ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãnskar visa största respekt o tacksamhet till tandlÀkaren och sköterskan pÃ¥ HAPPYDENT i BorÃ¥s. Jag Àr mycket nöjd med det arbete som lagts pÃ¥ de tÀnderna som var ett problem och smÀrta för min del, HA... ãã£ãšèŠã
Hasse Àr grym! HÀr snackar vi en tandlÀkare som tar sig tiden. BerÀttar hela tiden vad som ska göras och du fÃ¥r ocksÃ¥ information om vad det kan tÀnkas kosta för dig som patient. Det gör ocksÃ¥ att d... ãã£ãšèŠã
Det Àr alltid lika tryggt att vÀnda sig till Happydent Domen. Denna gÃ¥ng hade det blivit ett hÃ¥l under en gammal lagning som behövde Ã¥tgÀrdas. Jag fick en tid samma dag (!) som jag ringde till dem. Tr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Happident Àr en modern tandvårdskedja med kliniker i Sveriges storstÀder med omnejd. Vi skapar leenden för livet.
é£çµ¡å
Polhemsplatsen 1, 411 11, Göteborg, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- happident.se
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VARNING för detta hemska företag!
VARNING för detta hemska företag!! Ser ni dem, spring Ã¥t andra hÃ¥llet. Rena bluff-företaget och det Àr ett under att de fÃ¥r bibehÃ¥lla sin verksamhet! Enskilda tandlÀkare kan sÀkert vara bra, men administration, ledningen och företagets hantering av olika Àrenden Àr totalt katastrofalt. Jag Àr en av vÀldigt mÃ¥nga som de har behandlat under all kritik och motarbetar aktivt all kontakt för att ta ansvar för sina handlingar. GÃ
EJ HIT!!!
Om du har retainer från tidigare behandling - leta ny tandlÀkare
Happident Àr ett företag dÀr din tandhÀlsa Àr en engångsförsÀljning. Det visade sig att jag efter lång behandling för tandreglering hos dem bara var en tillfÀllig kund, inte en patient. De slutade med tandregleringsretainers utan att meddela och nÀr den tillfÀlliga retainern gick sönder gick det inte att få en ny, inte att få en hÀnvisning till en annan klinik dÀr man kan få hjÀlp heller.
De kommer förstås att fortsÀtta erbjuda rengöring och andra saker över telefon, men nÀr din behandling Àr över Àr de inte din tandlÀkare lÀngre så de kunde inte höra av sig och sÀga att de slutade med tandstÀllningen du behöver.
Kompetent och följsam personal
Kompetent och följsam personal
Blir alltid vÀnligt mottagen.
Same as last time!
Bra och informativt besök
Fantastisk perssonal â€ïžâ€ïž
Fantastisk perssonal â€ïžâ€ïž
Tusen tack tandlÀkare Abdalaziz och Sabina âïžâïžð
Worst time management ever
I have visited Happident a few times and every time there was hiccups. They changed location, time in short notice, dentist was once late. This time she is double booked and just took a quick look on me and asked me to come back again. Enough is enough, will not come back again.
Jag blir stressad inför tandlÀkarbesökâŠ
Jag blir stressad inför tandlÀkarbesök och både tandlÀkaren Abdalaziz och tandhygienisten Izabella var så varma och tillmötesgående. Så nöjd!
Finns inget att klaga pÃ¥ ðð
Höll inte sitt ord för Invisalign behandling
Dem försÀkrade om att man kunde köpa nya skenor för Invisalign om dem skulle gå sönder eller om tÀnderna Àndrar sig efter behandling, sen har dem valt att sluta att erbjuda tandreglering med Invisalign som en tjÀnst och nu får man ingen hjÀlp med det dem lovade skulle gå.
Min tandlÀkare Àr alltid trevlig ochâŠ
Min tandlÀkare Àr alltid trevlig och kompetent.
Trevlig och duktigâŠ
Trevlig och duktig tandhygienist,rekomenderar
Tacksam och nöjd!
Jag Àr sÃ¥ tacksam och nöjd över att ha hittat den bÀsta tandlÀkaren, Zeena Al-ateia i Lund ðž Hon Àr skicklig, professionell och inger bÃ¥de vÀrme och förtroende. För mig som haft rÀdsla för tandlÀkaren sedan ett dÃ¥ligt tandlÀkarbesök lÃ¥ngt tillbaka i tiden, sÃ¥ har jag bÀvat för tandlÀkaren varje gÃ¥ng.
Zeena Àr så fin och vÀnlig vilket underlÀttar enormt. Hon tar sig tid och har så bra erfarenhet vilket gör att jag kÀnner att jag Àr i trygga hÀnder.
Rekommenderar Zeena varmt dÃ¥ hon utgÃ¥r frÃ¥n individens bÀsta ð©·
VÀnliga hÀlsningar
Lina Staffansdotter âïžð
Ni hade glömt att berÀtta att minâŠ
Ni hade glömt att berÀtta att min tandlÀkare slutat. IstÀllet skickat flera påminnelser om min inbokade tid. Jag reste 2 mil för att sen få köra två mil hem igen. Så förlorar ni kunder!
Kom till vid bokad tid
Kom till vid bokad tid. VÀl mottagen och ett gediget och skickligt utfört arbete.
Den bÀsta tandhygienisten jag nÃ¥gonsin trÀffat. âïž
Uselt företag
FörskrÀckligt företag. TandlÀkaren var trevlig och verkade kompetent, men sedan borrade han mig flera gÃ¥nger i tungan sÃ¥ att jag inte kunde Àta pÃ¥ flera dagar, och hans tandskötare klagade oavbrutet pÃ¥ att det fanns saliv i munnen, med smÃ¥ vresiga utrop och suckanden âsaliv!!!!â Sedan skulle en krona tillverkas av en tandtekniker och jag skulle vÀnta med ett stort hÃ¥l i tanden, men min nya tid avbokades fem gÃ¥nger och först nÀr jag sa att jag inte ville gÃ¥ dit mer erbjöd de mig en annan tandlÀkare. Dit gÃ¥r jag aldrig mer. Men om du inte har vare sig tunga eller saliv i munnen och inte har nÃ¥got emot att gÃ¥ med en bortborrad tand och pulpan öppen i sex veckor kanske kan gÃ¥ dit!
Hittade en annan tandlÀkare som sa att han inte brukar kritisera kollegor, men att han inte sett något liknande. Det var rentav farligt och jag riskerar att behöva rotfylla.
Happident Mölndal
Happident Mölndal, Baresh Eyrumlu och Habiba Àr vÀldigt bra - proffsiga, trygga och mycket trevliga. Jag Àr sÃ¥ nöjd! ð¥°
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹