Jag har nu avbokat alla mina tider hos FolktandvÃ¥rden. Hemsidan Àr vilseledande och jag bokade en tid i tron att jag skulle fÃ¥ den behandling jag behövde. I stÀllet trÀffade jag en tandlÀkare som b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har varit hos dr. David och tandsköterska Marinela. Jag Àr sååååå nöjd och tacksam. Det var akut besök och jag fick allt hjÀlp som man skulle fÃ¥. Dr David sÃ¥ professionell och fin mÀnniska verklige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag vill verkligen rekommendera min tandhygienist. Hon Àr otroligt proffsig, lugn och noggrann och tar sig alltid tid att förklara vad hon gör och varför. Besöken Àr alltid trevliga och jag gÃ¥r dÀrifr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har gÃ¥tt hos folktandvÃ¥rden i alla Ã¥r, alltid varit nöjd. Mycket tillmötesgÃ¥ende. Har haft en del tandhygienister genom Ã¥ren och mÀrker att det blir bÀttre med alla nya instrument och kunskap . Framfö... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uppdatering :
Jag har nu avbokat alla mina tider hos Folktandvården.
Hemsidan Àr vilseledande och jag bokade en tid i tron att jag skulle fÃ¥ den behandling jag behövde. I stÀllet trÀffade jag en tandlÀkare som bara kÀnde lite pÃ¥ tandköttet och tog nÃ¥gra röntgenbilder â sedan fick jag en faktura pÃ¥ 1 400 kr.
Jag tog dessutom ledigt från jobbet för besöket, vilket innebÀr ytterligare en kostnad i en redan tuff ekonomisk situation. Jag kÀnner mig lurad och mycket besviken över hur detta hanterades. Ni borde skÀmmas.
Dyrt dyrt dyrt i onödan
Lund specialisttandvard
Dyrt dyrt dyrt i onödan
Bilder från föra sommaren rÀcker inte man ska ha nya bilder 3600kr på 20min
Jag vet fortfarande inte vad Àr det jag ska betala för dem har inte lagat något eller det Àr kanske bara namnet dem ska ha betalt för (specialister)

Folktandvardenskane ããã®åç
Jag har varit patient hosâŠ
Jag har varit patient hos Folktandvården Hyllie i flera år och betalar varje månad för mitt tandvårdsavtal. TyvÀrr har dagens upplevelse blivit den sista droppen efter återkommande exempel på bristande professionalism och dåligt bemötande.
Inför mitt besök informerade jag tydligt kliniken om att jag Àr stationerad utomlands och endast skulle vara i Sverige under en specifik period. Trots att de hade denna information bokades min tandlÀkartid inom den angivna perioden, men nÀr jag kom dit fick jag besked om att jag Àven behövde trÀffa en tandhygienist och ombads boka den tiden i receptionen.
Till min förvåning erbjöds jag då en tid utanför den period som jag redan hade informerat dem om att jag skulle befinna mig i Sverige. NÀr jag påpekade detta och frågade om det fanns möjlighet att prioritera eller hjÀlpa mig att samordna besöken, möttes jag av ett ointresserat bemötande i receptionen och ingen vilja att hitta en lösning.
Det som gör mig mest besviken Àr inte att tiderna var fullbokade, utan att ingen verkade bry sig om den situation som jag tydligt hade förklarat i förvÀg. Som långvarig kund förvÀntar jag mig åtminstone att man lyssnar och försöker hjÀlpa till nÀr kliniken redan kÀnner till de begrÀnsningar som finns.
Utöver detta har jag under åren upplevt en stÀndig rotation av tandlÀkare och tandhygienister, vilket har gjort kontinuiteten i vården bristfÀllig. Men att helt ignorera information som lÀmnats i god tid och visa så lite intresse för att hjÀlpa en patient Àr på en helt annan nivå.
TyvÀrr kan jag inte rekommendera Folktandvården Hyllie utifrån mina erfarenheter.

Bemötandet
Min dotter fick laga tand utan att hon var rÀdd för sprutan tack vare otroligt bra bemötande av tandlÀkaren Hajrija Felec och tandsköterskan Melisa. Rekommenderar starkt.

Har varit hos dr David
Har varit hos dr. David och tandsköterska Marinela. Jag Àr sååååå nöjd och tacksam. Det var akut besök och jag fick allt hjÀlp som man skulle få.
Dr David så professionell och fin mÀnniska verkligen!
En riktig stjÀrna på sitt arbete.
Tack Folktandvården i Kristianstad för så fin personal.

Har varit hos Kevin Faili
Har varit hos Kevin Faili
Jag tycker det har gott bra och han hanterar oroliga patienter bra.

TrÀffat tandhygienisten Kevin Faili
TrÀffat tandhygienisten Kevin Faili, bra tandhygienist hygienist som lyssnade på mig.

Folktandvardenskane ããã®åç
Jag vill verkligen rekommendera min tandhygienist
Jag vill verkligen rekommendera min tandhygienist. Hon Àr otroligt proffsig, lugn och noggrann och tar sig alltid tid att förklara vad hon gör och varför. Besöken Àr alltid trevliga och jag går dÀrifrån med en kÀnsla av att min munhÀlsa Àr i bÀsta hÀnder. En riktig stjÀrna inom sitt yrke!

Folktandvardenskane ããã®åç
I met Kevin faili for removing bacteriaâŠ
I met Kevin faili for removing bacteria formation near my tooth bones. Within short period of time he removed all bacteria deposits which was very hard and in many placed . He did a superb job. Thank you dr Kevin.

Bra undersökning
Jag blev trevligt bemött och hade en bra upplevelse. Tack Kevin!

Folktandvardenskane ããã®åç
Kom in efter att ha skjutit upp mitt tandlÀkarbesök
Kom in efter att ha skjutit upp mitt tandlÀkarbesök efter att ha havt en jobbig upplevelse sist dÀr dem sa till mig âom du inte tÀnker ta hand om dina tÀnder sÃ¥ finns det ingen anledning att kommaâ. Jag har nu bestÀmt mig att vara större Àn min rÀdsla och tidigare upplevelser och komma in för att se hur pass dÃ¥ligt mina tÀnder och munhÀlsa va. Hade Kevin Faili som min tandhygienist och efter mitt besök sÃ¥ var jag extremt nöjd med mitt val att besöka just Kevin. Han var mycket trevlig, respektfull och lugnande vilket fick mina egna nerver att lugna ned sig. Allt gick utmÀrkt och jag kÀnde mig bra och sÀker tack vare Kevins trevliga bemötande och varma personlighet

Folktandvardenskane ããã®åç
Grundlig behandling och bra tips
Grundlig behandling och förtroendeingivande personal. HjÀlpsamma med tips och råd kring munhÀlsa.

TrÀffade Kevin under mitt besök
TrÀffade Kevin under mitt besök. VÀldigt lugn, tydlig och pedagogisk. Gjorde ett mycket bra intryck. Har andra i min nÀrhet som trÀffat honom också, och de håller alla med.

Emergency Ignored, Then Billed Anyway
I had a deeply concerning experience with Dr. Ala Al Hamdaniâs practice.
I attempted multiple times to book an emergency dental appointment through their online system due to severe tooth pain and visible infection. I never received any confirmation. The following morning, when I called to follow up, I was told there was no appointment and was explicitly advised not to come in, as they could not assist me.
Because of this, I had to find another clinic urgently. I was seen immediately elsewhere and diagnosed with a serious infection that required hospitalization.
Months later, I was shocked to receive an invoice from Dr. Ala Al Hamdaniâs practice claiming I had missed an appointment and charging me a no-show fee. This is simply not true. I never received confirmation of any booking, and I was told directly by their staff not to come.
When I tried to resolve the issue, my calls were dismissed, and I was refused assistance in person.

Specialisten Erika Nilsson P
Specialisten Erika Nilsson P. Ãr vÀrldsklass. Tack för en fantastisk klinik och personal.

Tack snÀlla ötdl Erika P.N
Tack snÀlla ötdl Erika P.N. För implantat 26 för en professionell bemötande och behandling. Jag Àr extrem tandvårdsrÀdd Tack för tandsköterska Lani L. För omhÀndertagande under hela behandlingen. Jag rekommenderar starkt Lund C.

Har varit hos Artiola Kuqi âïž
Har varit hos Artiola Kuqi (Tandhygienist)
Så professionell och fin mÀnniska verkligen!
En riktig stjÀrna pÃ¥ sitt arbete. âïž

Jag Àr toppen nöjd med mina 2 besök hosâŠ
Jag Àr toppen nöjd med mina 2 besök hos Kevin Faili
Proffsigt och mycket trevligt bemötande
Seriös uppföljning
Lasse Göransson

Var hos Kevin
Var hos Kevin. Allt var jÀttebra. Han var noggrann, jÀtteduktig, lyssnade, och förklarade allt på ett pedagogiskt sÀtt. Han kom också med rekommendationer som andra tandlÀkare jag gått till missat.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ