Folktandvardenskane レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag har nu avbokat alla mina tider hos FolktandvÃ¥rden. Hemsidan Àr vilseledande och jag bokade en tid i tron att jag skulle fÃ¥ den behandling jag behövde. I stÀllet trÀffade jag en tandlÀkare som b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har varit hos dr. David och tandsköterska Marinela. Jag Àr sååååå nöjd och tacksam. Det var akut besök och jag fick allt hjÀlp som man skulle fÃ¥. Dr David sÃ¥ professionell och fin mÀnniska verklige... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill verkligen rekommendera min tandhygienist. Hon Àr otroligt proffsig, lugn och noggrann och tar sig alltid tid att förklara vad hon gör och varför. Besöken Àr alltid trevliga och jag gÃ¥r dÀrifr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har gÃ¥tt hos folktandvÃ¥rden i alla Ã¥r, alltid varit nöjd. Mycket tillmötesgÃ¥ende. Har haft en del tandhygienister genom Ã¥ren och mÀrker att det blir bÀttre med alla nya instrument och kunskap . Framfö... もっず芋る

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 45ä»¶

レビュヌを曞く

Jag har två tandkronor

Jag har två tandkronor. Vid ett besök hos tandhygienisten anvÀndes en maskin för tandstensborttagning, vilket resulterade i att en bit av min krona skadades i kanten. DÀrefter hÀvdade hygienisten att jag behövde remitteras till specialist, med motiveringen att mitt tandkött skulle ha dragit sig tillbaka.

NÀr jag sedan kom till specialisten fick jag beskedet att jag var för frisk för att ens behöva vara dÀr. Han ifrågasatte varför jag överhuvudtaget blivit remitterad.

Jag anser att hygienistens agerande var både oprofessionellt och vilseledande. Det ledde till onödiga besök, ökade kostnader och en förnedrande upplevelse. Mitt Frisktandvårdsavtal blev dessutom avsevÀrt dyrare, vilket tvingade mig att sÀga upp det.

Jag vill dÀrför varna andra för Folktandvården, då jag upplever att mitt fall visar på bristande seriositet och patientfokus.

2025幎1月11日

Folktandvardenskane からの回答

Vi Àr verkligen ledsna över att du haft en sÃ¥dan upplevelse hos oss. VÃ¥r klinikchef i Lund Àr vill gÀrna fÃ¥ kontakt med dig för att kunna reda ut detta tillsammans. Du Àr varmt vÀlkommen att höra av dig – kontaktuppgifterna hittar du hÀr: https://folktandvardenskane.se/kliniker/lund-c/

VÀnligt och vÀl mottagen

Blev vÀldigt fint behandlad av tandhygienist Awaz pÃ¥ alla sÀtt. Även i kassan blev jag vÀnligt bemött. Kan varmt rekommendera FolktandvÃ¥rden pÃ¥ Råå!

2025幎9月10日

Folktandvardenskane からの回答

Hej Susanne och tack för din fina recension. Vi ser till att skicka berömmet vidare till Awaz och medarbetarna i receptionen. Ha en fin dag och varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Min behandling blev mycket bra

Min behandling blev mycket bra fantastiskt bÀsta tandhygienist Kevin faili, han sköte tÀnderna vÀldigt bra , bemötande och omtanke va mycket bra respekterande.
Person anpassad kÀnnedom .
Alla besök Àr jag nöjd med.
Jag Àr nöjd med folktandvård har haft folktandvård hela livet med trevliga personal .

2025幎9月8日

Folktandvardenskane からの回答

Hej Mohamad och tack för din fina recension. Vi ser till att skicka berömmet vidare till Kevin. Ha en fin dag och varmt vÀlkommen tillbaka!

Leta efter Beyda Ghazi

Leta efter Beyda Ghazi - omhÀndertagande och professionell på alla sÀtt.

2025幎9月4日

Folktandvardenskane からの回答

Hej Ahmad! Så roligt att höra. Vi skickar berömmet vidare till Beyda i Helsingborg. Varmt vÀlkommen tillbaka!

Jag var hos Kevin Faili och jag Àr

Jag var hos Kevin Faili och jag Àr super nöjd. Han Àr proffs pÃ¥ sitt yrke. Om man har tandvÃ¥rdsskrÀck sÃ¥ Àr Kevin den bÀsta man kan trÀffa. Jag rekommenderar starkt! Kliniken i Helsingborgs C har fint bemötande 🙂

2025幎7月15日

Folktandvardenskane からの回答

Hej! Så roligt att höra, tack för den fina recensionen. Vi skickar berömmet vidare till kliniken i Helsingborg. Varmt vÀlkommen tillbaka till oss!

5぀星のうち2の評䟡

Mycket besviken

Jag besökte Folktandvården på FÀladstorget och fick akut undersökning av tandköttet runt en tand, rengöring av tandköttsfickan runt denna tanden och röntgenundersökning en bild på tanden.

Jag har upplevt smÀrta efter behandlingen som har fortsatt hela dagen och kvÀll tills jag tog smÀrtstillande.
Jag ville ha tillgång till min röntgenbild eftersom den papper kopia jag fick var en suddig A4-utskrift som jag inte kan visa andra tandlÀkare som kan behandla denna tand utomlands.
Personalen vill att jag ska betala extra för att få tillgång till min egen bild!
De berÀttar inte heller att jag måste bestÀlla röntgenbilden på USB i förvÀg och vÀnta dagar tills de ska informera mig att den Àr redo att hÀmtas.

2025幎6月24日

Folktandvardenskane からの回答

Hej, vad tråkigt att du inte kÀnner dig nöjd efter behandlingen. Kontakta gÀrna klinikchefen och berÀtta vad som ligger till grund för ditt missnöje så hjÀlper hon dig vidare.

Det stÀmmer att om du önskar röntgenbilder som hÃ¥ller hög kvalité lÀmnas dessa ut pÃ¥ USB-minne mot en avgift som Àven inkluderar sjÀlva USB-minnet. Att fÃ¥ bilden utskriven pÃ¥ papper Àr kostnadsfritt. Önskar dig en fin dag!

5぀星のうち1の評䟡

FYYY hit går jag aldrig mer

FYYY hit går jag aldrig mer. Mahtab var den mest oproffessionella jag gått till. aldrig mer!

2025幎4月8日

Folktandvardenskane からの回答

Hej Sahra! Vad tråkigt att du har haft en dålig upplevelse. Kontakta gÀrna din klinik och berÀtta vad som gick snett vid ditt besök. Kontaktuppgifter hittar du hÀr: https://folktandvardenskane.se/klinik-lista/

folktandvården åstorp

folktandvården åstorp

AKTA ER

hade en tid i måndags den 12/5 för ja hade knÀckt en tand o skulle antingen laga eller dra den dom hade avsatt 50 min till detta

för att göra en vÀldigt lÃ¥ng historia kort så .
nÀr jag varit dÀr knsk 15 min gick d upp för mig att jag fÃ¥tt en student som tandlÀkare
. han ropade in sin”handledare” hela tiden sjabblade med ALLT han gjorde skulle sÀtta nÃ¥n trÃ¥d som tydligen skulle vidga sÃ¥ dom kunde laga det höll han pÃ¥ med i 40 min krÃ¥nglade med ALLT men slutet va vÀrst

efter han lagat tanden kallade han Ã¥ter in handledaren för hon skulle kolla hur det sÃ¥g ut
nÀr hon tittade sÃ¥ frÃ¥gade hon om han tagit bort trÃ¥den
.. ehhhhh nÀ svarade han
 varpÃ¥ hon sa att d mÃ¥ste han ju göra innan han lagar annars kan patienten (jag) fÃ¥ en jÀtteinfektion
 hon försökte se om hon kunde ta bort trÃ¥den men eftersom lagningen hÀrdat redan sÃ¥ fick hon ta bort allt för o komma Ã¥t trÃ¥den o laga IGEN
lÃ¥g i stolen i 2 timmar o fick INTE stÀnga munnen pÃ¥ hela tiden och tiden som avsatts va 50 min
jag Àr vÀldigt TandlÀkar rÀdd och nÃ¥l rÀdd blev bedövad vid tre tillfÀllen under denna behandlingen med nÃ¥l trots att jag sagt INGEN NÅL

aldrig igen

2025幎5月12日

Folktandvardenskane からの回答

Hej Sofia! TrÃ¥kigt att höra om ditt besök. Vi önskar att du kontaktar klinikchefen i Åstorp och berÀttar om din upplevelse. Det Àr viktigt för oss att alla kÀnner sig nöjda efter ett besök pÃ¥ nÃ¥gon av vÃ¥ra kliniker. Kontaktuppgifter hittar du hÀr: https://folktandvardenskane.se/kliniker/astorp/

5぀星のうち1の評䟡

Har rÀtt till tandvård via lss

Har rÀtt till tandvård via lss, men de vÀgrar låta mig ta del av det jag har rÀtt till enligt lag för jag inte har "en insats" skiter i att jag har behovet eller att jag inte har tid att ha kontaktperson med arbete, vi handikappade ska lida så mycket som möjligt och nekas vård och dö

2025幎4月7日

Folktandvardenskane からの回答

Hej Anna! VÀldigt tråkigt att höra om din upplevelse. Kontakta gÀrna din klinik och berÀtta vad som gått snett. Du hittar kontaktuppgifter på vår hemsida: https://folktandvardenskane.se/klinik-lista/

Råå folktandvård helsingborg

Råå folktandvård helsingborg
Kompetenta å trevliga
Har fantastiskt duktig tandlÀkare camilla sen 8 år +
Å hennes tandsköterska
kunde inte önska mej bÀttre 🌟🌟🌟🌟🌟
Även resten av tandlÀk Ã¥ tandsköterskor Ã¥ all personalen kanon bra
Riktigt trivsamt gÀ dit

2025幎3月13日

Folktandvardenskane からの回答

Hej Carina! Vilken underbar lÀsning, så glada vi blir! Jag skickar vidare berömmet till kliniken i Råå och önskar dig varmt vÀlkommen tillbaka.

Folktanvården stenbocksgatan

Folktanvården stenbocksgatan Helsingborg.
Ringde på morgonen för jag hade tandvÀrk o sa samtidigt att jag behövde hjÀlp med två andra tÀnder som såg förjÀkliga ut för skalet hade lossnat på den ena och den andra hade toppen på tanden åkt av på,nÀstan hela tanden. Fick en tid o de ville bara laga den tanden med hål i och jag sa Àndå att jag skulle på jobbintervju om två dagar.jag sa det både i telefonen på morgonen o hos tandlÀkaren.tandlÀkaren ville inte göra något åt mina två andra tÀnder och jag propsade på att jag skulle på intervju o inte kunde se ut som ett monster men det struntade de i. Har fått avboka jobb mötet o Àr jÀtte ledsen nu.

2025幎2月24日

Hej Deska!

Jag beklagar din upplevelse med Folktandvården Skåne. Vi ser till att kliniken och berörda får ta del av detta.

Önskar dig en fin dag.

Usla på folktandvården rosengård

Usla på folktandvården rosengård! VÀldigt oprofessionella och otrevliga och okunniga! Rekommenderar ej!

2025幎1月8日

Folktandvardenskane からの回答

Hej! Vi ser allvarligt på informationen du lÀmnar. Kontakta gÀrna kliniken i Rosengård och berÀtta vad som ligger till grund för din upplevelse. Det Àr viktigt för oss att alla kÀnner sig nöjda efter ett besök på någon av våra kliniker. Kontaktuppgifter hittar du hÀr: https://folktandvardenskane.se/kliniker/malmo-rosengard/

Undvik Folktandvårdens Specialistklinik

Undvik Folktandvårdens Specialistklinik på SpårvÀgsgatan om ni vill få hjÀlp med en Àldre retainer!
I mars kontaktade jag denna klinik för att få hjÀlp att laga min retainer som jag haft i ca 30 år. Ett lager plast på undersidan hade spruckit eller lossnat så jag fick skavsår på tungan.
Jag kommer dit, förklarar lÀget och tandregleraren tittar på retainern och sÀger att hon ska kolla pris med teknikerna. Hon ringer direkt upp dem innan jag går, och ber dem att ge ett prisförslag och meddela henne innan de gör något. Bra, tÀnker jag och går.
NÀr hon sen ringer mig, sÀger hon att retainern blivit så fin, så fin! Jaha det var ju bra, men du skulle ju ha gett mig en prisuppgift först?? Hon fortsÀtter flera gånger att upprepa hur "fin den Àr". Jag sÀger att jag inte kan betala så mycket och då drar hon av "akutavgiften" på 650:-. Resterar teknikeravgiften på 750:- vilken jag accepterar.
Efter ett tag börjar min vÀnstra hörntand ömma. Först knappt mÀrkbart och jag slår bort det med att jag ju varit utan retainern ett tag under reparationen. Och jag vill inte heller ringa och gnÀlla för minsta skitsak, så jag fortsÀtter anvÀnda den.
Till slut kan jag inte ignorera trycket på tanden, och mÀrker att bettet Àndras nÀr jag haft retainern på över natten. Jag slutar anvÀnda den, ett uppehåll på kanske en månad, för att sen prova igen.
Samma sak, trycket finns kvar. Då mejlar jag kliniken med en reklamation och de svarar att det kostar 750:-. Jamen, svarar jag, det Àr ju NI som orsakat felet, då måste ni vÀl korrigera det också? Nej. Det ville man inte.
Jag kontaktaktar chefen och vill reklamera felet som måste uppkommit under deras reparation, då jag haft retainern i 30 år innan utan så hårt tryck! Han svarar efter påminnelse att klinikchefen ska ta Àrendet. Efter ytterligare en påminnelse till henne, ringer hon upp och verkar inte ha lÀst min reklamation. Jag förklarar en gång till och hon ska kolla vad de kan göra. NÀr hon igen ringer upp, sÀger hon att tandlÀkarna sagt att de måste ta betalt och att jag dröjt för lÀnge med att reklamera??
Hela förloppet tog ju lång tid!!
Så nu sitter jag hÀr med en oduglig retainer som blev MER förstörd nÀr de skulle laga den!
NÀr det enda de behöver göra Àr att klÀmma till metallskenan! Det tar mindre Àn en minut.
DÃ¥lig stil.

Svar till Folktandvårdens "svar":
Vad menar ni med "ligger till grund"? Har ni ens lÀst vad jag skriver? Jag HAR redan varit i kontakt med er, dels med högsta chefen för specialisttandvården, Göran, som bollade vidare till klinikchefen och sen ytterligare en gång till Göran som inte ens orkat svara en andra gång!
Jag mejlade er hÀromdagen IGEN, inget svar ...
Vem ska ta tag i detta menar ni och reda ut allt? Ett namn behövs. Skriv inte bara ett anonymt svar för att det ska verka som om ni bryr er. NÀr ni vet att jag redan gjort allt som står i min makt för att få er att ta ansvar.
SÃ¥ dÃ¥lig stil. 🀬

2024幎11月21日

Folktandvardenskane からの回答

Hej Mia! Vi ser allvarligt på informationen du lÀmnar. Kontakta gÀrna specialisttandvården i Malmö och berÀtta vad som ligger till grund för din upplevelse. Det Àr viktigt för oss att alla kÀnner sig nöjda efter ett besök på någon av våra kliniker. Kontaktuppgifter hittar du hÀr: https://folktandvardenskane.se/kliniker/malmo-specialisttandvard/

Marco på Folktandvården Mobilia

Marco på Folktandvården Mobilia! Alltid trevlig, tillmötesgående, Àrlig och extremt kunnig. Har gått hos honom i flera år och han möter alltid mina behov på bÀsta sÀtt. Ser alltid framemot mina besök och Àr alltid supernöjd efteråt! 10/10.

2024幎10月31日

Humlegatan 24 Malmö

Humlegatan 24, Malmö Dragan Jajic och hans Assistent kvinna i 60 års ålder
Dom har ingen pedagogiskt kompetens att göra undersökning på ett barnsom Àr rÀdd ,som vill veta vad som hÀnder under undersökningens gång. Kvinna i övre 60 års ålder som himlar med ögonen, nÀr det ta tid dom börja skÀlla på min son.Då jag fick sÀga till
dom på skarpen att inte skrika på ett barn och att ta det lung, usch usch vilka mÀnniskor det finns dom borde inte jobba med andra mÀnniskor FU

2024幎9月24日
5぀星のうち1の評䟡

Finns bara akuta tider vid st.persgatan

Finns bara akuta tider vid st.persgatan Uppsala( och vad jag vet över hela Uppsala). Enligt personal så går det ej att boka vanliga tider för det finns inga, inte ens 10 år framåt.
DÀremot finns det minst 10 "akuta" tider varje dag.
Det borde vara tydligt att Folktandvården mjölkar ut extra pengarna på akutbesök en.
Skattefinansierade statliga mÀnniskor vi ska lita på.

2024幎9月2日

Aldrig mera Folktandvården i Vellinge

Bokade ett besök på Folktandvården i Vellinge eftersom jag haft lite problem och smÀrta i mina två nedre kindtÀnder. TandlÀkaren och jag var överens om en plan tillsammans och mina två tÀnder skulle tandlÀkare dra ut och ersÀtta men två implantat, detta eftersom tÀnderna var i så pass dåligt skick. TandlÀkaren föreslog Àven att vi skulle boka in en tandhygienist på avdelningen. Jag fick tid till tandhygienist och 2 tider vid olika tillfÀllen för utdragning. DessvÀrre fick jag vÀnta i 1 1/2 månad innan första lediga tid. Fick en vecka efter mitt besök ett kostnadsförslag på 43.000:- Min vÀntan var med stor smÀrta och många askar smÀrtstillande tabletter som jag fått knapra i min kropp. Två dagar innan min först bokade tid fick jag ett SMS tyvÀrr Àr din tid instÀlld, vi kommer kontakta dig för ny tid. Efter ytterligare en vecka var det dags för utdragning av tand 1 och samma visa återupprepas via ett SMS tyvÀrr Àr din tid instÀlld, vi kommer kontakta dig om en ny tid. Tre dagar senare var det dags för min tredje tid för tand 2 och Ànnu ett SMS men denna gång Àr min tid avbokad på grund av sjukdom, vi kommer kontakta dig om en ny tid. Ingen återkoppling om några nya tider för min behandling och tillbaka till ruta ett igen. Detta Àr inte någon seriös folktandvård och inga 43.000:- till folktandvården i Vellinge. Riktigt dålig kundservice och ni verkar inte ha någon förståelse eller bry er om era kunder över huvudtaget. Aldrig mera folktandvården i Vellinge för mig och min familj i framtiden.

2024幎7月2日
5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr sÃ¥ obekvÀm med att gÃ¥ till

Jag Àr sÃ¥ obekvÀm med att gÃ¥ till tandlÀkare. Genom detta skjuter jag upp besök som Àr nödvÀndiga. Idag var jag pÃ¥ FolktandvÃ¥rden i Åstorp. Jag var rÀdd men all personal jag trÀffade var sÃ¥ professionella, inkÀnnande och effektiva att jag trots skakiga ben Àr sÃ¥ glad att jag trÀffade tandlÀkare, tandsköterska och nÃ¥gra till ur personalen som tog hand om mig och gjorde det sÃ¥ bra för mig. Är glad och har nu modet att följa upp min tandvÃ¥rd, tackar sÃ¥ lÀnge FolktandvÃ¥rden Åstorp/Peter

2023幎8月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス