men vill poÀngtera att ditt omdöme inte tycks handla om vÃ¥r sökmotor Flygresor.se.

Flygresor is connected to Gotogate

Flygresor is connected to Gotogate, and unfortunately, my experience with them was extremely negative. I booked a ticket through their platform and received a confirmation. A few days later, however, I was told that due to a “technical error” my ticket could not be issued, and they unilaterally decided to refund me without offering any rebooking or alternative.

Because of this, I was forced to pay more than double the original ticket price with another airline. This is unacceptable. A company of Flygresor’s size should take responsibility for its subsidiaries and ensure customers are protected. Selling and confirming tickets they cannot deliver is misleading and feels like a deliberate scam.

Flygresor cannot hide behind Gotogate — they are the same group, and customers deserve accountability. I strongly advise others not to trust Flygresor.

Flygresor Àr kopplade till Gotogate och tyvÀrr var min erfarenhet mycket negativ. Jag bokade en biljett via deras plattform och fick en bekrÀftelse. NÃ¥gra dagar senare fick jag dock besked om att, pÃ¥ grund av ett ”tekniskt fel”, kunde biljetten inte utfÀrdas och de valde ensidigt att Ã¥terbetala mig utan att erbjuda ombokning eller nÃ¥got alternativ.

På grund av detta tvingades jag köpa samma biljett till mer Àn dubbelt pris hos ett annat flygbolag. Det Àr helt oacceptabelt. Ett företag i Flygresors storlek borde ta ansvar för sina dotterbolag och se till att kunderna skyddas. Att sÀlja och bekrÀfta biljetter som de inte kan leverera Àr vilseledande och kÀnns som ett medvetet lurendrejeri.

Flygresor kan inte gömma sig bakom Gotogate – de tillhör samma koncern, och kunderna förtjÀnar ansvarstagande. Jag avrÃ¥der starkt frÃ¥n att lita pÃ¥ Flygresor.

2025幎8月14日

Flygresor.se からの回答

Hej! Det Àr tråkigt att höra att du haft en dålig bokningsupplevelse hos en resebyrå, och Àven tråkigt att du kÀnde att du vill ge vår sökmotor en negativ recension på grund av det. Som prisjÀmförelsesajt har vi inga möjligheter att se eller påverka bokningar hos någon av de ca trettiofem resebyråer som visas i våra sökresultat. Det kan uppstå problem kring bokningar hos alla resebolag, men i de allra flesta fall löser sig Àrendena i kommunikation med resebolagets support. Vi beklagar verkligen att det inte tycks ha löst sig på ett smidigt sÀtt i detta fall. Tekniska problem i resebyråernas bokingssystem Àr ovanliga, men kan intrÀffa. Vi kan se hÀr att du Àven recenserat den aktuella resebyrån, och att de bett dig om bokningsuppgifter för att kunna se vad som gått fel i din bokning. Om du kontaktar resebyrån bör de kunna svara dig på vad som hÀnde.

5぀星のうち1の評䟡

Ni fÃ¥r en stjÀrna för att rekommendera

Ni får en stjÀrna för att rekommendera Flightsearch.se
De Àr luriga och förstörde min semester. Hoppas att de andra undviker FLIGHTSEARCH skammen.

2024幎11月8日

Flygresor.se からの回答

Hej! Vi ser att du kontaktade oss via mejl i november angående ditt Àrende med Flightsearch. Du berÀttade inte i ditt mejl till oss om vad som hade intrÀffat gÀllande din bokning hos Flightsearch. Du fick svar av oss med kontaktuppgifter och råd om hur man som resenÀr kan gå vidare med ett Àrende om man inte tycker att resebolaget lever upp till de villkor som lovats i biljettköpet. Vi beklagade också din negativa upplevelse och tackade för din feedback kring just detta resebolag. Det Àr förstås tråkigt att du Àndå ville ge ett negativt omdöme till Flygresor.se hÀr.

Som prisjÀmförelsesajt har vi inget sÀtt att kunna se eller påverka några bokningar. Vi tillhandahåller endast en sökmotor som hjÀlper anvÀndaren att jÀmföra resor från olika resebolag, vi sÀljer inte sjÀlva några biljetter och har inte heller tillgång till några bokningssystem. Vi har dÀrför inget sÀtt att se vad det Àr som intrÀffat kring en bokning.
Det kan uppstå problem kring bokningar hos alla resebolag, men i de allra flesta fall löser sig Àrendena i kommunikation med resebolagets support. Vi beklagar verkligen att det inte tycks ha löst sig på ett tillfredsstÀllande sÀtt i detta fall.

kalendern visar endast 4 rader vilket

kalendern visar endast 4 rader vilket blir för smalt. önskar fler rader.

2024幎11月8日

Flygresor.se からの回答

Hej! Vi ser att du kontaktade oss via mejl med denna feedback i november. Vi förstår att den grafiska presentationens antal rader Àr viktiga för din upplevelse av vår prisjÀmförelsesajt, och beklagar att det drar ner din upplevelse så pass mycket att du ville ge sajten det lÀgsta möjliga omdömet.

Antalet rader i priskalendern Àr en kompromiss mellan flera viktiga faktorer, men vi arbetar stÀndigt på nya lösningar för att förbÀttra och utveckla Flygresor.se. Feedback och önskemål från anvÀndare Àr något vi tar allvarligt på och tacksamt tar med oss i vårt fortsatta arbete. Tack för din feedback, vi hoppas att du i framtiden Àndå kommer ge vår sökmotor en ny chans.

VARNING!

VARNING!! Boka inte resan via flygresor, informationen stÀmmer ej

2024幎10月21日

Flygresor.se からの回答

Hej! Vi ser att du kontaktade oss via mejl i september och oktober med frågor angående två olika resor från två olika resebolag. Vi svarade dig med den information som vi har tillgÀnglig samt i den andra frågan, kontaktuppgifter till resebolaget. Det Àr förstås tråkigt att din upplevelse av vår prisjÀmförelsesajt var så negativ att du ville ge den det lÀgsta omdömet, något vi verkligen beklagar.

Bra att veta om Flygresor.se: Som prisjÀmförelsesajt har vi inte tillgång till några bokningssystem och sÀljer inte sjÀlva några biljetter. De priser och resedetaljer som visas i våra sökresultat kommer från resebolaget som sÀljer resan. NÀr man klickar på en resa kommer man till resebolagets hemsida. Det hÀnder tyvÀrr att resan har sålt slut till det visade priset, utan att ha hunnit uppdaterats. Vi rekommenderar alltid att noga kontrollera bokningsvillkor och resevillkor på resebolagets hemsida innan bokning. På vår sajt har vi samlat kontaktuppgifter till alla resebolag för att underlÀtta för anvÀndare att kunna kontakta resebolaget med frågor.

Vi hoppas förstås att du någon gång i framtiden vill ge vår sökmotor en ny chans, och önskar dig en trevlig dag.

199kr dyrare Àn uppgett

NÀr jag hittat min resa sÃ¥ klickar jag och förs vidare till sÀljaren. Betalar jag med kreditkort sÃ¥ har jag reseförsÀkring. Men vill jag betala med kort Àr det 199kr dyrare och det framgÃ¥r inte av flygresor.se sida. SÃ¥ det Àr falsk marknadsföring som gÃ¥r att rapportera till Konsumentverket, dÃ¥ blir flygresor.se svartlistade 👍🏻
Flygresor.se följer inte §10 i Prisinformationslag (2004:347)

2024幎7月31日

Flygresor.se からの回答

Hej Niklas! Resebolagen som sÀljer biljetter bestÀmmer vilket pris som gÀller för olika betalmetoder, för att hjÀlpa anvÀndare med detta har vi på Flygresor.se tagit fram sökfiltret "Visa priser inklusive betalsÀtt". DÀr vÀljer du betalmetod för att jÀmföra priser med detta betalsÀtt. Om anvÀndaren inte fyller i önskad betalmetod visar vår sökmotor det billigaste priset. Ett tips Àr att att vÀlja "aktivera mina filter", då slipper anvÀndaren fylla i sina preferenser vid varje sökning. Vi beklagar att du haft en negativ bokningsupplevelse och hoppas att du ger vår prisjÀmförelsesajt en ny chans i framtiden.

5぀星のうち1の評䟡

Om man hittar en resa och dÀrefter inte

Om man hittar en resa och dÀrefter inte vill betala något extra till firman för ngn extra service, sÀten, bagage etc så finns det priset som angivits ej kvar nÀr betalning skall ske. De lÀgger på typ en tusenlapp extra för en Sverige Spanien bokning. SkrÀpföretag.
Flygresor svarar på mitt omdöme- vad de sÀger stÀmmer ej. Jag har lagt mÀrke till detta åtskilliga gånger och resultatet Àr detsamma - priset går upp -Alltid!!!!!!! Och jag Àr hyfsad snabb med att trycka mig igenom ett virrvarr av extrakostnader som ni helst vill klÀmma ur era kunder.

2024幎7月21日

Flygresor.se からの回答

Hej Christian! Vi beklagar att du haft en dålig upplevelse efter att ha hittat en resa via vår sökmotor Flygresor.se. Vi som prisjÀmförelsesajt sÀljer inga biljetter och sÀtter inga priser, utan det gör resebolagen som sÀljer resorna. Flygpriser Àr en fÀrskvara, priserna kan Àndras mycket snabbt både uppåt och neråt, vi brukar rekommendera våra anvÀndare att vara snabb med bokning nÀr man hittat en biljett som matchar ens önskemål, men det Àr tyvÀrr möjligt att priset Àndå hinner sÀlja slut eller Àndras. Vi hoppas att du Àndå kommer vilja anvÀnda vår sajt för att jÀmföra priser i framtiden, och beklagar som sagt din negativa upplevelse vid detta bokningstillfÀlle!

Banditer

Kan ej förstå varför flygresor ej tar ansvar för vilka rese bolag dom anvÀnder sig av. My trio till exempel. En hemresa som skulle ta 17 timmar blev 30 timmar + 2500 kr i övernattning på hotell. Lite inte på flygresor.se dom Àr lika mycket banditer som my trip Àr.

2024幎1月4日

Flygresor.se からの回答

Hej! Vi beklagar att du haft en negativ upplevelse av din resa. Flygresor.se Àr en prisjÀmförelsesajt, vi tillhandahåller sökfunktioner och filter som gör det möjligt att jÀmföra resor och priser från många olika resebolag och flygbolag. Flygresor.se sÀljer inga resor och har inte tillgång till resebolagens bokningssystem, och dÀrför kan vi inte se eller påverka bokningar. De resebolag som syns i vår sökmotor Àr alla vÀletablerade reseförsÀljare som hanterar en mycket stor mÀngd resor. I de allra flesta fall Àr resenÀrerna nöjda och behöver inte ha någon kontakt med resebolaget efter bokning, men tyvÀrr intrÀffar ibland problem som det du beskriver. Resebolagens kundtjÀnst brukar oftast kunna hjÀlpa till att lösa de problem som uppstått. Vi rekommenderar alltid resenÀrer att både lÀsa resevillkoren innan bokning, så man vet vad som gÀller vid eventuellt problem (som t ex en instÀlld eller försenad flight), och att försöka komma till en acceptabel lösning med resebolagets kundtjÀnst. Vi beklagar att det i ditt fall inte tycks ha kommit till en tillfredstÀllande lösning.

Flygresor.se, Supersavertravel.se och Seat24.se

Som jag har förstått Àr "Flygresor.se", "Seat24.se" och "Supersavertravel.se" under samma bolag.

Vår historia: En pappa vill hÀlsa på sin son i Thailand, dÀr sonen går till skolan just nu. Han bokade biljetter via "Supersavertravel.se" förre året. För knappt två veckor ses får han brev av internetresebyrån att flyget Àr instÀllt och att han ska ansöka om återbetalning minus avgift (157 SEK!).

Dumt nog att hans bror har bestÀmt sig senare att följa med och har bokat samma flyg direkt via flygbolaget, som inte verkar vara instÀllt alls!

Denna Pappa har tagit pengarna från sin pensionssparande för att finansiera resan och nu, enbart några veckor innan planerad resa Àr flygbiljetter såld ut eller flera gångar dyrare.

Facit: Han ska inte få möjlighet att trÀffa sin son lÀnge.

2023幎2月14日

Flygresor.se からの回答

Hej! Det var lÀnge sedan du skrev detta omdöme, vi vill passa på att beklaga den negativa upplevelsen som ni haft av detta resebolag. Vi som prisjÀmförelsesajt har ingen tillgång till resebolagens bokningssystem, och kan heller inte veta vad som gick fel i den situation du beskriver. I de allra flesta fall kan resebolagens kundtjÀnst hjÀlpa till att svara på frågor och lösa de problem som kan uppstå kring en bokning, vi beklagar att det inte tycks ha löst sig på ett bra sÀtt i det fall du beskriver.

5぀星のうち1の評䟡

Det hÀr företaget sÀnder ut otroligt

Det hÀr företaget sÀnder ut otroligt mycket spam mail och man kan inte avregistrera sig och inte heller blockera dom, så fort du blockerar deras avsÀndarmail så skapar dom en ny adress och fortsÀtter spamma dig med "erbjudanden". Otroligt oseriöst scamföretag, AKTA ER

2023幎1月25日

Flygresor.se からの回答

Hej! Det Àr nu lÀnge sedan du skrev detta omdöme, och vi beklagar att du haft en besvÀrlig upplevelse av våra utskick. Vi försöker göra det så enkelt som möjligt för våra anvÀndare att registrera sig och avregistrera sig från våra utskick. Om det gÀller mejl från Prisbevakaren finns i mejlet en lÀnk med texten "Gå till Prisbevakaren". Om man klickar på den kommer sidan upp med knappen "Ta bort mig från Prisbevakaren". Om det gÀller nyhetsbrev från Flygresor.se finns lÀngst ner i mejlet en lÀnk med texten "Avsluta genom att klicka hÀr!" Skulle detta inte fungera, mejla oss så hjÀlper vi till med avregistreringen manuellt.

Om du redan provat detta och Àndå får utskick så Àr något tekniskt fel, då får du gÀrna återkomma så att vi kan se vad det beror på.

Med vÀnliga hÀlsningar, Flygresor.se

5぀星のうち3の評䟡

Helt ok

Helt ok, lite svårt hemsida

2023幎1月1日

Flygresor.se からの回答

Hej, det var lÀnge sedan du skrev detta omdöme, vi vill passa på att tacka för att du anvÀnder vår prisjÀmförelsesajt! För förslag på hur vi kan förbÀttra hemsidan, mejla oss gÀrna på info@flygresor.se - det Àr genom våra anvÀndares feedback och önskemål vi utvecklas!

5぀星のうち4の評䟡

BÀsta prisjÀmförelsesajten

Visar alltid bÀsta pris och funktionerna med priskalendern Àr överlÀgsen de andra jÀmförelsesidorna. Enda som kan bli lite vassare Àr prisbevakaren som Àr lite krånglig att komma åt om man vill justera sina bevakningar.

2022幎8月30日

Flygresor.se からの回答

Hej! Det var lÀnge sedan du skrev detta omdöme, vi vill Àndå passa på att tacka för feedbacken angående Prisbevakaren och tacka för att du anvÀnder och uppskattar våra sökfunktioner! Med vÀnliga hÀlsningar, Flygresor.se

5぀星のうち5の評䟡

Bokade en inrikesresa med flygresor.se

Bokade en inrikesresa med flygresor.se funkade utmÀrkt och ingen större prisskillnad.

2022幎7月28日

Flygresor.se からの回答

Hej! Det var lÀnge sedan du skrev detta omdöme, vi vill passa på att tacka för att du anvÀnt vår prisjÀmförelsesajt för att hitta din resa, vi hoppas att du vill fortsÀtta anvÀnda Flygresor.se Àven i framtiden :)

5぀星のうち3の評䟡

Mytrip inom flygresor

Hej
Flygresor inte så dåligt men
Det finns några ruttna Àpple
I deras hem sida
MYTRIP sÀmst och undvik
Den företagen
Flygresor borde ta bort såna
Så lÀnge dom gör inte
Undvik flygresor också

2022幎5月16日

AKTA ER!

AKTA ER!
Bokade resa med My Trip som Àgs av Etraveli Group (samma som flygresor.se) Dom Àr snabba på att ta betalt för att sen meddela att bokningen misslyckats (men ingen anledning varför). Sen ska det ta 3-5 bankdagar innan dom återbetalar pengarna vilket inte heller sker. Det Àr först nÀr man kontaktar dom som dom motvilligt meddelar att pengarna kommer betalas tillbaka och återigen med 3-5 bankdagars vÀntan. Får vÀl bara vÀnta och se om pengarna kommer....

2022幎4月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス