レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bra för att hitta billiga resor,men tÀnk pÃ¥ att du sen blir vidare kopplad till olika resebyrÃ¥er som försöker packa pÃ¥ dej massor med extra avgifter och tjÀnster.Detta Àr dock inget du kan skylla pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

DonÂŽt use it! Hela konceptet Àr lurendrejeri! Det hÀr Àr bara en tjÀnst som syftar till att ta betalt för en mÀngd olika saker du har svÃ¥rt att ta stÀllning till. Hemsidan Àr designad för att du ska... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Flygresor.se har tidigare varit bra. För fyra Ã¥r sedan gav de mig beskedet att de resebolag som vill synas pÃ¥ Flygresor.se ska förbinda sig att följa de priser som stÃ¥r dÀr. NÀr jag nyligen bokade en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

NÀr jag hittat min resa sÃ¥ klickar jag och förs vidare till sÀljaren. Betalar jag med kreditkort sÃ¥ har jag reseförsÀkring. Men vill jag betala med kort Àr det 199kr dyrare och det framgÃ¥r inte av fl... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 旅行・䌑暇

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

JÀmför pris på flygbiljetter! Med ett klick söker du genom alla flygbolag & resebyråer - Hitta billigast flygbiljett snabbt & enkelt nu! Klicka hÀr!

1.9

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Köp aldrig flygbiljetter frÃ¥n

Köp aldrig flygbiljetter frÃ¥n Flygresor.se eller MyTrip eller SuperSaver. Om nÃ¥got hÀnder; instÀllt flyg, Àndrad avgÃ¥ng, etc. sÃ¥ Àr det mycket svÃ¥rt att fÃ¥ sina pengar tillbaka. Om man försöker ringa dom sÃ¥ fÃ¥r man stÃ¥ i telefonkö i en halvtimma för att sedan kopplas till ett call-center i Indien. Och dÃ¥ vill dom ha € 30,- för varje Àndring eller Ã¥terbetalning. AKTA ER !

2022幎1月26日

Rekomenderar ABSOLUT inte Köpte biljett för 2305 kr men de drog

Köpte biljett för 2305 kr men de drog 3800 kr. NÀr jag var på flygplatsen fick panik. De har instÀlld min resa utan att meddela. Det var konstigt att flygplanen var inte instÀlld. Alla resenÀrer fick resa utan mig. Försökte nå de både jag och personalen på flygplatsen men svarar inte.
De luras folk. Var mer uppmÀrksammad!!!!!!!

2020幎7月14日

Blivit lurad!

Blev lurad på 700 SEK nÀr jag klickade in betala med flygresor.se och deras samarbetspartner Tripmonster igår kvÀll. Inget förtroende för dem alls.
Flygresor har telefontid mellan kl 8-10 endast & nÀr man mejlar får man inget bekrÀftelse mejl.

2020幎3月4日

Lyxlyx

NÀr vi köpte vår resa på flygflygflygflygresor.se var vi jÀttenöjda med det höga priset! Lyxlyx var bara förnamnet! Kommer garanterat att göra om det!

HÀlsningar Håkan

2020幎2月5日
5぀星のうち5の評䟡

Bra för att hitta billiga resor,men

Bra för att hitta billiga resor,men tÀnk på att du sen blir vidare kopplad till olika resebyråer som försöker packa på dej massor med extra avgifter och tjÀnster.Detta Àr dock inget du kan skylla på fly.gresor .se
Priserna du ser dÀr gÀller för resan utan extra
Lars

2019幎11月7日
5぀星のうち2の評䟡

HÃ¥ll i pengarna

HÃ¥ll i pengarna
I registreringen försöker de med alla medel få en att skriva upp på onödiga extrautgifter, oavsett vad som finns tillgÀngligt genom flygbolaget i sig och vad som Àr rimligt för kunden. Efter tidigare tidskrÀvande och dyra visumansökningar blev jag frestad att ha hjÀlp med ansökningen. Det jag inte insåg var att till det resemålet var det gratis och bara några få klick i webblÀsaren. Nu behövde jag istÀllet skanna pass och över telefon svara på frågor kring resan. NÀr jag vÀl fick visumet var mitt efternamn felstavat. Till deras försvar gav jag dem aldrig chansen att rÀtta till det - jag skickade omedelbart in ytterligare en ansökan (eVisa) som gick igenom. Men så mycket frustration, tid och pengar hade kunnat sparats om jag bara inte hade gått med på att låta dem hjÀlpa mig. Så var försiktig!

2019幎9月25日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en resa dÀr incheckat bagage

BestÀllde en resa dÀr incheckat bagage var inrÀknat i slutpriset.

Normalt i min vÀrld Àr bagage vikten mellan 20 och 30 kg beroende på vilket flygbolag man vÀljer.

NÀr biljetten kom stod det 10 kg incheckat bagage!!

Allvarligt!

Vem reser utomlands med 10 kg??

Vad blir nÀsta steg för att blåsa resenÀrer?

"Pris inkl incheckat bagage" kanske begrÀnsas till 5 kg eller varför inte en tom resvÀska?

SKITDÅLIG!

Har alltid anvÀnt Flygresor.se tills nu men efter detta Àr det stopp!

2019幎9月12日

Alla priserna Àr FAKE

Alla priserna Àr FAKE! priskriget har gjort att alla flygbolag har hittat sÀtta att lura alla dessa "siter". NÀr man klickar sig vidare står de bara att priset har justerats offra till de dubbla. Löser inte Flygresor.se detta snabbt Àr de snart borta från webben!

2019幎6月30日

Jag Àr besviken på Flygresor.se

Jag Àr besviken på Flygresor.se. Bokade en resa som kom vidare till Travelstart.se. Vi skulle flyga till Rom och bokningen blev till Ryanair. Man måste checka in i förvÀg till Ryanair för att inte behöva betala extra. Det gick inte att checka in min dotter så jag tÀnkte att det går vÀl att lösa på flygplatsen men det gick inte så vi fick betala 1 100,- för incheckning. Anledningen till att det inte gick att checka in vår dotter var att hon var bokad som vuxen men skulle ha en biljett som ungdom via Ryanair. Men det går inte att vÀlja alternativet "Ungdom" på Flygresor.se. Vill gÀrna ha återkoppling på detta från Flygrresor.se och tillbaka de 1 100,- som vi fick betala för incheckningen. Vi fick ett kvitto på det och de sa att vi skulle kontakta er för att reklamera.

2019幎4月24日
5぀星のうち1の評䟡

Bokade via flygresor.se via en

Bokade via flygresor.se via en travelagency som heter Seat24. Lurendrejeriföretag, betalade dyrt för en sittreservation som jag fick bekrÀftat men som inte fanns i flygbolagets system vid flygplatsen. Alltså så tog dom betalt för sittplatser men struntade i att boka dom. De pengarna lÀr man aldrig se igen efter lÀst omdömena i efterhand på nÀtet. Oseriöst av flygresor.se att ens ha dom i sitt system vilket medför att Àven dom tappar en av sina bÀsta kunder och x antal 100k om året i bestÀllningar.

2019幎3月4日

BedrÀgeri?

Jag skickas vidare till Kiwi och det lÀggs på 200 kr. Vilken bluff. Går man direkt via Kiwi blir det inte detta påslag. Dessutom går priserna upp så fort man ska boka en resa som haft samma pris under en lÀngre tid innan. Förbannat bedrÀgeri?

2018幎10月16日
5぀星のうち1の評䟡

Försökte boka en resa med flygresor.se

Försökte boka en resa med flygresor.se, fick ett rimligt pris (5290 kr) men efter att ha fyllt i alla uppgifter och skulle avsluta bokningen fick jag veta att just det priset precis blev bokat av en annan kund. Fick göra en ny sökning och fick nu priset 5720 kr, men Àven det var taget nÀr jag skulle avsluta bokningen.

Bytte till en annan dator och gjorde samma sökning. Fick nu veta att det fanns en resa för 5290 kr... men det var minsann taget av annan kund nÀr jag skulle avsluta bokningen (vilken överraskning!).

Efter det bytte jag till en annan tjÀnst och gjorde en bokning, till ett högre pris men fick det priset de först hade angivit. Hade troligen hamnat på samma pris om jag orkat fortsÀtta med flygresor.se

flygresor.se kÀnns som en bluff, rekommenderas INTE!

2018幎7月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス