Bra för att hitta billiga resor,men tÀnk pÃ¥ att du sen blir vidare kopplad till olika resebyrÃ¥er som försöker packa pÃ¥ dej massor med extra avgifter och tjÀnster.Detta Àr dock inget du kan skylla pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
DonÂŽt use it! Hela konceptet Àr lurendrejeri! Det hÀr Àr bara en tjÀnst som syftar till att ta betalt för en mÀngd olika saker du har svÃ¥rt att ta stÀllning till. Hemsidan Àr designad för att du ska... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Flygresor.se har tidigare varit bra. För fyra Ã¥r sedan gav de mig beskedet att de resebolag som vill synas pÃ¥ Flygresor.se ska förbinda sig att följa de priser som stÃ¥r dÀr. NÀr jag nyligen bokade en... ãã£ãšèŠã
NÀr jag hittat min resa sÃ¥ klickar jag och förs vidare till sÀljaren. Betalar jag med kreditkort sÃ¥ har jag reseförsÀkring. Men vill jag betala med kort Àr det 199kr dyrare och det framgÃ¥r inte av fl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
JÀmför pris på flygbiljetter! Med ett klick söker du genom alla flygbolag & resebyråer - Hitta billigast flygbiljett snabbt & enkelt nu! Klicka hÀr!
é£çµ¡å
Stockholm, è±åœ
- flygresor.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
OÀrligt företag med lockpriser.
OÀrligt företag med lockpriser.
Du vÀljer en resa efter det prislÀge du kÀnner Àr rimligt, du klickar på lÀnken till resan, resan blir med ett klick mycket dyrare Àn lockpriset på annonserad lÀnk. Klassikt bondfångeri. De resor jag försökt bestÀlla blir blir 1000-2000 kr dyrare med ett klick på musen. Detta klick sker inte efter 5-10 min utan någon sekund efter att sökningen Àr fÀrdig.
Priset höjs inte på grund av de tillÀgg flygbolagen har för avbockningsbara biljetter eller extra bagage. Utan grundpriset höjs. Beklagligt att dessa oÀrliga bolag år ut och år in för bete sig på detta förkastliga sÀtt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ