レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Uden dem havde jeg ikke fået det bedste tilbud på nettet. En meget nem hjemmeside uden bøvl med alle mulig bekræftelser. Nemt og enkelt :)

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Undgå denne "service" som webstedet flytning24.dk tilbyder. Udover at få "tilbud" på flytninger fra firmaer som bor i den anden ende af landet (300+ km.), så bliver flytning24.dk ved med at spamme en... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Flytning24.dk formidlede kontakt til et frygteligt flyttefirma (flyttefirma365.dk), som ikke kom som aftalt til en flytning d. 26. april, og hvor jeg ikke kunne komme i kontakt med dem. Jeg forsøgt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fik hurtigt et tilbud og flytning var med super god service, alt er gået som planlagt og de var meget forsigtige med de ting jeg havde, der er ikke en finger at sætte på forløbet. Jeg var især glad fo... もっと見る

企業情報

1. 価格比較サイト
  2. 引越し・倉庫保管業

当該企業による記述

Flytning24.dk blev grundlagt med det formål at forbinde lokale flyttemænd med forbrugere på udkig efter en prisforespørgsel. Flyttemænd over Danmark har slået sig sammen for at tiltrække lokale forbrugere på udkig efter deres hjælp.

3.2

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Undgå denne "service" som webstedet…

Undgå denne "service" som webstedet flytning24.dk tilbyder.
Udover at få "tilbud" på flytninger fra firmaer som bor i den anden ende af landet (300+ km.), så bliver flytning24.dk ved med at spamme en efterfølgende og det er lige meget hvad man så end gør, så slettes man ikke fra deres database eller mailinglister.

2020年6月6日
自発的なレビュー
5つ星のうち2の評価

Mareridt

Jeg indhentede tilbud via siden flytning24.dk og fik et tilbud fra flyttefirma24 på 7800 plus moms, men prisen endte efter lange skænderier på over 19.000 incl. moms.

Jeg troede til at starte med, at jeg kommunikerede med Flytning24, da jeg fik en henvendelse fra Flyttefirma24. Dvs. jeg forvekslede dem.

Da flyttefolkene havde stillet halvdelen af tingene ned i deres flyttevogn, og jeg fortalte, at jeg havde delvist hjemmekontor (og kontor ude i byen, fordi mine gamle studiebøger og -mapper står hjemme), ville de have flere penge, for så var det jo en erhvervsflytning, og det var jo en helt anden pris. Det protesterede jeg så meget imod, at de opgav det.

De ville også have kontanter, så jeg skulle ned og hæve penge undervejs. Da jeg kom tilbage, kunne jeg ikke finde flyttefolkene. Flyttebilen stod åben med mine ting i. Mine ting stod også alene i opgangen og i kælderen, og flyttemændene var ingen steder at finde, fordi de havde besluttet sig for at holde endnu pause - ud over den betalte frokostpause.

Da vi kom frem til den nye adresse, ville de ikke parkere udenfor bygningen - heller ikke da jeg tilbød at betale en eventuel parkeringsbøde. De ville parkere omme bagved og igen have flere penge: 40 kr. pr. ekstra meter de skulle flytte tingene på møbelhunde (ud over at jeg også skulle betale for den ekstra tid, de brugte på det). Jeg talte det til 65 korte skridt, men de rundede det op til 77 meter.

Da jeg i sin tid kontaktede Flytning24, havde jeg helt præcist angivet, hvor mange flyttekasser, plastickasser, poser, møbler osv., som jeg havde. Den besked havde flyttefolkene ikke modtaget. Så det kom bag på dem, hvor mange ting, jeg rent faktiske havde. Derfor forlangte de, at jeg skulle dokumentere, at jeg havde sendt beskeden til Flytning24, men det kunne jeg ikke, da den var skrevet ind på Flytning24's kontaktformular. Flyttemændene ville derfor også have eftermiddagsgebyr på 1200 pr. flyttemand. Det blev til 3600 + moms oveni.

De skulle også have for 9 timers arbejde. Jeg protesterede, og sagde, at de kun havde været her i 8 timer. Men de ville have ekstra penge, for bilen skulle jo køre frem og tilbage, og det var jo også arbejde. Sådan fortsatte det ...

De ville have kontanter, dernæst MobilePay og resten som bankoverførsel. Til sidst fik jeg en håndskreven kvittering uden fakturanummer. Det er simpelthen svindel og bedrag! Flyttefirma24 kan helt klart ikke anbefales - og det kan Flytning24 heller ikke, når de tjener penge på at samarbejde med sådan nogle svindlere.

2019年9月15日
自発的なレビュー